377
  • FSpofon
    a legtöbb ebből ingyenes kóddal érhetp el az előrendelések mellől a különböző boltokban
  • Prince23
    Pff...az ilyeneket rühellem. Ez volt a Dragon age-el is, pala küldetése pl.
  • Rage47
    megtalálták a DLC-ket, amelyeket sikeresen kivágtak a végleges játékból a készítők, és majd meg lehet őket vásárolni különböző helyeken, ill. később adják ki őket...
  • Bence94
    elvileg csak a demo miatt.mafia 2-nek is a demoja elég vérszegény sok szempontbol de azzt mondták teljes sokkal jobb lesz és most hiszek nekik mert:azt mondják jobb lesz atörés is...valaki megtálta a fájlok között az egyik auto "töérs darabját" és hazt átírod akkor valoban sokkal jobban deformálódik.én is kipróbáltam.
  • Rage47
    sztem szuper a multija, csak nem tudtam kipróbálni a szar demóban :|

amúgy tényleg meg fog halni a multija, a kommunikáció hiánya miatt többek között.
  • Prince23
    Két hónap múlva már kihalóban lesz a multija, még lehet sokat is mondtam rá...
  • FSpofon
    fölösleges ilyen játékba multit tenni, senki se fog játszani vele pár héttel a megjelenés után.
  • Seth
    Majd azért jól letöltöd pc-re
    Tudod mi a szánalmas? Az, hogy értékelhetetlen szarnak tartod a multiját, holott ki sem tudtad próbálni -_-
  • Rage47
    szánalmas, konzolra nincs wrz, aha.. -.- mind1 itt abba is hagyom.
  • Seth
    360-ra kijött, warez, igen leszedtem, mocskos kalóz vagyok, te meg ninja....
  • Rage47
    nem találom sehol :p
  • Seth
    Boltban, igen. További értelmes megjegyzés,mintha nem tudnád mi a helyzet ?
  • Rage47
    17-én jelenik csak meg
  • DarkSector
    hát sajnálom, mivel nekem a demó elsőre tetszett jó kis lövölde...
  • Seth
    Játék elős fele hangulatos, utána nem túl változatos, hogy rádzúdítják az egész kínai hadsereget,uncsi gyártelepeken,nagy hangárokban. Tisztára olyan mint az első rész felépítése. Csakhogy abban a feléig jobb pályák voltak,mint ebben.Voltak szakaszok ahol elég sokszor meghaltam,szóval a töketlenkedésre még le lehet vonni az időből olyan 20 percet :)
    A töketlenkedésről jut eszembe, borzalmas az AI és mindíg ugyanazt csinálják.A fedezékrendszer sem a legjobb,nem lehet mindenhol behúzódni,még akkor sem ha egyértelműen lehetne.Ja és Kane úgy tartja a gépkarabélyokat mint egy pisztolyt,elfelejtették megcsinálni neki a kéztartást ? :D (Mondjuk ez lehet csak kis bug,mert az elején vettem észre, utána meg nem figyeltem. Viszont mikor vele megyünk már jó.
    Multiban illetve co-opban még jó lehet,de azokat nem tudtam kipróbálni
  • DarkSector
    ó ba..meg ez jó hosszú. megéri megvenni eredetiben? gyenge 5 óra
  • grebber
    Én szeretem a rövid játékokat gyorsan lehet törölni őket miután végigvittem!
  • Seth
    Igen, ennyi idő alatt a végére értem
  • Evin
    Akkor ennyi a végigjátszási ideje is?
    Mert az egy dolog, hogy te ennyit játszottál vele egyszerre. :)
  • Seth
    Kane& Lynch 2

Elkezdve 22:20
    Befejezve 2:45

Igen, ez 4 óra 25 perc, együltőre

Lehet is kalkulálni és eltöprengeni :(
  • DarkSector
    nekem tetszett a demo, nemtuom énse mire gondolt a kolega, csak olyan volt részedről mint egy vallatás....:)
    nekem multi is tetszik, csak éppen nehéz ...
  • Rage47
    érdekel, mi nem tetszik neki, olyan nagy baj? :p a fantáziátlant én nem használtam volna rá, ezért kérdeztem
    demo nekem sem jött be, főleg a játszhatatlan multi miatt, az egyszemélyes mód pedig eléggé berakott az események közepébe, majd a teljesben jobb lesz :)
  • DarkSector
    miért kell számonkérned , ha nem tetszik valakinek egy játék, akkor az a saját dolga...nem?:)
  • Prince23
    Tetszik a stílusa, de a boom bele játékmenete már nem nagyon jön be. Mondjuk ez demó volt... az első benyomás csalódást okozott, nem úgy mint pl. a Mafia 2
  • Rage47
    ezt részletezd kérlek
  • Prince23
    Úgy is egy kalap ratyi játék :D
    Pont ma próbáltam a demót. Fantáziátlan
  • zsozso29
    Na kint is van!
    .
    .
    .
    boxra :(((((((((
  • Rage47
    single az egész jó
    multit ki akartam próbálni, de 4ből 4x próbálkozás után nem sikerül játszanom. értékelhetetlenül sz*r a multi sajna
  • Prince23
    HG Előzetes
  • The Protector
    Akkor azt próbáld ki h letörlöd a gamet.Újratelepíted de úgy h az összes kémprogram és vírusírtó szoftver kikapcsolva legyen vagy szüneteltetve a szolgáltatásaikat.
  • TottiZsolt
    Ezeket is megpróbáltam, így sem jó...
  • Jaka923
    Steam--> Könyvtár --> Játékra jobb klikk --> Tulajdonságok --> Helyi fájlok --> A játék gyorsítótár épségének ellenőrése, illetve a cache fájlok töredezettségmentesítését is kipróbálhatod
  • TottiZsolt
    Próbáltam. Azt írja, hogy a telepítés nem teljes. Csak azt tudnám, hogy miért nem...
  • Szabi84
    nekem is tetszik
  • Jaka923
    Nekem bejött a játék, tegnap már elő is rendeltem a CD Galaxisból.
  • Jaka923
    Próbáltad újratelepíteni a játékot?
  • FlyHigh
    Én vagyok az egyetlen akinek tetszik a játék?
  • TottiZsolt
    Ezekszerint senki nem tud megoldást...
  • DarkSector
    mire kell nyomni hogy nagyobb legyen?
    mert nekem kinagyitja, max 1.5szeresére kb, ami még kicsi igyis....
  • TottiZsolt
    Üdv!

Az miért van, hogy letöltöm Steamről a demót, installálom, de a végén azt írja ki, hogy "Incomplete installation (53)" Mi lehet a hiba? Találkozott már ezzel a jelenséggel valaki rajtam kívül? S mi lehet a megoldás?

Köszi előre is a segítséget!