5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • turulszem
    Ez már kint volt de kösz
  • sherlock1

• Gyuszopapa
    Ha nem tudom kipróbálni elfelejthetik hogy megveszem.Pedig már tudhatnák hogy a játékosokat sokan beszopatták a fos játékaikkal ezért már kipróbálás nélkül nem vesznek semmit.
    Úgy látszik nem kell a zsé,és még hányan vannak akik addig nem veszik meg míg ki nem próbálják.
  • Smithwarden
    Mar ok is kamuznak.
    Eltanultak a nagy cegektol a jatekosok szopatasat.
  • Fpocok
    BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?

Azt mondták, hogy megjelenés előtt egy héttel osztanak kulcsokat is.
  • Ulvar
  • stardate
    Ők legalább dolgoznak ezerrel a javításon, még csak a beta jött ki de már megvan hozzá az első nagyobb javítás, amikor Balck Ops-et vettem meg több hétig nem tudtam vele játszani mert úgy szaggatott mint az állat (pedig ugyanazon a konfigon a bc2 simán elment).
    Nem baj ha bugos türelmes típus vagyok tudok várni csak foglalkozzanak vele eleget és ne szarjanak bele a játékba fél év után.
  • KM
    Annyira nem vészes a helyzet...
  • zzeN
    Pár kép:

• Gabe18
    Nem hangzik valami jól...
    Ezek után főleg ki kéne próbálni "élőben".
  • Jaka923
    Ez elég szégyen főleg ahhoz képest, hogy csak PC-re kell dolgozniuk vele és még így sem sikerül rendesen optimalizálni.
  • zzeN
    A patch se nagyon működik... a stat-ot se jegyzi meg. Laggol is, a gépigénye is szokatlanul magas... még 1 évig csiszolhatnák mert ez a "béta" rosszabb mint a BF3 alpha-ja.

Amúgy az esti Barrack pálya elég jó, a játék is, csak van mit javítani.
  • m1garand
    Akkor megmarad a 6000Ft om inkább 8000ft ért BF3 az kitart fél évig addig lesz idejük fejleszteni és a játék ára is lejjebb megy. KÁR!
  • Serpa
    a többség szerint további halasztás kellene ...

szavazás1

szavazás2
  • Gabe18
    Akkor várjuk a híreket, érződik-e a realizmus a "realizmus"-ban.
  • me and a monkey
    Ezt a feleségem szokta kérdezni.
    Erről.
    Gondolom ezt az update-t szedi most le.
  • Fpocok
    Miről beszélsz?
  • me and a monkey
    Már kint van, most szedi le a Steam-ről. Majd beszámolok. link
  • Serpa
    remélem éjjel rakják majd ki ... :S
  • Fpocok
    Én a főoldalt beraktam könyvjelzők közé... twitter faszbukos hülyeséget nem fogok csinálni.
  • Serpa
    nagyon mást nem találni
  • benioh
    Nem és nem is ígérték.
  • Jaka923
    Nyílt béta nem lesz? Merthogy ilyet is ígértek...
  • stardate
    Én is szívesen kipróbálnám a beta-t de a vétel számomra már biztos(warez-olni meg nem szeretek).A látottak meggyőztek hogy 6k-t megér a játék főleg hogy mostanában nem nagyon jött ki jó 2. vh-s FPS.
  • zoltang
    Mármint, ha jön valami "indítási módszer".
  • zoltang
    Igen, nekem is lejött éppen a 4 giga, de azt a kínai exe-ét nem szeretném futtatni... :) Hátha, ha nem engednek a bétához hivatalosan, akkor ezzel meg lehet majd tekinteni valamennyire. A videókat most is meg lehet legalább... (nem nagy számok) :)

• Gabe18
    Hát én leszedtem valamit, 4 giga méretben, az exe-re kattintva annyi történik hogy kiírja hogy Steam szükséges a játékhoz.
    Én meg asszem inkább nem keverem bele a Steam fiókomba ezt a warez valamit, mert nem lenne túl jó ha emiatt mondjuk buknám az egészet.
  • shaddam
    Szuper.Megint egyáltalán örülhet az ember ha hozzájut a bétához(aminek az apró betűs része szerint nem tükrözi a végső játékot)
  • zoltang
    Van kint egy kalóz béta, valaki próbálta, működik - persze net nélkül - valamennyire?
  • turulszem
    Jó lenne
  • Fpocok
    Jövőhéten lesz kulcsosztás különböző helyeken.
  • Gyuszopapa
    Mikor lehet már ezt a fost kipróbálni mert venném de látatlanba nem fogom.Bárki mond bármit nem hiszem el csak a saját szememnek hiszek.
  • me and a monkey
    Nem próbáltam.
  • Rue East
    egérgörgővel az irányzék távolság beállítását állíthatod, bár nem tudom mi értelme van, mert pl 1000 méterre el se lehet látni :D
  • zzeN
    Shift-tel lehet még zoomolni, + nem is lélegzik.
  • KM
    Nakérem, beruháztam a játékra. Idáig nagyon bejövős. Hangulat van bőven!
  • Serpa
    egérgörgővel is lehet még +ban zoomolni?
    látom, hogy céloz a srác a háttér közeledik, majd még közelebb jön a háttér.

livestream
  • me and a monkey
    Itt láthatsz 1-2 képet a pályákról, sok infó nincs róluk.
    A "Grain elevator" a sztálingradi csata legnagyobb ütközetét dolgozza fel.

shaddam:

nincs erről infó, upgrade lehetőség van simáról a "bátás" verziójú játékra frissítened.
  • shaddam
    A nyílt béta még mindig luxus?
  • zzeN
    Ma akarták kiadni, de vmi hiba miatt csúszik holnap reggelre. Azért az elég jó h adnak még hozza 3 mapot. Tudni vmit a 3 új mapról? A videókban látható sivatagos pályát se láttam még, pedig YT-n jó pár beta-s videó van róla fent.