Kane and Lynch 2: Dog Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
http://store.steampowered.com/freestuff/demos/ egybõl a legfelsõ!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
pár kép

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én is nyeltem 1-et mikor beugrott egy videó a nagy robbanás után, holott nekem X360-on hosszabb a demo :SSS
van még utána egy rész, amikor továbbmész egy építkezésre...EREDETILEG IEN HOSSZÚNAK KÉNE LENNI:
K&L 2 x360 demo gameplay Part1
K&L 2 x360 demo gameplay Part2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
a demok általában rövidek.
kicsit szoknia kell a szemnek
viszont a cenzúra az elég durva, fejbelövök valakit és ki van kockázva a feje :|
ja..és valami embertelen rövid a demó
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Positive Mental Attitude
kb délután 1-2orakkor szokták feltenni...
De mikor jön már lassan megint este lesz...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
csak arra emlékeztet így hirtelen.
még amikor mész a forgalmas utcán, lehet látni pédául kis apróságként, hogy forog a szellõzõ, és fújja a 2 szál ien papircsikot, ami rá van lógatva....az étteremben ha meglövöd a redõnyt, akkor az fizikailag ugy beleng, ahhogy kell.
akkor a jármûvek az utcán már-már túlságossan is csillognak, mint a tócsák, a fémes részek, meg minden.
a karakterek ruhája jol meg van oldva, még ha nem is überfazsa kidolgozás, de a ruhán a gyûrõdések is látszódna...
fegyverek jók, hang és kinézet szerintem rendben van, bár ennyi fegyóval még nem lõttem élõben.
a multi része nekem új, de mindenképpen ötletes, bár nem ismerem az elsõ részt nagyon, mert nem nyomtam sokat, lehet ott is ien multi van.
itt amit én nyomtam, van 8-12 emberes pl és van 2 csapat.
elsõk a rablók, akik egy kisebb utcán kell végigmenniük, a mélygarázson keresztül a furgonig, hogy elmeneküljenek...
és van még1 csapat, õk a rendõrök. nekeik meg meg kell akadályozniuk, hogy bárkiis célhoz érjen.
én volt hogy rabló ként meghaltam és 1 élet erejéig átdobott a rendõrökhöz, ott is meghaltam és akkor már csak spectrator voltam...😊
igéretes lesz ez a rész, majd megnézzük hogy a full játék is ien lesz végig, vagy nem...egyenlõre okés a játék.<#eljen>#eljen>
-------------------------------------------------
Nálam az elsõ rész:
Elsõ fele: 10/10
Második fele: 5/10
Azt a Dzsungeles, polgárháborús rész nagyon elbaszták.
A játék elsõ fele -köszönhetõen az akció filmes jeleneteknek, Lynch karakterének és a folyamatos párbeszédek miatt- a kisebb hibák és a grafika ellenére is nekem akkora 10* mint a fene.
Egyszerûen nem értem miért kellet a játék felénél az a váltás. Minden ami jó volt az eltûnt, és maradt egy közepes háborús játék.
Az operációs rendszeren is túl...
szerintem ebbõl is kurvasokat eladnak majd. lehet kategóriájában a legjobb lesz egy iedeig. egész a max payne 3-ig...😊
tele van élettel az egész nem olyan kihalt izé, mint a llegtöbb shooter...én asszem megveszem.
Még holnap megnézem jobban a single-t a demo-ba, meg a multi részére is kiváncsi lennék.
lehet addig letöltöm az elsõ részt, és elkezdem játszani.
már csak egy jó kis történet kell és király gém elébe nézünk...😊
tisztára mint egy akciófilm.
Logan te nézted már? 😄
<#nemtudom>#nemtudom>
Tényt meg már tudtuk hisz alig pár hozzászólással elõtted írták!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..