368
Venetica
  • Carmageddon
    Végre sikerült megcsinálnom, hát kibaszott nehéz volt.
    A következő az a 8 kőszobor lenne, azokat kéne most összeszednem.
  • Carmageddon
    Azt gondoltam mert más helyet nem találtam közvetlen.
  • Anonymusxx
    talán egy ablakon kell kimenni
  • Carmageddon
    Hát jól van megpróbálkozom minden épületbe bemenve.
  • Anonymusxx
    Lehet hogy valamelyik házon keresztül..

Amúgy rakd be google fordítóba azt amit belinkeltem ha nem tudsz angolul, ott le van írva hogy hova kell bemenni..
  • Carmageddon
    Hol mentél fel?
  • Carmageddon
    Az arzenál bejáratánál van közel, látok egy létrát, de körbejárva az épületet nem találok bejutási helyet. :)
  • Anonymusxx
    el lehet azt, én most csináltam meg :)
  • Carmageddon
    Ja most már igen, de egy helyen nem lehet elérni a fészket a belvárosban.
  • Anonymusxx
    Azt ugye tudod hogy össze is kell kalapáccsal törni a fészküket? Én is csak egy óra keresgélés után jöttem rá.
  • Carmageddon
    Nálatok is ilyen balfasz geci hogy beleakad abba a geci létrába?
  • Anonymusxx
    Valaki nem tudja hogy hogy lehet megoldani azt hogyha leteszem a tálcára a játékot utána vissza lehessen lépni?
  • steweee
    a kurzoros problámára vki tud vmit ?
  • Carmageddon
    Köszönöm szépen nagybb képekbe nincs?, nem bírom kinagyítani.
  • Anonymusx
    http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Outer_City

A 8 kőszoborról:

http://venetica.wikia.com/wiki/Pale_Hearts
  • Carmageddon
    A külvárosban kellene kiiktatni őket.
  • Anonymusx
    Itt egy angol leírás:

http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Inner_City
  • Carmageddon
    San két küldetését hol találom meg még?, szerintem teljesen kipucoltam vagyis nem látok többet a vérszívó denevérekből, a külvárosban, de azt jelzi, hogy van még belőlük csak már nem tudom hol nézzem.
    A másik meg 8 kőszobornak a szívét kell összeszednem.
  • Carmageddon
    Folytatása nem lesz?, nekem baromira bejön.
  • steweee
    még csak most fogtam bele. de nagyon tetszik. volt vkinek olyan problémája, hogy az egérkurzor láthatatlanná vált a játék alatt ? a fehér windóznyilacska helyett lesz egy bronz nyil, de az nem mozdul meg. ennek ellenére lehet evickélni a láthatatlan nyillal, de nem igazán jó így

vmi 5let ?

a dark soulsban is volt hasonló hiba, igaz ott eltüntetni akartuk a fehér nyilat mert ott maradt kéretlenül, de azt hiszem a dx okozza. viszont itt nem lehet "kérni" csak 1.02-es verzióval, ami ugye ebbe nyúl bele.
  • Empty
    A dühös szellemek elől csak menekülni lehet vagy ki is lehet őket csinálni?
  • Empty
    A térképen mikor egy kis kard és kék színű csillag van ott mi van valójában? Mert ott semmit nem találok!?
  • bendáj17
    Szerintem majd később lehet akkor azokat választani. Mondjuk fogalmam sincs jó rég játszottam vele.
  • NiGhTM4R3
    Helló!
    4. szintű vagyok, van pár képességpontom de fogalmam sincs hogyan kell ezeket elosztani? 'I' billentyű után van fizikai meg mentális képességfa, egyedül a holló ablak aktív, a többi nem fejleszthető.

Most ez hogy van?
  • bendáj17
    nincs mit örülök hogy tudtam segíteni. Jól emlékeztem hála.
  • awacs111
  • awacs111
    Nagyon szépen köszönöm a választ.Gyors és tökéletes volt.Tényleg ott volt.Hogy nem vettem észre?!Köszi szépen!!
  • bendáj17
    ha jól emlékszek a lakásán kell megnézni, a hídon átmenve de lehet rosszul tudom
  • awacs111
    Sziasztok!
    Ha esetleg van itt valaki,segíthetne.A szent tekercs küldetésnél elakadtam.Megvan a tekercs,visszamegyek az Arzenál kerületbe,s sehol nem találom a papot.Ha tudja valaki,megköszönném.
  • rosti
    Hali.
    Nekem az lenne a gondom,hogy nem tudom megidézni a tanács elöt az östanácstagot.
    A szellem idézés megtanulva de ez ugye passzív képeség.
    Beszéltem a csontvázával de mindig csak arrol lehet vele dumcsizni,hogy mi van a tanácsal.A tanácsnál meg azt mondják,hogy optimista vagyok ne tartsam fel őket.
  • gyonax
    Én se, de attól elismerem, hogyha tudnék rá nem Gothicként nézni, akkor nem lenne rossz.
  • totya4
    Végig sem vittem a negyediket...
  • gyonax
    "a negyedik említésre sem méltó" -> ezt azért enyhe túlzásnak érzem... ha Gothic-ként nézel rá, akkor teljesen igazad van, de ha attól eltekintesz akkor egynek nem rossz(nem azt mondom hogy jó, de nem rossz:))
  • MerlinW
    Divnity, Witcher, Dragon Age 1-2, Jade Empire, Fable, Mass Effect 1-2 (ez ugye sci-fi környezet), Knights of The Old Republic 1-2 (Star Wars), Risen, Gothic 1-3 (a negyedik említésre sem méltó), Morrowind, Oblivion, stb.
  • Ironman2
    Fable
  • bendáj17
    azt én is tudom ajánlani nagyon jó játék fantasztikus lett.
  • monya1
    Ebben a stílusban a The Witcher volt számomra a legjobb, az Enhanced Edition változatában még a magyar szinkron is megtalálható. Kb. 3-4x hosszabb játékidő a Veneticahoz képest.
  • monya1
    Gondolom üres üvegcséid is vannak, növényt odahúzod a kémcső ikonhoz, sokmindent effekt nem történik, csak az hogy a tárgylistában kezd fogyni a növények és üres üvegcsék száma, az életerő vagy a manna üvegcség száma pedig nőni fog.
  • gaspijoci
    Sziasztok!

Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Gothic-okon kívül? Ezeket már végig nyomtam.
    Nagyon rákaptam erre a stílusra.
    Előre is köszi!
  • totya4
    Kezdjük elölről, a képesség meg van tanulva, növényeim is vannak, mégis szürke marad a kis kémcső ikon akármit húzok rá. Szóval? :)