Kane and Lynch 2: Dog Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Béla9248
Sziasztok! Tudnátok segíteni a telepítéssel kapcsolatban? Akár hogy csinálom nem megy fel! Kijelölök egy mappát elkezdi telepíteni befejezi és a mappa üres! Win7 64-bit steam nincs telepítve! Elõre is köszönöm a segítséget! Sziasztok!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Rage47
ez a fedezéken való átugrálás a Mass Effect 2ben is így volt, nagy baromság ez a megoldás
[/url][/img]
Sikerólt beállytani 48:10(3x16:10)-be a játékot Racer_S Fov hack-jével!
Nagyon állat így a game!
3D vision surround!
remélem jön egy 3 rész is😄

balee4
Na befejeztem én is, egy kis értékelés:

Pro:
- Kane és Lynch még mindig nagyon beteg karakterek
- végig izgalmas, hangulatos
- Shangai helyszínválasztásnak tökéletes
- gyönyörûen kidolgozott, változatos, életszerû pályák
- újszerû elmosódott "olcsó" kamerás felvételszerû grafika
- többségében emiatt baromi látványos a grafika
- dülöngélõ kamera mozgás
- kihívást jelentõ, fedezékes harcrendszer
- helyenként látványos fizika (pl. az utolsó elõtti pályán durván látványos ahogy mindent szanaszét lõ a helikopter)
- jó optimalizáció

Kontra:
- néhány fegyver szórása túl nagy, és gépfegyverekkel, uzikkal még közelrõl is irreálisan sok "golyó" kell, hogy kifeküdjön az ellen
- a fedezékrendszer néha bugos, nem lehet mindennek nekihajolni
- a tereptárgyak átugrása is nehézkes, nem tudom minek kell elõször nekihajolni, hogy át tudjuk ugorni?
- nagyon rövid (5 óra) játékidõ
- a történet nem egy nagy eresztés

De összességében kellemes csalódás a játék, talán még az elsõ résznél is jobban bejött: 92%

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

[Rush]
fery02
Nálam se.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gerisone
uj a rendszerem...még nem raktam fel...ugyhogy valami más a gebasz

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

grebber
Na gyorsan elkezdtem elölrõl és kapásból itt a cenzúrázás:

Szabi84
lõdd ki a vírusirtót, és tedd fel úgy

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gerisone

Csak én jártam így?

Tatyla
lõttem direkt hullákat is fejbe és nem kockázta ki

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szabi84
az ellenfelet is kikockázza ha fejbe kövöd

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

grebber

Tatyla
rossz fiúkat meg rendõröket nem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor te még nem lõttél fejbe ellenfelet <#wink> azokat is simán kikockázza.
Tatyla
hát ez jó játék volt kár hogy ilyen kis nyúlfarknyi,az elsõ rész szerintem szar volt azt végig se vittem de ez szerintem egyszer érdemes volt végigtolni

Gerisone
a #303-ra tuttok valamit?

grebber
Amikor minket közelrõl gondolom én fejbelõnek az is kockázva van ,amikor a 2 szereplõ ..... futkos ott is kockázva vannak.Sõt szedtem már le úgy ellent azt is kockázták!

Tatyla
kikockázás csak ártatlan embereknél van...

grebber
Ilyen a játék!

Amikor megláttam benne a "cenzúrát" rögtön ki is lõttem,ki lehet kapcsolni ? Mert így full gagyi.
Gerisone
erre mi a gyógymód? a játék el sem indul mikor ez bejön és szevasz. valaki? 5let?

fery02
Annyira végül is nem rossz.
A grafikával is ki lehet békülni. Egyes egyedül csak az ellenfelek hirtelen össze-vissza mozgolódása, animációja fárasztó.

A mostani GameStar-ban 84%-ot adtak rá.

fery02
Na, ezeket a fájlokat kellett csak bemásolni a fõkönyvtárba.

grebber
Nekem 64-bites rendszerem van semmi gond nem volt vele!

balee4
Baromi nagy játék lett ez sztem, iszonyú hangulatos, most újrakezdtem, full screen effekttel, baromira megdobja a hangulatot, tényleg olyan mintha kamerafelvétel lenne. Sõt nekem így jobban be is jön a grafika.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fery02
Játsza-e valaki 64 bites Windows-on?

Mert nálam már a demo is uyganazt mûvelte, mint a teljes, hogy játék indítás után szinte egybõl összefossa magát "...mûködése leállt" hibaüzenettel.
Amik a redist mappába vannak, csak a DX9-el próbálkoztam, mert Openal vezérlõpult szerint van telepítve, ahogyan Vcredist is, mert csak repair-t vagy uninstall-t ajánl fel.
VGA-hoz legújabb driver.

Tudom, hogy a napokban jelent csak meg, de mint mondtam, már a demo is ugyanezt csinálta, pedig az már elég régen megjelent.
Neten sem nagyon olvasgatok sehol sem ugyanilyen problémával küszködõk írásait, szóval én lassan tényleg ott tartok, hogy törlöm, mert amúgy sem mondják nagy számnak, pedig néhány dolog érdekelt volna a játékban.

a játék nagy szar lett,meg csak úgy vége lett úgy éreztem h csak elszakították a történetet. Az elsõ része mérföldekkel jobb volt
Shep
auto aim-ot ki kell kapcsolni és akkor már nem olyan vészes 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

radeer
A végén próbáltam elmondani az értékelést.

Az öteletes dokumentumfilmjellegû kamerakezelés annyira durva, hogy az ember szinte elveszti az irányzékot.
Sajnos a fedezékrendszer is több sebbõl is vérzik. Annyi enemy van, hogy az ember azt sem tudja honnan jön az áldás. A mesterséges intelligencia a játékban ( AI) szerintem annyira gagyi hogy a 2 órás LIVE gameplayben többször röhögtem vagy mat az ideg. Egyszer csak ahol ellenfél lõtt ( 3 darab) bejött a társam akit el sem találtak. Aztán van olyan is hogy 2-3-an minden fajta fedezék nélkül elkezdenek jönni
felém.

Beszéljünk a küldetésekrõl ami egy ilyen akciójátékban nem gáz ha nem oscar díjas de az már bosszantó hogy például meg van adva Glazer mint védett sezmély és a játék az Õ távolságát mutatja. Nem a végcélt hanem hogy kisérjük. pl.
De hova kérdem én?? Kolbászolunk erre-arra aztán amerre sok ellenfél van az az irány.

Hogy mondjak jót is elég pörgõs az akciórész 😊

Szerintem olyan 6,5 körül van a játék az én értékrendemben.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

grebber
Nekem a célzás az ami nem tetszik.Sokszor shotgunnal jobban szedtem az embereket 50-rõl mint gépfegyverrel!
Rálõttem vagy 40 golyót azt ha eltalálta 3 akkor már örültem.

exact6
Hát maga a játék egész jó, grafika is meg minden. De hogy ez a harc és fedezékrendszer mekkora egy ritka nagy sz*r. Célozni alig lehet, belelõsz valakibe, összeesik, úgyvagy vele hogy meghalt majd hirtelen felpattan és kinyír. Meg fedezékben is a karakter néha fogja magát és kisétál onnan a tûzharc közepébe, mikor csak a másik oldalra akartam nézni (persze van amikor ottmarad). Az effektekbõl is egy kicsit sok néha, mert ha valaki eltalál egybõl tiszta homály meg kocka lesz a kép és rohadtul nemtudod hogy most hol vagy/honnan lõnek/hova mehetnél. Elég idegesítõ kis hibák. :/ Ha ez normális lenne, egész faxa kis játék válna belõle 😊

Ez kábé ilyen tirexi sztájl kommentálás minden mozdulatra... blááá

Positive Mental Attitude

radeer
Szeretettel várok mindenkit a Chips&Cola live videóértékelõ tesztjére a játékról. Mától lehet kapni hivatalosan így nézzük meg közösen megéri-e a játék.

15.30 - 16.50 C&C LIVE Kane & Lynch 2 videóteszt

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Shep
Open AL a hanghoz kell.

Én is a végére értem és hát meg sem közelíti az elsõ részt, sajnos egy közepes játék lett, pedig minden adott volt egy jó játékhoz, de ez sajnos nem lett az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DONGUBA
Nem lehet valahogy nezetet valtani?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

grebber
Fogalmam sincs mire jó, hogy ha nélküle nem ment a game és utána megy akkor arra biztos.

DONGUBA
felraktam de ez mire jo amugy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

grebber
Tedd fel az Open AL-t!

DONGUBA
megoldva kozben mar visszaolvastam de koszi

#248-as hozzászólásig kellett volna visszaolvasni!

Kane.and.Lynch.2.Dog.Days-MULTIPLAYER_STEAM.CRACK-9B1C

JackSparrow88
Na istennek hála végre elindult xd
A vírusirtóval kacérkodott azért volt eddig ilyen makacs. De engedélyeztem a K&L 2 mappát és most már minden rendben, a 3. pályám vok jelenleg...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

azoknak akiknek nem mûködik,szedjék le a reloded verziót.
Nekem is az van és csak be kellett másolnom a crack-et és rögtön ment is a játék nem kért se kódót nem baszakodott a vírusírtóval sem a steam-el
grebber
Az jó mert nekem is Nod van a legújabb legfrissebb adatbázissal és jelzett!

kryst
Hát végig vittem én is a játékot, és tényleg döbbenetes, hogy mennyire rövidre csinálták! Inkább az Arcad pályákat tették volna bele a rendes történetbe. Ettõl függetlenül nem volt rossz a játék.

Hát nem tudom mi a gondja egyeseknek a játékkal, hogy nem megy, mert jelez a vírusirtójuk, nekem NOD32 van, de semmit sem jelez!