Venetica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
velence elején járok, most jutottam be velencébe, mindent megcsináltam, a katakombák is kipipálva.... a pálya végén a kaput kell kinyitni... ott van az a denevér amit ki kell nyírni ami a házban van a levegõben... nem tudom megölni, minden képességet amim van azt kipróbáltam... de nem emgy le az élete, a mount blaid egyik tulajdonságát használom, ilyenkor lejebb ereszkedik, de hiába kaszabolom nem tom kinyírni... nem tom megölni, írja is, h valamilyen skill kell, h elbánjak vele...mire van szükségem, vagy hogy csináljam... köszönöm elõre is a segítséget
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha nincs más egyszer végigtolható igy teszek most én is de sajnos több a hiba mint a jó megvalósitás.
Még oktoberben toltam németül most feltettem ujra és sajnos semmi javulás.
Azért velencébe járkálva látszik hogy sokkal többet is kihozhatak volna ebböl a játékból.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
+ meseszerû
+ érdekes történet
+ szerethetõ karakterek
-harcrendszer idétlen
-korlátozott játéktér pl.: láthatatlan falak mindenütt, hogy ne mehessek arra. Az elején van egy bokáig érõ kis patak vagy inkább pocsolya, ha nem a hídon megyek át, akkor a láthatatlan fal megakadályoz, hogy átmenjek rajta. És sok helyen van ilyen.
-valami nem stimmel a frammel nálam, nem szaggat, de valahogy olyan fura.
-sok a bug. NPC jön felém, leszólítom hogy beszélgetek vele, ez sikerül is csak miközben beszélünk õ folyamatosan sétál elõre holott nem halad sehová mert épp beszélgetésben vagyunk. Több ilyennel is találkoztam.
Azért ha kijön egy-két patch hozzá, lehet hogy kap még egy esélyt. Jelen állapotában olyan erõs közepes. Ebben a mûfajban a Fable jobb, aki azt nagyon szerette és mindenképp egy olyan játékra vágyik, annak jól jöhet.
Risenhez hamar elkészült és hatlamas jó game az is.Remélem ezek is elkészülnek majd!
Next PC upgrade: 2022
Remélem készül hozzá magyarítás, mert ez eléggé Mass effect szintû "olvasós" rpg.
Divinity 2-tõl legalábbis sokkal jobb és barátságosabb is a látványvilág.
Nekem indításkor azt írja ki a játék, hogy "Az eljárás belépési pontja (?setGlobalVisibilityMask@Application@Pina@@QAEXI@Z) nem található a DLL-ben (Pina3Core.dll).
Pedig ott van a DLL fájlok között ez a Pina3Core.dll!!! És a patcht sem képes felrakni, mert ehhez a verzióhoz nem való azt írja ki angolúl. Most mit csináljak? Kérlek segítsetek!!! <#confused>#confused>
1. Unrar.
#
2. Burn or mount the image.
#
3. Install the game.
#
4. Install the patch from the crack dir to update your game to version 1.02.
#
5. Copy over the cracked content.
#
6. Play the game.
#
7. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
#
Van itt minden: új funkciók, optimalizálás, feltupírozott grafika, javított küldetésbugok stb.
No mindegy, várom. Remélem szaggatás-mentesebb lesz.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Meg nehogy már ne legyen. 😊
(Részemrõl mindegy, hogy angolról vagy németrõl fordítok. 😄
Még a játék sincs meg, szóval senki se vegye az elõbbit túl komolyan.)
Ilyeneket kéne magyarul kiadni nem a sok szart.
Egyelõre elég jó kritikákat kap a játék, bár vannak hibái. A történet nagyon jó, a dialógusok, animáció, átvezetõk szintén, a német szinkron etalon (reméljük, az angol se lesz rosszabb). Erõsen történetközpontú, emiatt szinte teljesen lineáris a játékmenet. Inkább akció, mint RPG, de legalább az akciórészt korrektül megcsinálták: kihívást jelent, ügyességet és taktikát is igényel a statokon felül. A fõellenfelek elleni harcok elég hosszúra tudnak nyúlni. A párhuzamos árnyékvilág megléte üdítõ, bár annyira nem ütõs, mint a Soul Reaverben volt. A feygverek és páncélok minden ellenféltípusra máshogy hatnak.
Vannak döntési lehetõségek itt-ott (fõleg a mellékküldetésekben), de a történet egészére nincsenek igazán kihatással. A dialógusok jól meg vannak írva, komolyabb hangvételûek, itt-ott csipetnyi humorral. Velence gyönyörû, és a labirintusok is állítólag nagyon jól meg vannak tervezve, élvezetes a bóklászás bent. Látszik, hogy eredendõen PC-re tervezték, és nem valami port, mert az irányítás és a felület abszolút kézreesik.
Végigjátszást ellehetetlenítõ súlyos bug nincs benne, de sok apró zavaró hiba viszont igen, fõleg a vizuális megjelenítésben (objektumok átütnek egymáson, ilyesmi). Rengeteg mászkálás van benne, quicksave nincs, helyette autosave van. Épületekbe bemenvén tölt, mint állat. Elég durva gép kell neki, egy overclockolt X2 4000+, 2 GB, GeForce 9600GT konfigon 1440x900 volt a max. felbontás, amin még elfutott AA nélkül, alacsonyabb felbontáson AA-val ugyanúgy fut, de rondább.