Kane and Lynch 2: Dog Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is 😄

Positive Mental Attitude

grebber
Már hogyne lenne!

http://store.steampowered.com/freestuff/demos/ egybõl a legfelsõ!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Honnan lehetne húzni a demot?Steamem nincs.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Nálam vírust jelez az exére a nod 32<#eplus2>

Bence94
nos kipróbáltam én is egyelõre elég vegyes számomra...remélem splitscreen coop teljesbe lesz.
pár kép

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
a videó 2. részében 02:15-tõl kezdve hiányzik a Steam-es demo-ból...lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
SORRY haver most szedtem le, és télleg rövid, de azért mert az EREDETI DEMO 2x ien hosszú!!!

én is nyeltem 1-et mikor beugrott egy videó a nagy robbanás után, holott nekem X360-on hosszabb a demo :SSS

van még utána egy rész, amikor továbbmész egy építkezésre...EREDETILEG IEN HOSSZÚNAK KÉNE LENNI:

K&L 2 x360 demo gameplay Part1
K&L 2 x360 demo gameplay Part2

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
oks kapcsold ki ezt nekem Xboxon ....😊

mondjuk ettõl a rángatózástól is agyhúgykövet kapok 😄 azt is kilehet kapcsolni Steadycam-el.

Positive Mental Attitude

Ööö kikell kapcsolni valamelyik opciót a videóbeállításoknál(rámész hogy mutassa a többi állítgatnivalót és alulról a harmadikat) és akkor jók lesznek a színek, viszont nekem valahogy nagyon üresnek tûnik a játék... kéne valami zene alá mert így elég fos. Meg a közelharc is hiányzik... viszont a kikockázás mókás ötlet szerintem 😄.

Positive Mental Attitude

DarkSector
jahnos ez nem bug, ennyire szar a képe a játéknak ezeke a buzi fényefektek kibazsott zavaroak.
a demok általában rövidek.

hát most vagy nálam bugos a játék vagy tényleg az egész képi megjelenítés olyan mintha kb be lennék ba**va és érzékenyek lennénk minden fényre 😄
kicsit szoknia kell a szemnek

viszont a cenzúra az elég durva, fejbelövök valakit és ki van kockázva a feje :|

ja..és valami embertelen rövid a demó

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
gg!

Je steamen fent a demo.

Positive Mental Attitude

DarkSector
a demo-t mára 26.-ára irták...

kb délután 1-2orakkor szokták feltenni...

Az biztos, hogy a demó steames lesz(Mint a Just Cause Demo)....
De mikor jön már lassan megint este lesz...
<#fejvakaras>

Ja akkor holnap.....
Igaz?
<#hehe>

grebber
26.-án pc-re is jön a demó!

Nem bannam ha az a kamerarazkodas csak opcionalis lenne. Engem idegesit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Mafi 2 miatt ez holtbiztos.

grebber
Prince23
A fejlesztõknek szándékosan ez volt a céljuk, már ami a kamerázásokat illeti. Szertenének átadni egy ún. kínai (shanghaji) noir hangulatot ezzel.

Teljes mértékben egyetértek veled. A második rész demóját végignyomva nekem nem jött be annyira mint az elsõ rész. És hát a grafika? Nekem olyannak tûnt mintha kézi kamerán keresztül látnám a dolgokat. Miért kell ilyen effekt legyen olyan mint az elsõ rész.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

grebber
DarkSector
kicsit Stranglehold-os érzésem volt az elején, de attól azért jobb.
csak arra emlékeztet így hirtelen.

DarkSector
én nemtuom de komolyan a lövöldözös része a fedezékharcon alapszik, viszont nagyon jól meg van tervezve a pálya, és rengeteg lehetõség van oszlopok, fából dákolt bódék, meg táblák....stb. (sok rombolható ezek közül)

még amikor mész a forgalmas utcán, lehet látni pédául kis apróságként, hogy forog a szellõzõ, és fújja a 2 szál ien papircsikot, ami rá van lógatva....az étteremben ha meglövöd a redõnyt, akkor az fizikailag ugy beleng, ahhogy kell.
akkor a jármûvek az utcán már-már túlságossan is csillognak, mint a tócsák, a fémes részek, meg minden.
a karakterek ruhája jol meg van oldva, még ha nem is überfazsa kidolgozás, de a ruhán a gyûrõdések is látszódna...
fegyverek jók, hang és kinézet szerintem rendben van, bár ennyi fegyóval még nem lõttem élõben.

a multi része nekem új, de mindenképpen ötletes, bár nem ismerem az elsõ részt nagyon, mert nem nyomtam sokat, lehet ott is ien multi van.
itt amit én nyomtam, van 8-12 emberes pl és van 2 csapat.
elsõk a rablók, akik egy kisebb utcán kell végigmenniük, a mélygarázson keresztül a furgonig, hogy elmeneküljenek...
és van még1 csapat, õk a rendõrök. nekeik meg meg kell akadályozniuk, hogy bárkiis célhoz érjen.
én volt hogy rabló ként meghaltam és 1 élet erejéig átdobott a rendõrökhöz, ott is meghaltam és akkor már csak spectrator voltam...😊

igéretes lesz ez a rész, majd megnézzük hogy a full játék is ien lesz végig, vagy nem...egyenlõre okés a játék.<#eljen>

Rage47
igaz, nekem is így visszaemlékezve csak a dzsungeles rész elõtti dolgok jönnek elõ😊
Blacksheep333
Az volt ott elvileg a probléma, hogy egyes kritikusokat lefizettek, ezt a többi megtudta, és csak azért is lehúzta.

-------------------------------------------------

Nálam az elsõ rész:
Elsõ fele: 10/10
Második fele: 5/10
Azt a Dzsungeles, polgárháborús rész nagyon elbaszták.

A játék elsõ fele -köszönhetõen az akció filmes jeleneteknek, Lynch karakterének és a folyamatos párbeszédek miatt- a kisebb hibák és a grafika ellenére is nekem akkora 10* mint a fene.
Egyszerûen nem értem miért kellet a játék felénél az a váltás. Minden ami jó volt az eltûnt, és maradt egy közepes háborús játék.

Az operációs rendszeren is túl...

Rage47
lehetne lassabb a mozgás, akkor brutál lenne, így sem rossz :p
Rage47
én az elsõ rész negatív kritikáit sem értettem, azt is imádtam😄 hát akkor ez milyen lesz
DarkSector
olvastam külföldi kommenteket, és kurvasokan írták, hogy megveszik majd a játékot, mert nagyon tetszik nekik a demo végett.
szerintem ebbõl is kurvasokat eladnak majd. lehet kategóriájában a legjobb lesz egy iedeig. egész a max payne 3-ig...😊

DarkSector
ird ki ujrairható dvd-re, vagy pendrive...😊

Prince23
Még nem néztem meg, pár gémet le kéne töröljek, ami fel van másolva 😄

DarkSector
nah megnéztem a demo-t...engem meggyõzött az elsõ részbõl csak 5 percet nyomtam, de ez mérföldekkel igényesebbnek tûnik, legalábbis kurvajó a város, az irányitás az AI...meg minden pl...kint az utca, tele van emberekkel, meg jármûvekkel...

tele van élettel az egész nem olyan kihalt izé, mint a llegtöbb shooter...én asszem megveszem.
Még holnap megnézem jobban a single-t a demo-ba, meg a multi részére is kiváncsi lennék.
lehet addig letöltöm az elsõ részt, és elkezdem játszani.

már csak egy jó kis történet kell és király gém elébe nézünk...😊
tisztára mint egy akciófilm.

Logan te nézted már? 😄

Prince23
Nem, Xbox exkluzív állítólag

Boxra már van demo, PC-re lesz e ???
<#nemtudom>

grebber
Nekem nincs közöm egyik oldalhoz sem.Én mindenhonnan linkelgetek és egyikhez sincs közöm.Tehát semmi érdekem nincs reklámozni õket.
Tényt meg már tudtuk hisz alig pár hozzászólással elõtted írták!

Prince23
Te ezek szerint a gamestart és a worthplayinget is reklámozod????

Egy Tényt linkeltem be, ember.

Bence94
ettõl még remélem pc-n most is lesz osztott képernyõs coop mod mert ha nem akkor menjenek a fenébe...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
#31?

Ja hogy még reklámozni kell az oldalt.Így értem már!

Prince23

Blacksheep333
Hál' Istennek!

Az operációs rendszeren is túl...

Prince23
Pff

FSpofon
Steamworksöt fog használni a játék a games for windows fos helyett

Arab money

grebber
E3 Trailerek

(Shanghai Streets Gameplay,Restaurant Shootout Gameplay)

grebber

grebber
grebber