377
-
#297 Játsza-e valaki 64 bites Windows-on?
Mert nálam már a demo is uyganazt művelte, mint a teljes, hogy játék indítás után szinte egyből összefossa magát "...működése leállt" hibaüzenettel.
Amik a redist mappába vannak, csak a DX9-el próbálkoztam, mert Openal vezérlőpult szerint van telepítve, ahogyan Vcredist is, mert csak repair-t vagy uninstall-t ajánl fel.
VGA-hoz legújabb driver.
Tudom, hogy a napokban jelent csak meg, de mint mondtam, már a demo is ugyanezt csinálta, pedig az már elég régen megjelent.
Neten sem nagyon olvasgatok sehol sem ugyanilyen problémával küszködők írásait, szóval én lassan tényleg ott tartok, hogy törlöm, mert amúgy sem mondják nagy számnak, pedig néhány dolog érdekelt volna a játékban. -
Novotsik #296 a játék nagy szar lett,meg csak úgy vége lett úgy éreztem h csak elszakították a történetet. Az első része mérföldekkel jobb volt -
#295 auto aim-ot ki kell kapcsolni és akkor már nem olyan vészes :) -
#294 A végén próbáltam elmondani az értékelést.
Az öteletes dokumentumfilmjellegű kamerakezelés annyira durva, hogy az ember szinte elveszti az irányzékot.
Sajnos a fedezékrendszer is több sebből is vérzik. Annyi enemy van, hogy az ember azt sem tudja honnan jön az áldás. A mesterséges intelligencia a játékban ( AI) szerintem annyira gagyi hogy a 2 órás LIVE gameplayben többször röhögtem vagy mat az ideg. Egyszer csak ahol ellenfél lőtt ( 3 darab) bejött a társam akit el sem találtak. Aztán van olyan is hogy 2-3-an minden fajta fedezék nélkül elkezdenek jönni
felém.
Beszéljünk a küldetésekről ami egy ilyen akciójátékban nem gáz ha nem oscar díjas de az már bosszantó hogy például meg van adva Glazer mint védett sezmély és a játék az Ő távolságát mutatja. Nem a végcélt hanem hogy kisérjük. pl.
De hova kérdem én?? Kolbászolunk erre-arra aztán amerre sok ellenfél van az az irány.
Hogy mondjak jót is elég pörgős az akciórész :)
Szerintem olyan 6,5 körül van a játék az én értékrendemben. -
#293 Nekem a célzás az ami nem tetszik.Sokszor shotgunnal jobban szedtem az embereket 50-ről mint gépfegyverrel!
Rálőttem vagy 40 golyót azt ha eltalálta 3 akkor már örültem.
-
#292 Hát maga a játék egész jó, grafika is meg minden. De hogy ez a harc és fedezékrendszer mekkora egy ritka nagy sz*r. Célozni alig lehet, belelősz valakibe, összeesik, úgyvagy vele hogy meghalt majd hirtelen felpattan és kinyír. Meg fedezékben is a karakter néha fogja magát és kisétál onnan a tűzharc közepébe, mikor csak a másik oldalra akartam nézni (persze van amikor ottmarad). Az effektekből is egy kicsit sok néha, mert ha valaki eltalál egyből tiszta homály meg kocka lesz a kép és rohadtul nemtudod hogy most hol vagy/honnan lőnek/hova mehetnél. Elég idegesítő kis hibák. :/ Ha ez normális lenne, egész faxa kis játék válna belőle :) -
Knabb #291 Ez kábé ilyen tirexi sztájl kommentálás minden mozdulatra... blááá -
#290 Szeretettel várok mindenkit a Chips&Cola live videóértékelő tesztjére a játékról. Mától lehet kapni hivatalosan így nézzük meg közösen megéri-e a játék.
15.30 - 16.50 C&C LIVE Kane & Lynch 2 videóteszt -
#289 Open AL a hanghoz kell.
Én is a végére értem és hát meg sem közelíti az első részt, sajnos egy közepes játék lett, pedig minden adott volt egy jó játékhoz, de ez sajnos nem lett az. -
#288 Nem lehet valahogy nezetet valtani?
-
#287 Fogalmam sincs mire jó, hogy ha nélküle nem ment a game és utána megy akkor arra biztos. -
#286 felraktam de ez mire jo amugy? -
#285 Tedd fel az Open AL-t! -
#284 megoldva kozben mar visszaolvastam de koszi -
Csokis #283 #248-as hozzászólásig kellett volna visszaolvasni! -
Nagyi06 #281 Kane.and.Lynch.2.Dog.Days-MULTIPLAYER_STEAM.CRACK-9B1C -
#280 Na istennek hála végre elindult xd
A vírusirtóval kacérkodott azért volt eddig ilyen makacs. De engedélyeztem a K&L 2 mappát és most már minden rendben, a 3. pályám vok jelenleg... -
Novotsik #279 azoknak akiknek nem működik,szedjék le a reloded verziót.
Nekem is az van és csak be kellett másolnom a crack-et és rögtön ment is a játék nem kért se kódót nem baszakodott a vírusírtóval sem a steam-el -
#278 Az jó mert nekem is Nod van a legújabb legfrissebb adatbázissal és jelzett! -
#277 Hát végig vittem én is a játékot, és tényleg döbbenetes, hogy mennyire rövidre csinálták! Inkább az Arcad pályákat tették volna bele a rendes történetbe. Ettől függetlenül nem volt rossz a játék.
Hát nem tudom mi a gondja egyeseknek a játékkal, hogy nem megy, mert jelez a vírusirtójuk, nekem NOD32 van, de semmit sem jelez! -
Piko888 #276 Valaki nem tudja miért ugrik a föld felé a kép amikor jobb egérrel rázoomolok a célkeresztre? -
#275 Azért mert 2-3 "szerencsétlennek" nem megy még nem arról szól a topik.
Sajnos ennyire érdemtelen lett ez a game.Meg atom rövid is szóval nincs miről beszélni! -
#274 Én tudom csak idegesítő ha kijön egy játék 90%-ban arról szól a topik hogy miért nem megy! Ha már egyszer warezzal nyomom (én is) akkor nem pofázok!
Egyébként pedig nagyon hangulatos a jaték, igaz még nem vittem végig de tetszik ez a Shanghai! -
#273 Valaki mindig rinyál, hogy a vírusirtó mindig rinyál a crack miatt, vajon miért? -
#272 Azért mert olyan kodot tartalmaz amit a vírusirtó annak észlel de nem az nem kell parázni! -
#271 a vírusirto mindig rinyál a crack miatt, vajon miért??? -
#270 Köszi! Igen ez segített! -
#269 Senki nem tudja mivel nem kell hozzá kód! Valami gebasz van nálad is! -
#268 Nem kell kód, vili? Olvass vissza. -
peti18 #267 üdv!leszedtem a játékot és valami kódot kér de sehol se találom valakinek tudja hogy hól van?? -
#266 Hát úgy néz ki nálam ugrik a játék, semmiképpen sem tudom müködésre bírni. Csak a steam indul el helyette, annak letörlése után a játék meg követelte azt. Visszarakván pedig most még a steam sem akar elindulni. Eddig semmi bajom nem volt a steam-mel de ez az eset most alaposan kiverte nálam a biztosítékot... -
#265 Kodek,Visual C++,DirectX,VGA driver első körbe ezeket próbálnám frissíteni! -
#264 Elindítom a játékot és a videó után nem csinál semmit... Mi lehet a baj? -
#263 Crack mappa tartalmát bemásoltad a játék könyvtárába? Mert ha nem, akkor tényleg a steamet akarja indítani... -
#262 False riasztás az nem vírus! És jól látod nem úgy kéne lenni a játéknak kéne indulni!
Csak sajnos mivel csak nálad van ez így nem tudjuk a miértjét sem!
-
#261 Köszi hogy vigasztalsz de ettől nem leszek jobban :)
Igaz hogy a vírusirtó is pofázott rá lehet azért nem indul el esetleg? Szal nálam a kl2 exe olyan mintha a steam exe-t indítanám el, ennek azért nem így kéne lenni... -
#260 De nem értem mit görcsöl hogy a steam indul el mivel köze nincs hozzá. -
#259 Már mindenki végigviszi mire sikerül elindítanod. XD -
#258 Nagynehezen sikerült feltelepíteni.(Az Adobe Photoshoppal volt baja érthetetlen módon)De sajnos még mindig nem tudtam kipróbálni a game-t mivel nem hajlandó elindulni csak az a szar steam jön be miután az exe-vel elakarom indítani. Azt az installert is leszedtem de utána sem lett jobb, mostmár télleg nem értem az egészet :@ -
#257 fullscreen effect off