311802
  • DarkSector
    Fasza, de én multiba nem játszok vele, nagyon kikapnék. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Féltem az ilyen (amúgy korrekt) választól :(
  • zorrobomber
    ja értem
    Company of Heroes ennyiért ajándék. Haverokkal tologatjuk gép ellen multiban, jó móka.
  • zorrobomber
    FullHD?
  • DarkSector
    Fehér Hörcsög? :D
  • DarkSector
    Fingé-Hugyé. :D
  • Botond #196878
    Forza Horizon.
  • ZsZso
    Ferdehajlamú :)
  • zorrobomber
    FH?
  • DarkSector
    Aliens is meg Company is FH játék már.
  • DarkSector
    Pedro mester jól beszél. :D
  • zorrobomber
    Company of Heroes alap speciel GMG-n olcsóbb asszem.
  • DarkSector
  • zorrobomber
    Sega Digital Games Deals
  • Maak
    Amazonon 2 dollar megint az alapjatek...sose erjuk utol az ottani arakat.
  • Maak
    ?

ha mar kerdes...eeeeted :D

Isten aldja a valve-t amiert kidta a csgo-t, azokat meg meginkabb akiknek semmi sem draga.(Castlevania 3dota2 kulcsert megszerezve, meg egy jatek ami nyugdijas eveimet megszepiti majd.)
  • DarkSector
    Kis szakmai kérdés, előfordulhat hogy lesz Resi 4 magyarítás.
  • DarkSector
    Ja bocs értem már, rosszul fogalmaztam meg mire értettem.
    Reméltem hogy majd ennek ellenére mindenki érti majd mire célzok vele.

Na akkor kiegészíteném, vagyis nem az izlése ugyanaz, hanem az izlése által meghatározott váleménye és szava nem több másétól. :)
    ennyi. :)
  • zorrobomber
    Hát ja, ezek nem ismernek lehetetlent...
  • Moby
    Azt mindenképp módosítani kell, de az tisztán látszik szemre, hogy a chunkok mérete is elég kerek (és valszeg le is írja a chunk header), amit valszeg nagyobb léptékben mér, mert ez a #3E valamiféle helykitöltőként funkcionál. Egy biztosnak látszik, a chunk mérete nem vátlzhat/vissza kell updatelni ha mégis, illetve a headerben a blokkméretet is.
    Ez kézihajtánnyal elég nehézkesnek tűnik.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig mások - az itt linkelt lista mutatja a honosításaikat, és ugye ezek (esetlege jószívű, kis országunkat megszánó) bonyolítóit kellene levadásznom, az általuk használt / írt segédanyagok ügyében.
  • zorrobomber
    Kik azok a "kínaiak"? Van kínai ismerősöm, még tavalyról, apróbb levelet biztos lefordít :)
  • IMYke2.0.0.0
    196828 - "A te izlésed sem különb másétól."

Én kértem ki a dolgot helyette azzal, hogy finoman utaltam rá, hogy mekkora blődséget mondasz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az a durva, hogy a kínaiak ezt is megoldották [ahogy a komplett STEAM-feltörést is], és ontják magukból a jobbnál jobb honosításokat, de istennek se tudom felvenni velük a kapcsolatot - még a Translate Google sem segít.
  • DarkSector
    Mit? nem szóltam semmit. :D
    Nem értem mit kezdtem. :D

Tom szólt be nekem.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyit tudok róla, hogy a headerben van a blokkok száma, és a méret.
    A fájlban meg elkülöníthető tömbökben a szöveg.
    Amikor egy bájttal eltoltam a szöveget, hogy beférjen HEX-ben a magyar az angol helyére:
    * ha elindult, és megjelent a szöveg: levágásra került a magyar ott, ahol az angol véget ért eredetileg
    * 10-ből 9-szer végtelen töltőképernyőt kaptam a menürendszerből játékba lépéskor.
  • IMYke2.0.0.0
    A baj csak az, hogy Te kezdted :)
  • Moby
    Mindenképpen a kibányászásra lesz jó. Bár túl sok nem derült ki a az eddigiekből, de a beszúrással érzésem szerint mindeképp bajban leszel, mert a hatodik érzékem azt súgja, hogy itt vami crc-zett és/vagy chained struktúrát szeretnél széttúrni.
  • DarkSector
    Hová van ez leírva? szabályozva? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, hogy fordítasz egy kis időt rá: loc.sp-eredeti.rar
  • tomsolo
    Igen.
  • DarkSector
    Igen és ez feljogosítja hogy mást leszarozzon? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Rápróbálkozom.
    Tartok tőle, a byte beszúrást ő sem tudja áthidalni, de a kibányászásra talán jó út.
  • DarkSector
    Van benne igazság. :)
  • tomsolo
    Mintha azt nem lehetne ott átírni - persze ez nem feltétlen garantálja a működést, de pl. TDU2-ben még térképet is csináltam a material fájloknak, melyik struct-ot hol írja le :)

Rakd fel vhova ezt a fájlt ránézek..
  • IMYke2.0.0.0
    Stílusos lesz, és nem sértés:

Rohatty Mac :))))

[Irigy vagyok, ezerrel]
  • Dzsini
    Nem tudom :)
    "Két hete még takarítottam. Most már salátát mosok. Nemsokára krumplit süthetek! Azután meg húst! Pár év és üzletvezető-helyettes leszek!"

aki nem tudja honnan az idézet, az túlságosan kölyök és szégyellje össze magát
  • Moby
    XVI32
    Bármit ki tudsz jelölni bármekkora fileban.
  • IMYke2.0.0.0
    Múlik azért :)
    Én ugyanis teljes vállszélességgel azon dolgoztam, hogy humán területen fogok dolgozni, és karriert építeni [2005 a fekete betűs évszám, sorsfordító], de aztán nem jött össze.
    A játékfordítás mindig csak hobbi volt, és csak az utóbbi években látom, hogy jobb lett volna nekem, ha erre a pályára készülök...
  • zorrobomber
    2 hét múlva megmondom mennyi Chicago-ban egy Big Mac