368
Venetica
-
Carmageddon #328 Végre sikerült megcsinálnom, hát kibaszott nehéz volt.
A következő az a 8 kőszobor lenne, azokat kéne most összeszednem. -
Carmageddon #327 Azt gondoltam mert más helyet nem találtam közvetlen. -
Anonymusxx #326 talán egy ablakon kell kimenni -
Carmageddon #325 Hát jól van megpróbálkozom minden épületbe bemenve. -
Anonymusxx #324 Lehet hogy valamelyik házon keresztül..
Amúgy rakd be google fordítóba azt amit belinkeltem ha nem tudsz angolul, ott le van írva hogy hova kell bemenni.. -
Carmageddon #323 Hol mentél fel? -
Carmageddon #322 Az arzenál bejáratánál van közel, látok egy létrát, de körbejárva az épületet nem találok bejutási helyet. :) -
Anonymusxx #321 el lehet azt, én most csináltam meg :) -
Carmageddon #320 Ja most már igen, de egy helyen nem lehet elérni a fészket a belvárosban. -
Anonymusxx #319 Azt ugye tudod hogy össze is kell kalapáccsal törni a fészküket? Én is csak egy óra keresgélés után jöttem rá. -
Carmageddon #318 Nálatok is ilyen balfasz geci hogy beleakad abba a geci létrába? -
Anonymusxx #317 Valaki nem tudja hogy hogy lehet megoldani azt hogyha leteszem a tálcára a játékot utána vissza lehessen lépni? -
steweee #316 a kurzoros problámára vki tud vmit ?
#309 -
Carmageddon #315 Köszönöm szépen nagybb képekbe nincs?, nem bírom kinagyítani. -
Anonymusx #314 http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Outer_City
A 8 kőszoborról:
http://venetica.wikia.com/wiki/Pale_Hearts
-
Carmageddon #313 A külvárosban kellene kiiktatni őket. -
Anonymusx #312 Itt egy angol leírás:
http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Inner_City
-
Carmageddon #311 San két küldetését hol találom meg még?, szerintem teljesen kipucoltam vagyis nem látok többet a vérszívó denevérekből, a külvárosban, de azt jelzi, hogy van még belőlük csak már nem tudom hol nézzem.
A másik meg 8 kőszobornak a szívét kell összeszednem. -
Carmageddon #310 Folytatása nem lesz?, nekem baromira bejön. -
steweee #309 még csak most fogtam bele. de nagyon tetszik. volt vkinek olyan problémája, hogy az egérkurzor láthatatlanná vált a játék alatt ? a fehér windóznyilacska helyett lesz egy bronz nyil, de az nem mozdul meg. ennek ellenére lehet evickélni a láthatatlan nyillal, de nem igazán jó így
vmi 5let ?
a dark soulsban is volt hasonló hiba, igaz ott eltüntetni akartuk a fehér nyilat mert ott maradt kéretlenül, de azt hiszem a dx okozza. viszont itt nem lehet "kérni" csak 1.02-es verzióval, ami ugye ebbe nyúl bele. -
#308 A dühös szellemek elől csak menekülni lehet vagy ki is lehet őket csinálni? -
#307 A térképen mikor egy kis kard és kék színű csillag van ott mi van valójában? Mert ott semmit nem találok!? -
bendáj17 #306 Szerintem majd később lehet akkor azokat választani. Mondjuk fogalmam sincs jó rég játszottam vele. -
NiGhTM4R3 #305 Helló!
4. szintű vagyok, van pár képességpontom de fogalmam sincs hogyan kell ezeket elosztani? 'I' billentyű után van fizikai meg mentális képességfa, egyedül a holló ablak aktív, a többi nem fejleszthető.
Most ez hogy van? -
bendáj17 #304 nincs mit örülök hogy tudtam segíteni. Jól emlékeztem hála. -
awacs111 #303 -
awacs111 #302 Nagyon szépen köszönöm a választ.Gyors és tökéletes volt.Tényleg ott volt.Hogy nem vettem észre?!Köszi szépen!! -
bendáj17 #301 ha jól emlékszek a lakásán kell megnézni, a hídon átmenve de lehet rosszul tudom -
awacs111 #300 Sziasztok!
Ha esetleg van itt valaki,segíthetne.A szent tekercs küldetésnél elakadtam.Megvan a tekercs,visszamegyek az Arzenál kerületbe,s sehol nem találom a papot.Ha tudja valaki,megköszönném.
-
rosti #299 Hali.
Nekem az lenne a gondom,hogy nem tudom megidézni a tanács elöt az östanácstagot.
A szellem idézés megtanulva de ez ugye passzív képeség.
Beszéltem a csontvázával de mindig csak arrol lehet vele dumcsizni,hogy mi van a tanácsal.A tanácsnál meg azt mondják,hogy optimista vagyok ne tartsam fel őket. -
gyonax #298 Én se, de attól elismerem, hogyha tudnék rá nem Gothicként nézni, akkor nem lenne rossz. -
totya4 #297 Végig sem vittem a negyediket... -
gyonax #296 "a negyedik említésre sem méltó" -> ezt azért enyhe túlzásnak érzem... ha Gothic-ként nézel rá, akkor teljesen igazad van, de ha attól eltekintesz akkor egynek nem rossz(nem azt mondom hogy jó, de nem rossz:)) -
#295 Divnity, Witcher, Dragon Age 1-2, Jade Empire, Fable, Mass Effect 1-2 (ez ugye sci-fi környezet), Knights of The Old Republic 1-2 (Star Wars), Risen, Gothic 1-3 (a negyedik említésre sem méltó), Morrowind, Oblivion, stb. -
Ironman2 #294 Fable -
bendáj17 #293 azt én is tudom ajánlani nagyon jó játék fantasztikus lett. -
monya1 #292 Ebben a stílusban a The Witcher volt számomra a legjobb, az Enhanced Edition változatában még a magyar szinkron is megtalálható. Kb. 3-4x hosszabb játékidő a Veneticahoz képest. -
monya1 #291 Gondolom üres üvegcséid is vannak, növényt odahúzod a kémcső ikonhoz, sokmindent effekt nem történik, csak az hogy a tárgylistában kezd fogyni a növények és üres üvegcsék száma, az életerő vagy a manna üvegcség száma pedig nőni fog. -
gaspijoci #290 Sziasztok!
Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Gothic-okon kívül? Ezeket már végig nyomtam.
Nagyon rákaptam erre a stílusra.
Előre is köszi! -
totya4 #289 Kezdjük elölről, a képesség meg van tanulva, növényeim is vannak, mégis szürke marad a kis kémcső ikon akármit húzok rá. Szóval? :)