368
Venetica
  • dlecso
    és ki az, hol találom?
  • Calver
    ollé
    palotában sehol, de Arsenal District-ben van egy aki még elvileg él a játék végén is.
  • dlecso
    ha valaki tudja a kérdésemre a választ légyszi irja meg mert már vissza mentem ujra csináltam és nem nyirtam ki de igy sem találok senkit akinél lehet fejleszteni a skillt
  • dlecso
    tudja valaki hogy a palotában kinél lehet fejleszteni a mentál skilleket? mert a mamit ki nyirtam outer citi-ben és csk olyat találok aki a harci skilleket fejleszti?
  • dlecso
    a parton szoktak állni gondolások velük lehet utazni
  • haxoror
    oké köszi
  • SaGa Jr
    Majd később lesz mikortól használhatod a gondolákat. Majd miután már kipucoltad a perzsa nagy hajót, utána lesz felajánlva hogy igénybe veheted a gondolások szolgálatait. Addig nem.
    Egyébként meg lesz olyan feladata ahová csak gondolával tudsz eljutni. Ilyenből egy lesz. Ezen felül meg csak az utazás gyorsítására szolgálnak a városban, más céljuk nincs.

A manus meg aki szólt hogy kövessed és bement a NotM-ba azt kövessed. Meglelni nem fogod de ez lényegtelen. Beszélj a főnökasszonnyal.
  • haxoror
    Mikortól lehet a gondolákat használni?

Elvileg találtam már "kikötőket" de mindegyiknél csak egy evező lóg ki a vízből, gondola egyiknél sincs.

Ja, meg egy gondolás emberke ott várt a net of the mask bejárata előtt, szólt hogy kövessem és bement a guildbe, soha többé nem láttam :/

szerintem valami nagyon nem stimmel, úgy néz ki a gondolák bugosak a játékomban, lesz olyan küldetés ahol feltétlenül szükséges hogy gondolát használjak?
  • dlecso
    Köszi szépen
  • Calver
    van 4 barlang a térképen, ezek közül az északnyugatiban van egy szobor, amit össze kell rakni, és a másik háromban egy-egy darabja. szedd össze a darabokat, rakd össze a szobrot, aztán kapsz egy új képességet, azzal fel tudod oldani a csaj védelmét és mehet a móka.
  • dlecso
    bocsi nem tud valaki segíteni elakadtam afrikában a csjszi elmenekült és nem tudok semmit csinálni már hatszor körbejártam a térképet
  • prixy
    Nagyon köszönöm!
  • Calver
    menj Jartha-hoz (Scarlett... ööö... nagynénje? ahol felébredtél még az elején, a támadás után), ő tud belőle ruhát készíteni - ezt btw el is mondja a két testvér szelleme amikor a kikötőnél leszállsz a hajóról, mondjuk lehet ha az ember nem veszi észre a felvillanó jelent, akkor könnyen kihagyható.
  • prixy
    Hello! Ismét zsákutcába értem. Kaptam afrikában egy port, amit ruhávalkellene kombinálni, hogy bejussak a palotába, de sajnos nem jövök rá, hogyan kell. Voltam kovácsnál is. Tud valaki segíteni?
    Köszönöm!
  • prixy
    köszönöm! Így már pillanatok alatt végeztem vele.
  • SaGa Jr
    Miután leszállt és jól elverted, ledobott egy lándzsát. Na azt szedd fel és használd.
    Mikor közeledik és "lő" rád, akkor háríts a pajzzsal. Ezzel a saját lövedékét visszaküldöd rá. Ezt párszor megismétled és vége a harcnak.
  • prixy
    Valaki tudna nekem (ismét) segíteni? A phonix madarral szemben a Twilight Worldben (africa után)van valami hatásos taktika? Egyszer leszállt, elpusztítottam, de feltámadt, és nem akar leszállni, a varázslataimra meg immunis.
    Hálás köszönetem!
  • prixy
    Köszönöm szépen! Megtaláltam! A mérgezésre is megvan a megoldás és már Afrikában járok. Nagyon tetszik ez a játék.
  • Calver
    átmész Inner City-ből Outer City-be és pont szemben lesz veled a háza, Nightwatch guild mellett.
  • prixy
    Most meg megmérgeztek, és nem tudom hogyan lehet meggyógyulni. Valaki túl van már ezen?
  • prixy
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Net of the Mask küldetéshez szükséges Viktor naplóját hol találom az Outercity-ben? Azt írja, hogy Viktor házában van, megvan a kulcs is, csak a házat nem találom.Köszönöm!
  • hermanus
    Ok,kösz.Közben már sikerült jó időben a trade centerhez érnem ,azóta a hajón is túl vagyok.Most arsenal districet csinálom.
  • prixy
    Közben sikerült 3-2-4-1 a helyes sorrend.
  • prixy
    Hello! Tudja valaki a Sophistos laboratóriumának az alán található 4 db kerék helyes kombinációját? Remélem emlékszik rá valaki.
    Köszi!
  • Calver
    éjszaka menj a Persian Trade Center-hez. a Lost Messenger-rel pedig még várj, később (Arsenal District) lesz csak meg a képességed h hullákkal beszélgess.
  • hermanus
    Kösz!Azt nem értem miért nem mutatja a térképen amelyik küldetést kijelölöm.Pl a 8db kő összegyűjtését sem.Lehet,hogy másik városrészben lesz?A persian trade center kulcsához elvileg valakivel találkoznom kellene de a térkép csak annak a bejáratához vezet ,de sehol semmi.Southern Bayben a csontival is beszélnem kellene csak nem tudom melyik képességet kell tanulnom.
  • Calver
    The Passage képességet használd ott, na meg mindig amikor ilyen "suttogó" hangokat hallasz - akkor mindig lesz egy Nexus Portal, amin átmehetsz és mindenféle vicces dolgokat találhatsz.

#101: Old Cathedral-ba majd Arsenal District környékén kell bejutnod, és majd a város alatti katakombákban lesz a bejárat.
  • hermanus
    Köszi a segítséget.A net -be bejutottam.Viszont az old cathedral-nal hiába járkálok,nappal és éjjel is kipróbáltam,nem találkoztam a két civilen és a kovácson kívül senkivel.Tuskerrel már beszéltem a tetőn.

Üdv
  • prixy
    A nézetmód váltás azt jelenti, hogy "odaátra" kell menni? Még én sem tudtam bejutni a Net of the Maskba, azt hittem más helyszínen találom majd meg a kulcsot.
    Köszi!
  • SaGa Jr
    A másodikhoz nem kell kulcs. Válts nézetmódot mikor benn vagy az előtérben és a megoldás az "arcodba üvölt", így simán átjutsz a másik helyiségbe.

Az első esetében meg kell keresned egy alvilági figurát aki majd infókkal lát el. Először a lezárt, beomlott katedrális bejáratánál nézz körül és diskurálj (majd kapni fogsz némi tippet hogy mikor és hol szerezheted meg a kulcsot)...
  • hermanus
    Köszi!Most épp két special keyt keresek,egyik a persian trade center a másik a net of the maskban a hall kulcsa.Valakinek emlék,hogy hol van?
    Üdv
  • Calver
    Moonblade-el gyakj.
  • hermanus
    Sziasztok!

Tudja valaki,hogy a twilight energyt hogy lehet feltölteni?
    Kösz
  • prixy
    Köszönöm szépen! Nem tudtam volna e nélkül az info nélkül megcsinálni. Ha hazamegyek, első dolgom lesz leverni.
    Köszi még egyszer!
  • SaGa Jr
    Nem kell őt verni. Fuss oda ahhoz az edényhez amit a bejátszás is mutaott (valami sárkányos urna) azt csapd szét. Ettől bepöccen és erősebben fog támadni.
    Ezután csak helyezkedj el a két oszlop egyikénél (állj közvetlen közel hozzá) és mikor lendíti a fegyverét hogy megcsapjon, gurulj félre. 2-3 találattal leomlik az oszlop. Ekkor odamész a másikhoz és ugyanezt eljátszod. A lényeg hogy saját magával nyiratod ki azt a melákot.

Utána jöhet a pofozkodás "odaát".
  • prixy
    Sziasztok!

Vaolaki tudna nekem segíteni? A hajón vagyok és Hectort kellene legyőznöm, de nem megy. Hiába csápolom, egy haja szála se görbül, a varázslataimra meg immunis. Valamit tuti nem jól csinálok. Mivel lehet elpusztítani?
    Köszi:
  • Calver
    kössz a tippeket, dárdáról már olvastam, de még nem járok ott, h meg tudjam szerezni, még csak a mérgezős mókánál vagyok.

perpill én leginkább úgy tolom, h ellenfelet először megmérgezem 3/3-as Deadly Injection-nel, majd váltás Hammer of Truth-ra, és 3/3-as Shattering Blows-al na meg esetleg 1-2 ütéssel kivégzem, igencsak hatékony kombináció hozzá van 3/4-es Blood Toll, repülő ellenfelek ellen meg 1/4-es The Plague... ó, meg persze Net of the Mask-tól Ring of the Ghosts, ami mental energy tölti mint a golyó

viszont egy jótanács mindenkinek: erőt NE toljátok fel 100-ra - ugyanis az a maximum, és onnantól kezdve szintenkénti 1 pontot nem fogjátok rá megkapni. ahogy elnézegettem olyan 30-as szintig jut el az ember, szóval 20-ason max 90-re húzzátok fel, az úgy pont jó lesz.
  • hermanus
    Köszönöm,remélem nem sokszor fogok elakadni.
    Üdv
  • Jocisan
    Szia!
    Ha a skill tree-ben meg van a képesség, akkor dobd le pu: az 1-es slotba, majd lenyomva tartva 1-es gombot védekezik.
  • hermanus
    Sziasztok!

Kis segítsége kellene.Hogy lehet blokkolni a harcban?Melyik billentyűvel,mit kell beállítani?Velencében próbálkoztam elsajátítani a skillt de nem ment.
    Előre is kösz.