5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1173 Hát, remélem lesz demo, mert ha nem, hát akkor nem szeretném megvenni, próba nélkül. Vagy ha nem lesz demo, leszedem ncore-ról...és ott próbálom ki. -
#1172 Teljesen egyetértek egyébként, csak egyszerűen 0 esély van rá, hogy mi olcsóbban kapjuk meg a játékokat. Sőt én speciel még a 6k-nak is örülök. Mert kérhetnének érte akár a dupláját is... -
#1171 Nem kell semmit behozni.
Digitalisan egy kattintas es lehet tolteni a szerverukrol.
stardate:
Na jo pelda pont az COD/Activison: utobbi idoben durvan ramentek a gamerek kizsebelesere, dlc-k is pofatlan lehuzasok azert a par mapert.
De ujra leirom, hogy kulfodon ezek az arak nem huzosak. Veszik is mint a cukrot...foleg az amcsi konzolos hulyegyerekek. :p
Pont ezert nem is realis hogy 3000 korul fogjak nekunk adni a jatekokat, DE legalabb minimum ki lehessen probalni elotte amit megveszunk, ha mar ugyanannyit kernek tolunk, mint azoktol akik kb 4szer akkora fizetesbol elnek... -
#1170 Jóval könnyebb lett a játék az első részhez képest. Értem ez alatt például a fegyverek lövéseinek a szórását. -
priluki #1169 énis tudok állitani de semmi nem változott, manuálisan viszont a felbontást be tudtam állitani "" ini. fáljból:) igy azért jobb.. -
#1168 Egyetértek, jöhetne a sok sok info és tapasztalat.Pl milyen fegyverekkel rohangáltok, pályák (mekkorák,mennyire jól bejárhatók, mennyi a fedezék), járművek vannak e és milyenek,milyen és mennyi felszerelés van a kaotnáknál (pl gránát stb) és ehhez hasonló infok jöhetnének dögivel!!! -
#1167 Én tudok mindent állítani a video fülön, aspect, felbontás, stb... -
#1166 Csak 3k-ért meg se éri behozni az országba... Szerintem (bár nem játszottam a betaval sem) meg fog érni 6k-t.
Amúgy akinek sikerült betakulcsot szerválni leírhatja ám nyugodtan a tapasztalatait. Nem haragszok meg. :) -
#1165 Egy UT3-as motortól mit vártok crysis grafikát.Sztem bőven szebb mint a Balck Ops amúgy ez egy beta válszeg a véglegesbe több beállítási lehetőség lesz és jobban optimalizált.
Smithwarden:3k-ért még Cod dlc-t sem kapsz.
-
#1164 Nem irtam volna 6-ot.
Sok eve az a velemenyem, hogy Mo-on kb 3ezer forint az a hatar egy atlagembernek aminel meg azt mondja, ha nem jon be akkor is kibirtam, nem buktam sokat rajta.
Nyugati fizetesekkel, amikhez alapbol igazitjak a jatekok arait, 8-10ezer sem nagy problema. -
#1163 Igen. Gagyi a graf. Élsimítást meg se érzed. Meg 30fps jeee. Szerencse, hogy ki tudtam próbálni. Még a végén megvettem volna... -
priluki #1162 ha 8-9 k lenne akkor meg most mondanál 6 ot:) Annyit megér egyépként.. nem rossz ez.
Viszont amit nem értek nálam a graf, eleve nem tudok felbontást állitani csak ilyen alapokat meg nálam irto szar a grafika.. mondom ultrán! Másnál?? -
#1161 Akkor adjak 3000 forintert a jatekot 6-10ezer helyett es akkor megveszem kiprobalas nelkul vakon a zsakbamacskat... :p -
#1160 Talán mert egy rahedli pénz kibérelni egy nagy szerver parkot erre a célra és mögöttük nem áll egy nagy kiadó (sem a Microsoft,sem az Nvidia) hogy pénzelje őket.Abból gazdálkodnak amijük van. -
perseus99 #1159 de azért tudnak valamit 3 nappal megjelenés előtt osztogatnak béta kulcsokat
és azt írták h 20k béta kulcsot osztanak nem? vagy én emlékszem rosszul -
#1158 Miért nem tudtak nyílt bétát csinálni??? -
Gabe18 #1157 Kevéske áldozataim egyike.
Találat után a látás is elhomályosodik.
Neki távcsöve is van...
Neki meg géppisztolya...
Ők velem vannak, biztos nem tudták miért célzok rájuk.
A távolban egy kommunista igyekszik a ház felé, nem, nem fogom eltalálni... -
Gabe18 #1156 Nekem maximálisan hozza azt amit elvártam tőle. Hangulat nagyszerű, visszaadja a "mintha ott lennék a csatában" érzést, ami az előző rész egyik legnagyobb erőssége is volt szerintem.
Grafika szerintem szép, nem egy BF3, de a 2011-ben elvárható szintet simán hozza. A grafika stílusa pedig nagyon jól illik ehhez a nyomasztó háborús érzéshez.
Első szerveren ahol voltam kicsit laggos volt, de nem játszhatatlanul, következőn már gyakorlatilag gond nélküli volt a kapcsolat.
Asszem volt róla szó régebben hogy kikapcsolható lesz-e a kill-ek kijelzése. Úgy tűnik igen, mert az egyik szerveren ahol voltam semmi visszajelzés nem volt hogy lelőttem-e azt akit céloztam vagy sem. A másik szerveren viszont a szokásos ki-mivel-kit megoldás feltűnt a sarokban.
A szerver kereső ellenben igen gyenge egyelőre. Játékosok száma alapján nekem az istennek nem rakja sorba a szervereket, a filterek beállítása meg semmit sem ér, ugyanúgy minden belekever a listába össze-vissza. -
priluki #1155 Első benyomások alapján nem rossz:) élvezhető,bár nem tudom a grafika hogy van itt de ultrán is nekem kb cod1 szinvonalon van ami elég zavaró:D -
#1154 Van valakinek még kulcsa véletlen? -
#1153 mondjuk nem értem miért stadil 30fpsem van, menüben van hogy 60 a vsynch miatt de játékban max30 ezt nem lehet kikapcsolni? -
#1152 Tökjó van kemény 30fps-em.... -
#1151 Jó, oké láttam. De mire megfejted, beírod a sok kis rohadék tuti beírja. A másik faszinak az oldalán kint van 3 kód, kimásolom és be erre beírja hogy duplicate pedig 10 mp-je jelent meg a post... -
morzsi555 #1150 De rohadt nehéz eltalálni bármit is ebben a játékban. -
bajsz #1149 twitteren a pcgamer rész nél kiadta a kódit ,de kitörölt 2-3 betüt és adott mellé feladványt ,ha kitaláltad akkor tied! ha persze gyorsabb vagy! -
#1148 Elegem van ezekből a buzikből...szarok a kódjaikra...faszért nem tudják normálisan megcsinálni, kibasznak 200 kódot és aki kapja marja. Hülye buzerátorok! -
bajsz #1147 Ha lessz még valaki nekem privátban küldjön lécci!!! -
#1146 na most meg 25 deluxe kulcsot is kidob a netre összekeverve 100 béta kulcs közt ha jól értem -
#1145 Ugyan az nekem is, bitte schön. -
perseus99 #1144 ha valaki kap még béta kulcsot és nincs rá szüksége elküldené nekem privibe? meg untam a folyamatos frissítgetést és a várakozást 2másodperc alatt elviszik az össze kulcsot amit ki írnak valahova -
perseus99 #1143 -
#1142 Ennek ninsc értelme, ez csak arról szól, hogy legyen jó sok klikk. Leszarom. -
#1141 én fél órán keresztül frissítgettem, de meguntam. nincs kedvem ennyit szarakodni egy kódért. -
#1140 Hát bakker nem hiszem el. 10 mp alatt elfogy az a 3 rohadt kód...mért nem bírja egyszerre kib**zni az összeset? -
#1139 Kíváncsi vagyok a véleményekre. -
ofp #1138 Nincs mit, levelezgetnem kellett érte mert elkavarták a mail címem :D -
#1137 Nem jó...azt írja duplicate key -
Gascan #1136 már használt :) még még? :) -
#1135 ofp köszönöm isten vagy :) -
#1134 Állíts előtte a felette lévő aspect ratio-n.