Kane and Lynch 2: Dog Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSparrow88
Nálam miért kér kódot a steam? Sehol sem találok hozzá olyat, még neten se, anélkül meg el sem kezdi telepíteni. Ha meg a steambackup.exe-t indítom akkor az meg hiba miatt leáll. Vki tudja mi lehet a baj?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Srácok az miért van hogyha jobb egérgombbal zoomolok a célkeresztel akkor a földre ugrik a célkereszt?
Prince23
Ja amúgy végigvittem a gammát.

értékelésem

Grafika: 7
Hangok: 6
Hangulat: 8
Irányíthatóság: 6
Sztori: 5

össz: 7/10

ui: az elsõ rész mérföldkövekkel jobb 😊

Prince23
helikopter gameplay

Rage: sokan nem kedvelik a GFWL-ot. inkább steamet.

Evin
Effekt. Ki lehet vhol kapcsolni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tatyla
meg néha van egy ilyen lila csík függõlegesen a képen ez mitõl van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Nem

PSN ID.: Beegabor

Srácok az miért van hogyha jobb egérgombbal ráközelitek akkor a földre ugrik a célkereszt?
Tatyla
jó közben megoldottam,ezt a cenzúrázós kikockázást ki lehet kapcsolni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
nekem valami OpenAL32.dll hiányát jelzi és nem indul,megoldás?

grebber
Hát ez tényleg baromi rövid volt full nem számítottam rá kezdtem belejönni és bum vége! Szerintem 7/10.
Majd magyarítással megint adok neki mivel rövid 😄
Legjobb rész amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
agyonkaszabolva pucéran megyünk. Utána meg ami ruhákat magukra szedtek lila 3/4-es alsó a másik meg melegítõ naci
<#taps>

Next PC upgrade: 2022

GameSpot review 6.5 - Szvsz ez már korrekt.

Rage47
<#eljen>
engem nem zavar a kamera, pedig a ringlist sem bírom..😄
Rage47
mi köze a GFWL-nek a játékélményhez?
Prince23
GK teszt 85/100

Én is toltam egy kicsit, vagy is már a 10. pályán vagyok, eddig egy gyenge 7 pont.
De az elsõ rész mérföldkövekkel jöbb, még ha GFWL is😊

Seth
Nem, direkt ilyen

PSN ID.: Beegabor

fejnelkuli
Cenzurat kilehet szedni valahogy?

Shep
Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GP2100
Controlsban steadycam ->enable és máris megszûnik a hülye rázkódás.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Prince23
Fpocok
Csak online coop van.

Belenéztem. A grafikája szép, jól is fut a gépemen. Csak hát engem igazából a coop érdekelt volna, mert amúgy nem szeretem a játékot, elsõ résszel kb 30 percet játszottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bence94
vagyis splitscreen ? basszák emiatt imádtam az elsõ részt és õket, hogy a pc-s verzióban is benne volt ez mód.a legjobb dolog ketten játszani ráadásul ezért vettem gamepadot mert annyira jónak tûnt és be is jött...de itt meg nem hogy is van ez ?<#levele><#kocsog><#falbav><#wilting>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fpocok
Remek... nincs lan coop. Megy is a kukába.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
amennyiben a reloaded változatot telepíted, annak semmi köze a steamhez
kapcsold ki amikor játszol, vagy ha tetszik töröld is le arra a 4 órára 😊

Arab money

Jaka923
Lehet, hogy összeakad a Steam, meg a Non-Steam egymással, de, hogy bannolnának, azt nem tudom... Ha észreveszik, akkor lehet.

Antal99
már telepítésnél is a steamet piszkálja

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
oké,de ott ez offnak számít
a krekben van valami steamapi.dll

biztosan tudod,hogy nem lesz gond belõle 18000ft-om bukná

(a maffia 2-vel is ez lesz a gondom)

kérlek ha tudsz még erre reagálj,ha máshogy nem akkor privátban

elõre is köszönöm segítségedet

FSpofon
mw2 topic #20824

Arab money

Antal99
ennek még a creckje is annyira steames

Antal99
szerintetek,ha feltelepítem,és van megvásárolt steames játékom

akkor azzal gondok lehetnek?

nem szeretném,ha egy warezes játék miatt bannolnának!!!

segítsen aki ért hozzá!

legyen szíves!

DarkSector
😛
nemaz a gond, lehet a triple buffering miatt? nah minnya kikapcsolva meglesem...már a menüben szar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
DarkSector
azt vágja valaki miért zavarodik össze a játékban a hang?<#help><#help><#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na szerintem nincs ezzel a játékkal semmi gond leszámítva az idióta imbolygó kamerát és azt, hogy az ellenséges karakterek irtó idiótán mozognak. A hangulat szerintem jó, olyan tûzpárbajokkal megtûzdelve amit filmben ma már csak ázsiai akció filmekben látni, de már ott is kihalóban van sajnos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Még én is szarozom, de azért ennyit csak nem ér. Fúú. Fog õ kapni ezért 😄😄 deja vu lesz itt xd

Egyébként a dizájn az angyon jó, de eddig nem köt le a gamma.

5.5/10

Shep
Ezt a ringatózó kamerát nem lehet kikapcsolni? Rohadtul idegesítõ.

Shep
Aki ilyen osztályzatot ad az csak magát szégyeníti meg, 1-est a félkész végig vihetetlen játékok érnek.

Degeci 😄

Positive Mental Attitude

Ezt láttátok már?! Destructoid review - Nézzétek a végén a pontot, amit kapott! <#hehe>

Rage47
sztem teljesen filmes hatású az egész játék, szeretem az egyedi és hangulatos dizájnt, amit egész jól létrehoztak ebben a játékban.
DarkSector
ejj basszátokmeg...XD

ez lol...😊
2. rész UPDATE....elbasztam az elõbb a linkelést.

Jaka923
Infók a közeledõ DLC-krõl, amiket a kutya sem fog megvenni, amikor a játék multija halott

Szerintem se... túlságosan hasonlít egymásra a két graf, hogy megmondjam a különbséget...

Positive Mental Attitude

Shep
Szerintem nincs 😊

DarkSector
elsõ rész
második rész

szerintem van különbség...😊

Shep
Ja hát ha nem kell hozzá új gépet vennem akkor persze 😊

samsung123
tény😊 már jópár éve elvagyok egy akkor középkonfigon HDready felbontással. de akkor is jó lenne valami ütõs fizikát ütõs graffal!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Shep
Így néz ki az egy

FSpofon
nvidia elintézi hogy kelljen

Arab money

DarkSector
jó. rövid okés, de én fullon még véletlen se tenném az elsõ rész fõlé grafban, vagy lehet izlés kérdése, de nekem ez jobban tetszik, sokkal filmszerûbb...😛