63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #57533 A készítőtől megszokott minőség. Toronymagasan veri a mezőnyt. -
hqx #57532 Mondhatnátok a Perotinus féle Mercedes-Benz O 407-ről is pár dolgot. Milyen a modell? Pontos vagy nem!? Stb... -
szivaktibor199 #57531 Megkérnék mindenkit hogy az A320 as vanhool rol semmiféle képen se adjatok ki videót vagy képeket mert az egyik készítő összetűzésbe került az eredeti készítővel ( fordításból ez jött le ) .
https://www.youtube.com/watch?v=AKUslp5Fx-8 -
Kicsit módosítottam az elején, na meg az oldalán.
-
Pont te hiányoztál. :D -
Tiszta Harry #57528 Mi lenne ha nem ezzel lenne tele a fórum? Unom már nagyon és szerintem más is. Csinálj amit akarsz a méretarányos buszaiddal, csak mi ne tudjunk róla. -
Routeres #57527 Pedig de.
A jellegrajz nem túl pontos.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2015.06.20. 18:26:05 -
A rajzon közel sem úgy néz ki mint a modelleden! :D -
Kétlem... -
Te sem láttál akkor még sose egy igazi 405-öst! Ez úgy aránytalan ahogy van!!! Szélesebb és nyomottabb is az orra mint kéne.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.06.20. 18:20:12 -
Nem szélesebb, és nem is magasabb. A szélvédő valóban túl magas, ellenben affeletti rész pedig túl alacsony. Ezeket hamarosan javítom. Oldalfalban van dőlés, csak az ablak alatt nincs, tető hosszeleme valóban ívesa valóságban, de ezzel még nem foglalkoztam -
LnD #57522 Szerintem az egész homlokfal aránytalan, és lapos is, valamint vagy szélesebb vagy magasabb a busz, mint kéne. Oldalfalban sincs dőlés, tető hosszeleme pedig inkább íves, mint csak simán dőlt. -
Oldalsó fotó alapján arányok:
235 a magassága
106 az oldalfal 2.ajtóval szemben - oldalfal
94 az oldalfal
35 a tető
A homlokfal legmagasabb pontja ~ 90
középen kb.81
Lehet számolgatni. -
Aránytalannak biztos nem aránytalan, mert jellegrajz alapján készült, és valamivel minőségibb jellegrajzból, valamint képek nézegetéséből.
EDIT: Mondjuk lehet hogy igazad van, a szürke csík szerintem a túl kicsi, de maga a modell magassága tuti jó.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.06.20. 17:38:15 -
Úúúúúhúúúúúúú mikkor lesz kiadva????!???!???
Egyébként nekem elég aránytalannak tűnik az eleje (túl magas a szélvédő)., az oldalát ebből a szögből nem látni annyira. -
Konkkrétumokat kérek a hibák terén!
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.06.20. 17:23:32 -
Igen, elkezdtük. De nem úgy, hogy fingunk nem volt, illetve 2011-ben még érthetően divat volt Vbus cuccokat konvertálni, ez mára viszont megváltozott... Illetve 2011-ben volt kedvük/kedvünk elmagyarázni az alapokat, de 4 év után nincs kedvem hatvanadjára elmagyarázni. Nekem anno dgufoplast és Zoliikp segített sokat, amiért örök hálám nekik, de valahogy visszanézve a társalgásunk, nem azt látom, hogy azt kérdeztem volna, hogy:"Hogyan kell buszt készíteni?", hanem mindig egy konkrét részletre kérdeztem, és elég volt mindent egyszer leírni. Ehhez képest nekem másokkal nem sok jó tapasztalatom volt, sokan naponta zaklattak, emiatt nincs kedvem még egy Zöldfülűt beavatni. -
EmcsiCH #57516 Nemá',most ebből csináltatok nagy ügyet? Bocs,nemolvastam el a "szabályzatot"! -
Routeres #57515 Bannerben is ott van. -
Kérlek ne spammeld már tele a topikot. Le lett írva szépen, hogy keress rá a google-ben, igazán csak annyit kellett volna tenned. Mialatt beírtad a hsz-edet, meg is találtad volna... -
EmcsiCH #57513 Nekem csak annyi van az SDK mappán bellül hogy Repaint Tool -
norb82 #57512 1. Google
2. Benne van alapból a mappában.... :D -
EmcsiCH #57511 Link az SDK-ról? -
norb82 #57510 Van egy elég jó SDK kézikönyv, abból elég jól lehet építeni. Egy-egy konkrét részletkérdést meg lehet kérdezni, de akin az látszik hogy fingja nincs az egészről, annak nehéz segíteni.
Nem annyi hogy bekopizok egy vbus modellt, és akkor most onnan hogyan.... -
EmcsiCH #57509 Jah,és várjak a kedvenc buszomra hogy mikor készül el? Soha, épp ezért én kezdtem el....... -
Amúgy ahelyett hogy oltogattok mindenkit aki próbálkozik egy busszal vagy pályával többet adni az omsiba, inkább építő jellegű tanácsokat kéne adni hogy mit hogy is kéne csinálnia, lehet hogy a végére kisülne valami.
Elvégre ti is elkezdtétek valahol, nem?!
-
Azért fogadj meg egy jó tanácsot, és hagyd ezt a nagyokra. ;) -
EmcsiCH #57506 Én már kb. 1,5 éve omsizok....... -
norb82 #57505 Na, megint egy 2napjaomsizok-demárbusztkonvertálok-vbusmodell versenyző....:D -
EmcsiCH #57504 Áhh nem..........vannak csuklós buszok amik nagyobbak -
Igazán belinkelhetted volna.
Egyébként nekem túl sok ötletem nincsen, mi okozhatja ezt (ilyet nem is láttam még). Nem lehet, hogy túl nagy a modell? -
EmcsiCH #57502 https://www.youtube.com/watch?v=fJLO1DNPF3U&feature=youtu.be ittvan a videó a problémáról :( -
fcbarcelona1 #57501 a dél-pest 3.2-t honnan tudom letölteni? -
EmcsiCH #57500 Mindjárt felrakom yt-re a vidit -
fcbarcelona1 #57499 amikor belépek az omsi1-be akkor valamiért egyből azt írja ki hogy inicializálás pedig nem is csináltam semmit. ez miért lehet? -
De mi pontosan a probléma? -
EmcsiCH #57497 Már módosítottam többször is de nem segít :( -
EmcsiCH #57496 Blendert használok -
Ez azért van, mert bekapcsolva hagyta a kétoldali poligonkezelést. (2 sided faces maxben. Ott a Backface cull segít.) -
Rossz helyen van a kameranézet vagy hogy érted? Mert azt a bus fájlban lehet módosítani (ahogy a tükrök helyét is pl.).