OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbáltam most,és tényleg...köszi szépen routeres! 😊
nekem pedig az a gondom ismételten hogy, megvan már a Bécs addon is,felraktam a dél pest pályát,de pár perc kifagy a játék.eddig ezt nem csinálta?!
Csak az .itx fájlokat kell törölnöd a Texture mappából.
Mert google a barátunk,nem Rdinho10? 😊 Erre már én is gondoltam,de sehol nem találtam,amit kerestem...pedig egy átmeneti megoldásnak tényleg nem lett volna rossz,mert akkor meglenne belőle,ami hiányzik fájl... 😞
annyira nem...😊 viszont most meg állandóan lefagy nekem...kezdem bánni hogy kifizettem...
hmm..akkor lehet gondban leszek vele 😞
viszont ahogy nézem tuti hogy a Bécs kieg kell neked.Omsi 1-hez is készült.
Hát én az omsi2-re a legfrissebbet szedtem,4.0 elvileg.
Lehet ezzel kelett volna kezdenem... 😊 A Börzsöny már elvielg fennt van,mert az megvolt nekem..a Project szczecinből melyik verzió kell,legfrisebb? Egyébként köszi a segítséget! 😊
ja azt nem tudtam hogy az omsi 1-ről beszélünk😊 akkor rakd fel a Börzsönyt és a project szczecin-t. Nekem az Omsi 2 írta ugyanezt ki ,felraktam a bécs kieget és most jó.
Várj, keresek egy nagyítót, hogy eltudjam olvasni....<#hehe>#hehe>
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
A logfile szerint a játék 3 fájlt hiányol...ezeket esetleg valaki el tudná küldeni?Előre is köszönöm,ha igen! 😊 Bocsánat a kis képfelbontásért,ez így sikerült! 😞
Nagyon jóóó...mert az nekem emg nincsen meg,és most nincs is rá pénzem...minek kell egy eleve fizetős addon egy elvielg ingyenes pályához?Most nem rosszból..régen nem kérte,mikor nekem megvolt a pálya,ez fura...mellesleg az az addon nem omsi 2höz készült?Mert akkor vicces,hogy az Omsi 1-es verziója kéri ezt a pályának főképpen...
Utoljára szerkesztette: picsuka100, 2015.02.06. 18:10:01
Utoljára szerkesztette: picsuka100, 2015.02.06. 18:10:01
ugyanezzel küzdöttem😊 kell hozzá a Wien addon...
üdvözletem mindenkinek! 😊 Végre megvan a Dél-Pest péáya,köszönetem annak,aki elküldte! 😊 Ma jutott időm berakni a játékba,de akadt egy kis gond...miután bemásoltam a pályát,problémám akadt...a játék egy hibaüzenetet dob ki,amit eddig soha nem dobott ki,és nem tudom,hogy mitől van...valaki tudna segíteni?Mellékelek képet,hogy mit ír ki,remélem,valaki tud megoldást rá:
Elég para!
Zombi járat vagy mi a szösz? :-)
Sziasztok!
Épp viszem a járatot, mikor váltottam vezetői nézetet, ez a kép fogadott.. kicsit ijesztő (Nagyi protkó) <#lookaround>#lookaround>

Utoljára szerkesztette: MAN014, 2015.02.06. 16:57:14
Épp viszem a járatot, mikor váltottam vezetői nézetet, ez a kép fogadott.. kicsit ijesztő (Nagyi protkó) <#lookaround>#lookaround>
Utoljára szerkesztette: MAN014, 2015.02.06. 16:57:14
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Kis segítséget kérnék. Merci citrommal baj van: mindent betölt kivéve a műszerfalon lévő kapcsolókat és visszajelzőket, elvileg textúra is megvan hozzá, busz hibátlanul megy nincsen hibaüzenet. Amennyire meg tudom ítélni megvan minden de mégse tölti be ezeket a dolgokat helyette csak fehér minden kapcsoló, működtetni tudom őket, de képük nem jelenik meg hozzá. Mi okozza ezt és hogyan tudom kijavítani?
Logfilet töröld (játék főmappájában találod). Ezután indítsd el a pályát. Ha eljutottál oda ahol hiányolja a dolgokat lépj ki és nézd meg a logfileban miket hiányolt a játék. Azután egyszerűen írd be google-ba az erroros bejegyzésekben hiányolt dolgokat, és nagy valószínűséggel meg is találsz mindent amire szükséged lehet<#vigyor0>#vigyor0> Egyébként én csak simán letöltöttem a 3.1-et és rendesen működött, nem hiányolt semmit. (Előtte nem volt fent a 3.0.) Mondjuk ettől még előfordulhat, hogy nem tartalmaz mindent a 3.1, mert nekem több pálya is fent volt a Délpest előtt... Sok sikert<#wink>#wink>
Ha elérhető lenne nyilván linkkel együtt tenné ki.....
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Húúú szép munka!! <#eljen>#eljen>
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Elérhető valahonnan?
na megpróbáltam megint felrakni újra az egészet...csak a dél pest 3.1-et raktam,és így a köki után a felüljáró alatt nem tölti be a textúrákat és kifagy. valaki elmondaná sorrendben az egészet?fent van a Börzsöny,project szczecin de nem jó.
azert mert mar mindenhogy probalom...ha csak a del pest 3.1et rakom akkor koki utan a feluljaro utan nincs textura es kifagy..esetleg vmi kell meg hozza?
Pofon egyszerű. Ne tedd fel a 3.0-át, csak a 3.1-et. Délpestnél nem előfeltétele a 3.0 a 3.1 működésének<#vigyor0>#vigyor0>
sot ha rloszor a del pest 3.1et rakom akkor megy ha mar a 3.0 at is felrakom kifagy
de epp ez az h azt a fajlt nem talalom srhol amire irja a hibat...meg az h lrhet h egyik nap megy masik nap mar nem?:/😊
Vagy esetleg még a másolás előtt csinálsz mentést azokról a fileokról, amik a problémát okozzák. Vagy még a pálya bemásolása előtt törlöd a pályából a hibás fileokat. Ha tudod is konkrétan mi a problémád okozója, akkor nincs olyan nehéz dolgod azért<#wink>#wink>
de hogy ne irjam felul?😊egyesevrl varjam mig rakerdez ezekrr a fajlokra?
Köszönöm a segítséget működik most már,a csengő😊viszont megint bedobott egy hibát...tegnap újraraktam az egészet...felraktam kezdésnek a projekt szczecin 4.0 ezután a Börzsöny legfrissebb változatát,majd a dél pest 3.0 és végül a dél pest 3.1-et.bemásoltam mindent a helyére felülírtam,minden ok volt tegnap este,ment is szépen,erre ma indítanám el a játékot és mielőtt a főmenübe érnék ez fogad:
viewApp-streetobjects/texture/ad4_2.dds a rendszer nem találja a megadott elérési utat.
mai nap akárhányszor próbáltam megcserélve bemásolni,össze vissza de ahogy felrakom a dél-Pest pályát ez fogad.a Börzsönyig pl jó ha csak azt rakom be. Omsi2 2.1 verzió,de tegnap ment rendesen... mi lehet vele a gond??Köszönöm
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.04. 20:50:32
viewApp-streetobjects/texture/ad4_2.dds a rendszer nem találja a megadott elérési utat.
mai nap akárhányszor próbáltam megcserélve bemásolni,össze vissza de ahogy felrakom a dél-Pest pályát ez fogad.a Börzsönyig pl jó ha csak azt rakom be. Omsi2 2.1 verzió,de tegnap ment rendesen... mi lehet vele a gond??Köszönöm
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.02.04. 20:50:32
De van hogy 4 órát úgy hagyom a gépet hogy bennt vagyok a játékban.
Ha ennyi voláné megcsinálásra kerül, akkor már ne a Zaláé maradjon ki, mondom ezt zalaiként, meg azért, mert itt szórják ki ezeket a gépeket, míg máshol felújítják😊 Valami maradjon ebből a szériából is, igaz csak játék szinten.
Töltsd le ezt.
Ebben van benne.
Ebben van benne.
Dísztárcsát hogyan tetted rá, el tudnád küldeni?
Lehet felkerül.
De ha Zala nem is, lesz: Borsod, Pannon, Tisza, Körös, Kunság, Szabolcs, Vasi, Agria, Hatvani, Jászkun, Mátra, Nógrád, Bács.
Utoljára szerkesztette: TXGN, 2015.02.04. 15:40:06
De ha Zala nem is, lesz: Borsod, Pannon, Tisza, Körös, Kunság, Szabolcs, Vasi, Agria, Hatvani, Jászkun, Mátra, Nógrád, Bács.
Utoljára szerkesztette: TXGN, 2015.02.04. 15:40:06
Nagyon jól néz ki ez a zalás festés, szép munka!
Kiadod/letölthető lesz valahonnan, vagy valahogy elkérhetném?
Kiadod/letölthető lesz valahonnan, vagy valahogy elkérhetném?
Valaki nem tudja esetleg mi a retek okozhatja a logfile-ban az alábbi bejegyzést?
"Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
Feldobja a game, leokézom és megy tovább rendesen. Viszont cserébe a háttérben szépen megtölti a logfilet ezzel a hibával. Ennek hála a végére teljesen játszhatatlan lesz a játék, annyira akad. Csak szemléltetésképp ez az első hiba:
"362 0:26:58 - - Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
És ez az utolsó:
"51089 1:20:09 - - Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
Itt kiléptem, mert már alig volt 20FPS-em... A logfile 4MB-ra hízott. Most épp Délpesten mentem, de több pályánál is feldobálja időnként, és nagyon idegesítő, hogy állandóan ki kell lépkednem törölni a logfilet. Előre is köszönöm a segítséget<#vigyor0>#vigyor0>
"Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
Feldobja a game, leokézom és megy tovább rendesen. Viszont cserébe a háttérben szépen megtölti a logfilet ezzel a hibával. Ennek hála a végére teljesen játszhatatlan lesz a játék, annyira akad. Csak szemléltetésképp ez az első hiba:
"362 0:26:58 - - Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
És ez az utolsó:
"51089 1:20:09 - - Error: Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate"
Itt kiléptem, mert már alig volt 20FPS-em... A logfile 4MB-ra hízott. Most épp Délpesten mentem, de több pályánál is feldobálja időnként, és nagyon idegesítő, hogy állandóan ki kell lépkednem törölni a logfilet. Előre is köszönöm a segítséget<#vigyor0>#vigyor0>
Király vagy, ez megoldotta! Neuendorfon megállót nem ír, csak sebességet, hőfokot ilyeneket.
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Ha nem szeretnél dátumformátumot állítgatni van még egy megoldás: Végig kell okézni a dátumos párbeszédpaneleket 2026-27-ig. Célszerű valamivel lesúlyozni az entert erre az időre.😄 ( Remélem hamar kijavítják a bugot ). Ha végigugrált a dátumokon a Next gomb lenyomása után ki lehet választani azt a pályát/buszt amit használni szeretnél. Ha a visszaszámlálásnál nem indul el automatikusan a játék manuálisan indítsd el a szokásos módon! Csak Berlinen illetve Grundorfon próbáltam ki eddig, C2-vel és NL/NG-vel.
ASUS M5A99FX Pro | AMD FX8350 | AMD RADEON R9 280X | HYPERX FURY 8GB | LG 29UM68
Csak van hogy legközelebb belépek és elsőre meg sem nyekken. szóval nem az indítózás. Az lehetséges hogy rajthagyom a vízmelegítőt és az szívja le ?