Venetica
← ElőzőOldal 8 / 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja úgy könnyû.
Én azért megnézem németül, mert jó játéknak tûnik, én meg kíváncsi vagyok.
Én azért megnézem németül, mert jó játéknak tûnik, én meg kíváncsi vagyok.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én pár órán belül le tudnám rántani, de sajnos annyira nem tudok németül. 😊 Feleslegesen letölteni 5 gigát meg nem olyan jó móka.
Én már szerzem befelé 😄 Amint leér kb 4-5 nap ha benem gyorsul azt tolom fel mag-ra!
Next PC upgrade: 2022
Elõször elérhetõség kellene. Én sehol sem találtam.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
1.01-es német patch
Venetica Patch 1.01 ab sofort erhältlich
Zum Release stellen wir euch einen ca. 40 MB großen Patch zur Verfügung, der ab sofort hier auf der Website erhältlich ist. Zur Downloadsection.
Folgende Tweaks und Fixes wurden vorgenommen:
* Verbesserung der Interaktion von Questgebern/NPCs und Scarlett
* Mehr Slots in der Schnellstartleiste (9 statt 7)
* Sonderpreise der Händler im Handelsmenü speziell markiert
* Anzeige von allgemeinen Spielhinweisen während der Ladevorgänge
* variantenreichere Tagesabläufe NPCs
* Pathfinding NPCs verbessert
* KI verbessert
* Balancing optimiert
* Loot-Balancing/Verteilung der Beute optimiert
* Grafische Verbesserungen: Texturen, Clippings, Kameraeinstellungen, Zwischensequenzen, Beleuchtungen
* Performance-Optimierungen
* div. Bugs behoben
* div. Sound- und Grafik-Fehler behoben
Venetica Patch 1.01 ab sofort erhältlich
Zum Release stellen wir euch einen ca. 40 MB großen Patch zur Verfügung, der ab sofort hier auf der Website erhältlich ist. Zur Downloadsection.
Folgende Tweaks und Fixes wurden vorgenommen:
* Verbesserung der Interaktion von Questgebern/NPCs und Scarlett
* Mehr Slots in der Schnellstartleiste (9 statt 7)
* Sonderpreise der Händler im Handelsmenü speziell markiert
* Anzeige von allgemeinen Spielhinweisen während der Ladevorgänge
* variantenreichere Tagesabläufe NPCs
* Pathfinding NPCs verbessert
* KI verbessert
* Balancing optimiert
* Loot-Balancing/Verteilung der Beute optimiert
* Grafische Verbesserungen: Texturen, Clippings, Kameraeinstellungen, Zwischensequenzen, Beleuchtungen
* Performance-Optimierungen
* div. Bugs behoben
* div. Sound- und Grafik-Fehler behoben
Next PC upgrade: 2022
Remélem lehet majd ugy tolni angol szövegel mint a Divinity 2.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mármint az angol nyelvü megjelenésre gondoltam mert németül szept 4-én jön a game.
tuknám
További képek és adatok
Részlet a gamestarból:
Akció-RPG kalandjátékokra specializálódott csapattól. Az Ankh és a Jack Keane német fejlesztõi nem pihennek.
Mindig érdekes dolgot eredményez, ha a suszter úgy dönt, hogy egy rövid kitérõ erejéig eltávolodik a kaptafától. A német Deck 13 csapata az utóbbi években némi hírnévre tett szert a LucasArts hagyományaira emlékeztetõ kalandjátékaival. Bájos, rajzfilmszerû külsõ és egy jó adag humor jellemzi alkotásaikat. Bár tény és való, hogy a német humor hajlamosabb megfeküdni az átlagember gyomrát, mint a Ron Gilbert és Tim Schafer nevével fémjelzett zseniális poénok.
A fantasy elemekkel gazdagon dekorált Velencében járunk, ahol az ifjú Scarlett kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy õ a Halál lánya. Minderre társa meggyilkolása, s egy halottidézõ szekta felbukkanása után derül fény.
- A tervek szerint Velence egy élõ és lélegzõ város képét nyújtja majd. A tereken emberek nyüzsögnek, kereskedõk kínálják portékáikat, zseb- és gégemetszõk lapulnak a sötét sikátorokban.
- Az Alkonyi Világ hatalmának segítségével átléphetjük az élõk és a holtak birodalmát elválasztó határvonalat. Apánk erejét harc közben is használhatjuk (Még nem tisztázott, hogy ez mit jelent pontosan.)
- Ellenfeleink között életre kelt rémálmokkal is találkozunk (Tiszta Elm utca!)
- Scarlett képességeit játékstílusunkhoz igazítva fejleszthetjük.
A megjelenés 2009-re esedékes PC és Xbox 360 platformokra.
Részlet a gamestarból:
Akció-RPG kalandjátékokra specializálódott csapattól. Az Ankh és a Jack Keane német fejlesztõi nem pihennek.
Mindig érdekes dolgot eredményez, ha a suszter úgy dönt, hogy egy rövid kitérõ erejéig eltávolodik a kaptafától. A német Deck 13 csapata az utóbbi években némi hírnévre tett szert a LucasArts hagyományaira emlékeztetõ kalandjátékaival. Bájos, rajzfilmszerû külsõ és egy jó adag humor jellemzi alkotásaikat. Bár tény és való, hogy a német humor hajlamosabb megfeküdni az átlagember gyomrát, mint a Ron Gilbert és Tim Schafer nevével fémjelzett zseniális poénok.
A fantasy elemekkel gazdagon dekorált Velencében járunk, ahol az ifjú Scarlett kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy õ a Halál lánya. Minderre társa meggyilkolása, s egy halottidézõ szekta felbukkanása után derül fény.
- A tervek szerint Velence egy élõ és lélegzõ város képét nyújtja majd. A tereken emberek nyüzsögnek, kereskedõk kínálják portékáikat, zseb- és gégemetszõk lapulnak a sötét sikátorokban.
- Az Alkonyi Világ hatalmának segítségével átléphetjük az élõk és a holtak birodalmát elválasztó határvonalat. Apánk erejét harc közben is használhatjuk (Még nem tisztázott, hogy ez mit jelent pontosan.)
- Ellenfeleink között életre kelt rémálmokkal is találkozunk (Tiszta Elm utca!)
- Scarlett képességeit játékstílusunkhoz igazítva fejleszthetjük.
A megjelenés 2009-re esedékes PC és Xbox 360 platformokra.
tetszetõs<#eljen>#eljen> +fav
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Platform: PC, Xbox360
Fejlesztõ: Deck 13
Kiadó: DTP
Megjelenés: 2009
16. században játszódó kaland RPG-n dolgozik a dtp és az Ankh, valamint a Jack Keane címû játékokat is jegyzõ Deck 13. A Venetica PC-re és Xbox 360-ra készül.
A játékban Scarlettet, a Halál lányát irányítjuk, a helyszín Velence lesz, a megjelenés pedig valamikor 2009-re várható.
TRAILER
Fejlesztõ: Deck 13
Kiadó: DTP
Megjelenés: 2009
16. században játszódó kaland RPG-n dolgozik a dtp és az Ankh, valamint a Jack Keane címû játékokat is jegyzõ Deck 13. A Venetica PC-re és Xbox 360-ra készül.
A játékban Scarlettet, a Halál lányát irányítjuk, a helyszín Velence lesz, a megjelenés pedig valamikor 2009-re várható.
TRAILER
← ElőzőOldal 8 / 8