OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki elmondana akinek mukodik normqlisan omsi2 alatt a del pest 3.1 ,hogy milyen palyak illetve dolgok vanna fent a sajat jatekaba?ill hanyas patch?halas lennek erte:/ezzel szenvedek miota megvettem
Többnyire látszik is a modellek minőségén, a valós működés jeleit mutató scriptek hiányán, a MAN hangokról nem is beszélve. Vagy ezek valamely kombinációja lép fel.
Az E95-ben minden jó, csak a modellt kéne újragyártani - már amit még nem modelleztek újra 😊
Az E95-ben minden jó, csak a modellt kéne újragyártani - már amit még nem modelleztek újra 😊
Pontatlanok is, mint a fene.
Pedig nagyon sok busz van VBUS-os modellből, mint pl ikarus 415, Ikarus 412, Ikarus 260, stb...
Köszönöm 😊
Akik NEM 2.1.993-at használnak, és játszanak a Börzsöny 2-vel, előfordul náluk az alábbi hiba?
Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.CalculatePath - B (vehicles\valami\valami.ovh)
Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.CalculatePath - B (vehicles\valami\valami.ovh)
Itt megtalálod a leírásomat hozzá, amivel megoldódik az eltűnő pénz gond OMSI 2 alatt.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Sziasztok!!! Az omsi2-be mi a megoldása annak hogy az E95ben a pénzt megtaláljam és a tárcára rakják valahova el?? vagy erre volt valami patch??
üdv,felraktam az összes gyári kieget hozzá,plusz a project szeczin 4.0,Börzsöny, és a dél pest 3.1et...természetesen nem jó a délpest ugyanis a felüljáró után nincs textúra..mitől van ez?jó lenne feltüntetni a pályánál hogy mi is kell neki a rendes működéshez....
ezt írja ki a pálya betöltésekor:
ezt írja ki a pálya betöltésekor:
Már nem azért de kétlem hogy én bármikor hírdetgettem volna itt a modot, tehát engem nem igazán van jogod oltogatni.
de igy kezsték tuti, de nem volt ekkora bőr a pofájukon nomeg ekkora melléünyük és szájuk4!!!
Csak hogy tudd, már rég minden megvan modellezve, csak nincs berakva, mert előbb reveszda által létrehozott hibákat javítok, főleg a hangokban. Meg most a nehezebb dolgokat hozom előtérbe, mint például a kijelzők, illetve a 3-as ajtó megfelelő animációja(csukló miatt a belülről nézve bal szárny kicsit máshogy mozog a valóságban)
Próbáljuk vissza hozni a régebbi színvonalat!
Ne egy trágár közösség legyünk,ami nem ide illik úgy is törölni fogom 😊
Ne egy trágár közösség legyünk,ami nem ide illik úgy is törölni fogom 😊
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Kinek mi,szerintem tényleg jól dolgoznak Petiék 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/irony
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Nem szeretek magammal példálózni, de saját magamnak már alkottam ennél jobbat. Nem is feltétlenül a munkájukkal, hanem a hozzáállásukkal van bajom, néha képesek túl nagy dobra verni a dolgokat...
van narancsszínű műbörös 435ös is, Délpesten volt, most átkerült kelenre
Ha valakinek nem tetszik amit csinálnak,tessék a lehetőség mindenki előtt adott,hogy jó munkát csináljon. 😊
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Nem csak Óbudán van, most ez a huzat kerül mindegyik felújított/rendbe rakott 200-as és 4X5-ös Ikarusba. De azok halas, ill komárom ülések, én arra írtam a megjegyzést, hogy a móron nézne ki elég vadul, hiszen ott nincs műanyag keret, hanem az egész ülés be lenne vonva vele.
Mellesleg senki nem mondta hogy buszkészítő vagyok. Én maximum kezdő modernek állíthatom magam. De mit gondolsz? A többiek nem így kezdték?!

««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Akkor a reveszdát vagy neveld meg vagy ne ,,dolgozzál"vele. Mert ez így szánalom.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.02.07. 15:44:02
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.02.07. 15:44:02
te meg a reveszda gyerek viszitek a primet itt. nálam is hülyébbek vagytok a témához. én egy kurva pályát nem tudok normáluisan bemnásolni, de legalább elismerem és nem hiszem el magamról hogy bustz készítő vagyok, mert cxsináltam egy firssitést!!!
Nálam készül a teljes, csak reveszda nem bír a májával.
Most épp a kijelzőkkel szopok.
Valamiért nem jön össze pedig külön modell ugye a járatszám meg a végállomás, és a textúra is asszerint van megcsinálva és ráhúzva a modellekre...
Ahogy kinéz:
Textúra:
És vicces mert a járatszám modelljére a piros vonal előtti rész van ráhúzva, a végállomásra pedig a többi és mégsem úgy csinálja ahogy én szeretném.
Can You help me?
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.02.07. 15:29:51
Most épp a kijelzőkkel szopok.
Valamiért nem jön össze pedig külön modell ugye a járatszám meg a végállomás, és a textúra is asszerint van megcsinálva és ráhúzva a modellekre...
Ahogy kinéz:

Textúra:

És vicces mert a járatszám modelljére a piros vonal előtti rész van ráhúzva, a végállomásra pedig a többi és mégsem úgy csinálja ahogy én szeretném.
Can You help me?
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.02.07. 15:29:51
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy a Solaris kijelzőjében a járatszámos részt lehet-e valahogy 4 karakteresre állítani?
194B helyett csak 94B-t ír ki, 194B-t kizárólag Ziel kódba írva hajlandó megjeleníteni.
Tudja esetleg valaki, hogy a Solaris kijelzőjében a járatszámos részt lehet-e valahogy 4 karakteresre állítani?
194B helyett csak 94B-t ír ki, 194B-t kizárólag Ziel kódba írva hajlandó megjeleníteni.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Egyébként nevetni fogsz, de van ilyen kocsi. Nem tudom hányon, de az biztos, hogy Óbudán van. Amúgy kék műbőr.
Az a vicc, hogy ilyen huzatos 415-tel is találkoztam már.
Az a vicc, hogy ilyen huzatos 415-tel is találkoztam már.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Most komolyan ! Miért kell félkész munkát kiadni ? Ez így, ilyen formában élvezhetetlen... Amúgy mi az az "ujj" festés ?
A legjobbak az ülések. 😄 Kék huzatos mór, elég vadul nézne ki igaziból. És ja, szokásos hely, fogalmam sincs miről van szó. 😊 Na, nem mintha késztetést éreznék rá, hogy kipróbáljam...
Köszönöm, jó lett!
Azért ne felejtsetek el erre is válaszolni jó?! Köszi......
Undorító az egész! Aligha van köze egy BKV-s kocsihoz.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.02.07. 13:08:37
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.02.07. 13:08:37
Az alap buszon sincs tükröződés?
A fülkefal, ülések, kapaszkodók, ablakelhúzó fogantyúk még mindig az ablaküveg előtt vannak, a rendszám betűtípusa se stimmel, ennek kéne lennie, és ezek a kerekek se passzolnak igazán, ha már BKV mod.
A fülkefal, ülések, kapaszkodók, ablakelhúzó fogantyúk még mindig az ablaküveg előtt vannak, a rendszám betűtípusa se stimmel, ennek kéne lennie, és ezek a kerekek se passzolnak igazán, ha már BKV mod.
Nem: omsi1-2.webnode.hu
Ui: Kimaradt pár dolog a csomagból ezért van alatta egy javítás is+ ujj festés:

Ui: Kimaradt pár dolog a csomagból ezért van alatta egy javítás is+ ujj festés:

Annyira szokásos az a hely, hogy szerintem a fórumozók 90% nem tudja mi az. Belehalnál egy linkbe? <#rolleyes>#rolleyes>
Üdv ich!
Kiadásra került az ikarus 280 BKV mod v2....
Szokásos helyről tölthető

Szokásos helyről tölthető

en is segitseget szeretnek kerni megintcsak:/ megvan mar a becs addon a project szceszin,borzsony eredeti omsi 2 es egyszeruen kifagy a jatek par perc utan, a del pest tovabbra sem.mukodik ha csak a 3.1verziot rakom fel....ez a jatek egy forintot nem ert igy...vki vmi megoldas??
Nekem is pont a kispest pálya jutott eszembe...szintén benne van a játékban...most már csak az nem működik nekem minden más most már végre rendben van,még az 1.4-es verzió van meg Omsi 1 alatt...be lehet tölteni,de nem látszanak a menetrendek,mikor választani akarok a járatok közül :S Emelett kiírja a jövetkező hibát betöltéskor a játék: There is at least one invalid track entry: vonatvissza, Nr.8!
Mi lehet ennek a 2 dolognak az oka?
Mi lehet ennek a 2 dolognak az oka?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: felraktam OMSI2 alá a kispest 2.0-t, de megnyitom a játékot, kiválasztom a kispest pályát, majd kiválasztom a buszt, és csak fehér háttér van, mi lehet a baj? Lehet, hogy valami hiányzik? Előre is köszi!