5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#812 VÓT -
#811 Vótmá ?
-
#810 Lehet, nem voltam 10 napig, kicsit elvesztettem a fonalat...
Kicsit dühös lettem volna, ha pont a szabim alatt adják ki a bétát de most már látom, hogy maradhattam volna még 1 hetet.
JTB
Majd a harctéren aprítjuk egymást. -
#809 Ámen! -
#808 Ez ugyanaz, csak nem kamerás jelenetekkel. -
#807 Szerintem döntetlennel le is zárhatjuk.
Azt hiszem ez még nem volt.
-
#806 -
#805 Miért is vagyok paraszt? Te paraszt... -
#804 Ja amúgy én nem is értem ez a béta miért olyan fontos egyeseknek. -
#803 Azok! Dögöljenek meg.
Ritka egy paraszt vagy... -
#802 Mindegy, addig lesz deus ex3 -
#801 Elég undorító, hogy hazudtak, hogy nem késik a béta. Ráadásul még most sem mondják meg konkrétan. Faszok. -
zoltang #800 http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=56818
"The beta will most likely be released early next week, probably around August 30th!"
Akkor aug. 30.-án??? -
#799 Senki sem tudja. És az is biztos, hogy hazudtak, amikor azt mondták, hogy attól, hogy a megjelenés késik, a béta nem fog. -
szatomi30 #798 Sziasztok! Nem tudjátok mikor lesz béta? Már néztem a hivatalos fórumon is de ott nem találtam pontos választ. -
perseus99 #797 gondolom majd szervertől függően lesz a kijelzésük -
Gascan #796 ez a vidi jó... azért remélem el lehet majd tüntetni a szines név meg rankindikátorokat a fejünk felől -
#795 Oroszok bazooka, németek panzerschrek. -
#794 Amiktól lehet kaptak bazookát az oroszok. -
#793 Gondolom rakéta vetők, ilyesmik nem nagyon voltak '42-ben, csak páncéltörő puskák, ezért úgy hiszem, ZiS-2-es és Pak-40-es lövegek lesznek a tankos mapokon. -
#792 Páran mi is megvesszük ha beindul és bug mentes lesz. Én csak a tankozás miatt veszem meg, az előzőben is csak lánctalpon közlekedtem. -
#791 HA rajtam kívül még 4 haverom megvenné, mehetnénk tankozni. Nagyon atom lenne. -
#790 Akkor erre még ! -
#789 ÚJ GAMEPLAY TRAILER! -
perseus99 #788 azért a vidiben volt egy kis bug vagy nem tudom mi volt az 20:50 környékén amikor a tank mögött meg lát egy manuszt és nem bír átlőni a tank auráján xD -
#787 INTERJÚ -
#786 -
#785 Mégcsak a videó elején járok, de ez a fickó, akivel dumál... kurva jó arcnak tűnik :D -
#784 -
#783 Sajnos...
de a kommentek viccesek. -
#782 és még mindig nem lejátszható ... -
#781 Nem mára ígérték a bétát?
Van valami infó róla? -
#780 Totalbiscuit-es REDORC2 videó.
Még nincs feldolgozva, de már kapott 300 LIKE-ot :D -
#779 Remélem a tankozás olyan jó lesz mint az elsőbe ill. lesznek modolt szerverek. -
#778 Remélem nekem is sikerül bejutni, mert ha megtetszik, meg is veszem. -
#777 Ennyi.
De azt mondta, hogy szinte mindenki ki fogja majd tudni próbálni, aki akarja. Remélem bele fogok esni. -
#776 "Csak" ennyi? Azt hittem van valami külön opció a jelentkezésre!
Ettől függetlenül köszi az infót! -
#775 Fel kell venni a játékot a wishlist-re. -
#774 "Pl steamen is lehet jelentkezni bétára."
Hogy kell a steam-en jelentkezni? Nem találom a lehetőséget! -
#773 Nem kizáró ok.
Azok, akik STEAMen DDE-t vettek, azok biztos. Meg egy csomó kulcsot kiosztanak még. Pl steamen is lehet jelentkezni bétára.