5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • mijki
    Hát, remélem lesz demo, mert ha nem, hát akkor nem szeretném megvenni, próba nélkül. Vagy ha nem lesz demo, leszedem ncore-ról...és ott próbálom ki.
  • Svenhassel
    Teljesen egyetértek egyébként, csak egyszerűen 0 esély van rá, hogy mi olcsóbban kapjuk meg a játékokat. Sőt én speciel még a 6k-nak is örülök. Mert kérhetnének érte akár a dupláját is...
  • Smithwarden
    Nem kell semmit behozni.
    Digitalisan egy kattintas es lehet tolteni a szerverukrol.

stardate:
    Na jo pelda pont az COD/Activison: utobbi idoben durvan ramentek a gamerek kizsebelesere, dlc-k is pofatlan lehuzasok azert a par mapert.
    De ujra leirom, hogy kulfodon ezek az arak nem huzosak. Veszik is mint a cukrot...foleg az amcsi konzolos hulyegyerekek. :p
    Pont ezert nem is realis hogy 3000 korul fogjak nekunk adni a jatekokat, DE legalabb minimum ki lehessen probalni elotte amit megveszunk, ha mar ugyanannyit kernek tolunk, mint azoktol akik kb 4szer akkora fizetesbol elnek...
  • Jaka923
    Jóval könnyebb lett a játék az első részhez képest. Értem ez alatt például a fegyverek lövéseinek a szórását.
  • priluki
    énis tudok állitani de semmi nem változott, manuálisan viszont a felbontást be tudtam állitani "" ini. fáljból:) igy azért jobb..
  • stardate
    Egyetértek, jöhetne a sok sok info és tapasztalat.Pl milyen fegyverekkel rohangáltok, pályák (mekkorák,mennyire jól bejárhatók, mennyi a fedezék), járművek vannak e és milyenek,milyen és mennyi felszerelés van a kaotnáknál (pl gránát stb) és ehhez hasonló infok jöhetnének dögivel!!!
  • me and a monkey
    Én tudok mindent állítani a video fülön, aspect, felbontás, stb...
  • Svenhassel
    Csak 3k-ért meg se éri behozni az országba... Szerintem (bár nem játszottam a betaval sem) meg fog érni 6k-t.
    Amúgy akinek sikerült betakulcsot szerválni leírhatja ám nyugodtan a tapasztalatait. Nem haragszok meg. :)
  • stardate
    Egy UT3-as motortól mit vártok crysis grafikát.Sztem bőven szebb mint a Balck Ops amúgy ez egy beta válszeg a véglegesbe több beállítási lehetőség lesz és jobban optimalizált.

Smithwarden:3k-ért még Cod dlc-t sem kapsz.
  • Smithwarden
    Nem irtam volna 6-ot.
    Sok eve az a velemenyem, hogy Mo-on kb 3ezer forint az a hatar egy atlagembernek aminel meg azt mondja, ha nem jon be akkor is kibirtam, nem buktam sokat rajta.
    Nyugati fizetesekkel, amikhez alapbol igazitjak a jatekok arait, 8-10ezer sem nagy problema.
  • frango
    Igen. Gagyi a graf. Élsimítást meg se érzed. Meg 30fps jeee. Szerencse, hogy ki tudtam próbálni. Még a végén megvettem volna...
  • priluki
    ha 8-9 k lenne akkor meg most mondanál 6 ot:) Annyit megér egyépként.. nem rossz ez.
    Viszont amit nem értek nálam a graf, eleve nem tudok felbontást állitani csak ilyen alapokat meg nálam irto szar a grafika.. mondom ultrán! Másnál??
  • Smithwarden
    Akkor adjak 3000 forintert a jatekot 6-10ezer helyett es akkor megveszem kiprobalas nelkul vakon a zsakbamacskat... :p
  • stardate
    Talán mert egy rahedli pénz kibérelni egy nagy szerver parkot erre a célra és mögöttük nem áll egy nagy kiadó (sem a Microsoft,sem az Nvidia) hogy pénzelje őket.Abból gazdálkodnak amijük van.
  • perseus99
    de azért tudnak valamit 3 nappal megjelenés előtt osztogatnak béta kulcsokat
    és azt írták h 20k béta kulcsot osztanak nem? vagy én emlékszem rosszul
  • mijki
    Miért nem tudtak nyílt bétát csinálni???
  • Gabe18
    Kevéske áldozataim egyike.
    Találat után a látás is elhomályosodik.
    Neki távcsöve is van...
    Neki meg géppisztolya...
    Ők velem vannak, biztos nem tudták miért célzok rájuk.
    A távolban egy kommunista igyekszik a ház felé, nem, nem fogom eltalálni...
  • Gabe18
    Nekem maximálisan hozza azt amit elvártam tőle. Hangulat nagyszerű, visszaadja a "mintha ott lennék a csatában" érzést, ami az előző rész egyik legnagyobb erőssége is volt szerintem.
    Grafika szerintem szép, nem egy BF3, de a 2011-ben elvárható szintet simán hozza. A grafika stílusa pedig nagyon jól illik ehhez a nyomasztó háborús érzéshez.
    Első szerveren ahol voltam kicsit laggos volt, de nem játszhatatlanul, következőn már gyakorlatilag gond nélküli volt a kapcsolat.
    Asszem volt róla szó régebben hogy kikapcsolható lesz-e a kill-ek kijelzése. Úgy tűnik igen, mert az egyik szerveren ahol voltam semmi visszajelzés nem volt hogy lelőttem-e azt akit céloztam vagy sem. A másik szerveren viszont a szokásos ki-mivel-kit megoldás feltűnt a sarokban.
    A szerver kereső ellenben igen gyenge egyelőre. Játékosok száma alapján nekem az istennek nem rakja sorba a szervereket, a filterek beállítása meg semmit sem ér, ugyanúgy minden belekever a listába össze-vissza.
  • priluki
    Első benyomások alapján nem rossz:) élvezhető,bár nem tudom a grafika hogy van itt de ultrán is nekem kb cod1 szinvonalon van ami elég zavaró:D
  • Ulvar
    Van valakinek még kulcsa véletlen?
  • tototto
    mondjuk nem értem miért stadil 30fpsem van, menüben van hogy 60 a vsynch miatt de játékban max30 ezt nem lehet kikapcsolni?
  • frango
    Tökjó van kemény 30fps-em....
  • mijki
    Jó, oké láttam. De mire megfejted, beírod a sok kis rohadék tuti beírja. A másik faszinak az oldalán kint van 3 kód, kimásolom és be erre beírja hogy duplicate pedig 10 mp-je jelent meg a post...
  • morzsi555
    De rohadt nehéz eltalálni bármit is ebben a játékban.
  • bajsz
    twitteren a pcgamer rész nél kiadta a kódit ,de kitörölt 2-3 betüt és adott mellé feladványt ,ha kitaláltad akkor tied! ha persze gyorsabb vagy!
  • mijki
    Elegem van ezekből a buzikből...szarok a kódjaikra...faszért nem tudják normálisan megcsinálni, kibasznak 200 kódot és aki kapja marja. Hülye buzerátorok!
  • bajsz
    Ha lessz még valaki nekem privátban küldjön lécci!!!
  • Serpa
    na most meg 25 deluxe kulcsot is kidob a netre összekeverve 100 béta kulcs közt ha jól értem
  • mijki
    Ugyan az nekem is, bitte schön.
  • perseus99
    ha valaki kap még béta kulcsot és nincs rá szüksége elküldené nekem privibe? meg untam a folyamatos frissítgetést és a várakozást 2másodperc alatt elviszik az össze kulcsot amit ki írnak valahova
  • perseus99
  • Fpocok
    Ennek ninsc értelme, ez csak arról szól, hogy legyen jó sok klikk. Leszarom.
  • Gurren
    én fél órán keresztül frissítgettem, de meguntam. nincs kedvem ennyit szarakodni egy kódért.
  • mijki
    Hát bakker nem hiszem el. 10 mp alatt elfogy az a 3 rohadt kód...mért nem bírja egyszerre kib**zni az összeset?
  • me and a monkey
    Kíváncsi vagyok a véleményekre.
  • ofp
    Nincs mit, levelezgetnem kellett érte mert elkavarták a mail címem :D
  • mijki
    Nem jó...azt írja duplicate key
  • Gascan #1136
    már használt :) még még? :)
  • tototto
    ofp köszönöm isten vagy :)
  • me and a monkey
    Állíts előtte a felette lévő aspect ratio-n.