63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Parancsolj, remélem jó:
[LETÖLTÉS]
Utoljára szerkesztette: Martinez01, 2015.07.05. 14:51:25 -
Én a múltkor úgy jártam, hogy leraktam a buszt, adom az áramot, és elkezdtem indítózni. És nem akart beindulni :D Kicsit lehervadt az akksi :D -
OMSI 2-est igen. De a V1.10 verziót. -
Routeres #57699 OMSI 2-es verziót telepíted, ugye? Abból is a legfrissebbet? -
ott ugyan úgy befagy 56/57nél!
-
Routeres #57697 Át is konvertáltad OMSI 2-be az Editorral? -
100x telepítettem újra, mégis ezt csinálja! Eddig működött, volt egy OMSI reinstall, azóta nem akar. -
Próbáld meg a telepítővel repairelni. -
Hidd el ha ezek meglennének, átküldeném :) -
valaki legyen szíves! -
OMSI 2-ben lehet állítani a buszok kondícióját. -
Jótanács:
Délpest, 193E, 0530G-vel NE :D
Amúgy mióta tudnak lerohadni a buszok OMSIban?
Leállít a motor, beindult, kipörgött, és megint leállt. wtf?! -
Hali!
Kéne nekem egy gyors HELP!
Hol lehet megnézni egy adott busznál, hogy melyik parancsra vannak rárakva az ajtók nyitása/csukása?
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.05. 10:35:10 -
Petyaarc #57689 Köszi a gyors választ!
Az ai kb akkor száll belém amikor megállok egy lámpánál, vagy ilyesmi. Régen az első résszel játszottam sokat, ott ilyesmi nem volt. A kettőt ritkán előkapom, hogy hallgassam az utasok rikácsolását kicsit, de sajna nem is tehetek a balesetek ellen.
A tükrös eset pedig szó szerint a busz hátsó sarkánál megjelenő autókat jelenti. Klasszikus tükörbe néz, indexel, (nem mint BKK-s sofőrök...), sehol senki, erre gázt neki, kormány ki, és éppen csak vissza tudom rántani a furgon mellett....
Nem egy csúcs a gépem, nincs is felhúzva a grafika, de valami csúszka biztos szabályozza, hogy mennyire messze jelenjen meg egy jármű a tükörben. Kis változást azért még elbír ez a masina is :D
Közben látom jött javaslat, megpróbálom!
Utoljára szerkesztette: Petyaarc, 2015.07.05. 10:16:04 -
lanerto #57688 Tükör probléma: Options - Advanced - for Reflexions - húzd valamerre (hirtelen nem tudom merre), nálam 4.60%-on van, azt tudom hogy az pont megfelelő, időben lehet látni mindent. -
Az AI tudtommal alapból egy érdekes jószág. Nem szokták érdekelni őket a beállított közlekedési szabályok, így általában nyugodt szívvel beléd jönnek. Kedvencem, amikor sávváltáshoz tömegével szinte megállnak az út közepén, indexelnek majd elmennek a másik irányba.
Aztán lehet, valami más oka is van, de én úgy tapasztaltam maguktól is furán viselkednek.
A tükörrel mit értesz? Akad a képe, vagy az a gond, hogy a kocsik "ott teremnek". Utóbbi esetén pontosabban hogyan? Általában még időben észre lehet őket venni, mert nem jönnek túl gyorsan, persze ehhez kell egy normális méretű és szögű tükör is. -
Petyaarc #57686 Üdv!
Légyszi segítsetek! Miért van az, hogy az ai kisautók folyton nekem jönnek? Fékezek, és hátulról belém száll, utána jön a bünti, késés, meg egyebek...
A játék eredeti steam-es omsi 2 semmi mókolás, gányolás, módolás nincs benne, csak 2 DLC ( Three generations, Ai-articulated bus for Vienna)
Ezek csuklós busszal jönnek elő...
Bónusz kérdés, hogy melyik beállításomon kéne finomítani, hogy a tükrökben korábban jelenjenek meg a közlekedő autók, ne csak úgy oda teremjenek mellém amikor indulnék ki egy megállóból.
Előre is köszi a válaszokat, esetleg tippeket! -
Ha aztmondom hogy "aztabüdöskurvaélet", az eléggé nagyszintű tetszésnyilvánitás? -
Sziasztok! Valaki legyen oly kedves és ezeket a file-okat a spoilerben küldje át nekem! Neuendorf nem akar betölteni 56/57-nél megáll, s nem megy tovább! Aki küldi vendégem egy virtuális sörre!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_Hochhaus_2.sco
Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_kath_EG.sco
Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_kath_Schulhaus.sco
Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_Mietshaus_6.sco
-
padarmartin #57683 Az EC11 már letölthető az OMSI+ról.
--------
Hamarosan kiadásra kerül egy menetrend frissítés, abban már várhatóan benne lesznek a hiányzó hangok. -
GTT436 #57682 Nálam is ugyan így van. -
reveszda #57681 Sziasztok! Azúj délpest pályán van néhány futáros bemondás pl Madarász utca, melyet nem mond be, mert nem volt a csomagba, azok honnan beszerezhetőek? -
Szokták emlegetni, persze! :)
@ Ikarusfan Szép,összetett lesz!
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2015.07.04. 15:33:15 -
Nem tudom. Hátra van még nem is tudom, 4-5 km alle zusammen. Néhány szakasz könnyebb, más nehezebb, meg ugye ez kedv függő is. -
Edmond14 #57677 Remek munka. Mikorra várható? -
Érettségi után volt végre időm ügyködni a 34-esen.
Most már mindenki szabadon festetheti a textiljét meg varrathat belőle harisnyát (ha nem zártak volna be rég a gyárak):
Van lehetőség vásárolni is nagyobb méretekben:
Lehetőség adódott a művelődésre is:
És természetesen közlekedés fejlesztésre is sor került:
-
Publikálod majd? :D Nagyon tetszik!! -
Kösz. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a való életben nem mondanám, hogy klassz busz.
-
Babszemzozo #57673 Dolní Kounice 2.0 valaki tudna adni BUSE .hof fájt ? -
bajusza #57672 A jo kis EC11-es, klassz lett. -
Leslie_35 #57671 Hali,
Köszi, de be van kapcsolva az AI hang, a scenery sound, hangok száma maxon...
Minden másnak van hangja.
-
alexander1993 #57670 Hello! Hogy tudnám lementeni a 3D-s épületeket a google earth-ből majd beimportálni OMSI 2-be? Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Nem vagyok biztos benne, de lehet hogy a hangbeállításoknál be kéne kapcsolni valamit! :)
P. -
Leslie_35 #57668 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Börzsöny 2-nél AI-listbe bele applikáltam a kéklámpás járművek aktív - a kéklámpát használó - változatát.
A gondom az, hogy sziréna hangja egyiknek sincs, kéklámpákat szépen használják is.
Mit kellene megnéznem, módosítanom, hogy legyen?
L. -
-
Rasy #57666 Csak ziel kóddal lehet. -
Rasy #57665 De valamiért nem jó, pedig bele raktam az új hofot. A régi hofot érzékeli, hogy csak 5 járat van. -
Rasy #57664 Köszi! -
cxaxoxc #57663 Ezt az én kérdésemre szántad? Mert ezt már ellenőriztem még korábban. Minden meg volt az ailistben és a parklistben is, de próbaképp bemásoltam a Délpestét (az teljesen problémamentes szerencsére), hátha. Ennek ellenére még mindig hiányos. A logfile mindig ugyan azzal van tele... -
szsanya1972 #57662 Szia. Bocs, hogy most jelzek vissza, de csak ma tudtam kipróbálni és köszi most már megy a futár. Amúgy bent voltak a fontok, de gondolom a frissítés(ek) okozták a gondokat.