5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1093 LQB44-ACRHT-H4ZTD -
qut24 #1092 Ezek már foglaltak... De jön még... remélem :D -
#1091 ezeket nézzétek ...
twitter.ve3d
twitter.ohm itt van 3, de már off
ve3d oldal - főoldalt sem árt nézni
ve3d - steam oldal -
priluki #1090 megy egyáltalán valakinek? -
priluki #1089 kösz.. de már egyik se mükszik:S
lesz még? -
#1088 Még kulcsot, még!!! -
morzsi555 #1087 steamben add a game, bal alsó sarokban. -
#1086 nm.
games fül és activate product ... next next bemásol -
priluki #1085 és honnan tudom szedni?
-
morzsi555 #1084 Kösz. :) -
#1083 0GP6I-7NNM9-R8FPI
9PLJ3-ZZIGV-6BFJ9
94H32-9CW4R-RVDTM
ZZ9QZ-0IQ66-8Q008
utolsót már vittem -
priluki #1082 sztm kamu.. ez a kulcsosztás. de ne legyen igazam -
#1081 már felkellt.
"I'm up and awake and following up with Tripwire right this second. I should get them very very soon! " -
morzsi555 #1080 Na, meddig csicsikál még OhmWrecker? Küldje már a kulcsot. -
#1079 Pavlovnak hatalmas hangulata van! -
#1078 nem tudom,ha nincs ott leírva akkor én se tudok többet mint te.
-
Look at the cat #1077 mikor válik elérhetővé a beta és hol tudom leszedni steamen belül majd ? :D -
#1076 Maps- And what the LD team has done with them since the start of the beta
http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/1353552715195784228 -
Rue East #1075 amikor a RO kereskedelmi játékká lépett elő a mod státuszból, már akkor teljesen világos volt, hogy ez lesz, most már nem amatőrök, hanem profik (értsd: pénzt kapnak a munkájukért)
ha már ennyitől kiakadtok, akkor szerintem a bétát ki se próbáljátok, nagy csalódás fog érni... -
#1074 ne rinyáljatok már annyit D: ha nem vagytok benne biztosak, hogy kell nektek a játék, akkor megvárjátok a megjelenést, kipróbáljátok a tört verziót és ha az tetszik, akkor megveszitek.
"profitorientáltak lettek"
persze, hogy profitorientáltak. melyik vállalkozás nem az? -
#1073 Még mindig jobb mint az Activision aki évente kiad egy konzolport Cod-ot ami bugos tele van csalókkal és azt sem lehet kipróbálni megjelenés előtt.
Ha pedig egyszerűen nincs kapacításuk hogy csináljanak egy nyílt beta-t akkor ez van.Egy nyílt betat válszeg az is kipróblná aki tuti nem venné meg.Nem nagy kiadó a tripwire, nincs annyi lehetősége mint az EA-nak (BF3 nyílt beta). -
#1072 Igen, így igaz, elkurvult az üzletpolitikájuk, profitorientáltak lettek.
5900.- Ft-ot azért megér a játék de igazatok van abban amit írtatok. -
#1071 ha jól emlékszem anno arról volt szó hogy lépjünk be RO2 groupba steamen és akkor valszeg kapunk betat, ha jól emlékszem 25.000 kulcsról volt szó
most meg megy itt az atyhalás hogy ide regisztráljak facebook twitter, kisfaszom nem kellene, nem regisztrálok sehova, inkább örüljenek hogy teszteli valaki a játékukat vicc mivé süllyedt ez a tripwire is
galaxisnál elővan rendelve, de erősen gondolkozom hogy érdekel e ez a játék ennyire, mindenesetre csalódtam benned tripwire -
#1070 most elment alukálni majd utána szétküldi ...
amúgy még 225 kulcs várja majd a gazdáját ... -
priluki #1069 Én az egyet a free-után vettem meg mert ott volt.. én itt kezdem azt hinni lehet arra játtszanak hogy nincs free,és talán látatlanba többet eltudnak adni mint ha kipróbálnád a bughalmazukat.. -
Gabe18 #1068 Tényleg kirakhatták volna utolsó hétvégére megjelenés előtt "free"-be. Nekik is jó lett volna megnézni mit bír a rendszer ha rászabadulnak többen.
Vagy lehet nem tartanak túl nagy vásárló tömegtől... -
Gyuszopapa #1067 Már nem azért de röhej hogy pitizni kell már egy tetves játék kipróbálásért is.Régen:demo kipróbál jó megvesz ennyi.Mennyi játékot vettem demó alapján. -
#1066 eddig 12 kommenteltek, szóval van még 13 hátra ... -
#1065 Szerintem mire ezt beírrad, már elkelltek.
25? Ez komoly bazmeg? -
#1064 bekell regelni az oldalra, kommentelni a hírt majd küldeni egy emailt a tagnak, felhasználónevet megadva és ha jól csináltál mindent kapni fogsz egy kucslot
az első 25 leggyorsabb kap. -
#1063 a legjobb esélyed akkor van ha figyeled a twittert -
#1062 Igen. Van benne VAC, PunkBuster meg PBBan is. -
#1061 Jó hosszú javítás lista, látom dolgoznak rendesen a játékon.Amúgy jól láttam a listában hogy van VAC meg PB is?
-
Gascan #1060 és azt tudjuk hogy ki fog kapni vagy h mit kell tenni h bekerülhessünk az esélyesek halmazaba? -
#1059 kulcs osztás talán ma - itteni idő szerint éjjel kettőkor írta ezt -
#1058 Igen, azoknak akik a DDE verziót vették meg STEAMen.
-
#1057 Ez a beta ez zárt béta? -
#1056 Új update elérhető és tölthető.
4 új map, Spartanovka, Pavlov's house, Comissar's house, Station.
Teljes lista -
#1055 Lóf*sz a seggükbe, komolyan mondom. Azt hittem, hogy ők más, de nem.
Persze ettől még megveszem. Ennyi pénzért simán megéri, de igazából egyáltalán nem várom már úgy, mint anno. -
Gyuszopapa #1054 Biztos nem ugyanazt a játékot próbálták:"közepes vassal úgy vitte a játékot mint sz álom"
zzeN:"A patch se nagyon működik... a stat-ot se jegyzi meg. Laggol is, a gépigénye is szokatlanul magas... még 1 évig csiszolhatnák mert ez a "béta" rosszabb mint a BF3 alpha-ja"X6 PROCIN. Na ezért nem veszem meg látatlanba.