377
-
#216 Hát ez tényleg baromi rövid volt full nem számítottam rá kezdtem belejönni és bum vége! Szerintem 7/10.
Majd magyarítással megint adok neki mivel rövid :D
Legjobb rész amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!agyonkaszabolva pucéran megyünk. Utána meg ami ruhákat magukra szedtek lila 3/4-es alsó a másik meg melegítő naci -
Csokis #215 GameSpot review 6.5 - Szvsz ez már korrekt. -
engem nem zavar a kamera, pedig a ringlist sem bírom..:D -
#213 mi köze a GFWL-nek a játékélményhez? -
#212 GK teszt 85/100
Én is toltam egy kicsit, vagy is már a 10. pályán vagyok, eddig egy gyenge 7 pont.
De az első rész mérföldkövekkel jöbb, még ha GFWL is:) -
#211 Nem, direkt ilyen -
#210 Cenzurat kilehet szedni valahogy? -
#209 Köszi szépen. -
#208 Controlsban steadycam ->enable és máris megszűnik a hülye rázkódás. -
#207 Első 10 perc -
#206 Csak online coop van.
Belenéztem. A grafikája szép, jól is fut a gépemen. Csak hát engem igazából a coop érdekelt volna, mert amúgy nem szeretem a játékot, első résszel kb 30 percet játszottam. -
#205 vagyis splitscreen ? basszák emiatt imádtam az első részt és őket, hogy a pc-s verzióban is benne volt ez mód.a legjobb dolog ketten játszani ráadásul ezért vettem gamepadot mert annyira jónak tűnt és be is jött...de itt meg nem hogy is van ez ? -
#204 Remek... nincs lan coop. Megy is a kukába. -
#203 amennyiben a reloaded változatot telepíted, annak semmi köze a steamhez
kapcsold ki amikor játszol, vagy ha tetszik töröld is le arra a 4 órára :) -
#202 Lehet, hogy összeakad a Steam, meg a Non-Steam egymással, de, hogy bannolnának, azt nem tudom... Ha észreveszik, akkor lehet. -
#201 már telepítésnél is a steamet piszkálja -
#200 oké,de ott ez offnak számít
a krekben van valami steamapi.dll
biztosan tudod,hogy nem lesz gond belőle 18000ft-om bukná
(a maffia 2-vel is ez lesz a gondom)
kérlek ha tudsz még erre reagálj,ha máshogy nem akkor privátban
előre is köszönöm segítségedet -
#199 mw2 topic #20824 -
#198 ennek még a creckje is annyira steames -
#197 szerintetek,ha feltelepítem,és van megvásárolt steames játékom
akkor azzal gondok lehetnek?
nem szeretném,ha egy warezes játék miatt bannolnának!!!
segítsen aki ért hozzá!
legyen szíves! -
#196 :P
nemaz a gond, lehet a triple buffering miatt? nah minnya kikapcsolva meglesem...már a menüben szar. -
#195 mert a kis kézi kamerák mikrofonja nem bírja átvenni :) -
#194 azt vágja valaki miért zavarodik össze a játékban a hang? -
#193 Na szerintem nincs ezzel a játékkal semmi gond leszámítva az idióta imbolygó kamerát és azt, hogy az ellenséges karakterek irtó idiótán mozognak. A hangulat szerintem jó, olyan tűzpárbajokkal megtűzdelve amit filmben ma már csak ázsiai akció filmekben látni, de már ott is kihalóban van sajnos. -
#192 Még én is szarozom, de azért ennyit csak nem ér. Fúú. Fog ő kapni ezért :D:D deja vu lesz itt xd
Egyébként a dizájn az angyon jó, de eddig nem köt le a gamma.
5.5/10 -
#191 Ezt a ringatózó kamerát nem lehet kikapcsolni? Rohadtul idegesítő. -
#190 Aki ilyen osztályzatot ad az csak magát szégyeníti meg, 1-est a félkész végig vihetetlen játékok érnek. -
Knabb #189 Degeci :D -
Csokis #188 Ezt láttátok már?! Destructoid review - Nézzétek a végén a pontot, amit kapott! -
#187 sztem teljesen filmes hatású az egész játék, szeretem az egyedi és hangulatos dizájnt, amit egész jól létrehoztak ebben a játékban. -
#186 ejj basszátokmeg...XD
ez lol...:)
2. rész UPDATE....elbasztam az előbb a linkelést. -
#185 Infók a közeledő DLC-kről, amiket a kutya sem fog megvenni, amikor a játék multija halott -
Knabb #184 Szerintem se... túlságosan hasonlít egymásra a két graf, hogy megmondjam a különbséget... -
#183 Szerintem nincs :) -
#182 első rész
második rész
szerintem van különbség...:) -
#181 Ja hát ha nem kell hozzá új gépet vennem akkor persze :) -
#180 tény:) már jópár éve elvagyok egy akkor középkonfigon HDready felbontással. de akkor is jó lenne valami ütős fizikát ütős graffal! -
#179 Így néz ki az egy
-
#178 nvidia elintézi hogy kelljen -
#177 jó. rövid okés, de én fullon még véletlen se tenném az első rész főlé grafban, vagy lehet izlés kérdése, de nekem ez jobban tetszik, sokkal filmszerűbb...:P