Kane and Lynch 2: Dog Days

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Prince23
Prince23
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber

grebber

grebber

sambauer
én meg azt hogy itt már lehessen választani a két fõszereplõ közt, az elsõ résznél is azt vártam hogy az újrajátszási faktort az növeli hogy kétszemszögbõl élhetjük majd át az eseményeket, aztán sajnos ez nem így lett..

Turn Me On Dead Man

Bence94
ez kimaradt:remélem itt is és pc-n is kapunk splitscreen coopot + online.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
pc-n jó volt csak a gépigény volt eltúlozva szerintem.helyenként okádék ahogy kinézett viszont voltak nagyon szép részek is. pl.a takarítós pálya.

grebber

grebber

arty
konzolon szar volt az irányítása és szaggatott is. remélem a második fejlõdik ezen a két téren, mert amugy nem lett volna rossz! (vszeg inkabb pécén kellett volna tolni)

Forza.

Balumann
Jah, semmi gond nem volt az elsõ rész grafikájával, egy élvezhetõ, jó tps volt, nagyon jó történetekkel és átvezetõkkel. Jöhet a 2. rész.

Gando
ezeknek a grafbuziknak már minden ronda...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Prince23
Várjuk!<#eljen>

Amúgy film is készül a K&L-bõl, az egyik fõszereplõ Bruce Willis

Bence94
elõször csináltam ! ha ban akkor ez van...

sambauer
"az elõzõ rész csúnyácska grafikája" jézusom lassan mit nevezünk csúnyának ? persze a GTA 4 AA nélküli low textúrákkal teli világa gyönyörû volt.. amúgy most melyik topikot tegyem favba ? 😄

Turn Me On Dead Man

ja értem.

fel oraja nyitottak neki topikot

Rage47
én az elsõt is bírtam, jöhet a 2.
VRSDM
degonosz. de egyben példamuató is.
attól még ban 😄

u dont have to listen anybody else but me

Bence94
Megmutatom valahogy így kellett volna!
Hello bejelentették a nagyszerû párosnak a folytatását!

Ma van a nagy nap, amikor az Eidos Montreal leleplezi a második, titkos játékát, de amíg a nagy csinnadrattára várunk, az Eidos elnöke, Ian Livingstone egy interjúban elárulta, hogy a dán IO Interactive elkezdte a Kane and Lynch 2 és a következõ Hitman-játék fejlesztését.

A GamingIndians csapatával folytatott diskurzus során Livingstone megerõsítette a már régóta keringõ pletykát, miszerint készül a nagy sikerû bérgyilkossorozat ötödik része, ám részleteket sajnos nem árult el, sõt még egy hozzávetõleges megjelenési dátumot sem közölt. Az elnök úr a Kane and Lynch 2-vel kapcsolatban is hasonlóképpen hallgatag volt, de annyit azért elárult, hogy ha minden jól megy, a játék még idén szeptemberben a boltokban lehet, de azt csak remélni tudjuk, hogy az elõzõ rész csúnyácska grafikája, buta ellenfelei és nehézkes fedezékrendszere nélkül. info.: Pc Guru

← ElőzőOldal 8 / 8