311802
-
#196643 Haver véleménye a Thief-ről:
"végigvittem a thief 4-et és jó szar lett, nem ajánlom
bugos mint az állat, sztori gagyi, gameplay olyan mint a dishonored, csak darabosabb annál és fele olyan izgalmas sincs
város kurvanagy csak épp totál haszontalan térképed van szal 1 óra csak az h megtaláljam a küldetés célját
dishonored-nál a terep minden tárgyát tudtad használni, itt speciel leblokkol a főhős ha nem jól lépsz a gerendára xD teljesen a közepére kell állni szal rendkivűl gagyi
ja meg szinkronra semmit se költöttek, szal 1NPC 1 mondattal dolgozik a városban, de azt 10 másodpercenként hajtogatja, sőt a legjobb mikor 2 egymás mellett ugyanazt mondja mintha visszhangzana egy barlangban xD
komolyan röhejes h kibaszott nagy pénzt elkérnek ezért, faszomba sincs a dishonored mellett, pedig a thief világa ihlette a dishonored-ot, csak hát ott odafigyeltek mindenre" -
#196642 Batman-bejelentés a láthatáron
Unreal Engine 4 parádéval remélem, bár azt a képet elnézve még mindig az ezer éves 3-at használják majd -
#196641 Sim City Cities of Tomorrow - 7.49 font -
#196640 Bővített változattal jön az Age of Mythology Steam-re!
-
#196639 Szerintem nem olyan nagy szám, mint amilyennek mondják.
A vége csalódás.
Amúgy meg lopakodásra ösztönöz de akkor meg nem használhatod a király képességeket. Dilemma ez. Másodszor meg biztos nem viszem már végig.
-
#196638 esztétikai szempontból van jelentősége, de engem zavart, hogy csendben öldösök és közben ott fityeg a kezemben egy stukker :) -
#196637 Ha stealth módban akarod tolni, use key hosszan nyomásával el tudod rakni a fegyvereid :) Nyilván csak -
#196636 Engem se igazán érdekel a logó, csak a játék fusson jól. Bár ATI-t még sose láttam.
Szerencsére nekem a játékban a ping-en mindig jó volt. 60-70 között szokott mozogni. -
ratgab #196635 Kis on:
Dishonorednak fogtam neki immár legális verzióban. Már láttam az elejét virágbolti verzióban, de még mindig lenyűgöz. Nagyon össze van rakva ez a játék! -
ratgab #196634 Utolsó mondatod a lényeg. Meg ott azért van egy komoly internetigény, ami még plusszban okozhat szép lagokat is. -
ratgab #196633 Hát engem az érdekel a legkevésbé, hogy milyen logó van a játék elején. Kb. semmit sem jelent.
Ez az AMD-Nvidia mindig is örök vitatéma lesz. Maradjunk annyiban, hogy mindkettőnek van előnye, mindkettőnek van hátránya. Mindkettővel előfordulhatnak hibák bizonyos játékok alatt. Tuti recept nincs és szerintem nem is lesz. Szerencsére ezek nagy része vagy egy patch formájában vagy a lelkes rajongók közreműködésével szépen javítható (Re4-re is lesz megoldás ebben biztos vagyok!). Amúgy nekem a legnagyobb szívfájdalmam, hogy Kotor 1 nem komálja az AMD kártyákat, ha lézerkarddal harcolsz keményen beszaggat. Szerencsére erre is van megoldás!
Nekem volt Nvidiám sokáig és most egy ideje van Ati-m. Nekem Nvidiával is inkább a gyors elhalálozás volt a problémám (3 évet bírt a 8800 gts, aztán egyet a 8800 gtx, azóta volt egy 3 éves amd 5770, most meg egy 7850 teszi szépen a dolgát... HA megdöglik majd meglátjuk aktuálisan éppen melyik kártyát éri meg venni, mert igazából ez a lényeges szerintem.... Ár/érték arány. -
#196632 Igen, de jelenleg nincs ingyen. -
#196631 -
#196630 Oké, csak egy megjegyzést tettem. Nem vitaindítónak. A World of Tanks-nak azért van egy szép gépigénye. Még közepes grafikán is vissza kell vennem, hogy normálisan fusson. Az oroszok még mindig nem tudnak optimalizálni. -
#196629 Hamár CapCom, most futott le másodjára nálam a Remember Me stáblistája, nálam ez még mindig abszolút kedvenc, játékmenettel, grafikával, zenével, mindennel.
Hozzátartozik, meglepődtem egyébként amikor kiderült számomra, hogy ugyanaz a zeneszerzője a Remember Me-nek, mint az AC: Black Flag-nek, valahogy annyira más a két stílus (függetlenül attól, hogy két korban, stílusban különböző játékról beszélünk). -
#196628 sorry kicsit mérges voltam, meg aztán ismersz ha re és capcom, elborul az agyam, meg tegnap farsang volt most mehetek dolgozni, fáradt és ideges voltam bevallom.
elnézést. -
#196627 Volt az már ingyen is. Nekem is ingyen lett meg, mint ahogy a Mafia 2 is. -
#196626 Ne menjünk hardver topikba, és főképp ne csenjük be ide az nVidia vs. AMD / Intel vs. AMD témakört.
Meg van ezeknek a rajongótábora más témakörökben [kapcsolódó hardver témakörök, és fanboy topikok.]. -
#196625 Nekem ezért lett tele a t*köm az ATI-kal. 2x volt egymás után ilyen kártyám és szinte minden játék elindítása után az Nvidia logó borzolja az ember idegeit. Olyankor mindig belendült a fölfele mutató középső ujj. Végre most váltottam Nvidia-ra.
Az ATI-val régen meg voltam áldva amikor még dobozos 8500-am volt csekély 90 ezerét (az életbe nem veszek mégegyszer VGA-t ennyiért). Emlékszek rá, hogy pl. a Silent Hill 2-nél fekete volt a képernyő, amikor a főmenüt kellett volna látnom. Szerencsére egy következő patch megoldotta. Viszont textúra hibák, ugráló textúrák folyamatosan voltak sok játékban. Azért kíváncsi leszek, hogy Nvidia-nál is lesznek-e ilyenek. Félek, hogy azért ennél is elő fog fordulni. -
#196624 Lowest price: 3,13€ (78% off)
Recorded 90 days ago on Nuuvem -
#196623 ja értem. :)
jó hát ez van, mindenki mást olvasgat, szíve joga mindenkinek, aki meg ugye netán azt az oldalt utálja, ne nyomjon a linkre, a fontos rész ki van ollózva. -
#196622 CIV 5 ~1500 Forint a nuuvemen.
Ez jó ár? -
#196621 Mostanában grebbernek párszor beszóltak, hogy Gamestartól linkelget :) -
#196620 mi ezt most nem értem. :D -
#196619 Vigyázzatok! A GameStar vírus terjedőben! :) -
#196618 "Castlevania: Lords of Shadow 2 - kitálalt az egyik fejlesztő
A Castlevania: Lords of Shadow 2 fejlesztői is tudták, hogy új játékuk nem lesz kielégítő. Egyikőjük most mindent elmondott a problémás fejlesztésről."
Képzelem ez még hány helyen müködhet így...és csoda hogy a játékosok hőbölögnek. -
#196617 Az a baj, hogy az Eurohoz képest a Rubellel együtt a Zloty, a Forint, a Lej és a többi környéki árfolyam egyszerre esik, így a Forint-Rubel nem változik olyan sokat. -
#196616 igen most 6-6.5
nem tudom ez mennyire számít nagy esésnek. -
#196615 aha, nem annyira nem komoly a masinám, ezeken még nincs ez a funkció, asszem az csak az i-s procikon van. :) -
ratgab #196614 7-8 Ft körül szokott mozogni, ha jól tudom. -
#196613 most 1-2 ft különbségről beszélünk nem? -
#196612 Jó, mert sok embernél pl. az okozta a problémát, hogy a játék az integrált vga-n indult el a kártyás helyett. -
#196611 Persze, nekem kompromisszumokkal van meg 30fps. -
#196610 Nincs sajna integrált. :( -
#196609 Azért lehet, hogy mostanában fog az még zuhanni - helyzet van :/ -
#196608 Van integrált vga-d? (és ha van, le van tiltva a biosban?) -
ratgab #196607 7850-en Metro LL keresztbe megzabálja azt is maxon. -
#196606 Persze 6670 nem egy király kari, meg a procim sem, ezzel ugye tisztában voltam, nem is hiényzik hogy a Metro LL menjen maxon, de érted többi Capcom cucc meg iszonyat durván fut, és ez is Capcom, csak régebbi játék...hihetetlen, és annyival nem lett HD-bb vagy szebb ami előtt meghajolnék hogy na igen.
Nekem tetszik, sd változattal is el voltam, nem kell ettől több, csak ez fusson kb úgy mint a RE5-6 mondjuk. -
#196605 "Mélyponton a rubel
A rubel árfolyama történelmi mélyponton kezdett hétfőn az euróhoz és a dollárhoz képest. Fél 8 előtt a rubel 2,5 százalékkal 36,60-ra esett a dollárhoz és 1,5 százalékkal 50,30-ra az euróhoz képest."
hol is lehet orosz régiózár mentes játékokat venni ? :D -
#196604 Amúgy azt vágom én is, hogy optimalizálás nem minden játékban egyforma, mer nem csak a látvány a meghatározó, de furcsa mikor a RE5-6 meg suhan, meg a DMC4-5 amik sokkal újabb Capcom játékok! ÉS Optimalizálásban mutogathatnánk őket, erre összedobnak egy ilyen portot.
Nem is értem.