368
Venetica
  • Was
    A nevükre már nem fogok emlékezni, de varázslatokból a kétféle hp-szívót használtam legtöbbet. A fegyverekkel kapcsolatban mindegyik tipusnál megtanultam 3-as szintig a "mastery"-ket a kombók miatt (ha nem gyorsan kaszabolsz, hanem ütemesen egymás után, akkor egyre nagyobb sebzéseket viszel be). Aztán amikor megszereztem/megtaláltam azt a dárdát, amelyik mentális energiát szív el, akkor a "spear fury"-t sajátítottam el, és be is raktam jobb egérgombra, ez lett a kedvenc támadásom: ez egy négy lépésből álló támadás, a pajzszsal üt előszőr, aztán csap egyet a lándzsával és a végén még szúr is vele. Ez a skill is fogyasztja a mentális energiát, de mivel a fegyver meg elszívja az ellenségtől, ezért a támadás végére mindig visszanyerem az összeset.
    Egy-két nehezebb vagy immunisabb ellenségnél még a mérgezés varázslatot tudtam hasznosítani.
    Bár még ezeken kívül is megtanultam pár dolgot, de nem igazán használtam őket.
  • Calver
    wow, kössz a gyors választ, én is erre jutottam kb pár helyen körbenézve, ugrom is inkább akkor.

ellenben akkor már faggatózik kicsit képzettségekből te mit ajánlasz, mit érdemes megtanulni, és mit messze elkerülni?
  • Was
    Nagy bevétel nem lesz belőle, sőt minimális, de ha a rákokból nyerhető a lámpásba való olaj kinyeréséhez is ez a képzettség kellett, akkor jól jöhet. Főleg az egyik izmosabb ellenfélből is kinyerhető volt a lámpába való nafta, ami aztán nekem a játék végéig se fogyott ki.

Én egyébként megtanultam ezt a skill-t, mert az elején túl sok képzettségpontom volt, de az a néhány prém, amit szereztem tényleg nem sokat ért. Amiből több pénzt lehet nyerni, az a fegyverek, illetve ékszerek.
  • Calver
    gyors kérdés: Gut Animals képzettség megéri, vagy nem lesz elég dög ahhoz a játékban, h jelentős mennyiségű pénzt termeljen?
  • bat777
    valamilyen képesség vagy varázslat kell szerintem... a kottás vagy miazt jelenti, h tudok komonikálni a másvilágon. lehet, h ez kell, de ezt csak arsenal katakombákban lehet megtanulni..utánnaolvastam, most megyek arsenalba.... most kezdem..majd kiderül, h jol gondolom-e..szerintem kell hozzá képesség is
  • Jocisan
    Ja nem mindegyik csontival lehet beszélgetni, vagy bunyózni, főleg a játék elején lévő példányok csak "díszek"!
    Ez elég hülyeség, szóval ezt el Qrták!
    Szóval fog az működni.
  • bat777
    igen így csinálom.... megjelenik és klikk de semmi, kilép..na mindegy....
  • Jocisan
    A passage módban bal klikk (ki is írja hogy, Talk) tessék figyelni!
  • bat777
    bocsi válaszoltál :D sima bal klikkel kilép a passage módból és minden a régi... a csonti a helyén fekszik...
  • bat777
    a kérdésre nem feleltél!!!!! :D
  • Jocisan
    Ok!

Sok sikert. Ami érdekes még az egyik kocsmában a kalózos ének, na az tisztára mint a Monkey Islandben. Csontira sima bal klikk, és beszélhetsz vele.
  • bat777
    hali... a fészkes cuccról nem tudtam, h az a kémény :D

másik.. a csontivázak... már 3-mal találkoztam, az egyik az öbölben van kint, oda vissza feladat, rájöttem a passage módban kell lenni és olyan mintha élne, de hogy tudok beszélni vele, vagy kinyírni.... valamilyen varázslat kéne még.... addig megyek a kéményeket leszedem :)
  • Jocisan
    A fegyverek alap beállításnál Q-val lehet pörgetni, és ide lehet pakolni a hozzá tartozó skilleket, italokat stb.

TIPPEK:

- A démonok kiirtása a háztetőkről, kalapáccsal le kell rombolni a kéményt (fészket) is, akkor adja meg a küldetés végét, külvárosi rész, és belvárosi részeken egyaránt.

- Az ajtók kalapáccsal bezúzhatóak.

- A belvárosi kulcs megszerzéséhez varázslattal kell lezúzni a lebegő kis görényt a szobában.

- A csatornák nagyon labirintus szerűek, nagyon figyeljünk a térképre, sok helyszínt kihagyhatunk.

- Lehet majd ásni is, legyen ásónk, és a megszerzett térképeket derítsük fel.

- A küldetéseknél állítsuk be, hogy mutassa a térképen hová kell mennyünk.

- A varjú mutatja majd az utat (varázslat), ha a küldetésnél be van állítva (lásd egyel fent).

- Titkos, vagy fontos helyeket a varjak jelzik majd (varázslat 2)

- Mindenhová mennyünk be, házak, pincék tornyok .....stb. Tapasztalati pontot kapunk (zárnyitás), titkos dolgokat, tárgyakat találhatunk.

- Egy "búgó" hang figyelmeztet, ha a túlvilági síkra kell átváltani (koponya varázslat). A megjelenő kapun klikk. A csontvázakkal is ebben a módban tudunk beszélni.
  • bat777
    köszi... probálkozok
  • Was
    Igen, tényleg ez az, most ahogy nézem a skillbar fel is van osztva a 3-as után. Mindenáron az "Input" beállításoknál kerestem erre opciót, a "Gameplay"-ig már nem jutottam el...
  • Was
    Hát konkrétan nem emlékszem melyik küldetés(ek) vitt(ek) előbbre, de úgy emlékszem, hogy a "Persian trade house" - nál volt egy incidens, ami fontos, illetve Sophistos és a "Claw" utáni nyomozás lényeges. De nem ugrik be melyik momentum után jutottam át az Arsenal negyedbe.
  • bat777
    hali... megint megakadtam...
    inner city városrészben járok velencében... van vagy 10 feladatom, de egyikkel sem boldogulok..
    - a guard capitain-nak már kész 2 feladata, és a kocsmába mutat vissza a feladat... és mikor hozzámegyek.. nem trágyál velem...
    - a trade center mellett meg a tetőn van csontiváz... alkalmazom a passage-t és akkor olyan mintha élne... de nem tom, h mit kell ilyenkor csinálni...
    -sajnos van vagy 4 hely ahová kulcs kell. minden épületet végigjártam, trágyáltam mindenkivel.. de nem tudok előrébb menni...

ha valaki tud ezekben segíteni, akkor megköszönném
  • gyonax
    Be lehet kapcsolni menüben a dynamic skillbart(vagy valami islyesmi a neve) utána a jobb egérgomb meg az 1,2,3 fegyverenként változik
  • Was
    Na a végére értem. A történet és a hozzá kreált világ eléggé jól sikerült azt mondhatom így a végén, főleg az afrikai kiruccanástól kezdve vált érdekesebbé. A harcrendszer is megszerethető, az elején talán egy kicsit könnyű volt, de később több ellenféllel szemben és a "boss"-harcokban már jobban élvezhető, főleg a különböző kombókkal, skillekkel együtt használva.
    Az zavart egy kicsit -vagy csak én nem jöttem rá hogy kell- hogy a fegyverváltással nem lehetett a hozzátartozó betárazott speckókat is váltani, pl a jobb egérgombra, illetve a gyorsbillentyűkre: vagyis set-eket váltani. Mivel a fegyverek között elég gyakran kellett váltogatni az ellenfelek függvényében.
  • alma2
    Bar mar 1 hete nem neztem ra, velenceig birtam, neha amultam milyen otletes helyszinek vannak. Olyan tipikus nemet jatek, az osszes pozitiv negativ tulajonsagaval. Konzolon is letezeik vagy letezni fog, azert az sokat elarul a bonyolultsagarol, magyarul rem egyszeru :)
    Inkabb kossek meg a kezem es folyamatosan valtozo helyszint kapjak, mondjuk assasin creed aminel szerintem nagyon ugyesen megoldottak, es kilog a sorbol, mint amit itt kapok, hogy menjek el balra, fogjam meg az almat, vigyem el jobbra, utana az almaert kapok leragott almacsutkat, azt vigyem vissza az almaarushoz majd o ad valamit. Ezt egy jatekban sem birom elviselni hosszabb ideig ehhez mar oreg es turelmetlen vagyok. Velence utcair ruhangalva mar szembe talalkozam ezzel. Nem tudom mennyire vittek tulzasba a kesobbiekben. Szo mi szo inkabb ezzel jatszottam mint a mass effect 2-vel a rengetek hibaja ellenere.
  • bat777
    kb elmegy, nem nagyon vagyok rpg rajongó.. a dragon age origin vérvonalak hozta meg a kedvemet.. azt végignyomtam... most a venetika mellett, feltettem a risent és a divinity 2-t... de ezekkel még nem játszottam, csak kipróbáltam, h mennek-e.... sajna kevés időm van, ma se játszok sajnos
  • Prince23
    ... és eddig hogy tetszik a gém?
  • Was
    Én a "Blood Toll" varázslattal nyírtam ki.
  • bat777
    hali...
    velence elején járok, most jutottam be velencébe, mindent megcsináltam, a katakombák is kipipálva.... a pálya végén a kaput kell kinyitni... ott van az a denevér amit ki kell nyírni ami a házban van a levegőben... nem tudom megölni, minden képességet amim van azt kipróbáltam... de nem emgy le az élete, a mount blaid egyik tulajdonságát használom, ilyenkor lejebb ereszkedik, de hiába kaszabolom nem tom kinyírni... nem tom megölni, írja is, h valamilyen skill kell, h elbánjak vele...mire van szükségem, vagy hogy csináljam... köszönöm előre is a segítséget
  • Evin
    Ez de régi videó. Még a német 1.02-es javítással együtt jött ki.
  • Prince23
    HiTech videó
  • Evin
    Hol láttad?
  • Encore
    Hát igen, azok a legidegesítőbb játékok, amiknél látod, hogy ebből sokkal de sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Ez is épp ilyen :(
  • wedge31
    Szeptemberi játék max egy patch várható még de valszeg abból se lesz semmi.
    Ha nincs más egyszer végigtolható igy teszek most én is de sajnos több a hiba mint a jó megvalósitás.
    Még oktoberben toltam németül most feltettem ujra és sajnos semmi javulás.
    Azért velencébe járkálva látszik hogy sokkal többet is kihozhatak volna ebböl a játékból.
  • Encore
    Nem vártam semmit ettől a játéktól és jól is tettem.

+ meseszerű
    + érdekes történet
    + szerethető karakterek

-harcrendszer idétlen
    -korlátozott játéktér pl.: láthatatlan falak mindenütt, hogy ne mehessek arra. Az elején van egy bokáig érő kis patak vagy inkább pocsolya, ha nem a hídon megyek át, akkor a láthatatlan fal megakadályoz, hogy átmenjek rajta. És sok helyen van ilyen.
    -valami nem stimmel a frammel nálam, nem szaggat, de valahogy olyan fura.
    -sok a bug. NPC jön felém, leszólítom hogy beszélgetek vele, ez sikerül is csak miközben beszélünk ő folyamatosan sétál előre holott nem halad sehová mert épp beszélgetésben vagyunk. Több ilyennel is találkoztam.

Azért ha kijön egy-két patch hozzá, lehet hogy kap még egy esélyt. Jelen állapotában olyan erős közepes. Ebben a műfajban a Fable jobb, aki azt nagyon szerette és mindenképp egy olyan játékra vágyik, annak jól jöhet.
  • rotator
    Nálunk február végén jelenik meg 6k-ért, magyarítás nélkül. Addig elleszek a ME2-vel.
  • Was
    Az első benyomások tényleg jók. Bájos, meseszerű grafika, szerintem hasonlít is egy kicsit a Drakensangra, illetve a Divinity 2-re is, legalábbis mindegyik ilyen szép színes volt. Hát ha a játékmenetében is hozza azok színvonalát, akkor én már elégedett leszek.
  • grebber
    Jaja ez a 3 game amihez készülhetne igazán: Venetica,Drakensang,Divinity 2

Risenhez hamar elkészült és hatlamas jó game az is.Remélem ezek is elkészülnek majd!
  • Prince23
    Kellemeset csalódtam a játék iránt.
    Remélem készül hozzá magyarítás, mert ez eléggé Mass effect szintű "olvasós" rpg.
    Divinity 2-től legalábbis sokkal jobb és barátságosabb is a látványvilág.
  • Danryu82
    Ahonnan leszedtem egy csákó azt írta, hogy neki Virtual CD progival fut!
  • Danryu82
    Nem engedi telepíteni!! Felrobbanok a méregtől!
  • Solid Snake
    Tényleg van benne "Pina dll" :) pedig a patch kell neki. Próbáld ki hogy átmásolod a patchet a játék telepített könyvtárába és onnan futtatod
  • Danryu82
    Hali

Nekem indításkor azt írja ki a játék, hogy "Az eljárás belépési pontja (?setGlobalVisibilityMask@Application@Pina@@QAEXI@Z) nem található a DLL-ben (Pina3Core.dll).

Pedig ott van a DLL fájlok között ez a Pina3Core.dll!!! És a patcht sem képes felrakni, mert ehhez a verzióhoz nem való azt írja ki angolúl. Most mit csináljak? Kérlek segítsetek!!!
  • Solid Snake
    Fut ez rendesen, akkor akad kicsit ha a menüt kérem le, de az sem vészes
  • csgj
    És a patch-el legalább gyorsabb lett? Mert nekem a német demó egy diavetítés volt. Ha mindent levettem, akkor is akadt, de még nagyjából elviselhetően...