377
  • Bence94
    ott van nagyobb felbontásban is.
  • DarkSector
    még jo hogy a kis 2x3-as képekből ien jol tudod magad tájékoztatni...:D
    jo a szemed.
  • Jaka923
    A Steam nem szutyok!
  • ricsa008
    nincs ennek valami értelemes demo linkje a szutyok stímet nem fogom ezért felrakni meg minden
  • Shep
    Szerintem egyértelműen PC-n a legszebb. Xboxon, hogy néz már ki? Te jó ég!
  • grebber
    PC vs Xbox360 vs PS3
  • Shep
    Én nem arra gondoltam ,hanem valahogy nem olyan sima pl. a fedezékbe húzódás, vagy akármilyen más mozgás, mint más ilyen játékokban, itt valahogy olyan komótosan jól meggondolva cselekszik, mondjuk 40+ osok a tagok, de hát akkor is. A futás közbeni filmekből átvett idióta kameramozgás, meg érdekes és az elején még jó is, de egy idő után inkább már zavaró.
  • FlyHigh
    Nekem is tetszik nagyon, még az az effekt is. Szerintem ez a mozis effekt jól néz ki, fear 2-ben viszont idegesített az a szemcsés kép. Azt nagyon elkúrták anno, de itt tök egyedi a dolog.
  • Jaka923
    Az irányítás tényleg furcsa, főleg amikor sprintelsz
  • FlyHigh
    Engem így tv előtt nem zavar a filmes effekt, döglöm az ágyban, meg nyomkodom a joy-t.
  • strebacom
    Milyen jó lenne ez magyar felírattal....
  • Shep
    Kösz, megvan. Hát nekem nagyon bejön ez is, ahogy az első rész is.
  • Maxtreme
    mint írtam is...

Shep: Fullscreen effects off.
  • Shep
    Ezt a szar film effektet hol lehet kikapcsolni? A játék amúgy nem tűnik rossznak, tetszik, hogy a fa fedezéket végre szét lehet lőni, a hangulat sem rossz, de az irányítás, valahogy olyan nehézkes.
  • samsung123
    de ugy látom jól optimalizált!
  • grebber
    Nekem is ,de valszeg false riasztás!
  • Jaka923
    Emberek, a letöltés elején, csak nálam jelzett a vírusírtó?
  • Maxtreme
    Én is gyorsan rálestem így reggel.
    Hát nem tudom, nekem így demo alapján nem jön be. Elég amatőr hatást kelt az egész szerintem.
    Ez a filmszerű effekt meg szerintem egyenesen undorító bent.. (hál isten kikapcsolható)

Egyetlen pozitívuma hogy nagyon jól fut. (a képek 1680/max beállítások mellett készültek, 16XAF és 4xaa-val)
  • Bence94
    az én csotrogányommal 2xaa, triple buffering, magas texúrával meg loddal árnyék és ambient occlusion nélkül viszonylag szépen megy olyan 30-40 fps körül talán...c2d e6600 2,4 ghz ,2gb ram,ati x1950 pro karival szóval a tieden lazán futna fullon röccenés nélkül.egy nem tetszik még, hogy rohadt fekete csík ott van alul felül...
  • balee4
    Gépigénye milyen?
  • Knabb
    nekem is :D
  • grebber
    Már hogyne lenne!

http://store.steampowered.com/freestuff/demos/ egyből a legfelső!
  • The Protector
    Honnan lehetne húzni a demot?Steamem nincs.
  • grebber
    Nálam vírust jelez az exére a nod 32
  • Bence94
    nos kipróbáltam én is egyelőre elég vegyes számomra...remélem splitscreen coop teljesbe lesz.
    pár kép

• DarkSector
    a videó 2. részében 02:15-től kezdve hiányzik a Steam-es demo-ból...lol
  • DarkSector
    SORRY haver most szedtem le, és télleg rövid, de azért mert az EREDETI DEMO 2x ien hosszú!!!

én is nyeltem 1-et mikor beugrott egy videó a nagy robbanás után, holott nekem X360-on hosszabb a demo :SSS

van még utána egy rész, amikor továbbmész egy építkezésre...EREDETILEG IEN HOSSZÚNAK KÉNE LENNI:

K&L 2 x360 demo gameplay Part1
    K&L 2 x360 demo gameplay Part2
  • DarkSector
    oks kapcsold ki ezt nekem Xboxon ....:)
  • Knabb
    mondjuk ettől a rángatózástól is agyhúgykövet kapok :D azt is kilehet kapcsolni Steadycam-el.
  • Knabb
    Ööö kikell kapcsolni valamelyik opciót a videóbeállításoknál(rámész hogy mutassa a többi állítgatnivalót és alulról a harmadikat) és akkor jók lesznek a színek, viszont nekem valahogy nagyon üresnek tűnik a játék... kéne valami zene alá mert így elég fos. Meg a közelharc is hiányzik... viszont a kikockázás mókás ötlet szerintem :D.
  • DarkSector
    jahnos ez nem bug, ennyire szar a képe a játéknak ezeke a buzi fényefektek kibazsott zavaroak.
    a demok általában rövidek.
  • Hellsing47
    hát most vagy nálam bugos a játék vagy tényleg az egész képi megjelenítés olyan mintha kb be lennék ba**va és érzékenyek lennénk minden fényre :D
    kicsit szoknia kell a szemnek

viszont a cenzúra az elég durva, fejbelövök valakit és ki van kockázva a feje :|

ja..és valami embertelen rövid a demó
  • DarkSector
    gg!
  • Knabb
    Je steamen fent a demo.
  • DarkSector
    a demo-t mára 26.-ára irták...

kb délután 1-2orakkor szokták feltenni...
  • strebacom
    Az biztos, hogy a demó steames lesz(Mint a Just Cause Demo)....
    De mikor jön már lassan megint este lesz...
  • strebacom
    Ja akkor holnap.....
    Igaz?
  • grebber
    26.-án pc-re is jön a demó!
  • mike01010101
    Nem bannam ha az a kamerarazkodas csak opcionalis lenne. Engem idegesit.
  • Prince23
    Mafi 2 miatt ez holtbiztos.