5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Fpocok
    Hagyjuk már, hogy olyan mint a cod, meg a tankból kiugrós dolgot pls... lényegtelen.
  • bosco05 #891
    Cod 6-nak sincs köze az 1-hez, változik a világ. Én is szerettem volna ha olyan maradt volna cod mint amilyennek indult, de ezeknek a fejlesztőknek eladható játékot kell gyártaniuk, különben nincs tovább. Nyilván ha atom hardcore maradna az egész akkora bukó lenne mint az egy...
  • Gabe18
    Csakhogy eddig ez is realisztikus volt, a semmiből a társ mellé újraéledő emberek, és hasonlók nélkül. Nyilván a rajongói szerették volna ha ezt a vonalat viszi tovább...
  • bosco05 #889
    Nem értem a mai világban miért azok az elvárások minden játékkal szemben, hogy legyen valósághű, ez így nem reális bla bla bla... Ez egy játék lesz b*sszameg, miért olyan nehéz ezt felfogni? Kijön megnézed milyen, tetszik játszol vele, nem tetszik nem játszol. Aki szimezni akar annak ott az ARMA.
  • priluki
    :D nem ugráltak ki.. ez most ugy hangzik tőled mint ha ez lenne a reális.. de ha baj volt kimásztak,ennyi munkát fektettek a tankos dologba leanimálták hogy mászol ide oda.. miböl állt volna a realizmus nevében csinálni egy olyat is hogy kimászol? nem kell kiteleportálni a tank mellé..
  • dezsolti78
    Dehogynem, ha ki tudtak még szállni a tankból akkor megtették. Senki nem akart megdögleni..
  • Guren
    a valóságban se ugráltak ki az emberek a tankokból. gondolom.
  • priluki
    De nem indokolták ,hogy ez miért van?? mi a célja?! Ki találhatta ezt a baromságot ki?!
  • Gascan #884
    ezt már korábban is mondták egy interjúban h nem lehet majd kiszállni a tankból
  • Guren
    én killing floorban kifejezetten szeretem ahogy futnak, mert viccesen néz ki :3
  • qut24
    A hangokról pedig, melyik videó az, amibe eredeti nyelven beszélnek ? Nem találtam meg így hirtelen a mostanába kijött 20 videó között... Macht die Russen kaputt!
  • qut24
    Arról van vmi infó, hogy hogy lehet majd a betára jelentkezni ? Lesz valami infó a fórumon vagy link vagy steamen írják ki ? Nagyon fasza lesz már érzem. A futás animációról pedig lentebb írták, hogy nem tetszik, én különösképp örülök hogy ilyen lett hiszen a Heer alapképzésébe így tanították, hogy futás közbe a fegyvert 1 kézbe fogjuk... Érdemes megnézni pár Deutsche Wochenschau videót.

Nekem inkább ez a falon átlövéses dolog nem igazán nyerte el a tetszésem. Remélem jól beállítják, mert a lenti videóba is 5 percig a falat tunkolta az MP40-essel, meg MG-vel. Azért nem mind1, hogy 9mm-essel vagy 7,92-essel vagy 14,5-essel pl (PTRD) lőjjük meg a fal mögötti ellent.
  • priluki
    Igazad van.. amúgy a cikkben irták hogy azokat ki lehet kapcsolni stb,de nekem már az elsö videoknál pl az nem tetszett,hogy zoomolsz aztán csak folyt szép lassan a fekete leves.. ugy lenne a tiszességes sztm ,hogy lenne arcade server ,találat indikátorral,minimap,zoomolás meg a többi ökörség és aki ugy akar játtszani hát menjen oda:) Megveszem tény mert tudom hogy lesz modolás és jó lesz elöbb utobb,csak arra megint várni kell..
  • me and a monkey
    Biztos, hogy populárisabb lesz. Hasonló mint amikor a CoD1 után megjelent a CoD2, rosszul voltam a kis minitérképektől (amik a helyzeted mutatták) meg egyéb marhaságoktól.
    Abban bízom, hogy magában a játékban (és a szervereken) ki lehet ezt majd kapcsolni.
    A különböző módokról meg nem is beszélve.
    Ezért szeretem a Darkest Hour módot is mert a legjobban ez adja vissza a katona kiszolgáltatottságát a háborúban és ebben van a legtöbb realitás.
  • priluki
    Hát igen.. nekem az jön le hogy elmentek a Cod feeling felé...:S de még ott is ki lehet szálni a tankból.. esküszöm a hajam égnekáll ettől..
  • me and a monkey
    Sajnos az benne marad ha jól tudom.
    Nyilván később tudják még változtatni, a mostani RO is teljesen más mint a hajdani 2006-os.
  • priluki
    Elolvastam a cikket.. hát eléggé lekonyult a szám.. nagyon nagyon nagyon remélem,hogy ez "nem lehet kiszállni a tankból" béta dolog .. mert ez ha igy lesz egyenesen undoritó!!!
  • tototto
    szerintem is irtó szar, nem tudom miért nem lehet a régi RO féle "fegyvert két kézzel kézben futás" ez jut róla mindig eszembe :D katt
  • Gabe18
    "leader spawn"? Neeee... Ezt nem is figyeltem, pedig belenéztem a linkelt videókba.
    Hát ez nagyon hiányzott. Zseniális húzás hogy a semmiből az ember mögé varázsolódik egy fél hadsereg. Na legyen béta, mert most már lehet ez se kell...
  • Daell Drow
    Tipikus tripvire futas, RO1 es killingfloor-ban is igy van. Engem nem zavar, az elozo 2 gameban mar megszoktam regen.
  • Smithwarden
    Forrest Gump in Stalingrad.
  • Fpocok
    Megnézném, hogy te hogy futsz... teli gatyóval
  • stardate
    Engem ez annyira nem zavar főleg hogy így legalább értem hogy mit vartyog.Viszont ami nekem igen fura az ahogy fut a katona, elég bénán néz ki.Na mindegy ettől függetlenül nagyon várós a game (főleg a Vietnam-os és a Csendes-Óceáni mod).
  • me and a monkey
    Az első bétateszt magyar résztvevőtől. PDF (Gamestar)
  • Fpocok
    Végre feloldották az NDA-t. Most már ömlenek a videJÓk.
  • me and a monkey
    Már nem tudom követni melyik videó volt és melyik nem.
    A legutolsó videón viszont oroszul/németül is beszélnek a karakterek.

Lengyel RO oldal - videók
  • me and a monkey
    Ez nekem sem tetszik, szerintem ezt ki lehet védeni szerveroldalon, csak nyilván majd mindenkinek le kell tölteni az adott "voice_pack"-ot.

JTB
  • KM
    Köszi, most már tiszta.
  • Mersant
    kiabrandito hogy angolul szovegelnek benne a katonak, es hogy bevezettek a leader spawnt mint BF-ben :(

remelem be lehet majd allitani hogy eredeti nyelven szolaljanak meg a kuzdo felek...
  • me and a monkey
    Nem hiszem, hisz a Deluxe verzió legnagyobb előnye - amiért gyakorlatilag az extrapénzt kérik - a béta részvétel a játék kiadásának tényleges időpontjában már nem áll fent.
    Más előnye meg nagyon nincs, két fegyvert kap előre ugyan az ember amit a normál változat játékosai nem kapnak meg de ezt gyorsan be tudja gyűjteni az ember a játék során.
  • KM
    Dobozosban nem lesz deluxe?
  • KM
    Ha jó a játék, akkor semmi sem kizárt...:)
  • Daell Drow
    zsir nagyon tetszik.
  • me and a monkey
    Joe már kérte, hogy vegyem meg neki, ő szokott tankos Darkest Hour pályákon nyomulni.

Serpa:
    Jó lenne de nem hinném. :(
    Ezek az idők már nem jönnek vissza.
    De szép 2-3 év volt.
  • Serpa
    IBT szerver lesz?
  • KM
    Talán jönnek Dietrich és Joe-ék is.
  • me and a monkey
    Igen, remélem összeverődünk páran. Újra...
  • dezsolti78
    Gyerekek ez überfasza lesz, ha végre a kezeink között tudhatjuk...Kitartás!
  • KM
    Ez bizony hangulatos lesz...
  • me and a monkey
    Egy új videó: