377
  • sambauer
    én meg azt hogy itt már lehessen választani a két főszereplő közt, az első résznél is azt vártam hogy az újrajátszási faktort az növeli hogy kétszemszögből élhetjük majd át az eseményeket, aztán sajnos ez nem így lett..
  • Bence94
    ez kimaradt:remélem itt is és pc-n is kapunk splitscreen coopot + online.
  • Bence94
    pc-n jó volt csak a gépigény volt eltúlozva szerintem.helyenként okádék ahogy kinézett viszont voltak nagyon szép részek is. pl.a takarítós pálya.
  • grebber
    Első képek
  • grebber
    Debut Trailer
  • arty
    konzolon szar volt az irányítása és szaggatott is. remélem a második fejlődik ezen a két téren, mert amugy nem lett volna rossz! (vszeg inkabb pécén kellett volna tolni)
  • Balumann
    Jah, semmi gond nem volt az első rész grafikájával, egy élvezhető, jó tps volt, nagyon jó történetekkel és átvezetőkkel. Jöhet a 2. rész.
  • Gando
    ezeknek a grafbuziknak már minden ronda...
  • Prince23
    Várjuk!

Amúgy film is készül a K&L-ből, az egyik főszereplő Bruce Willis
  • Bence94
    először csináltam ! ha ban akkor ez van...
  • sambauer
    "az előző rész csúnyácska grafikája" jézusom lassan mit nevezünk csúnyának ? persze a GTA 4 AA nélküli low textúrákkal teli világa gyönyörű volt.. amúgy most melyik topikot tegyem favba ? :D
  • Hydroceph
    ja értem.
  • Hydroceph
    fel oraja nyitottak neki topikot
  • Rage47
    én az elsőt is bírtam, jöhet a 2.
  • VRSDM
    degonosz. de egyben példamuató is.
    attól még ban :D
  • Bence94
    Megmutatom valahogy így kellett volna!
    Hello bejelentették a nagyszerű párosnak a folytatását!

Ma van a nagy nap, amikor az Eidos Montreal leleplezi a második, titkos játékát, de amíg a nagy csinnadrattára várunk, az Eidos elnöke, Ian Livingstone egy interjúban elárulta, hogy a dán IO Interactive elkezdte a Kane and Lynch 2 és a következő Hitman-játék fejlesztését.

A GamingIndians csapatával folytatott diskurzus során Livingstone megerősítette a már régóta keringő pletykát, miszerint készül a nagy sikerű bérgyilkossorozat ötödik része, ám részleteket sajnos nem árult el, sőt még egy hozzávetőleges megjelenési dátumot sem közölt. Az elnök úr a Kane and Lynch 2-vel kapcsolatban is hasonlóképpen hallgatag volt, de annyit azért elárult, hogy ha minden jól megy, a játék még idén szeptemberben a boltokban lehet, de azt csak remélni tudjuk, hogy az előző rész csúnyácska grafikája, buta ellenfelei és nehézkes fedezékrendszere nélkül. info.: Pc Guru