Kane and Lynch 2: Dog Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
nem találom sehol :p
Seth
Boltban, igen. További értelmes megjegyzés,mintha nem tudnád mi a helyzet ?

PSN ID.: Beegabor

Rage47
17-én jelenik csak meg
DarkSector
hát sajnálom, mivel nekem a demó elsõre tetszett jó kis lövölde...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Játék elõs fele hangulatos, utána nem túl változatos, hogy rádzúdítják az egész kínai hadsereget,uncsi gyártelepeken,nagy hangárokban. Tisztára olyan mint az elsõ rész felépítése. Csakhogy abban a feléig jobb pályák voltak,mint ebben.Voltak szakaszok ahol elég sokszor meghaltam,szóval a töketlenkedésre még le lehet vonni az idõbõl olyan 20 percet 😊
A töketlenkedésrõl jut eszembe, borzalmas az AI és mindíg ugyanazt csinálják.A fedezékrendszer sem a legjobb,nem lehet mindenhol behúzódni,még akkor sem ha egyértelmûen lehetne.Ja és Kane úgy tartja a gépkarabélyokat mint egy pisztolyt,elfelejtették megcsinálni neki a kéztartást ? 😄 (Mondjuk ez lehet csak kis bug,mert az elején vettem észre, utána meg nem figyeltem. Viszont mikor vele megyünk már jó.
Multiban illetve co-opban még jó lehet,de azokat nem tudtam kipróbálni

DarkSector
ó ba..meg ez jó hosszú. megéri megvenni eredetiben? gyenge 5 óra

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Én szeretem a rövid játékokat gyorsan lehet törölni õket miután végigvittem!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Igen, ennyi idõ alatt a végére értem

Evin
Akkor ennyi a végigjátszási ideje is?
Mert az egy dolog, hogy te ennyit játszottál vele egyszerre. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Seth
Kane& Lynch 2

Elkezdve 22:20
Befejezve 2:45

Igen, ez 4 óra 25 perc, együltõre

Lehet is kalkulálni és eltöprengeni 😞

DarkSector
nekem tetszett a demo, nemtuom énse mire gondolt a kolega, csak olyan volt részedrõl mint egy vallatás....😊
nekem multi is tetszik, csak éppen nehéz ...

Rage47
érdekel, mi nem tetszik neki, olyan nagy baj? :p a fantáziátlant én nem használtam volna rá, ezért kérdeztem
demo nekem sem jött be, fõleg a játszhatatlan multi miatt, az egyszemélyes mód pedig eléggé berakott az események közepébe, majd a teljesben jobb lesz 😊
DarkSector
miért kell számonkérned , ha nem tetszik valakinek egy játék, akkor az a saját dolga...nem?😊

Prince23
Tetszik a stílusa, de a boom bele játékmenete már nem nagyon jön be. Mondjuk ez demó volt... az elsõ benyomás csalódást okozott, nem úgy mint pl. a Mafia 2

Rage47
ezt részletezd kérlek
Prince23
Úgy is egy kalap ratyi játék 😄
Pont ma próbáltam a demót. Fantáziátlan

Na kint is van!
.
.
.
boxra 😞((((((((

Rage47
single az egész jó
multit ki akartam próbálni, de 4bõl 4x próbálkozás után nem sikerül játszanom. értékelhetetlenül sz*r a multi sajna
Prince23
The Protector
Akkor azt próbáld ki h letörlöd a gamet.Újratelepíted de úgy h az összes kémprogram és vírusírtó szoftver kikapcsolva legyen vagy szüneteltetve a szolgáltatásaikat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ezeket is megpróbáltam, így sem jó...

Jaka923
Steam--> Könyvtár --> Játékra jobb klikk --> Tulajdonságok --> Helyi fájlok --> A játék gyorsítótár épségének ellenõrése, illetve a cache fájlok töredezettségmentesítését is kipróbálhatod

Próbáltam. Azt írja, hogy a telepítés nem teljes. Csak azt tudnám, hogy miért nem...

Szabi84
nekem is tetszik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Jaka923
Nekem bejött a játék, tegnap már elõ is rendeltem a CD Galaxisból.

Jaka923
Próbáltad újratelepíteni a játékot?

FlyHigh
Én vagyok az egyetlen akinek tetszik a játék?<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Ezekszerint senki nem tud megoldást...<#nemtudom>

DarkSector
mire kell nyomni hogy nagyobb legyen?
mert nekem kinagyitja, max 1.5szeresére kb, ami még kicsi igyis....

Üdv!

Az miért van, hogy letöltöm Steamrõl a demót, installálom, de a végén azt írja ki, hogy "Incomplete installation (53)" Mi lehet a hiba? Találkozott már ezzel a jelenséggel valaki rajtam kívül? S mi lehet a megoldás?

Köszi elõre is a segítséget!<#worship>

Bence94
ott van nagyobb felbontásban is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
még jo hogy a kis 2x3-as képekbõl ien jol tudod magad tájékoztatni...😄
jo a szemed.

Jaka923
A Steam nem szutyok!

nincs ennek valami értelemes demo linkje a szutyok stímet nem fogom ezért felrakni meg minden
Shep
Szerintem egyértelmûen PC-n a legszebb. Xboxon, hogy néz már ki? Te jó ég!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber

Shep
Én nem arra gondoltam ,hanem valahogy nem olyan sima pl. a fedezékbe húzódás, vagy akármilyen más mozgás, mint más ilyen játékokban, itt valahogy olyan komótosan jól meggondolva cselekszik, mondjuk 40+ osok a tagok, de hát akkor is. A futás közbeni filmekbõl átvett idióta kameramozgás, meg érdekes és az elején még jó is, de egy idõ után inkább már zavaró.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FlyHigh
Nekem is tetszik nagyon, még az az effekt is. Szerintem ez a mozis effekt jól néz ki, fear 2-ben viszont idegesített az a szemcsés kép. Azt nagyon elkúrták anno, de itt tök egyedi a dolog.

Thrash \'Till Death

Jaka923
Az irányítás tényleg furcsa, fõleg amikor sprintelsz

FlyHigh
Engem így tv elõtt nem zavar a filmes effekt, döglöm az ágyban, meg nyomkodom a joy-t.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Milyen jó lenne ez magyar felírattal....
<#eljen><#hehe>

Shep
Kösz, megvan. Hát nekem nagyon bejön ez is, ahogy az elsõ rész is.

Maxtreme
mint írtam is...

Shep: Fullscreen effects off.

Shep
Ezt a szar film effektet hol lehet kikapcsolni? A játék amúgy nem tûnik rossznak, tetszik, hogy a fa fedezéket végre szét lehet lõni, a hangulat sem rossz, de az irányítás, valahogy olyan nehézkes.

samsung123
de ugy látom jól optimalizált!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

grebber
Nekem is ,de valszeg false riasztás!

Jaka923
Emberek, a letöltés elején, csak nálam jelzett a vírusírtó?

Maxtreme
Én is gyorsan rálestem így reggel.
Hát nem tudom, nekem így demo alapján nem jön be. Elég amatõr hatást kelt az egész szerintem.
Ez a filmszerû effekt meg szerintem egyenesen undorító bent.. (hál isten kikapcsolható)

Egyetlen pozitívuma hogy nagyon jól fut. (a képek 1680/max beállítások mellett készültek, 16XAF és 4xaa-val)

Bence94
az én csotrogányommal 2xaa, triple buffering, magas texúrával meg loddal árnyék és ambient occlusion nélkül viszonylag szépen megy olyan 30-40 fps körül talán...c2d e6600 2,4 ghz ,2gb ram,ati x1950 pro karival szóval a tieden lazán futna fullon röccenés nélkül.egy nem tetszik még, hogy rohadt fekete csík ott van alul felül...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Gépigénye milyen?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord