OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, helyén van minden. 😞
Egyébként ha még nem tettem volna meg, utólag is gratulálok hozzájuk, van feelingje mindnek! 😉
Egyébként ha még nem tettem volna meg, utólag is gratulálok hozzájuk, van feelingje mindnek! 😉
Sziasztok!
Eddig Börzsönyben vettem észre azt, hogy a kresz szabályait máshogyan értelmezik az autósok mint más pályákon. nekem nagyon fura az, hogy kereszteződésben nekem van elsőbbségem erre kikanyarodik elém aztán megyek jobbra nem adja meg az elsőbbséget rám kanyarodik meg ami még jó tud lenni megyek egyenesen jön egy kereszteződés nem vár meg hanem rám fordul mert őneki le kell kanyarodni. Ez egy kissé furcsa Börzsönyben. Gyakorlatilag mindenki úgy megy ahogyan akar kresz az csak arra van, hogy megszegjék :-)
Motorosokról a videó nagyon tetszett, hiányoztak a programból, remélem majd szabálytalankodnak is.......
Eddig Börzsönyben vettem észre azt, hogy a kresz szabályait máshogyan értelmezik az autósok mint más pályákon. nekem nagyon fura az, hogy kereszteződésben nekem van elsőbbségem erre kikanyarodik elém aztán megyek jobbra nem adja meg az elsőbbséget rám kanyarodik meg ami még jó tud lenni megyek egyenesen jön egy kereszteződés nem vár meg hanem rám fordul mert őneki le kell kanyarodni. Ez egy kissé furcsa Börzsönyben. Gyakorlatilag mindenki úgy megy ahogyan akar kresz az csak arra van, hogy megszegjék :-)
Motorosokról a videó nagyon tetszett, hiányoztak a programból, remélem majd szabálytalankodnak is.......
Sziasztok! A frissen kiadott E95-ös buszokban nálam a digitális kijelzők nem működnek. Sem a műszerfalon a sebességfokozat, sem a viszonylatjelző. Valakinél jelentkezett ilyen hiba?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Helosztok
A csuklos citárohoz valaki tud adni linket?
A csuklos citárohoz valaki tud adni linket?
Sziasztok ti tudtok menni a borzsony fiktiv 2.1be a szilvesztetri mentesito jaratokkal ? ha igen akkor hogy csinaltatok meg hogy udjatok menni rajta_?
Ha nem találtál, szerinted miért nem? 😄
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Sziasztok! Volvo 7700A buszhoz valaki tud letöltő linket? Előre is köszi!
Aerosoft, Steam, stb.
És azt honnan lehet megszerezni ?
Mert az Omsi 1 -es O305- is fut az Omsi 2 -n
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.02.27. 13:24:20
Mert az Omsi 1 -es O305- is fut az Omsi 2 -n
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.02.27. 13:24:20
Mert az OMSI 2-es O305 kell hozzá.
"Mindent átmásoltam ahoyg kell az Omsi 2 -be. "
Addons.ini-t is?
Addons.ini-t is?
Miért ír ki DirectX Error-t az Omsi 2 mikor MAN UL buszt akarom kiválasztani ? Csak a busz váza látszik. A MB O305 rendesen fut , aktiválva van az Omsi 1 -ben . Mindent átmásoltam ahoyg kell az Omsi 2 -be.
Ezt írta : Error while loading file vehicles\MAN_UEL\\..\MB_O305\script\spray_varlist.txt
Ezt írta : Error while loading file vehicles\MAN_UEL\\..\MB_O305\script\spray_varlist.txt
Igen arra én is várok, ez se saját, csak nem volt még itt kirakva...
Én inkább megvárom FKU-927 munkáját, abban már rendes menetrend és garázsmeneti útvonalak is lesznek.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Délpest v3.2 kiadva: omsicenter.com
"de ez egyáltalán nem biztos, csak tippelek. "
Mondjuk nekem volt olyan autóm, amiben így működött a fék😄
Mondjuk nekem volt olyan autóm, amiben így működött a fék😄
hát, mondjuk ha a fékre lépsz, akkor talán lelassul, nem?
de ez egyáltalán nem biztos, csak tippelek.
de ez egyáltalán nem biztos, csak tippelek.
Ha valakit érdekel az omsi 2-höz és a three generations.hoz készítettem/jelenleg is készítem a gyári jegyeket/jegyadó gépekhez a magyar nyelvet... Fel teszem valahova ha kell valakinek csak szóljatok...
pl:

Utoljára szerkesztette: unorbi, 2015.02.25. 20:35:54
pl:
Utoljára szerkesztette: unorbi, 2015.02.25. 20:35:54
Megprobálom
Vagy a váltó beállításaival is játszhat picit.
<#awink>#awink><#awink>#awink> Ez igaz és köszi
Szerintem ez a kérdés mehet a Best of Omsi rovatba 😄
Motor teljesítményét kell csökkenteni. De én ahhoz már nem értek.
Motor teljesítményét kell csökkenteni. De én ahhoz már nem értek.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Bocsánat
Hogy megint megkérdezem de akkor most melyik gombal lehett le lasitani a buszt?
Hogy megint megkérdezem de akkor most melyik gombal lehett le lasitani a buszt?
Milyen piros gomb?
Aszt úty lehet hoty meknyomod a pirosgombott
Helosztok
Nekem az a gondom hogy nagyon gyorsan gyorsul a busz azt hogy kell megcsinálni hogy lassab legyen a busz?
Nekem az a gondom hogy nagyon gyorsan gyorsul a busz azt hogy kell megcsinálni hogy lassab legyen a busz?
Elkészültem a Tettau pálya teljes magyarra reformálásával. Ezalatt azt érte, hogy: a német falvak nevei magyar valós és fiktiv nevekre cserélve, megállók, irányjelzők, táblák, néhány objektum lecserélve + pár apróság, stb...
Új menetrendet is kapott, a csomagba 2 hof lesz: normál és BUSE(c56/e95) kijelzőkre.
Vonatok és egyéb ai járművek is magyarosabbra cserélve, új rendszámsorozatta ellátva.
Nekem működik, önkéntes tesztelő jelentekzését várom!
Új menetrendet is kapott, a csomagba 2 hof lesz: normál és BUSE(c56/e95) kijelzőkre.
Vonatok és egyéb ai járművek is magyarosabbra cserélve, új rendszámsorozatta ellátva.
Nekem működik, önkéntes tesztelő jelentekzését várom!
Kattints egérrel a kormányoszlopra, akkor eltűnik. 😊
Sziasztok! Felraktam az ikarus 260-at, de nem tudom bekapcsolni az akksit, mert a kormány mögött van a kapcsoló, és ahogy néztem videókat, valahogyan le lehet venni a kormányt, azt melyik gombbal.
letölthető valahonnan?
Köszi a válaszokat! 😊 Az az igazság h kerestem read me-ket, de a nem találtam a kiegekhez. Az OMSI-ba meg csak a számokat láttam de nem sikeredett😞
köszönöm a választ, a többi értéket is állítgatva sikerült nagyon pöpecre megcsinálnom 😊
Ha a célt nem fogadja el, akkor rossz hof van betöltve, vagy nincs is bemásolva az adott pályához tartozó (minden buszhoz külön be kell másolni). A ziel-nek rosszul beírt járatszámtól függetlenül működnie kell. Az ibisnél a járatszám 5 karakterből áll, az első 3 maga a járatszám (vannak kivételes esetek, amikor betűket lehet előhívni az első karakterrel), jelen esetben simán 076, az utolsó két szám pedig a speciális karakter, itt nem kell olyan, tehát csak 00-t kell írni. A route meg csak helyesen beírt járatszám után fog működni. Érdemes a readme-be beleolvasni, mind az alap játékban levőbe, mind a kiegészítőkhöz mellékeltbe. Az ibis is tök jól, érthetően el van magyarázva...
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne a 3ds max 2013-hoz.
Amikor kimentem .3ds-be, és utána újból megnyitom, Perspective nézetben ez a kép fogad. Néha az előző verziókban is előfordult, akkor újból kimentettem, és utána már jó volt. De ebben ez a megoldás nem müködik. 😞
Van erre valami megoldás?

Utoljára szerkesztette: labbi, 2015.02.24. 10:04:37
Még egy kérdésem lenne a 3ds max 2013-hoz.
Amikor kimentem .3ds-be, és utána újból megnyitom, Perspective nézetben ez a kép fogad. Néha az előző verziókban is előfordult, akkor újból kimentettem, és utána már jó volt. De ebben ez a megoldás nem müködik. 😞
Van erre valami megoldás?

Utoljára szerkesztette: labbi, 2015.02.24. 10:04:37
c56-nak tök jó leírása van mellékelve...
Sziasztok! Elég új vagyok az OMSI terén és eléggé meggyűlik a bajom az IBIS használatával. Letöltöttem a Credo BC11-t és hiába írom be a járatszámhoz, hogy 76 (megfelelő pályán természetesen) ezek után nem fogadja el a célhoz, hogy 105 és a route-hoz h 01 v 02. Falsches route hibauzenetet kapok. Egyébként az alap járgányoknál is. Mit rontok el, mi lehet a baj? Másik kérdésem elég amatőr, nincs valami tutorial , hogy hogyan kéne beindítani az Ikarus C56 valamint 260 gépeket, majd ezeket is "beprogramozni" az útra? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem (olvasgattam a forumokat oldalakat de nem nagyon találtam használható infokat). Köszi! 😊
Még fél éve mi csináltuk meg..., azaz Babszemzoo...
Vehicles/Solaris_BVG/Urbino_1X.bus fájlokban "3: Blick nach vorne (std)" résznél az 5. érték, ezt növeld.
Egérrel😊 😊
Sziasztok! Tudnátok mondani angol (bal oldali közlekedés) buszokat, pályákat! Előre is köszi!