377
-
#176 Addig örüljünk míg ez a konzol széria él, mert addig nem kell új gépet venni ahhoz, hogy rendesen futtassuk a játékokat. -
#175 Ja tegyük hozzá 2010van, de a xdoboz még mindig 2005-ös:), ez van! én is várom hogy legyen konzolváltás, hogy végre pc-hez méltó grafikát kapjunk. DE tudom nem ez lesz:) szar optimalizálatlan konzolportot fogunk kapni, vagy butítva, mint annó 2006 ban volt. Majd olyan 2015-ben!!! az lesz a újból Pc éve. -
#174 tény hogy Mafia2 lövöldözéses része ugyanilyen jó, csak ott ugye egy open world is van -
#173 Szerintem semmi baja a grafikának, pár helyet kivéve (demo). Neked viszont soha semmi nem elég szép, érdekes lehet így élni ,hogy soha nem jó semmi. -
#172 szerintem jó grafja van! sőt jól is optimalizált! Coop-ra épül, filmes, pörgős, van multi..mi kell még? demó alapján jó játékot raktak össze! online coopba szerintem hatványozódik az élmény. -
#171 Sztem meg anélkül semmi baj nincs a graffal. :) -
#170 Ez 2010-ben semmihez képest nem szép.Kb első rész is szebb volt!
De tökmindegy végigviszem azt törlöm a rákba és még rövid is szeressük az ilyet -
#169 mihez képest szép? vagy mihez képest csúnya?
az a villogó szar fényeffect nem volt egy jó ötlet, de annélkül sok játékban örülhetnénk ien grafnak...:) -
#168 Anélkül is szar!
Shep: Miért ez neked szép játék? Akkor egészségedre! -
#167 Nincs is olyan játék ami szerinted nem csúnya, vagy legalább részben nem az :) -
xido #166 khm..Voldemort egy V,nem W -
#165 Kapcsold ki a fullscreen effektet, így nem lesz ez a filmes, kamarás effekt. -
#164 Nagyon fostalicska a grafika!
-
#163 Na kijött a baromja xd
Ez a játék véleményem szerint egy bullshit :) max a kamera stílusa az a miben jó :D -
#162 Ha lehet kérlek benneteket, hogy ne bombázzátok szét w-(woldemort,warez,werzió,wow stb.) betűs hozzászólásokkal... -
#161 Ok, elhiszem, csak a Galaxist alapján mondtam.
De sztem felesleges ilyen semmiségeken vitatkozni, le merem fogadni innen senki nem veszi meg teljes áron. :) -
strebacom #160 Mondom 20!!
-
#159 Jah most nézem az európai megjelenés 19. :) -
strebacom #158 Az európai valóban 20.-ra van irva...
-
#157 Jólvan nem kell megenni, rosszul emlékeztem. -
strebacom #156 -
#155 Jah azt hittem 19-e a megjelenés. :D -
strebacom #154 Milyen 2 napról beszélsz???
-
#153 Milyen két nap? Steam-en 5 óra múlva elérhető pl! -
#152 hmm 2 nappal a megjelenés előtt, mostanában ritka. -
zsozso29 #151 Kane.and.Lynch.2.Dog.Days-RELOADED -
#150 futás a géphez -
#149 WorldOfWarcraft XD -
#148 -
#147 jah szuper... akkor majd másképpen irom le legközelebb... -
#146 Woldemort ! -
Knabb #145 A W betűs szó, aminek nem mondjuk ki a nevét: tudjukmi... -
#144 mi volt a baj?
rosszat mondtam? -
strebacom #143 -
#142 Kinn van orosz oldalon!!!!! 7.96GB
-
#141 semmit itteniek még nem játszanak ezzel a játékkal, pc-re még warez sincs. -
hr2 #140 Seth vagy valaki aki végigvitte, légyszi segítsen. Itt mit kell csinálni?
Előre is köszönöm. -
#139 Én igen lol
Magyarítások.huról van az info! -
#138 ez most honnan? vagy te fordítod le?:D -
#137 "Kane & Lynch 2 demó:
Fordítható. A szövegek .zip fájlokon belül találhatók .LOC szöveges fájlokban, amihez a Hitman 4 .LOC editora tökéletesen megfelel. A Galériámba tettem fel pár képet, az ű-t biztos, és így gondolom az ő betűt sem kezeli. Szerintem helyettesíthetők a kalapos megfelelőjükkel. CDGalaxison néztem, elvileg angolul jelenik meg. A CDProjekt honlapján is Angol nyelv szerepel.
Mivel a Sinking Island-ben gondok akadtak az ékezettel, így a Lionheart után, amint megjelenik a játék, lehet, hogy belekezdek egy-két kolléga segítségével, ha addig valaki el nem kezdi."