5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • priluki
    Erről most lemaradtam:) Hol lehet rá majd jelentkezni? steam?
  • benioh
    A lényeg ,hogy 24 órán belül beta! Végre!
  • frango
    Kösz:)Ilyet kerestem. Persze az egyik legnyilvánvalóbb helyen nem néztem...
  • zoltang
    Béta ma éjfél? :)

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=57510

Egy "angolos" kiszűrhetné a lényeget... :)
  • Serpa
    jelenleg ez a legrészletesebb
  • frango
    Van valami oldal ahol össze vannak gyűjtve a játék infok? Érdekelnének a fegyverek, járművek, mapok, játékmódok ilyesmik.
  • Redstar22
    Úgy néz ki, kuss van...
  • me and a monkey
    Erről néma csend....
  • zzeN
    Remélem még a héten nyomhatom a sima edition-ömmel:S
  • Fpocok
    Remélem a pórnép is kap majd kulcsot. Ezt ígérték.
  • me and a monkey
    [TW]Ramm-Jaeger [TW]Ramm-Jaeger
    Tripwire Interactive President

FYI DDE stands for Digital Deluxe Edition, so the people that have the digital deluxe edition get to play tomorrow.

Vagyis holnap.
  • me and a monkey
    Ez így volt az RO esetében is.
  • Gabe18
    Lehet hogy a bétából származó hibajavításokat majd valami első napos patch-be rakják. Mást nem tudok elképzelni, mert a lemezekre már tényleg nem kerülhet ha 13.-án a boltokban akarnak lenni.
  • me and a monkey
    Habár úgy látszik kellemesen csalatkozom: bétaszervert indító embereket keresnek 08.30.-tól
  • me and a monkey
    Mondjuk meglepődnék ha kiadnák holnap, még egyetlen dátumot sem tartottak be, az idézett cikkben is 30.-a körüli dátumot jelöltek meg.
    Mivel a játék 13.-án jelenik meg - ez biztos - és a bétára 1 hét kevés tekintve, hogy még pénzt is szedtek be érte így szerintem szeptember első 3 napjának valamelyikén lesz elérhető a béta.
    De hátha kellemesen csalódom a Tripwire ütemezéseiben.
  • zzeN
    Akiknek DE van azok holnap(vagy akörül) betázhatnak, de azt mondták, h szinte mindenki kipróbálhatja aki kiakarja.

Az viszont gyanús, h 13-án jön ki, ilyenkor már rég aranylemezen kellene lennie és sokszorosítaniuk kéne.
  • frango
    Milyen kis poénos a srác:) Remélem jut Nekem is egy béta hozzáférés.
  • me and a monkey
    Erről még nincs pontos infó,egyszer ezt, egyszer az ellenkezőjét kommunikálják.
    Elvileg holnap kiderülhet.
  • frango
    Halandó ember bekerülhet a bétába? Gondolkodom, hogy megveszem,de "látatlanba" azért nem szívesen...
  • Fpocok
  • Fpocok
    Legyen benned az arcod a játékban :D
  • Fpocok
    "wow dude you died like 4 times and didn't kill anybody
    Mautiks 1 nappal ezelőtt

@Mautiks I killed one person. Keep in mind I'm playing against the developers and beta testers that constantly play the game.
    jaguarusf 5 órával ezelőtt "

:D

• Gascan #910
    én mondjuk az szeretem amikor gyalogosként vagyok és a tank mellett szaladgálok a holtterében hogy véletlenül se tudjon becélozni... erre kipattan 0 másodperc alatt a faszi, pisztollyal lelő aztán annyi :)
  • Gabe18
    Igen, amikor megírtam az előző hsz-t, utána nekem is felrémlett mintha az előző részben maguktól felrobbantak volna egy idő után. De hát hibám betudható annak hogy én a gyalogos hadviselést preferáltam, így tankba elvétve keveredtem csak be.
    Hát ki tudja, magától felrobbanó magányos tank Vs. tankba bezárt legénység, nem tudom melyik az irreálisabb...
    Mondjuk nyilván a játékosnak jobb lenne ha kiszállhatna még partizánkodni egy kicsit.
  • Mersant
    a magara hagyott jarmu 1 ido utan felrobban, ami mar eg es kiszallsz belole az pedig azonnal, ugyhogy ezzel nem volt gond.
    na mind1, majd meglatjuk, de most mar biztos hogy beta kiprobalasa nelkul nem veszem meg...
  • Gabe18
    Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem valami olyasmi lehet emögött hogy a sérült tankokat ne hagyják ott tucat szám a játékosok valahol a csatatéren.
    Hála istennek itt a Battlefield féle "megjavítom a tankot helybe egy kalapáccsal" dolog nincs. De persze ki akarna vele pusztulni, ha kiszállhat, hát ott hagyják a francba. Viszont gondolom tankot meg nem akar a program "respawnolni" amíg a másik a pályán van, akkor meg nem lesz helyette másik amíg az ellenfél ki nem lövi.
    Igy viszont elérik hogy "utolsó vérig harcolnak vele", aztán ha vége jön az új tank az induló pontra.
  • dextr
    Elvileg lesz egy olyan opció hogy "scuttle" vagyis a személyzet elhagyja a tankot és egy új tankba respawnol. Végülis egy suicide gomb. Én ezt úgy tudnám elképzelni hogy valami olyan sérülést szenved a tank ami effektíve harcképtelenné teszi akkor el lehet ezt sütni. Talán még egy kis animációt is csinálnak neki ahogy másznak ki az emberek vagy elsötétül a kép vagy ilyenek.
  • Mersant
    ja, es milyen jo lesz majd ulni a tankban kilott lanctalpal vagy motorral, varni a kor veget, vagy hogy kilojenek, esetleg suicide....tok realis.

• Shad01
    A páncélosok személyzete speciális ismeretekkel rendelkező, általában jól kiképzett emberekből áll. Őket nem szokták gyalogsági harcba küldeni, annál sokkal értékesebbek. Könnyebb volt egy új harckocsit legyártani, mint a tapasztalt személyzetet pótolni.
    A sérült harckocsi legénysége megpróbált visszatérni az egységéhez. Ilyen szempontból jogos, hogy nem vesznek részt a további harcokban.
  • stardate
    Majd meglátjuk hogyan lesz megoldva ez a tankozás dolog, lehet hogy csak egy bug amit majd javítanak.Mindenesetre ha benne is lesz a játékban nem fogja el venni a kedvem a tankozástól.
  • priluki
    és mekkora feeling az hogy felveszed a fegyvert és harcolsz tovább,szm nem egyszer volt ilyen minden Ro játékossal...
  • Gascan #901
    igen, fel lehet... de odáig el is kell jutni egy kis köpködőnek megfelelő izével :)
  • stardate
    Viszont ha nincs komoly fegyvere a tank vezetőnek akkor úgyis mindegy hogy túl éli e a tankot vagy nem.Amúgy fel lehet venni a meghalt katonák fegyvereit?
  • Gascan #899
    csak tankista tudja használni a tankot RO1-ben... tehát neki semmi komoly fegyvere sincs úgyhogy hülye az aki csak transport járműnek használja és nem is nagyon van ilyen
  • priluki
    De nem úgy volt Ro1 ben ,hogy nem tudtad használni az ellenség tankját?
  • stardate
    Annak hogy nem lehet kiszállni a tankból vannak előnyei és hátrányai is.A hátrány az egyértelmű, ha nem tudsz kiszállni benne égsz, viszont ebből származik az egyik előny mert így vérpistike nem fogja elvinni a tankot hanem csak az aki tényleg arra használja amire kell.BC2-ben rühelltem amikor a gyökér arra használta a tankot (vagy az APC-t) hogy A-ból B-be jusson vagy amikor egy találat után kiugrott a tankból otthagyva az ellenség küszöbén.Sokat tankoztam bc2-ben és sokszor égtem benne de nem azért mert tudtam volna elmenekülni de inkább haltam meg a tankkal együtt minthogy az ellenség kezére kerüljön.
  • Fpocok
    Csak erről tudok én is.
    Úgy volt, hogy az előrendelők mindenképpen, de más is be tud majd jutni bétába.
  • szatomi30
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet regisztrálni a bétára? Steamen már beraktam a Kívánságlistába de semmi. Előre is köszi!
  • dezsolti78
    Akármilyen is lesz, jó lesz ez gyerekek...Akinek nem tetszik nem játszik.
  • Gascan #893
    de, annyira emlékszem h azt mondták hogy élőben se nagyon ugráltak ki a tankokból... úgy ahogy megindokolták azt is hogy miért nem egy katona történetét mondja el a kampány... azt mondták, hogy ők inkább azt akarták megmutatni, hogy egy csapat, h dolgozik...

nekem ez annyit jelent, hogy nem volt energia normálisan kidolgozni egy kampányt.. és igy csak a botokat kellett egy picit továbbfejleszteni az RO 1-ből.