311802
-
#196803 Nekem 2 is :D Én nyertem :) -
#196802 Örülök, hogy nem sértődtél meg [tényleg nem annak szántam], csak valóban az jött át, hogy az általad megemlített játékok így-úgy-de szarok.
Pozitív kritikával illethető játékokról is szívesen olvasunk ám, nem felesleges, ha ilyeneket beírsz nekünk - szerintem, a többiek is egyetértenek ebben :) -
#196801 Mihez képest? minden szar és minden jó, csak viszonyítás kérdése.
#196800 ..... 1 hét csuklóból megy. :D -
#196800 Ne beszéljünk semmiről, na ki bírja tovább? :D -
#196799 Dehogy volt szar, de ma már tényleg nem az igazi. -
#196798 Jó szerintem is sok játék szar, amikről eddig szó volt itt, de most akkor ne beszéljen senki semmiről? nekem aztán mindegy, csak egyezzünk meg akkor valamiben. -
#196797 hát szar ügy, nem értem én sem, max 3-4 ref-et szoktak kérni, vagy ha veszel 2 darabot, az 5 kulcs lesz, valami hasonló, én sem vágom. -
#196796 Léci ne itt cseteljetek már róla, szar játék volt már régen is. -
#196795 Ezt ne csináld, mert úgy jársz, mint én, elkönyvelnek a soha semmi nem jó figurának. -
#196794 Steamtrades-en ha pl 2,5 kulcsot ír valaki árnak akkor a fél kulcs az, miből jön össze? -
#196793 Általában arról írok ami valamiért nem jött be. Azért látszik, hogy csak negatívot írok. Pedig nem minden játék szar.
Tomb Raider-ről nem írtam, mert az jó, 9,5/10-es. Mondjuk a végét kicsit összecsapták.
Vagy a Brothers: Tale of two sons-ról se. Az is eléggé egy mestermű. Szép grafikai megvalósítás, érdekes fejtörők, stb..
Szóval nem jelenti azt, hogy semmi nem tetszik, csak a jobbakról nem írok általában. -
#196792 Oks , elnézést igazis mert itt csak magánéleti problémákkal szoktunk foglalkozni, játékokkal nem. -
#196791 De jó azé. :D
Már megoldottam fps-t is, levettem fix30-ra. :D
ezen is tulvagyok, már semmi para, annyi hogy a Prostprocess-nek a világon semmi értelme!!!!
És a HDR végett kibaszottzavaró lesz ha forgolodsz. -
#196790 Mehettek a topikjába. -
#196789 Látod, nem is jó az a HD :D -
#196788 jah jól összekevertem akkor, na mindegy... :D -
#196787 Ja, ebben a formában tényleg nem volt és szerintem a 4-ben sem. 5 óta van a külön gombos. -
#196786 Nem az első részekben nem volt, ott csak ha még éltek elkaptak és sebzés után lerugtad őket, de rendes taposás, odamász és megnyosz egy gombot, nem hsizem el, lehet csak először az 5-ben lett volna? -
#196785 Faszomat ennyire szarul emlékeznék? :D
Úgy emlékszem el lehetett őket taposni a 4-ben is..... -
#196784 Már a 2-ben is volt ilyen (1-re már nem emlékszem) -
ratgab #196783 Most írják topikjában, hogy ebben a részben még nem volt...XD -
#196782 Azért én kérek már elnézést.
Nem tudom a RE 4-ben a földre eső embereket eltaposni!!!
Azért mindennek van határa!!!!!!!!!! -
#196781 Ennek utánanézek majd köcce. -
#196780 Oks fasza. :D -
#196779 Asylum -
#196778 Shinyloot2
Binary Domain 3,74 dollár -
#196777 Mert a DS-ben nincs is semmi, csak ilyen alibizés, mondjuk igazából nekem nem is hiányzott bele egy Witcher szintű story. -
#196776 És mégis megtetted, Te eretnek! -
#196775 Gyárekök, a Fallout 3-mat és a Darkszószt egy mondatban említeni is istenkáromlás! -
#196774 Egyetértek.
Ott is az van, ha nem mész oda egy NPC-hez, akkor nem ismered meg a sztoriját stb. [minimális a kikerülhetetlen történés, ami révén zsinóron vagy vezetve]. -
#196773 Valóban kellenek ezek.
(Nem vitatkozva: ) De, elfogadható szerintem, hogy egyes fejlesztők próbálnak más irányba nyitni/terelni minket a játékaikkal.
A "valódi" RPG játékok is bőven tiszteletüket teszik nálunk idén, és így lesz miből válogatni.
A Dark Souls-os "hardcore" akció-RPG pedig ugye elsősorban a játékosról szól, és a nehéz, legyűrendő ellenfelekről. A sztori meg alakul, ha veszed a fáradtságot és utánajársz :)
-
#196772 A Fallout 3 is valahol ilyen. -
#196771 Egy RPG-be kell sztori, NPC-k, kidolgozott világ, interakciók stb., szabad/multi döntések, hogy szerepjátszhass benne. -
#196770 Mi mondjuk a narrált, elmesélt sztorikhoz vagyunk szokva.
A Dark Souls-ban sincs ilyesmi. Olvasgatni kell. Vélhetően a Dark Souls 2 sem lesz más. Ismerek olyan fórumtársunkat, akit ez nem zavar :) -
#196769 Igen jön elvileg ezen a héten pénteken jön a régi idök legjobb Horror játéka Steamre az Obscure I-II ! :D
Nálam mindkettő Instant BUY ! :D -
#196768 "Számunkra nem a megírt sztori a fontos, hanem az a sztori, amit a játékosok saját maguknak alkotnak azzal, hogy kalandoznak és felfedeznek, tehát gyakorlatilag szerepjátszanak. Azt akarjuk, hogy te találd meg a különböző tárgyakat, olvasd el a leírásokat, és rakd össze a teljes képet."
Tyűh, ez az év legsutyerákabb indoklása gyerekek. Szerepjáték amiben NINCS is sztori és ez JÓ!!! :D Flatulálok neki. -
#196767 Valaki tudja milyen játékok jelennek meg mos a héten? Jön valami új gém? -
#196766 Ez azért jól hangzik, na:
"Hogyan lett könnyebben tanulható a Dark Souls II?
Nem kell megijedni, a Dark Souls II legalább olyan nehéz lesz, mint elődje, és pont olyan kegyetlen is. Takeshi Miyazoe, a játék producere azonban elmondta, némileg azért könnyebben tanulhatóvá tették a folytatást, olyan dolgokkal is, amikről elsőre nem is gondolnánk, hogy erre is jók: a kézzel készített animációkat motion capture-re cserélték, így azok egyértelműbbek, tisztábbak és pontosabbak. Ezen kívül némileg használhatóbb lesz a tutorial, de azért nem fognak mindent a szánkba rágni, azt szeretnék ugyanis, ha a játékosok továbbra is kreatívak lennének.
Bár a játék mechanikái némileg javulni fognak, a történetmesélésben nem terveznek nagy változásokat: "Számunkra nem a megírt sztori a fontos, hanem az a sztori, amit a játékosok saját maguknak alkotnak azzal, hogy kalandoznak és felfedeznek, tehát gyakorlatilag szerepjátszanak. Azt akarjuk, hogy te találd meg a különböző tárgyakat, olvasd el a leírásokat, és rakd össze a teljes képet."
A fejlesztőcsapat úgy segíti elő a felfedezést, hogy apró utalásokat tesz különböző dolgokra. Néhány helyen például fújni fog majd a szél: "Ha látod, hogy a szellő egy bizonyos irányból mozgatja a füvet, reméljük, hogy megnézed majd, mi is történik arrafelé."" -
#196765 Mindezeket én sem tudom, de jót nevettem a végén a kis élien babán. :D -
#196764 Ez mi a fos? Hogy jön a végére a Dolog?