5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
morzsi555 #1013 Ebből lesz open beta vagy demo? -
#1012 Ezt nem is láttam, köszi a kiegészítést !
Magyarra fordítva:
- a rangokat/szinteket is megjelenítik ezután a szerverek (erről már volt szó, másképp néz ki egy baka és egy veterán tiszt)
- A játékosok fejlődését/rangját ezek után mentik és betöltik mindig.
- az olyan szerverek meg lesznek jelenítve a szerverkeresőben ahol ezen opciók nem lesznek bekapcsolva
- realizmus mód ezek után elérhető lesz.
Ez utóbbit várom a legjobban!
Egyébként rákeresve még több újdonság és javítás lesz benne, a teljes lista ITT -
dextr #1011 Új build is érkezik. Többek között:
- The ranked server system is now operational
- Player progression stats are now saving and loading
- Unranked servers are now showing up as unranked in the browser
- Realism modes are hooked up and functional
Originally Posted by Nezzer View Post
Great changelog! But what exactly wasn't functional on the realism servers? Was there some feature badly implemented?
Almost nothing in realism was working. And now it is -
#1010 Rövid időn belül (talán 1-2 nap) 3 új pályával gazdagodik a béta.
Grain Elevator (link)
Red October factory
Barracks
-
#1009 Annyira azért nem volt elől RueEast, néztem a statját.
Mondjuk én sem.... Egy körben első lettem amúgy alsóházas versenyző vagyok még. -
#1008 vaskereszt vagy valami? -
#1007 Valóban nem vettem észre. Hű harcosom voltál, a Reich soha nem felejti el áldozatvállalásod. -
Rue East #1006 a hagyományos "csá"-t választottam -
#1005 És te hogy köszöntél neki? Ellőtted a bal fülét? :D -
Rue East #1004 láttam, hogy ott vagy, később én is köszöntem (mikor észre vettem), azt meg szerintem pont te nem láttad :D
sőt még melletted is harcoltam egy picit, lévén te voltál a squad leaderem :) -
#1003 Köszi ez jó, kiver a víz a hülye ami kiabálásoktól. -
#1002 én meg úgy olvastam, hogy már elcserélte; na mind1.
hát ég és föld a két játék.
nem lehet összehasonlítani.
pláne ha nem is vagy biztos az egészben, akkor nem is beszélünk rá ...
-
#1001 Menjél TF2 topikba, mert fingunk sincs mennyit "érnek" a sapik. Meg nem is érdekel minket a sapkák. -
turulszem #1000 Semmi válasz?? -
#999 remélem optionsbe belerakják.
nehogy már fileokat kelljen birizgáljak. -
#998 Így lehet átkapcsolni angol nyelvről az eredeti nyelver a kiabálásokat. -
#997 ha deluxeot kaptál, akkor menj bétázni ... -
#996 Aki csak emiatt upgradeli, az meg is érdelmi... -
turulszem #995 Srácok segítenétek kapnék 1 ro2-öt az összes tf cuccomért de nem vagyok biztos az egészbe sokat tfzek de ro2 is bejön eléggé húzós meg nem is tudom megéri-e -
#994 most láttom hogy upgradelni lehet a standard verziót deluxera 9euróért.
(kell a pénz) -
#993 lesz ingyenes hétvége, akkor is kilehet majd probálni.
(livestream)
-
#992 "udvozleskeppen a labad ele lottem" -
#991 8€-ért a simát a DE-re tudod upgradelni=BETA! -
#990 RueEast
Találkoztunk tegnap, üdvözlésképpen az lábad elé is lőttem de szerintem nem vetted észre.
Igen, Darkest Hour szervereken már lehetett ezzel találkozni.
JTB:
Az 5990.- verziót (lásd link a banner-ben bőven megéri megvenni.
-
#989 Lesz tuti tört verzió. Letöltöd kipróbálod a single-t (mást nem hiszem hogy fogsz) és ha tetszik megveszed. -
#988 Érdemes akkor megvenni?
-
Redstar22 #987 Szerintem jobb lett mint az Ostfront. Azt vettem észre, hogy sikerült pont jól megtalálni azt a helyet, ahol még realisztikus de nem unalmas. Az ARMA2 is jó játék, de nagyon hosszú sétákat kell lefolytatni ahhoz, hogy legyen valami akció. Itt pont jól el van találva az akció vs realizmus arány. -
Gascan #986 a nem lemaradt :) -
Gascan #985 volt ez a darkest hour szerver... FH valami ahol játszani szoktam.. ott egyáltalán szoktátk kiirni és nekem is nagyon bejött -
#984 Tudtommal az nem bug, hanem így csinálták meg, hogy csak később tudod meg, hogy megölted-e. -
Rue East #983 én is mentem most pár kört, gyalogosan csak
azért nem rossz, van jó pár idegesítő bug, viszont a képernyő teleszemetelése továbbra is borzalmas
érdekes, ha te lősz ki valakit, azt csak pár másodperc múlva írja ki, adatokkal (milyen messze, hány pontot kaptál érte), ha ez nem valami bug, akkor jó ötlet, mert nincs visszajelzésed a lövésedről azonnal, amikor egyszer serpa kikapcsolta a régi ro serveren ezt a ki ölt meg kit dolgot, nagyon komoly csatákat lehetett menni, fogalmad se volt, hogy az ott egy hulla, vagy éppen téged céloz :)
-
#982 Recoil? Szerintem kisebb jóval.
De barátkozunk, Countdown játékmód tetszik, biztos a realistic mód még jobb lesz.
Gascan: megvallom nem néztem, de szerintem igen. -
Gascan #981 lehet látni a lábad a játékban? :) -
#980 Az, hogy olcsó, nem azt jelenti, hogy szar. Lehet, hogy nem olyan jó a grafikája, de 100x több tartalom van benne, mint bármelyik 12ezres PC játékban.
monkey: Én meg azt hallottam, hogy jó nagy recoil van benne. Amúgy van relax mód, meg realistic mod, ahol nincs nasa kijelző. -
priluki #979 fel tudod rakni! Inkább legyen jó 10- ért mint szar 6- ért... -
goofey84 #978 Azért biztos nem véletlen, hogy csak 6k az ára! Ha először vistaba rakom fel, de nem fut megfelelően, akkor utána fel tudom rakni xp-be is? Bocs a sügér kérdésért, de nagyon nem vok otthon a steames játékokban -
#977 Bocsánat, hogy későn reagálok, nemrég értem haza.
Kipróbáltam újra, lehet, hogy én vagyok maradi de nekem a realitása a játéknak közel sem elég.
Kismillió infó a képernyőn, a fegyverek egyáltalán nem realisztikusan vannak megcsinálva, gyakorlatilag semmit nem rántanak fel, egész más mint az RO.
Optimalizálásban is ráfér a játékra egy patch, nem fut gördülékenyen a játék és nem a gépemmel van a gond.
Kismilliószor kilép a játékból, néha pedig még a gép is legafy pedig az idejét nem tudom megmondani mikor fagyott le utoljára.
Ez nem egyedi, telistele van a hivatalos fórum ezzel hasonlatos kommentekkel.
Mondjuk nálam talán a 64-bites Windows talán a hibás, nem tudom...
Mindezzel együtt nem bántam meg, hogy megvettem, az első RO is tele volt gyerekbetegségekkel és aztán kiforrta magát és a modifikációkkal talán csak jobb lehet.
Nagyjából így néz ki a játékélmény (nem az én videóm)
-
bajsz #976 Ez komoly?!
Fasza lesz! -
Gyuszopapa #975 Na akkor lőttek,kipróbálás nélkül nem veszem meg az biztos. -
#974 VE azt mondta fognak dobálni kulcsokat és máshol is osztogatnak majd. Ezt mondják.