311802
  • zorrobomber
    Ha konnektálsz vele, akkor tudsz üzenetet küldeni neki, nem?
  • Evoluti0N
    Ebből is évente megjelenő sorozat lesz?
  • DarkSector
    Szar ügy. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az ötlet jó lenne, csak fizetős az upgrade a LinkedIn-en, így nem tudok üzenetet küldeni neki.
    Csak ezért regisztráltam, mert amúgy nem vagyok fenn ezen a szolgáltatáson.

No mindegy, akkor így jártam ezzel a honosítással.
  • grebber
    Batman: Arkham Knight?

"Valamint lehetőség lesz a Batmobile vezetésére." Végre! (Feltéve ha igaz a pletyka)

Hamarosan bejelentik hivatalosan is!
  • wantonly
    DarkSector,

Úgy néz ki az Aliens már megvan mindenkinek. :)
  • wantonly
    The Plan "végigjátszva".

Ahhoz túl rövid volt, hogy bármit is kiváltson belőlem, és játéknak sem igazán nevezhető. Inkább egy elvont és művészi rövidfilm, mint szimuláció, bár nekem nem jött át, hogy mi a lényege, vagy túlságosan is egyszerű.

A végén a csillagokban megtalálhatjuk a többi játékos üzenetét, például olyanokat, hogy "WTF?", "OMG".

5-10 perc az egész. Egy achievement. A kilépés előtt összeomlott a játék. :)
  • tomsolo
    Írj rá az arcra hogy adja mán oda scriptet amivel csomagolta (ha már UNOFFICIAL toolokkal dolgoztat a Ubisoft - lásd utsó sor :D ).

Egyébként ez az sp vmi konténer formátumnak tűnik, nem csak szöveg van itt(időzítés is talán meg mittomén), meg minden szövegblokknak van saját fejléce, header meg tarisznyája.
  • Botond #196916
    Persze, ez nem is kérdés.
  • ratgab
    Tipphopp: Amerikába jöttem... Eddie Murphy-vel?
  • IMYke2.0.0.0
    Most már csak az a kérdésem: ezt miként tudom majd visszatenni a fájlba? :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Giana Sisters" - 122 halál, 1 csillag, 310 gyémánt a 620-ból .
    Utolsó előtti pálya kezdődik most.
  • IMYke2.0.0.0
    Isten vagy! :)
    "Driver: San Francisco.

A játék MINDEN más szövegét tudom fordítani, de a "szemetek" ebben a fájlban is sok anyagot tárolnak, és ezzel nem tudok mit kezdeni - gyakorlatilag, a játékon belüli üzenetek nagy része ebből, és egy másik fájlból olvasódnak ki.
    A játék most itt nincs [nekem meg ugye eredetiben sincs meg], de majd otthon készítek pár hangulatos képlopást a magyarul beszélni kezdő játékból.
  • Evoluti0N
    Mondhatjuk, hogy együtt érzek veled. A második rész csak Wii U-ra jön, szóval arról már lemaradok. Így még talán rosszabb is, hogy megtapasztaltam ezt a nagyon beteg világot, ellenségeket, jó harcot és imádni való főszereplőt, erre a folytatással már nem tudok játszani.

@davidka Embere válogatja. Számomra ez egy tipikus, "légyszi, légyszi, ne legyen még vége!" típusú játék volt.
  • DarkSector
    Ja értem thx. Majd nyomatjuk eredeti nyelven. :)
    azért thx.
  • IMYke2.0.0.0
    No, ezt is megpróbálom :) Köszi :)
  • MerlinW
    Jah, az más:)
  • IMYke2.0.0.0
    Én kértem meg, hogy segítsen nekem, mert neki ugye fel van telepítve a játék.
    Együtt, én távolról irányítottam a folyamatot, és küldtem hozzá az anyagokat, jutottunk a megállapításra, hogy egyelőre a kínaiak külső fájlos megoldása [ami, nem győzöm hangsúlyozni, hogy mekkora királyság! - gyakorlatilag, a textúrákat is ki tudják szedni, és így beolvastatni a játékkal] nem működik.
  • Dzsini
    Olvasd tovább a beszélgetés, headerek vannak meg egyebek is :)
  • MerlinW
    plain text-et már semmiből sem áll unicode-á alakítani:)

Itt mondjuk van egy unicode to ascii konverter.
  • IMYke2.0.0.0
    Oroszok is jól nyomják [én a honosításokat figyelem ugye], bár náluk nagyon sok a pirated original honosítás is - azokkal meg ugye nem tudok mit kezdeni, mert eszközök nélkül nem látom, hogyan oldották meg :()
  • IMYke2.0.0.0
    Hatalmas köszönettel tudnám csak meghálálni.
    Igen, ez egy ingyenes, mindenki számára elérhetővé váló játékhonosítás lenne.
    Én csak így készítek honosításokat, ha nem hivatalos cég keres meg :)

A projekt ráérős, és ha vállalod, akkor sem akarom, szeretném, ha a drága szabadidődet csak erre pazarolnád, ha volna jobb dolgod is, de a Közjóért remélem, pár perc belefér :)
  • DarkSector
    thx de nincsen ott automata...:S
    4 féle van de egyik sincs bepippantva.
  • Dzsini
    Driver - SF
  • tomsolo
    Mi ez vmi autós UBI játék?

• Dzsini
    ...aha, és utána írd vissza a fordítást az eredeti fájlba :)
  • MerlinW
    replace: 2x space -> || -re
    replace: 1x space -> - üresre
    replace: || -> 1x space-re

voila
  • Dzsini
    Asztal - jobbgomb - ikonrendezés - automata rendezés kikapcs.
  • DarkSector
    valaki tudja miért van hogy most az asztalon az ikonjaim abc-s sorrendbe vannak, nem úgy ahogy én kitezsem, ezt hogy lehetne kikapcsolni? :D

• DarkSector
    :)
  • zorrobomber
    Dehogynem, lenne időd. Szégyen nem szégyen, de bevallom két easy AI ellen nem nagyon sikerült még nyernünk, mert tűrhetően védekezik. Az összehangolt támadás nem igazán megy neki, de amikor mi szánjuk el magunkat egy nagyobb támadásra mindig összekapja valahogy magát. Szóval bőven van idő multiban is okosan építkezni, "legalábbis noob üzemmódban" van kialakult frontvonal, tele ripityára lőtt tanktetemekkel :) Jóság, fejenként 1 fontot röhögve!
  • wantonly
    The Plan - légyszimulátor.

Steam-es, ingyenes. Tuti kipróbálom, bár állítólag csak 10 perc.
  • DarkSector
    Aha, nekem is wesker irta hogy próbálta és a mostani magyarítás nem jó a steam-eshez...:S
  • zorrobomber
    Az oroszokat sem kell félteni, csak ők más módszerekkel dolgoznak. Ők a koszos pénzt európába hozták és felvásároltak mindent, addig a kínaiak mindent lemásolnak ami megtetszik nekik. Minimum furcsán értelmezik a szerzői jogok fogalmát. Azt is megcsinálták, hogy ellopták a szoftvert, és átcímkézve kirakták egy kiállításon a szomszéd standon.
  • Moby
    Ha amúgy ez valami jó célt szolgál, mondjuk játékhonosítás, és ebszolájte nincs határidő, akkor olyat időmegjelölés nélkül tudok vállalni, hogy csinálok ezekhez valami editor tool-t, ami levarázsolja a feladatról a szopást. Csak ehhez persze nekem is fel kell térképezni a strukit.
  • DarkSector
    Jó persze gép ellen, de én nem szoktam kapkodni, szép lassna hagyon az ellenfelet, és szoritom a hurkot a nyaka körül egy nagy bázist építek, sok-sok védelmi cuccal, kihasználom a népességszámot, és szép apránként terjeszkedek előre, ha többen küldenénk valszeg nem érnék rá így elboklászni a játékban. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem, sajnos - igen, az alapjáték ott valóban olcsó most. A Season Pass bezzeg nem :(
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig úgy néz ki: nem lesz.
    A kínaiak fantasztikus módszerével próbáltuk wesker24-el megoldani, de sikertelenül.

A későbbiekben persze semmi sem kizárt, amikor már a nagy világ is utol tudja és akarja érni a kínaiakat - például a brazilok, akik szintúgy igyekeznek minden játékhoz elkészíteni a saját hobby honosításukat...

De, a magyar kútfők is bátran próbálkozhatnak még.
  • zorrobomber
    Ezért játszunk mi is coop-ban, gép ellen.
  • IMYke2.0.0.0
    Abszolúte.
    Az "oroszok már a spájzban vannak" nyugodtan elfelejthető - Ők azok, akik már mindenhol ott vannak, a kínaiak. Döbbenetes, hogy meg tudták oldani a STEAM-emulálást is, a világon egyedülikként, valamint azt is, hogy számos honosításuk külső fájlokkal dolgozik, holott a világon mindenki más a meglévő archívumok buherálásával tudta és tudja megoldani azt.
    [Eddig közel fél száz honosításuk alapján mondom]