63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Robi546
    Nem tudom,nekem pedig jó mégse az eredeti helyen van. :)
  • Brad33
    Ha nem az eredeti célhelyre tettem fel az OMSI-t, hogyan tudom a patchet felrakni hozzá? Nincs lehetőség a főkönyvtár kiválasztására, így nem észleli a játékot.
  • kem001
    Ez még a "lopott" verzió szerintem, mivel abban volt benne a kamera a kabinban. Szerintem ahhoz tettek fel kisebb javításokat és annyi. Mivel folyamatosan jelennek meg hozzá a cuccok, szerintem nincs még benne minden
  • Brad33
    Ebben a másodpercben kezdtem volna el írni a kérdést, hogy van-e olyan letöltés, ahol full benne van minden eddigi javítás:D Köszi!
  • crodgok3
    Erről tudott valaki?
  • Ikarusfan
    Kösz! Amúgy az elülsőre gondoltam.
  • Robi546
    Nem azért mert nincs feltéve az 1.01-es patch ? Ha nincs akkor rakd fel. :)
  • kem001
    AZ elsőt vagy az oldalsót? Az első húzókája jobb oldalt van a napellenzőnél. Az oldalsót meg egérrel húzhatod vissza, ha folyamatosan nyomva tartod a bal egér gombbot
  • Ikarusfan
    Azt egyébként tudja valaki, hogyan lehet a MAN Lion's Cityben a napellenzőt visszatekerni? Nekem nem reagált a húzókájára, de semmi másra sem...
  • brian96
    hello valaki nem tudná esetleg, hogy az ikarus 260-as ból azt a sárga átlátszó napellenzőt hogyan lehet kiszedni?
  • szaszy0830
    EZ is jó kis busznak tűnik: http://www.youtube.com/watch?v=pee9I-IHT7k&feature=related
  • szaszy0830
    Halihó!Erre a Man Lion járgányra nem tudtok vmi javító mod félét, amivel kevésbé akad??Nagyon jó lenne mert iszonyat jó kis busz, csak nem igazán tudom használni sajna így. :'(
  • TheSosy
    OFF: Okés,köszi!
  • kem001
    OFF: Csak alap windows tűzfalat hagyd fent + windows defender-t. Ja egyébként utánanéztem, hogy mi benne a fizetős, háát valamilyen privát böngészés dolog, de tényleg semmiség
  • TheSosy
    OFF:Kössz.Az nem baj ha rajt van a microsoft security essentials?
  • kem001
    OFF: Parancsolj. Elég az ingyeneset leszedned, abban is benne van minden, talán defense+ vagy mi nincs benne egyedül
  • Ikarusfan
    OFF: Ez megfelelne a barkácsoláshoz?
  • TheSosy
    OFF:Dobsz 1 linket?
  • kem001
    OFF: Comodo tűzfal és vírusirtót ismered? Szerintem a legjobb az ingyenesek küzütt
  • Geri556
    Végre rájöttem, hogy mi volt a baja a buszomnak :)
    Duplán volt betéve pár objekt, mivel csak úgy szemmel néztem, hogy mi hiányzik és mi nem xD
  • Ikarusfan
    Eset Smart Security? Az ingyenes részben (egy hónapig - bár utána is működik, csak nem frissít), és szerintem jó is.
  • TheSosy
    OFF: Tudtok valami vírusírtót ajánlani?Rossz nézni,hogy napról-napra rosszabb lesz az omsim..
  • Ikarusfan
    Ezt azért nem hittem volna. Nem baj, előbb-utóbb megint lesz miről írniuk :)
  • Robi546
    lol. :O Nagyon jó lesz,csak így tovább,grat! :)
  • Ikarusfan
    Valakinek nincs ötlete, hol szerezhetnék egy mikrokapcsolós billentyűzetet? Lehet, hogy megpróbálnám életre kelteni a 280-as műszerfalat, de a google sokat nem segít.
  • Apocalipto
    Nálam nem jelentkezett ilyen gond.
  • fiat126
    Ha felvételt akarsz csinálni ahogyan mész az omsiban akkor igen.
  • Geri556
    Marha jók ezek a hangok :)
  • ekepista
    akor letölthetem
  • fiat126
    Felvétel készítésre.
  • fiat126
    Eddigi mai termés.Ja és működik is a benyamérő és a vízhőfok is.
    [IMG][/IMG]
  • ekepista
    az omsinál mire jó acam stúdió program
  • gabesz012
    Tök jó, hogy jönnek a mod-ok a Lion's city-hez, de a beakadás forrása még mindig nem lett kiderítve? Hivatalos fórumon is csak annyit találtam, hogy elég sok embert érint, de megoldást ott sem leltem. És tuti nem a gép nem bírja, mert egy darabig normálisan megy, aztán 5-10 mp-re megáll az egész játék, utána megint meg normálisan 1 percig. :/ Az Nl-nél az ajtófékkel volt valami, de itt teljesen random.
  • TheSosy
    OFF:fiat126 ment PM,lécci írj!:)
  • fiat126
    Köszi a segítséget.
  • Tirdi
    Igen jó, csak az is elég gépigényes állítólag. A hypercamot is próbáld meg, hátha.
  • fiat126
    A camstudio az jó az omsihoz?
  • Tirdi
    Camstudio
    Meg régebben használtam a HyperCam 2,és 3-at, de nem tudom omsi-hoz mennyire jó.
  • fiat126
    sziasztok!Tudnátok javasolni a frapson kívül valamilyen felvevő progit ami nem eszi annyira a gépet(mert kicsin a gépem)?Előre is köszi.
  • Apocalipto
    Hangokhoz már elérhető az 1.1-es verzió is. A pakkban benne vannak az elektromos ajtók is. Klikk