377
-
#96 ott van nagyobb felbontásban is. -
#95 még jo hogy a kis 2x3-as képekből ien jol tudod magad tájékoztatni...:D
jo a szemed. -
#94 A Steam nem szutyok! -
ricsa008 #93 nincs ennek valami értelemes demo linkje a szutyok stímet nem fogom ezért felrakni meg minden -
#92 Szerintem egyértelműen PC-n a legszebb. Xboxon, hogy néz már ki? Te jó ég! -
#91 PC vs Xbox360 vs PS3 -
#90 Én nem arra gondoltam ,hanem valahogy nem olyan sima pl. a fedezékbe húzódás, vagy akármilyen más mozgás, mint más ilyen játékokban, itt valahogy olyan komótosan jól meggondolva cselekszik, mondjuk 40+ osok a tagok, de hát akkor is. A futás közbeni filmekből átvett idióta kameramozgás, meg érdekes és az elején még jó is, de egy idő után inkább már zavaró. -
#89 Nekem is tetszik nagyon, még az az effekt is. Szerintem ez a mozis effekt jól néz ki, fear 2-ben viszont idegesített az a szemcsés kép. Azt nagyon elkúrták anno, de itt tök egyedi a dolog. -
#88 Az irányítás tényleg furcsa, főleg amikor sprintelsz -
#87 Engem így tv előtt nem zavar a filmes effekt, döglöm az ágyban, meg nyomkodom a joy-t. -
strebacom #86 Milyen jó lenne ez magyar felírattal....
-
#85 Kösz, megvan. Hát nekem nagyon bejön ez is, ahogy az első rész is. -
#84 mint írtam is...
Shep: Fullscreen effects off. -
#83 Ezt a szar film effektet hol lehet kikapcsolni? A játék amúgy nem tűnik rossznak, tetszik, hogy a fa fedezéket végre szét lehet lőni, a hangulat sem rossz, de az irányítás, valahogy olyan nehézkes. -
#82 de ugy látom jól optimalizált! -
#81 Nekem is ,de valszeg false riasztás! -
#80 Emberek, a letöltés elején, csak nálam jelzett a vírusírtó? -
#79 Én is gyorsan rálestem így reggel.
Hát nem tudom, nekem így demo alapján nem jön be. Elég amatőr hatást kelt az egész szerintem.
Ez a filmszerű effekt meg szerintem egyenesen undorító bent.. (hál isten kikapcsolható)
Egyetlen pozitívuma hogy nagyon jól fut. (a képek 1680/max beállítások mellett készültek, 16XAF és 4xaa-val) -
#78 az én csotrogányommal 2xaa, triple buffering, magas texúrával meg loddal árnyék és ambient occlusion nélkül viszonylag szépen megy olyan 30-40 fps körül talán...c2d e6600 2,4 ghz ,2gb ram,ati x1950 pro karival szóval a tieden lazán futna fullon röccenés nélkül.egy nem tetszik még, hogy rohadt fekete csík ott van alul felül... -
#77 Gépigénye milyen? -
Knabb #76 nekem is :D -
#75 Már hogyne lenne!
http://store.steampowered.com/freestuff/demos/ egyből a legfelső! -
#74 Honnan lehetne húzni a demot?Steamem nincs. -
#73 Nálam vírust jelez az exére a nod 32 -
#72 nos kipróbáltam én is egyelőre elég vegyes számomra...remélem splitscreen coop teljesbe lesz.
pár kép
-
#71 a videó 2. részében 02:15-től kezdve hiányzik a Steam-es demo-ból...lol -
#70 SORRY haver most szedtem le, és télleg rövid, de azért mert az EREDETI DEMO 2x ien hosszú!!!
én is nyeltem 1-et mikor beugrott egy videó a nagy robbanás után, holott nekem X360-on hosszabb a demo :SSS
van még utána egy rész, amikor továbbmész egy építkezésre...EREDETILEG IEN HOSSZÚNAK KÉNE LENNI:
K&L 2 x360 demo gameplay Part1
K&L 2 x360 demo gameplay Part2 -
#69 oks kapcsold ki ezt nekem Xboxon ....:) -
Knabb #68 mondjuk ettől a rángatózástól is agyhúgykövet kapok :D azt is kilehet kapcsolni Steadycam-el. -
Knabb #67 Ööö kikell kapcsolni valamelyik opciót a videóbeállításoknál(rámész hogy mutassa a többi állítgatnivalót és alulról a harmadikat) és akkor jók lesznek a színek, viszont nekem valahogy nagyon üresnek tűnik a játék... kéne valami zene alá mert így elég fos. Meg a közelharc is hiányzik... viszont a kikockázás mókás ötlet szerintem :D. -
#66 jahnos ez nem bug, ennyire szar a képe a játéknak ezeke a buzi fényefektek kibazsott zavaroak.
a demok általában rövidek. -
Hellsing47 #65 hát most vagy nálam bugos a játék vagy tényleg az egész képi megjelenítés olyan mintha kb be lennék ba**va és érzékenyek lennénk minden fényre :D
kicsit szoknia kell a szemnek
viszont a cenzúra az elég durva, fejbelövök valakit és ki van kockázva a feje :|
ja..és valami embertelen rövid a demó -
#64 gg!
-
Knabb #63 Je steamen fent a demo. -
#62 a demo-t mára 26.-ára irták...
kb délután 1-2orakkor szokták feltenni... -
strebacom #61 Az biztos, hogy a demó steames lesz(Mint a Just Cause Demo)....
De mikor jön már lassan megint este lesz...
-
strebacom #60 Ja akkor holnap.....
Igaz?
-
#59 26.-án pc-re is jön a demó! -
mike01010101 #58 Nem bannam ha az a kamerarazkodas csak opcionalis lenne. Engem idegesit. -
#57 Mafi 2 miatt ez holtbiztos.