Kane and Lynch 2: Dog Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A töketlenkedésrõl jut eszembe, borzalmas az AI és mindíg ugyanazt csinálják.A fedezékrendszer sem a legjobb,nem lehet mindenhol behúzódni,még akkor sem ha egyértelmûen lehetne.Ja és Kane úgy tartja a gépkarabélyokat mint egy pisztolyt,elfelejtették megcsinálni neki a kéztartást ? 😄 (Mondjuk ez lehet csak kis bug,mert az elején vettem észre, utána meg nem figyeltem. Viszont mikor vele megyünk már jó.
Multiban illetve co-opban még jó lehet,de azokat nem tudtam kipróbálni
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Mert az egy dolog, hogy te ennyit játszottál vele egyszerre. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Elkezdve 22:20
Befejezve 2:45
Igen, ez 4 óra 25 perc, együltõre
Lehet is kalkulálni és eltöprengeni 😞
PSN ID.: Beegabor
nekem multi is tetszik, csak éppen nehéz ...
demo nekem sem jött be, fõleg a játszhatatlan multi miatt, az egyszemélyes mód pedig eléggé berakott az események közepébe, majd a teljesben jobb lesz 😊
.
.
.
boxra 😞((((((((
multit ki akartam próbálni, de 4bõl 4x próbálkozás után nem sikerül játszanom. értékelhetetlenül sz*r a multi sajna
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mert nekem kinagyitja, max 1.5szeresére kb, ami még kicsi igyis....
Az miért van, hogy letöltöm Steamrõl a demót, installálom, de a végén azt írja ki, hogy "Incomplete installation (53)" Mi lehet a hiba? Találkozott már ezzel a jelenséggel valaki rajtam kívül? S mi lehet a megoldás?
Köszi elõre is a segítséget!<#worship>#worship>
jo a szemed.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Hát nem tudom, nekem így demo alapján nem jön be. Elég amatõr hatást kelt az egész szerintem.
Ez a filmszerû effekt meg szerintem egyenesen undorító bent.. (hál isten kikapcsolható)
Egyetlen pozitívuma hogy nagyon jól fut. (a képek 1680/max beállítások mellett készültek, 16XAF és 4xaa-val)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..