63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Martinez01
    Parancsolj, remélem jó:

[LETÖLTÉS]
    Utoljára szerkesztette: Martinez01, 2015.07.05. 14:51:25
  • Martinez01
    Én a múltkor úgy jártam, hogy leraktam a buszt, adom az áramot, és elkezdtem indítózni. És nem akart beindulni :D Kicsit lehervadt az akksi :D
  • YoGabN
    OMSI 2-est igen. De a V1.10 verziót.
  • Routeres
    OMSI 2-es verziót telepíted, ugye? Abból is a legfrissebbet?
  • YoGabN
    ott ugyan úgy befagy 56/57nél!
  • Routeres
    Át is konvertáltad OMSI 2-be az Editorral?
  • YoGabN
    100x telepítettem újra, mégis ezt csinálja! Eddig működött, volt egy OMSI reinstall, azóta nem akar.
  • TNH
    Próbáld meg a telepítővel repairelni.
  • Peti134
    Hidd el ha ezek meglennének, átküldeném :)
  • YoGabN
    valaki legyen szíves!
  • TNH
    OMSI 2-ben lehet állítani a buszok kondícióját.
  • Peti134
    Jótanács:
    Délpest, 193E, 0530G-vel NE :D

Amúgy mióta tudnak lerohadni a buszok OMSIban?

Leállít a motor, beindult, kipörgött, és megint leállt. wtf?!
  • Banderasbkv
    Hali!
    Kéne nekem egy gyors HELP!
    Hol lehet megnézni egy adott busznál, hogy melyik parancsra vannak rárakva az ajtók nyitása/csukása?
    Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.05. 10:35:10
  • Petyaarc
    Köszi a gyors választ!
    Az ai kb akkor száll belém amikor megállok egy lámpánál, vagy ilyesmi. Régen az első résszel játszottam sokat, ott ilyesmi nem volt. A kettőt ritkán előkapom, hogy hallgassam az utasok rikácsolását kicsit, de sajna nem is tehetek a balesetek ellen.
    A tükrös eset pedig szó szerint a busz hátsó sarkánál megjelenő autókat jelenti. Klasszikus tükörbe néz, indexel, (nem mint BKK-s sofőrök...), sehol senki, erre gázt neki, kormány ki, és éppen csak vissza tudom rántani a furgon mellett....
    Nem egy csúcs a gépem, nincs is felhúzva a grafika, de valami csúszka biztos szabályozza, hogy mennyire messze jelenjen meg egy jármű a tükörben. Kis változást azért még elbír ez a masina is :D
    Közben látom jött javaslat, megpróbálom!
    Utoljára szerkesztette: Petyaarc, 2015.07.05. 10:16:04
  • lanerto
    Tükör probléma: Options - Advanced - for Reflexions - húzd valamerre (hirtelen nem tudom merre), nálam 4.60%-on van, azt tudom hogy az pont megfelelő, időben lehet látni mindent.
  • Ikarusfan
    Az AI tudtommal alapból egy érdekes jószág. Nem szokták érdekelni őket a beállított közlekedési szabályok, így általában nyugodt szívvel beléd jönnek. Kedvencem, amikor sávváltáshoz tömegével szinte megállnak az út közepén, indexelnek majd elmennek a másik irányba.
    Aztán lehet, valami más oka is van, de én úgy tapasztaltam maguktól is furán viselkednek.

A tükörrel mit értesz? Akad a képe, vagy az a gond, hogy a kocsik "ott teremnek". Utóbbi esetén pontosabban hogyan? Általában még időben észre lehet őket venni, mert nem jönnek túl gyorsan, persze ehhez kell egy normális méretű és szögű tükör is.
  • Petyaarc
    Üdv!
    Légyszi segítsetek! Miért van az, hogy az ai kisautók folyton nekem jönnek? Fékezek, és hátulról belém száll, utána jön a bünti, késés, meg egyebek...
    A játék eredeti steam-es omsi 2 semmi mókolás, gányolás, módolás nincs benne, csak 2 DLC ( Three generations, Ai-articulated bus for Vienna)
    Ezek csuklós busszal jönnek elő...
    Bónusz kérdés, hogy melyik beállításomon kéne finomítani, hogy a tükrökben korábban jelenjenek meg a közlekedő autók, ne csak úgy oda teremjenek mellém amikor indulnék ki egy megállóból.
    Előre is köszi a válaszokat, esetleg tippeket!
  • Peti134
    Ha aztmondom hogy "aztabüdöskurvaélet", az eléggé nagyszintű tetszésnyilvánitás?
  • YoGabN
    Sziasztok! Valaki legyen oly kedves és ezeket a file-okat a spoilerben küldje át nekem! Neuendorf nem akar betölteni 56/57-nél megáll, s nem megy tovább! Aki küldi vendégem egy virtuális sörre!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_Hochhaus_2.sco
    Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_kath_EG.sco
    Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_kath_Schulhaus.sco
    Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_Mietshaus_6.sco
  • padarmartin
    Az EC11 már letölthető az OMSI+ról.
    --------
    Hamarosan kiadásra kerül egy menetrend frissítés, abban már várhatóan benne lesznek a hiányzó hangok.
  • GTT436
    Nálam is ugyan így van.
  • reveszda
    Sziasztok! Azúj délpest pályán van néhány futáros bemondás pl Madarász utca, melyet nem mond be, mert nem volt a csomagba, azok honnan beszerezhetőek?
  • olimano2222
    Szokták emlegetni, persze! :)
    @ Ikarusfan Szép,összetett lesz!
    Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2015.07.04. 15:33:15
  • Ikarusfan
    Nem tudom. Hátra van még nem is tudom, 4-5 km alle zusammen. Néhány szakasz könnyebb, más nehezebb, meg ugye ez kedv függő is.
  • Edmond14
    Remek munka. Mikorra várható?
  • Ikarusfan
    Érettségi után volt végre időm ügyködni a 34-esen.

Most már mindenki szabadon festetheti a textiljét meg varrathat belőle harisnyát (ha nem zártak volna be rég a gyárak):

Van lehetőség vásárolni is nagyobb méretekben:

Lehetőség adódott a művelődésre is:

És természetesen közlekedés fejlesztésre is sor került:

• MAN014
    Publikálod majd? :D Nagyon tetszik!!
  • bolhalovas
    Kösz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért a való életben nem mondanám, hogy klassz busz.
  • Babszemzozo
    Dolní Kounice 2.0 valaki tudna adni BUSE .hof fájt ?
  • bajusza
    A jo kis EC11-es, klassz lett.
  • Leslie_35
    Hali,

Köszi, de be van kapcsolva az AI hang, a scenery sound, hangok száma maxon...
    Minden másnak van hangja.
  • alexander1993
    Hello! Hogy tudnám lementeni a 3D-s épületeket a google earth-ből majd beimportálni OMSI 2-be? Előre is köszönöm az esetleges segítségeket.
  • Peti134
    Nem vagyok biztos benne, de lehet hogy a hangbeállításoknál be kéne kapcsolni valamit! :)

P.
  • Leslie_35
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok.
    Börzsöny 2-nél AI-listbe bele applikáltam a kéklámpás járművek aktív - a kéklámpát használó - változatát.
    A gondom az, hogy sziréna hangja egyiknek sincs, kéklámpákat szépen használják is.
    Mit kellene megnéznem, módosítanom, hogy legyen?

L.
  • bolhalovas
  • Rasy
    Csak ziel kóddal lehet.
  • Rasy
    De valamiért nem jó, pedig bele raktam az új hofot. A régi hofot érzékeli, hogy csak 5 járat van.
  • Rasy
    Köszi!
  • cxaxoxc
    Ezt az én kérdésemre szántad? Mert ezt már ellenőriztem még korábban. Minden meg volt az ailistben és a parklistben is, de próbaképp bemásoltam a Délpestét (az teljesen problémamentes szerencsére), hátha. Ennek ellenére még mindig hiányos. A logfile mindig ugyan azzal van tele...
  • szsanya1972
    Szia. Bocs, hogy most jelzek vissza, de csak ma tudtam kipróbálni és köszi most már megy a futár. Amúgy bent voltak a fontok, de gondolom a frissítés(ek) okozták a gondokat.