5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1213 Milyen geppel viszed? Ha nem titok. 40 FPS nem is rossz. -
#1212 Arról nem is beszélve hogy nem szim, de nem is árkád, sőt inkább realisztikusabb a fegyverek viselkedése számomra. Nem lehet darálni gépfegyverrel... -
#1211 Szintén fals adatokat jelenít meg egyáltalán nincs senki a szerón pedig azt írja hogy 32en vannak fent. (pontosabban 31).
Másrészt nagyon laggos a béta, ezt megértem, mert most nem arra fókuszálnak, de később remélem nem marad meg. Főleg ha tankok jönnek és tüzérséget hívnak.
Emiatt egy picit nehezkésebb az irányítás (az egeret alig bírom belőni hogy most hogy a jó...).
Full totál ilyen hardcore szerón voltam annyira nem tudtam hogy mi van hogy az elején rögtön lőttem 2 TKt, mert hirtelen össze zavarodtam.
Nagy a tér, sok az objektum, grafikával nincs bajom mert játék feelingje totál elnyomja, viszont 64 embernél kíváncsi leszek hogy mennyire lesz laggos majd kezdet kezdetén a játék. Egy kisebb gép fejlesztés ehhez is kell, de én nem maxoltam ki a játékot, hanem mediumon nyomtam és ilyen 40-70 között ugrált az FPS. A ping volt a gáz mint mondtam korábban.
össze vissza írok, mert az élmény amúgy leírhatatlanul jó számomra. Maga a tüzérség a fegyverek hangja a játék mód maga is tetszik, főleg ha még több is lesz, de ami a legjobb, ide kell csapatmunka, különben baszhatod, és ez az ami hiányzott az újkori FPSből.
Szóval én egyelőre megvagyok elégedve (úgyse várok sose orbitális dolgokat játékoktól). Tetszik és megyek is vissza játszani :). -
#1210 Elegge elbizonytalanitod az embert hallod.Remelem a vegleges nem ilyen lesz. -
#1209 Nos, ez nem frissít. Mindig fals adatokkal jeleníti meg...
-
#1208 Néha nekem sem.
Ha várok 1 percet akkor viszont igen vagy kilépek a játékból és vissza akkor mindig megy.
Priluki.
Tessék -
priluki #1207 nem tudod hányas kommentbe irják az eredeti hangot? nem találom.. -
#1206 Az a baj, hogy nekem nem frissíti a listát... -
#1205 Eredeti hangot lehet csiholni, lásd visszafelé a fórumban már valaki leírta miképp...
JTB
Keresni lehet vele sőt alul a filtert használva még szűkíteni is, pl. realizmus mód, üres szerver ne, stb...
De !
Ha találtál egy jó szervert akkor ne két kattintással próbálj belépni hanem > jobb egérgomb > connect.
Így mindig jó.
Ha valakit kidobál a PB arra is van megoldás. -
qut24 #1204 Lenne egy kérdésem:
Nem jegyzi meg a honor szintet kilépés után a játék ? Mert abbahagytam egy pályát már 11-esen és visszalépve még mindig 7-es vagyok és ott a profil statba mindenhol 0 van.... Meg nevet váltani, hogy lehet ?
Egyébként: Nekem tetszik a játék, igaz az első és legfontosabb lenne az optimalizálás. Kicsit könnyebb mint a RO1, de nem olyan vészes, a realizmus módos szervereken nem ír semmi hülyeséget, csak hogy mit támadnak meg kit lőttél le. Más nem is kell.
Hiányolom a gránátrobbanáskor a "nagybumm hangot", mert néha azt hittem fel se robbant. Meg, hogy olyan mint egy lány 20 m-re nem lehet eldobni futás+ugrásból sem. A fegyverek jók, visszarugásuk tény, hogy kisebb, ezen még javíthatnának.
A kill kiírásról pedig nagyon jó, hogy kicsit késleltetik. Volt olyan, hogy a távolba futott egy ellen lőttem rá egy sorozatot MP40-el azt gondolom közbe lehasalt. Mondom megöltem azt megyek tovább, visszafordultam megint odanéztem még 1-et rálőttem és akkor már kiírta, hogy meghalt :D
Tankozásról ... sosem szerettem, de mostmár nekem is kicsit jobb érzése, lehet menni úgyhogy a lövész helyén ölsz célzol és közbe mész előre is. A tankmániásoknak nem olyan jó ez, de ez van.
Eredeti hangokat akarok még... Sry, a sok szövegért ha még eszembe jut valami leírom ... Macht die Russen kaputt! -
#1203 A szerverkereső egy kalap szamócát nem ér... -
Look at the cat #1202 senki áhh -
Look at the cat #1201 akinek esetleg akadna kulcsa küldjön légy szíves már nagyon szeretném kipróbálni -
#1200 Ha valakinek esetleg marad egy feles beta kulcsa dobjon meg vele legyen olyan kedves priviben. Köszi! -
#1199 Már kinyomatták a dvdket, elküldték mindenhova. Gyanítom, hogy igen.
-
#1198 Ha kedden (vagy ahogy mondtad pénteken) kiadják akkor megveszem ebbe a hónapba, és jövő hónapban (ha necces is) de beruházok egy új videókártyára meg a BF3ra, de ha nem adják ki akkor csak sokkal később veszem meg és elkezdek felkészülni BF3ra. -
#1197 Hát én már nagyon várom úgyhogy remélem kiadják kedd-en ill. nálunk pénteken.Az elmondottak alapján a beta már nem olyan rossz állapotú tehát sztem nem fognak halasztani. -
#1196 Na vajon kedden kiadják? -
Gabe18 #1195 Nálam nem akad ki 30-nál.
Persze ingadozik 30-50 között átlagosan. -
priluki #1194 Na nekem is 30 fps a max kiprobáltam frapsal... elég gyengusz de nem hinném hogy ez igy marad ilyen graffal.. vagyis remélem:P -
#1193 Priluki és tototto
Köszi a jelzést a beállításokkal kapcsolatban, kipróbálgatom. -
#1192 -
Gyuszopapa #1191 Nekem van egy nagy gondom ezzel a bétával,az hogy nincs hozzá kulcsom amúgy jól fut a gépemen. -
Gabe18 #1190 Az a falusi pálya (hát még nem tudom a nevét) lesz hent könnyen, ha a ruszki oldal nem bírja tartani magát már az elején és visszaszorulnak, mert ott a végén egymás hegyén hátán vannak az elfoglalandó pontok. Az szerintem nem is 50-60 playernek van kitalálva. -
morzsi555 #1189 A singleplayerről van info a marketing szövegen kívűl? -
#1188 na most pl megint max 30, viszont az ambient meg occlusion részt ha visszahúztam akkor meg megint felszaladt 60ra stabilan, szal kezdem azt hinni ez valami béta bug lehet :D -
priluki #1187 Amit még akartam,fpst nem néztem ez a konfigom ami alul van,3 éves de nekem nem szagatott be. Frapsot használtok? kiváncsi vagyok rá azért,majd megnézem. -
#1186 nekem is jó lenne ha szabad ilyet még kérni. -
#1185 Van valakinek még fel nem használt béta kódja? -
priluki #1184 Én most toltam másfél órát kb,ahogy irtad is van olyan map ami értelmetlen hent,nem tudom a nevét még annyira nem vagyok otthon benne,de utána két mapon is nyomtam ami nagy is volt és jó is:) Élveztem..
Lehet serverfüggő de nekem nem volt szinte semmi a képernyőn max mikor foglaltak meg mikor spawnoltam.. nem rohangáltam össze vissza,rengeteg ablak fedezék stb van amire figyelni kell,csusztam másztam végig a pályán és egész jól ment igy elsőre,fegyverek igaz nem rúgnak akkorát,de azt vettem észre hogy pl a ppsh nagyot szór már távolra,mesziről alig találtam el valakit,át is váltottam rögtön mosinra:) Ami nem jött össze,hogy ha fut az ellen nem találom el.. próbáltam elé célozni de valahogy nem sikerül kilönöm.. a killt egyépként mutatta de késleltetve,ha kilöttem valakit kb 5-10 másodperc mulva jelent meg.. a füst is nagyon hasznosnak bizonyult.. annyi mindent próbáltam jegyzetelni amit le akartam irni most meg nem jut eszembe :D Összeségében nekem bejön,az eddigi kommentek alapján rosszabra számitottam:) -
#1183 Köszi, kipróbálom.
Néhány screenshot igazi nagy pályáról.
Kép1
Kép2 -
#1182 Ha a gépem a minimum követelményeket teljesíti csak, akkor tudnék ezzel élvezhetően játszani vagy inkább felejtsem el? -
#1181 rájöttem hogy van videonál egy frame smoothing meg frame lag vagy mi fene ezeket bepipáltam igy már feljebb megy az fps 30 fölé is
akinek lassú elsőként az árnyékokat vegye vissza azzal sokat gyorsul -
#1180 Én nem tudom hogy egyesek a béta szó használat alatt miért egy teljesen normálisan kiadott játékot értenek...
Én örülök annak hogy azt látom hogy egy jó motorral egy kis költségvetésű fejlesztő csapat mire képes azért hogy egy pici profitjuk legyen és a mai világban egy normális FPSt kaparjanak össze ami globálisan jó mindenki számára. Nem full realisztikus, nem árkád játék, eddig az elmondattak alapján ez látszik.
Sokan mondják hogy nem veszik meg ... oké... mire számíthatnak a jövőben azok akik nem erre pályáznak hanem másra...
Jön az új Cod...nem tudom a kezemen számolni hány éve szar az a játék és semmi újítás nincs benne ami jobbá tenné, mindezt 10000 vagy a feletti összegért és egy indokolatlanul nagy gépigényért.
Jön a BF3: Anélkül hogy ne fejlesztenél egy régebbi gépet már cseszheted az egész játékot, ami legalább eltér egy kicsit az átlag FPStől, a harci járműveknek köszönhetően. 2 éves a jelenlegi gépem azóta 2ről 4re növeltem a RAMot ennyi...de ahhoz hogy játszani tudjak a BF3al, ahhoz vennem kell 40.000ér új videókártyát...és utána még 4 magos proci stb...és a játék maga 10.000 és fingod sincs hogy mire számíthatsz pedig 6 hét és kijön (persze lesz béta, de az alatt is csak a fika fog menni).
És itt van ez a gém ami a kettő között van. Nem űber a grafika nem űber szim, de van egy feelingje, és talán normális taktikázás is folyhat a pályán, persze ezt még nem lehet tudni mert még csak béta... majd ha normálisan megcsinálják és úgy adják ki hogy alig keljen patchelni majd később, és akkor lesz szar majd akkor fogom én is fikázni, de még mindig nem annyira mintha 10.000et meg egy halom fejlesztést basztam volna ki az ablakon.
Én így látom a dolgokat. De mindegy, kicsit hosszú lett emiatt meg bocsi. -
qut24 #1179 Időközbe megoldottam mostmár jó, márcsak egy olyan szervert kéne találnom ahol vannak is nem csak 3-4-en :D -
#1178 Nem lenne annyira rossz, ha normális fps-el lehetne rohangálni. De így persze, hogy mindig belőnek... Meg a szerver kereső is aktuális lehetne. -
morzsi555 #1177 Ha szerencséd van, akkor csak le kell törölni a drivert és újrarakni, ha nincsen, akkor hardware probléma. De ha csak ennél a játéknál fordul elő, akkor driverrel lesz valami. -
qut24 #1176 Bár a legújabb van fent most nézem, úgyhogy nem tudom mi lehet :S -
qut24 #1175 Mikor belépnék a játékba meghal azonnal az egész, az nv4_disp leállt és kampó :@ ... Mit lehet ilyenkor tenni? Próbáljak meg drivert frissíteni vagy ? -
#1174 Nekem újraindítást kért és beállt a beállított képminőségre.
Tapasztalatok:
Én alapvetően az RO1 érzést vártam, sőt valamivel még többet is.
Darkest Hour szervereken játszottam általában, hatalmas megapályák (kb. mint az alapjátékben a Königsplatz), hangulatos pályák és igazi háborús feeling.
Le tudtam játszani úgy egy játékot, hogy alig haltam meg, ha bekempeltem egy jó helyre akkor gyakorlatilag blokkolni tudtamaz ellenség támadásait egy Mg-vel pl.
A monitoron semmi jelzés sőt volt olyan szervet ahol a kill-t sem láthattad.
Ehhez képest ledöbbentem amikor egy komplett ikonrengeteget láttam a bétánál a monitoron, minden fegyver halálpontos, szórásuk nincs, kitámasztani nem kell, gránát nevetséges és minden lyukból dől ki az ellenség, nincs mód semmi taktikára, szimpla mészárszék az egész.
Árkád típusú játékmód, relatíve kicsi pályák és hentelés az egész játékmenet.
Azóta árnyaltam a véleményem.
Vannak realisztikus pályák, az új pályák határozottan nagyok és szerethetőek, Spartanovka, Comissar's House, Pavlov's House, Fallen Heroes map nagyon jó.
Hangulatos bár a hentelés még itt is jelen van.
Nekem elég erős gépem van de gyakran érzem, hogy meg-megakad a játék és lagos szerver is több van szerintem az átlagosnál.
Nyilván ez a játék optimalizálatlansága miatt van, ezt többen is írják és emlékszem az RO1 is ilyen sz@r volt, anno hosszú percekig töltött be egy-egy pálya.
Ez nem zavar, béta a játék és nyilván az első hetek tapasztalatai után ezt megoldják.
Eddig is sok javítás jött ki, ebben mondjuk nagyon korrekt a Tripwire.
Nem bántam meg, hogy megvettem, az 5900.- ft-os ár pedig igazi "best buy", tekintve, hogy túl az alapjátékon mennyi extra mód várható.
Hátha lesz egy olyan mód - bár a DH készítői tudtommal nem készítenek RO2-re módot - ahol az új mód, a szerverek beállításai, és a módhoz kijövő új pályák inkább ízlésemre valók lesznek.