5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#852 jó de bf3 az más tészta:F
Amúgy jövő héten rendelem én is. vacilláltam,de aztán inkább nem megyek hétvégén sörözni és megveszem ezt. -
#851 -
#850 Na addig addig nezegettem videokat, mig en is le adtam a rendelest. enyiert nem nem sok 0 day vetellel. Diablo 3 melle jo lesz, ami nem is biztos hogy iden ki jon. a BF3 es tarsaitol mar most el ment a kedvem. -
#849 Amúgy meg a mod toolst már 8 hónapja kiadták, szóval ezek a modok már elég jó állapotban vannak. Van amelyik a RO2 megjelenése után meg is jelenik. -
#848 JA, pl a BF3 mellé is odaírhatjuk... várjunk csak, oda nem lesznek modok. -
#847 A plusz mód azért nem tartozik az árhoz,mert ennyi erőből minden játékhoz oda írhatjuk a fél moddb.com-ot.
De amúgy igen,7000ft potom pénz egy ilyen játékhoz. -
#846 Tudtommal lesznek olyan modok, amik pénzesek lesznek, ha jól sikerülnek. -
#845 A 3-ból ha 2 feltétel megvalósulna már boldog lennék...
tutituti:
Ha azt nézem, hogy 5990.- Ft-ért gyakorlatilag nem csak az alapjátékot kapom meg hanem még ennyi plusz módot akkor tényleg megér minden forintot. -
feedb4ck #844 elnézést, összekevertem a man of war-ral, de attól még reménykedhetünk -
#843 tank walkthrough -
feedb4ck #842 én épp az ellenkezőjét hallottam -
#841 egyetlen negatívum, amin kicsit húzom a számat, hogy a tankok mindig óriási robbanással "halnak meg"... -
#840 na végignéztem,hát azt hiszem ezt nekem is meg kell vennem.előbb vagy utóbb. -
#839 Alig várom, hogy egy felnőtt közösségel toljuk a 32v32-t egy magyar, lagmentes szerveren! -
#838 Igen, szerintem ez több magyar játékost vonz majd magához mint az RO. -
#837 CDG: "A játékhoz első vásárlóinknak, a készletek erejéig Red Orchestra 2 posztert adunk ajándékba." -
#836 De akkor nem kapok posztert! :D -
#835 Ugyan ott vagy ha CDG-nél rendeled meg. -
#834 Hát ez bizony nagyon faszán néz ki. Kényleteln leszek gamestaron megrendelni most azonnal :D -
#833 jaja,azért írtam hogy a jövő zenéje. -
#832 ezen a futás animáción dolgozhatnának mert elég röhejesen fest :D -
#831 Azt hiszem ez sem volt még, júliusi béta felvétel
-
Gabe18 #830 Mért nem rejtenek a DVD tokba valami robbanó anyagot, és ha meghalsz a játékban, felrobban a fél utca veled még pluszba hogy biztos legyen hogy nem játszol többet... -
#829 Nem, örök harver és cd kulcs bant kapnál és egy személyivel csak egy játékot lehessen venni! -
#828 Ja, és ha játszani akarsz megint, akkor újra meg kell venned a játékot. -
KaBuTo666 #827 Ha jól láttam videóban, akkor a kilőtt épületek falai, törmelékei is eltűnnek teljesen. Nem esik le amit fedezékként is használhatna valaki. -
#826 Szerintem meg úgy kéne csinálni mint a valóságban. Egyszer lelőnek, meghalsz és soha többet nem játszhatsz utána újra :) -
#825 Tetemet nem lehet majd fedezéknek használni, ezt mondták a srácok. -
#824 a legjobb az lenne ha végig ott maradnának a tetemek és fedezékként lehetne használni,de szerintem ez a jövő zenéje. -
Gascan #823 más nagyon nem is férne bele :) hacsak nem a tank csővéről van szó :D :D -
Gascan #822 egyébként azért érdekel mert a holttestekből látni h a helyszinen már történt valami.. úgy gondolom egy háborúhoz ... legalábbis ehhez .. hozzá tartozik h a holttestek a helyükön maradnak.. ha már realizmusról van szó -
KaBuTo666 #821 Hát lehet hallani egy két pletykát, sztorit miszerint olykor a katona a fegyver csövébe dugta az...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ujját. -
#820 A háború alatti fajtalankodásban nincs semmi:D -
KaBuTo666 #819 Régi ez már, fárasztó vicchez sorolható. -
Gascan #818 magadból indulsz ki? :) -
KaBuTo666 #817 Mert? Megakarod dugni őket? Fú te kis nekrofil. -
Gascan #816 megállapitom h egész jól fest ez a red orchestra 2 ... :)
kiváncsi vagyok a holttestek meddig maradnak a helyükön -
#815 van benne egy kis tankbemutató is. -
#814 Kézikamerás felvétel.
-