Venetica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb elmegy, nem nagyon vagyok rpg rajongó.. a dragon age origin vérvonalak hozta meg a kedvemet.. azt végignyomtam... most a venetika mellett, feltettem a risent és a divinity 2-t... de ezekkel még nem játszottam, csak kipróbáltam, h mennek-e.... sajna kevés idõm van, ma se játszok sajnos
Prince23
... és eddig hogy tetszik a gém?

Én a "Blood Toll" varázslattal nyírtam ki.
hali...
velence elején járok, most jutottam be velencébe, mindent megcsináltam, a katakombák is kipipálva.... a pálya végén a kaput kell kinyitni... ott van az a denevér amit ki kell nyírni ami a házban van a levegõben... nem tudom megölni, minden képességet amim van azt kipróbáltam... de nem emgy le az élete, a mount blaid egyik tulajdonságát használom, ilyenkor lejebb ereszkedik, de hiába kaszabolom nem tom kinyírni... nem tom megölni, írja is, h valamilyen skill kell, h elbánjak vele...mire van szükségem, vagy hogy csináljam... köszönöm elõre is a segítséget
Evin
Ez de régi videó. Még a német 1.02-es javítással együtt jött ki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Prince23
Evin
Hol láttad?

Encore
Hát igen, azok a legidegesítõbb játékok, amiknél látod, hogy ebbõl sokkal de sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Ez is épp ilyen 😞
wedge31
Szeptemberi játék max egy patch várható még de valszeg abból se lesz semmi.
Ha nincs más egyszer végigtolható igy teszek most én is de sajnos több a hiba mint a jó megvalósitás.
Még oktoberben toltam németül most feltettem ujra és sajnos semmi javulás.
Azért velencébe járkálva látszik hogy sokkal többet is kihozhatak volna ebböl a játékból.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Encore
Nem vártam semmit ettõl a játéktól és jól is tettem.

+ meseszerû
+ érdekes történet
+ szerethetõ karakterek

-harcrendszer idétlen
-korlátozott játéktér pl.: láthatatlan falak mindenütt, hogy ne mehessek arra. Az elején van egy bokáig érõ kis patak vagy inkább pocsolya, ha nem a hídon megyek át, akkor a láthatatlan fal megakadályoz, hogy átmenjek rajta. És sok helyen van ilyen.
-valami nem stimmel a frammel nálam, nem szaggat, de valahogy olyan fura.
-sok a bug. NPC jön felém, leszólítom hogy beszélgetek vele, ez sikerül is csak miközben beszélünk õ folyamatosan sétál elõre holott nem halad sehová mert épp beszélgetésben vagyunk. Több ilyennel is találkoztam.

Azért ha kijön egy-két patch hozzá, lehet hogy kap még egy esélyt. Jelen állapotában olyan erõs közepes. Ebben a mûfajban a Fable jobb, aki azt nagyon szerette és mindenképp egy olyan játékra vágyik, annak jól jöhet.
rotator
Nálunk február végén jelenik meg 6k-ért, magyarítás nélkül. Addig elleszek a ME2-vel.

Az elsõ benyomások tényleg jók. Bájos, meseszerû grafika, szerintem hasonlít is egy kicsit a Drakensangra, illetve a Divinity 2-re is, legalábbis mindegyik ilyen szép színes volt. Hát ha a játékmenetében is hozza azok színvonalát, akkor én már elégedett leszek.
grebber
Jaja ez a 3 game amihez készülhetne igazán: Venetica,Drakensang,Divinity 2

Risenhez hamar elkészült és hatlamas jó game az is.Remélem ezek is elkészülnek majd!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Kellemeset csalódtam a játék iránt.
Remélem készül hozzá magyarítás, mert ez eléggé Mass effect szintû "olvasós" rpg.
Divinity 2-tõl legalábbis sokkal jobb és barátságosabb is a látványvilág.

Ahonnan leszedtem egy csákó azt írta, hogy neki Virtual CD progival fut!

Nem engedi telepíteni!! Felrobbanok a méregtõl!<#falbav>

Solid Snake
Tényleg van benne "Pina dll" 😊 pedig a patch kell neki. Próbáld ki hogy átmásolod a patchet a játék telepített könyvtárába és onnan futtatod <#wave>
Hali

Nekem indításkor azt írja ki a játék, hogy "Az eljárás belépési pontja (?setGlobalVisibilityMask@Application@Pina@@QAEXI@Z) nem található a DLL-ben (Pina3Core.dll).

Pedig ott van a DLL fájlok között ez a Pina3Core.dll!!! És a patcht sem képes felrakni, mert ehhez a verzióhoz nem való azt írja ki angolúl. Most mit csináljak? Kérlek segítsetek!!! <#confused>

Solid Snake
Fut ez rendesen, akkor akad kicsit ha a menüt kérem le, de az sem vészes <#buck>
És a patch-el legalább gyorsabb lett? Mert nekem a német demó egy diavetítés volt. Ha mindent levettem, akkor is akadt, de még nagyjából elviselhetõen...
wedge31
Csalodni fogsz de egynek elmegy németül toltam egy keveset.

Prince23
A nõi witcher

Carloska
Nah ez jobban érdekel mint mass effect 2 õ 😄

1. Unrar.
#
2. Burn or mount the image.
#
3. Install the game.
#
4. Install the patch from the crack dir to update your game to version 1.02.
#
5. Copy over the cracked content.
#
6. Play the game.
#
7. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
#

Prince23
Venetica-RELOADED

rotator
2010 elején várható nemzetközi megjelenés (remélhetõleg angol nyelven).

grebber
grebber
rotator
Nálam az antialiast kikapcsolva szépen megy, azzal képregény. Az irányítás elég döcögõs, és nagyon durván csõjáték, szinte alig van mozgástér. :|

wedge31
Akkor nem véletlen a méretes patch a full játékhoz...<#nyes>

Nem tudok németül, de kipróbáltam... Hát elég iszonyatosan akad. Elég durva gépigénye van...
wedge31

rotator
A fórumról

Van itt minden: új funkciók, optimalizálás, feltupírozott grafika, javított küldetésbugok stb.

Evin
De akkor honnan tudja, hogy nagy lesz?!
No mindegy, várom. Remélem szaggatás-mentesebb lesz.

MerlinW
Jön (jövõ idõ) 😊

[merlinw.org]

Evin
Linket tudsz adni? Én csak az 1.01-et találom mindenhol.

rotator
Óriási patch jön a Veneticához, reménykedhetünk, hogy az angol változat már viszonylag problémamentes lesz. 😊

rotator
Lehet, hogy az átlag 10 fps ront az összképen. 😊 Nekem ez a grafika már bõven megfelelne, ha nem szaggatna. Na majd meglátjuk mozgásban pár hét múlva remélhetõleg.

Nekem nem tûnik csúnyának...
wedge31
Ugy néz ki megse fogja közeliti a Divine Divinity 2-öt eladásokba ,bár még van ideje rá.

dante3
Hát nem vagyok elájulva a játéktól, csúnya graf mellé nagy gépigény.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rotator
2009. október a tervezett kiadási dátum (az angol nyelvû GamesCom trailer alapján). Igaz, kiadója még nincs...

wedge31
Persze jelenleg egész biztos hogy lesz de nem a közeli jövöben ugyhogy türelem...

Evin
Ilyen kaliberû játékoknál mindig szokott lenni angol verzió. Csak idõ kérdése.
Meg nehogy már ne legyen. 😊
(Részemrõl mindegy, hogy angolról vagy németrõl fordítok. 😄
Még a játék sincs meg, szóval senki se vegye az elõbbit túl komolyan.)

wedge31
Azt már kitoltam angolul...<#vigyor1>

Prince23
ala Divine Divinity 2

wedge31
Ez még sokáig felejtös játék lesz mivel mégcsak tervezet angol kiadás sincs....<#szomoru1>

grebber
Kipróbálnám de csak hogy milyen (német tudás híján ugye esély nincs a játékra vele),de sajnos nem tudtam mûködésre bírni.Eddig ez az elsõ ilyen game amit nem tudok beizzítani.Ez is megtörtént.
Ilyeneket kéne magyarul kiadni nem a sok szart.

rotator
Nincs, nem is tudok róla, hogy késõbb lenne. Két Scarlettel rohangálnál, vagy mi? 😊

Egyelõre elég jó kritikákat kap a játék, bár vannak hibái. A történet nagyon jó, a dialógusok, animáció, átvezetõk szintén, a német szinkron etalon (reméljük, az angol se lesz rosszabb). Erõsen történetközpontú, emiatt szinte teljesen lineáris a játékmenet. Inkább akció, mint RPG, de legalább az akciórészt korrektül megcsinálták: kihívást jelent, ügyességet és taktikát is igényel a statokon felül. A fõellenfelek elleni harcok elég hosszúra tudnak nyúlni. A párhuzamos árnyékvilág megléte üdítõ, bár annyira nem ütõs, mint a Soul Reaverben volt. A feygverek és páncélok minden ellenféltípusra máshogy hatnak.
Vannak döntési lehetõségek itt-ott (fõleg a mellékküldetésekben), de a történet egészére nincsenek igazán kihatással. A dialógusok jól meg vannak írva, komolyabb hangvételûek, itt-ott csipetnyi humorral. Velence gyönyörû, és a labirintusok is állítólag nagyon jól meg vannak tervezve, élvezetes a bóklászás bent. Látszik, hogy eredendõen PC-re tervezték, és nem valami port, mert az irányítás és a felület abszolút kézreesik.
Végigjátszást ellehetetlenítõ súlyos bug nincs benne, de sok apró zavaró hiba viszont igen, fõleg a vizuális megjelenítésben (objektumok átütnek egymáson, ilyesmi). Rengeteg mászkálás van benne, quicksave nincs, helyette autosave van. Épületekbe bemenvén tölt, mint állat. Elég durva gép kell neki, egy overclockolt X2 4000+, 2 GB, GeForce 9600GT konfigon 1440x900 volt a max. felbontás, amin még elfutott AA nélkül, alacsonyabb felbontáson AA-val ugyanúgy fut, de rondább.

hy a gamehez vn co-op mód??(multi)

grebber
Na leért ,de így nem teszem fel magra mert nincs hozzá crack csak törölnék úgyis.