5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#892 Hagyjuk már, hogy olyan mint a cod, meg a tankból kiugrós dolgot pls... lényegtelen. -
#891 Cod 6-nak sincs köze az 1-hez, változik a világ. Én is szerettem volna ha olyan maradt volna cod mint amilyennek indult, de ezeknek a fejlesztőknek eladható játékot kell gyártaniuk, különben nincs tovább. Nyilván ha atom hardcore maradna az egész akkora bukó lenne mint az egy... -
Gabe18 #890 Csakhogy eddig ez is realisztikus volt, a semmiből a társ mellé újraéledő emberek, és hasonlók nélkül. Nyilván a rajongói szerették volna ha ezt a vonalat viszi tovább... -
#889 Nem értem a mai világban miért azok az elvárások minden játékkal szemben, hogy legyen valósághű, ez így nem reális bla bla bla... Ez egy játék lesz b*sszameg, miért olyan nehéz ezt felfogni? Kijön megnézed milyen, tetszik játszol vele, nem tetszik nem játszol. Aki szimezni akar annak ott az ARMA. -
priluki #888 :D nem ugráltak ki.. ez most ugy hangzik tőled mint ha ez lenne a reális.. de ha baj volt kimásztak,ennyi munkát fektettek a tankos dologba leanimálták hogy mászol ide oda.. miböl állt volna a realizmus nevében csinálni egy olyat is hogy kimászol? nem kell kiteleportálni a tank mellé.. -
dezsolti78 #887 Dehogynem, ha ki tudtak még szállni a tankból akkor megtették. Senki nem akart megdögleni.. -
#886 a valóságban se ugráltak ki az emberek a tankokból. gondolom. -
priluki #885 De nem indokolták ,hogy ez miért van?? mi a célja?! Ki találhatta ezt a baromságot ki?! -
Gascan #884 ezt már korábban is mondták egy interjúban h nem lehet majd kiszállni a tankból -
#883 én killing floorban kifejezetten szeretem ahogy futnak, mert viccesen néz ki :3 -
qut24 #882 A hangokról pedig, melyik videó az, amibe eredeti nyelven beszélnek ? Nem találtam meg így hirtelen a mostanába kijött 20 videó között... Macht die Russen kaputt! -
qut24 #881 Arról van vmi infó, hogy hogy lehet majd a betára jelentkezni ? Lesz valami infó a fórumon vagy link vagy steamen írják ki ? Nagyon fasza lesz már érzem. A futás animációról pedig lentebb írták, hogy nem tetszik, én különösképp örülök hogy ilyen lett hiszen a Heer alapképzésébe így tanították, hogy futás közbe a fegyvert 1 kézbe fogjuk... Érdemes megnézni pár Deutsche Wochenschau videót.
Nekem inkább ez a falon átlövéses dolog nem igazán nyerte el a tetszésem. Remélem jól beállítják, mert a lenti videóba is 5 percig a falat tunkolta az MP40-essel, meg MG-vel. Azért nem mind1, hogy 9mm-essel vagy 7,92-essel vagy 14,5-essel pl (PTRD) lőjjük meg a fal mögötti ellent. -
priluki #880 Igazad van.. amúgy a cikkben irták hogy azokat ki lehet kapcsolni stb,de nekem már az elsö videoknál pl az nem tetszett,hogy zoomolsz aztán csak folyt szép lassan a fekete leves.. ugy lenne a tiszességes sztm ,hogy lenne arcade server ,találat indikátorral,minimap,zoomolás meg a többi ökörség és aki ugy akar játtszani hát menjen oda:) Megveszem tény mert tudom hogy lesz modolás és jó lesz elöbb utobb,csak arra megint várni kell.. -
#879 Biztos, hogy populárisabb lesz. Hasonló mint amikor a CoD1 után megjelent a CoD2, rosszul voltam a kis minitérképektől (amik a helyzeted mutatták) meg egyéb marhaságoktól.
Abban bízom, hogy magában a játékban (és a szervereken) ki lehet ezt majd kapcsolni.
A különböző módokról meg nem is beszélve.
Ezért szeretem a Darkest Hour módot is mert a legjobban ez adja vissza a katona kiszolgáltatottságát a háborúban és ebben van a legtöbb realitás. -
priluki #878 Hát igen.. nekem az jön le hogy elmentek a Cod feeling felé...:S de még ott is ki lehet szálni a tankból.. esküszöm a hajam égnekáll ettől.. -
#877 Sajnos az benne marad ha jól tudom.
Nyilván később tudják még változtatni, a mostani RO is teljesen más mint a hajdani 2006-os. -
priluki #876 Elolvastam a cikket.. hát eléggé lekonyult a szám.. nagyon nagyon nagyon remélem,hogy ez "nem lehet kiszállni a tankból" béta dolog .. mert ez ha igy lesz egyenesen undoritó!!! -
#875 szerintem is irtó szar, nem tudom miért nem lehet a régi RO féle "fegyvert két kézzel kézben futás" ez jut róla mindig eszembe :D katt -
Gabe18 #874 "leader spawn"? Neeee... Ezt nem is figyeltem, pedig belenéztem a linkelt videókba.
Hát ez nagyon hiányzott. Zseniális húzás hogy a semmiből az ember mögé varázsolódik egy fél hadsereg. Na legyen béta, mert most már lehet ez se kell... -
#873 Tipikus tripvire futas, RO1 es killingfloor-ban is igy van. Engem nem zavar, az elozo 2 gameban mar megszoktam regen. -
#872 Forrest Gump in Stalingrad. -
#871 Megnézném, hogy te hogy futsz... teli gatyóval -
#870 Engem ez annyira nem zavar főleg hogy így legalább értem hogy mit vartyog.Viszont ami nekem igen fura az ahogy fut a katona, elég bénán néz ki.Na mindegy ettől függetlenül nagyon várós a game (főleg a Vietnam-os és a Csendes-Óceáni mod). -
#869 Az első bétateszt magyar résztvevőtől. PDF (Gamestar) -
#868 Végre feloldották az NDA-t. Most már ömlenek a videJÓk. -
#867 Már nem tudom követni melyik videó volt és melyik nem.
A legutolsó videón viszont oroszul/németül is beszélnek a karakterek.
Lengyel RO oldal - videók -
#866 Ez nekem sem tetszik, szerintem ezt ki lehet védeni szerveroldalon, csak nyilván majd mindenkinek le kell tölteni az adott "voice_pack"-ot.
JTB -
#865 Köszi, most már tiszta. -
#864 kiabrandito hogy angolul szovegelnek benne a katonak, es hogy bevezettek a leader spawnt mint BF-ben :(
remelem be lehet majd allitani hogy eredeti nyelven szolaljanak meg a kuzdo felek... -
#863 Nem hiszem, hisz a Deluxe verzió legnagyobb előnye - amiért gyakorlatilag az extrapénzt kérik - a béta részvétel a játék kiadásának tényleges időpontjában már nem áll fent.
Más előnye meg nagyon nincs, két fegyvert kap előre ugyan az ember amit a normál változat játékosai nem kapnak meg de ezt gyorsan be tudja gyűjteni az ember a játék során. -
#862 Dobozosban nem lesz deluxe? -
#861 Ha jó a játék, akkor semmi sem kizárt...:) -
#860 zsir nagyon tetszik. -
#859 Joe már kérte, hogy vegyem meg neki, ő szokott tankos Darkest Hour pályákon nyomulni.
Serpa:
Jó lenne de nem hinném. :(
Ezek az idők már nem jönnek vissza.
De szép 2-3 év volt. -
#858 IBT szerver lesz? -
#857 Talán jönnek Dietrich és Joe-ék is. -
#856 Igen, remélem összeverődünk páran. Újra... -
dezsolti78 #855 Gyerekek ez überfasza lesz, ha végre a kezeink között tudhatjuk...Kitartás! -
#854 Ez bizony hangulatos lesz... -
#853 Egy új videó: