377
  • barcames
    kurvarövid tényleg:S
  • Piko888
    Mit kell csinálni akor ha zoomolok a fegyverrel akkor hirtelen a földre néz a célkereszt?
  • Novotsik
    hali,nem tudjátok h melyik beállítást kell kikapcsolni h ne legyrn ilyen függöleges lila csík a képernyőn?
  • Tatyla
    egyszer van egy ilyen fullscreen effekt ami ilyen filmes hatást akar kelteni na én ezt kikapcsoltam,ha meg valami barátot vagy ártatlant lősz le annak kikockázzák az arcát másnak nem
  • kryst
    Mi a fenéért van ez a fura kockásodás a játékban amikor lő az ember? Nagyon fura a textúra is.
  • barcames
    helikopteres óriási az épületet rommá lőni:D
  • Tatyla
    nem kell leszedni ott van a játék mappájában egy redist mappa azon belül egy openal mappa abban pedig az exe amit futtatni kell...
  • norbi2fraktal
    valaki mondja meg hogy mi a főmenüben levő zenének a címe, a lassúnak, bnőmnek kell...pls
  • Prince23
    Installert szedd le
  • blackfire001
    Valaki segítene, hogy mit kellene tennem?
    Az OpenAL32.dll-et keresi. Láttam, már fel lett hozva a fórumban ez a téma, de megoldást még nem találtam. :/
  • balee4
    Egész jó lett az új rész, érdekes egy hangulata van,tényleg olyan ázsiai B-kategóriás filmek hangulatát idézi.
    Szal sztem nem rossz, de teljesen más mint az elsõ rész.
    Tetszik a sok civil, így tényleg életszerűbb, de az már nem, hogyha rájuk tartod a fegyvert, beleröhögnek a képedbe. :D (és milyen igazuk van ez csak egy játék.)
  • Csokis
    Itt több értékelés van!
  • highlander15
    Steam profilba nem vagyok belépve,Steam fel van telepítve.
  • DarkSector
    nem vagy belépve steam profilba?
    nincs feltelepítve a steam? mert ez a sid fájlok steam image disk fájlok, amiket ugy csináltak hogy a steam-en megvették a játékot gondolom, és nyomattak egy backup-ot...
    és a krekk miatt nem kell ellenőrzés. gondolom én. ennyirenem figyeltem
  • highlander15
    Nálam nem indul a steambackup.exe,mi lehet a gáz?
  • Prince23
    Első értékelések
  • Prince23
    4.5 óra
  • barcames
    milyen hosszú én kb eddig 3 órát toltam
  • barcames
    nekem nem kért
  • Knabb
    Írd be a kódot
  • JackSparrow88
    Na nálam asszem ennyi volt, majd bátyám megnézi, én már kifogytam az ötletekből. Felrakja elméletileg és itt:C:\Program Files\steam\steamapps\common\Kane & Lynch 2: Dog Days\ - még sincsen semmilyen Kane & Lynch 2 :(
  • Viktorr
    Hogyan kell feltelepíteni? Telepítésnél kódot kér..
  • Evin
    1.Mint írták, még senki sem járt így
    2.Egy olyan játékhoz vársz 1 órán belül a speciális hibádra választ, ami épp csak kijött, egy olyan időben, mikor a nép nagy része nyaral vagy dolgozik?!
  • JackSparrow88
    Na csak sikerült.(legalábbis rem)Kiválasztottam neki azt a mappát amit az ablakban kért és most elkezdte csinálni...
  • JackSparrow88
    Thx hogy segített vki is :(
  • JackSparrow88
    Megnéztem ezt a fájlt de sajnos nem lehet letörölni sem szal fogalmam sincs mi lehet a baja eddig egyetlen steam-es játékkal sem volt gondom...
  • JackSparrow88
    Ezt írja ki mikor a steam-es exe-re kattintok:
  • JackSparrow88
    Azóta rájöttem a steambackup exe-t kell indítani aztán ki kéne választani azokat a "sid" fájlokat de nem látja őket csak a mapppákat :(
  • FSpofon
    vmit rosszul csinálsz ha egyáltalán a steamben vagy
  • grebber
    Pedig a steam-nek nem sok köze van a reloaded törésnek nem kell hozzá.Nem is kell mennie semmi steambackup.exe és csinálja.Legalábbis eddig csak te voltál aki ezt írja hogy nem!
  • JackSparrow88
    Nálam miért kér kódot a steam? Sehol sem találok hozzá olyat, még neten se, anélkül meg el sem kezdi telepíteni. Ha meg a steambackup.exe-t indítom akkor az meg hiba miatt leáll. Vki tudja mi lehet a baj?
  • Piko888
    Srácok az miért van hogyha jobb egérgombbal zoomolok a célkeresztel akkor a földre ugrik a célkereszt?
  • Prince23
    Ja amúgy végigvittem a gammát.

értékelésem

Grafika: 7
    Hangok: 6
    Hangulat: 8
    Irányíthatóság: 6
    Sztori: 5

össz: 7/10

ui: az első rész mérföldkövekkel jobb :)
  • Prince23
    helikopter gameplay

Rage: sokan nem kedvelik a GFWL-ot. inkább steamet.
  • Evin
    Effekt. Ki lehet vhol kapcsolni.
  • Tatyla
    meg néha van egy ilyen lila csík függőlegesen a képen ez mitől van?
  • Seth
    Nem
  • Piko888
    Srácok az miért van hogyha jobb egérgombbal ráközelitek akkor a földre ugrik a célkereszt?
  • Tatyla
    jó közben megoldottam,ezt a cenzúrázós kikockázást ki lehet kapcsolni?
  • Tatyla
    nekem valami OpenAL32.dll hiányát jelzi és nem indul,megoldás?