368
Venetica
  • wedge31
    Csalodni fogsz de egynek elmegy németül toltam egy keveset.
  • Prince23
    A női witcher

• Carloska
    Nah ez jobban érdekel mint mass effect 2 ő :D

1. Unrar.
    #
    2. Burn or mount the image.
    #
    3. Install the game.
    #
    4. Install the patch from the crack dir to update your game to version 1.02.
    #
    5. Copy over the cracked content.
    #
    6. Play the game.
    #
    7. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
    #
  • Prince23
    Venetica-RELOADED
  • rotator
    2010 elején várható nemzetközi megjelenés (remélhetőleg angol nyelven).
  • grebber
    Itt videóban is nézhető a változás
  • grebber
    Venetica: Huge quality improvements with Patch 1.02
  • rotator
    Nálam az antialiast kikapcsolva szépen megy, azzal képregény. Az irányítás elég döcögős, és nagyon durván csőjáték, szinte alig van mozgástér. :|
  • wedge31
    Akkor nem véletlen a méretes patch a full játékhoz...
  • csgj
    Nem tudok németül, de kipróbáltam... Hát elég iszonyatosan akad. Elég durva gépigénye van...
  • wedge31
    Kijött a német demo.
  • rotator
    A fórumról

Van itt minden: új funkciók, optimalizálás, feltupírozott grafika, javított küldetésbugok stb.
  • Evin
    De akkor honnan tudja, hogy nagy lesz?!
    No mindegy, várom. Remélem szaggatás-mentesebb lesz.
  • MerlinW
    Jön (jövő idő) :)
  • Evin
    Linket tudsz adni? Én csak az 1.01-et találom mindenhol.
  • rotator
    Óriási patch jön a Veneticához, reménykedhetünk, hogy az angol változat már viszonylag problémamentes lesz. :)
  • rotator
    Lehet, hogy az átlag 10 fps ront az összképen. :) Nekem ez a grafika már bőven megfelelne, ha nem szaggatna. Na majd meglátjuk mozgásban pár hét múlva remélhetőleg.
  • csgj
    Nekem nem tűnik csúnyának...
  • wedge31
    Ugy néz ki megse fogja közeliti a Divine Divinity 2-öt eladásokba ,bár még van ideje rá.
  • dante3
    Hát nem vagyok elájulva a játéktól, csúnya graf mellé nagy gépigény.

• rotator
    2009. október a tervezett kiadási dátum (az angol nyelvű GamesCom trailer alapján). Igaz, kiadója még nincs...
  • wedge31
    Persze jelenleg egész biztos hogy lesz de nem a közeli jövöben ugyhogy türelem...
  • Evin
    Ilyen kaliberű játékoknál mindig szokott lenni angol verzió. Csak idő kérdése.
    Meg nehogy már ne legyen. :)
    (Részemről mindegy, hogy angolról vagy németről fordítok. :D
    Még a játék sincs meg, szóval senki se vegye az előbbit túl komolyan.)
  • wedge31
    Azt már kitoltam angolul...
  • Prince23
    ala Divine Divinity 2
  • wedge31
    Ez még sokáig felejtös játék lesz mivel mégcsak tervezet angol kiadás sincs....
  • grebber
    Kipróbálnám de csak hogy milyen (német tudás híján ugye esély nincs a játékra vele),de sajnos nem tudtam működésre bírni.Eddig ez az első ilyen game amit nem tudok beizzítani.Ez is megtörtént.
    Ilyeneket kéne magyarul kiadni nem a sok szart.
  • rotator
    Nincs, nem is tudok róla, hogy később lenne. Két Scarlettel rohangálnál, vagy mi? :)

Egyelőre elég jó kritikákat kap a játék, bár vannak hibái. A történet nagyon jó, a dialógusok, animáció, átvezetők szintén, a német szinkron etalon (reméljük, az angol se lesz rosszabb). Erősen történetközpontú, emiatt szinte teljesen lineáris a játékmenet. Inkább akció, mint RPG, de legalább az akciórészt korrektül megcsinálták: kihívást jelent, ügyességet és taktikát is igényel a statokon felül. A főellenfelek elleni harcok elég hosszúra tudnak nyúlni. A párhuzamos árnyékvilág megléte üdítő, bár annyira nem ütős, mint a Soul Reaverben volt. A feygverek és páncélok minden ellenféltípusra máshogy hatnak.
    Vannak döntési lehetőségek itt-ott (főleg a mellékküldetésekben), de a történet egészére nincsenek igazán kihatással. A dialógusok jól meg vannak írva, komolyabb hangvételűek, itt-ott csipetnyi humorral. Velence gyönyörű, és a labirintusok is állítólag nagyon jól meg vannak tervezve, élvezetes a bóklászás bent. Látszik, hogy eredendően PC-re tervezték, és nem valami port, mert az irányítás és a felület abszolút kézreesik.
    Végigjátszást ellehetetlenítő súlyos bug nincs benne, de sok apró zavaró hiba viszont igen, főleg a vizuális megjelenítésben (objektumok átütnek egymáson, ilyesmi). Rengeteg mászkálás van benne, quicksave nincs, helyette autosave van. Épületekbe bemenvén tölt, mint állat. Elég durva gép kell neki, egy overclockolt X2 4000+, 2 GB, GeForce 9600GT konfigon 1440x900 volt a max. felbontás, amin még elfutott AA nélkül, alacsonyabb felbontáson AA-val ugyanúgy fut, de rondább.
  • ApPa123
    hy a gamehez vn co-op mód??(multi)
  • grebber
    Na leért ,de így nem teszem fel magra mert nincs hozzá crack csak törölnék úgyis.
  • Evin
    Ja úgy könnyű.
    Én azért megnézem németül, mert jó játéknak tűnik, én meg kíváncsi vagyok.
  • rotator
    Én pár órán belül le tudnám rántani, de sajnos annyira nem tudok németül. :) Feleslegesen letölteni 5 gigát meg nem olyan jó móka.
  • rotator
    Eredetiben játszott vele, egy német srác.
  • grebber
    Én már szerzem befelé :D Amint leér kb 4-5 nap ha benem gyorsul azt tolom fel mag-ra!
  • Evin
    Először elérhetőség kellene. Én sehol sem találtam.
  • rotator
    És van, aki már végig is tolta, 2 nap alatt 35 órányi játékkal, sokat nem aludt az illető. :)
  • Prince23
    na éppen írni akartam, hogy a németeknél már megjelent ez a csodaszép játék:)
  • grebber
    1.01-es német patch

Venetica Patch 1.01 ab sofort erhältlich

Zum Release stellen wir euch einen ca. 40 MB großen Patch zur Verfügung, der ab sofort hier auf der Website erhältlich ist. Zur Downloadsection.

Folgende Tweaks und Fixes wurden vorgenommen:

* Verbesserung der Interaktion von Questgebern/NPCs und Scarlett
    * Mehr Slots in der Schnellstartleiste (9 statt 7)
    * Sonderpreise der Händler im Handelsmenü speziell markiert
    * Anzeige von allgemeinen Spielhinweisen während der Ladevorgänge
    * variantenreichere Tagesabläufe NPCs
    * Pathfinding NPCs verbessert
    * KI verbessert
    * Balancing optimiert
    * Loot-Balancing/Verteilung der Beute optimiert
    * Grafische Verbesserungen: Texturen, Clippings, Kameraeinstellungen, Zwischensequenzen, Beleuchtungen
    * Performance-Optimierungen
    * div. Bugs behoben
    * div. Sound- und Grafik-Fehler behoben
  • wedge31
    Remélem lehet majd ugy tolni angol szövegel mint a Divinity 2.
  • Prince23
    Aranylemezen + Gépigény