377
-
#16 én meg azt hogy itt már lehessen választani a két főszereplő közt, az első résznél is azt vártam hogy az újrajátszási faktort az növeli hogy kétszemszögből élhetjük majd át az eseményeket, aztán sajnos ez nem így lett.. -
#15 ez kimaradt:remélem itt is és pc-n is kapunk splitscreen coopot + online. -
#14 pc-n jó volt csak a gépigény volt eltúlozva szerintem.helyenként okádék ahogy kinézett viszont voltak nagyon szép részek is. pl.a takarítós pálya. -
#13 Első képek -
#12 Debut Trailer -
#11 konzolon szar volt az irányítása és szaggatott is. remélem a második fejlődik ezen a két téren, mert amugy nem lett volna rossz! (vszeg inkabb pécén kellett volna tolni) -
#10 Jah, semmi gond nem volt az első rész grafikájával, egy élvezhető, jó tps volt, nagyon jó történetekkel és átvezetőkkel. Jöhet a 2. rész. -
#9 ezeknek a grafbuziknak már minden ronda... -
#8 Várjuk!
Amúgy film is készül a K&L-ből, az egyik főszereplő Bruce Willis -
#7 először csináltam ! ha ban akkor ez van... -
#6 "az előző rész csúnyácska grafikája" jézusom lassan mit nevezünk csúnyának ? persze a GTA 4 AA nélküli low textúrákkal teli világa gyönyörű volt.. amúgy most melyik topikot tegyem favba ? :D -
Hydroceph #5 ja értem. -
Hydroceph #4 fel oraja nyitottak neki topikot -
#3 én az elsőt is bírtam, jöhet a 2. -
#2 degonosz. de egyben példamuató is.
attól még ban :D -
#1 Megmutatom valahogy így kellett volna!
Hello bejelentették a nagyszerű párosnak a folytatását!
Ma van a nagy nap, amikor az Eidos Montreal leleplezi a második, titkos játékát, de amíg a nagy csinnadrattára várunk, az Eidos elnöke, Ian Livingstone egy interjúban elárulta, hogy a dán IO Interactive elkezdte a Kane and Lynch 2 és a következő Hitman-játék fejlesztését.
A GamingIndians csapatával folytatott diskurzus során Livingstone megerősítette a már régóta keringő pletykát, miszerint készül a nagy sikerű bérgyilkossorozat ötödik része, ám részleteket sajnos nem árult el, sőt még egy hozzávetőleges megjelenési dátumot sem közölt. Az elnök úr a Kane and Lynch 2-vel kapcsolatban is hasonlóképpen hallgatag volt, de annyit azért elárult, hogy ha minden jól megy, a játék még idén szeptemberben a boltokban lehet, de azt csak remélni tudjuk, hogy az előző rész csúnyácska grafikája, buta ellenfelei és nehézkes fedezékrendszere nélkül. info.: Pc Guru