377
-
barcames #256 kurvarövid tényleg:S -
Piko888 #255 Mit kell csinálni akor ha zoomolok a fegyverrel akkor hirtelen a földre néz a célkereszt? -
Novotsik #254 hali,nem tudjátok h melyik beállítást kell kikapcsolni h ne legyrn ilyen függöleges lila csík a képernyőn? -
#253 egyszer van egy ilyen fullscreen effekt ami ilyen filmes hatást akar kelteni na én ezt kikapcsoltam,ha meg valami barátot vagy ártatlant lősz le annak kikockázzák az arcát másnak nem -
#252 Mi a fenéért van ez a fura kockásodás a játékban amikor lő az ember? Nagyon fura a textúra is. -
barcames #251 helikopteres óriási az épületet rommá lőni:D -
#250 nem kell leszedni ott van a játék mappájában egy redist mappa azon belül egy openal mappa abban pedig az exe amit futtatni kell... -
#249 valaki mondja meg hogy mi a főmenüben levő zenének a címe, a lassúnak, bnőmnek kell...pls -
#248 Installert szedd le -
#247 Valaki segítene, hogy mit kellene tennem?
Az OpenAL32.dll-et keresi. Láttam, már fel lett hozva a fórumban ez a téma, de megoldást még nem találtam. :/ -
#246 Egész jó lett az új rész, érdekes egy hangulata van,tényleg olyan ázsiai B-kategóriás filmek hangulatát idézi.
Szal sztem nem rossz, de teljesen más mint az elsõ rész.
Tetszik a sok civil, így tényleg életszerűbb, de az már nem, hogyha rájuk tartod a fegyvert, beleröhögnek a képedbe. :D (és milyen igazuk van ez csak egy játék.) -
Csokis #245 Itt több értékelés van! -
#244 Steam profilba nem vagyok belépve,Steam fel van telepítve. -
#243 nem vagy belépve steam profilba?
nincs feltelepítve a steam? mert ez a sid fájlok steam image disk fájlok, amiket ugy csináltak hogy a steam-en megvették a játékot gondolom, és nyomattak egy backup-ot...
és a krekk miatt nem kell ellenőrzés. gondolom én. ennyirenem figyeltem -
#242 Nálam nem indul a steambackup.exe,mi lehet a gáz? -
#241 Első értékelések -
#240 4.5 óra -
barcames #239 milyen hosszú én kb eddig 3 órát toltam -
barcames #238 nekem nem kért -
Knabb #237 Írd be a kódot -
#236 Na nálam asszem ennyi volt, majd bátyám megnézi, én már kifogytam az ötletekből. Felrakja elméletileg és itt:C:\Program Files\steam\steamapps\common\Kane & Lynch 2: Dog Days\ - még sincsen semmilyen Kane & Lynch 2 :( -
#235 Hogyan kell feltelepíteni? Telepítésnél kódot kér.. -
#234 1.Mint írták, még senki sem járt így
2.Egy olyan játékhoz vársz 1 órán belül a speciális hibádra választ, ami épp csak kijött, egy olyan időben, mikor a nép nagy része nyaral vagy dolgozik?! -
#233 Na csak sikerült.(legalábbis rem)Kiválasztottam neki azt a mappát amit az ablakban kért és most elkezdte csinálni... -
#232 Thx hogy segített vki is :( -
#231 Megnéztem ezt a fájlt de sajnos nem lehet letörölni sem szal fogalmam sincs mi lehet a baja eddig egyetlen steam-es játékkal sem volt gondom... -
#230 Ezt írja ki mikor a steam-es exe-re kattintok:
-
#229 Azóta rájöttem a steambackup exe-t kell indítani aztán ki kéne választani azokat a "sid" fájlokat de nem látja őket csak a mapppákat :( -
#228 vmit rosszul csinálsz ha egyáltalán a steamben vagy -
#227 Pedig a steam-nek nem sok köze van a reloaded törésnek nem kell hozzá.Nem is kell mennie semmi steambackup.exe és csinálja.Legalábbis eddig csak te voltál aki ezt írja hogy nem! -
#226 Nálam miért kér kódot a steam? Sehol sem találok hozzá olyat, még neten se, anélkül meg el sem kezdi telepíteni. Ha meg a steambackup.exe-t indítom akkor az meg hiba miatt leáll. Vki tudja mi lehet a baj? -
Piko888 #225 Srácok az miért van hogyha jobb egérgombbal zoomolok a célkeresztel akkor a földre ugrik a célkereszt? -
#224 Ja amúgy végigvittem a gammát.
értékelésem
Grafika: 7
Hangok: 6
Hangulat: 8
Irányíthatóság: 6
Sztori: 5
össz: 7/10
ui: az első rész mérföldkövekkel jobb :) -
#223 helikopter gameplay
Rage: sokan nem kedvelik a GFWL-ot. inkább steamet. -
#222 Effekt. Ki lehet vhol kapcsolni. -
#221 meg néha van egy ilyen lila csík függőlegesen a képen ez mitől van? -
#220 Nem -
Piko888 #219 Srácok az miért van hogyha jobb egérgombbal ráközelitek akkor a földre ugrik a célkereszt? -
#218 jó közben megoldottam,ezt a cenzúrázós kikockázást ki lehet kapcsolni? -
#217 nekem valami OpenAL32.dll hiányát jelzi és nem indul,megoldás?