335
kisteherautók,furgonok,városi kisárúszállítók
-
iszakos #55 Én is ugy látom,hogy inkább arra kellett volna törekedni,hogy az első túlnyúlás minnél kevesebb legyen,és a Crafteron kivül minden gyár szinte erre is törekszik. -
iszakos #54 ha választani kéne,én jobban bízok a Sprinterekben. -
iszakos #53 :D:D:D:D
És szerinted azzal mire megyek?:D
-
iszakos #52 Ugy gondolom,hogy alkalmazottaknak is lehet venni jó autókat,csak a körmükre kell nézni,hogy mennyire tartják karban az autót.Egy soförnek nem csak az a dolga,hogy vezessen,hanem figyeljen is az autójára.Természetesen a cégnek se szabad elsporolni a szükséges karbantartási költségeket. -
#51 de van 15 centis légtér ami a lökhárító között és a lábad között van :D -
iszakos #50 Én jártam L300-al,és mondhatom,hogy az öngyilkosok autója!Frontális ütközésnél amig a lábad enged az a gyürödési zóna,ugyanis a lábtér elött nincs semmi ami védelmet nyújtana. -
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#48 csak hát ezek munkaeszközök nem putyujgatni való kedvencek ... -
#47 Hát ahhoz én sem venném meg. De hogyha magamnak kell és csak én járok vele akkor megveszem mert akkor tudom hogy hogy nincs szétverve az az autó. -
#46 ahhoz hogy alkalmazottak üsség vágják ahhoz nem fogják egyiket sem venni -
#45 Regionális és belföldi fuvarozásra viszont első osztályú. -
#44 Ezekkel egy baj nemzetközihez inkább kamion, városban csikicsukizni meg kínszenvedés. -
#43 Nekem csak az nem teszik hogy nagyon drágák. Amúgy szerintem nagyon szépek lettek, a 6 hengeres 2.5literes 163 lovas motor szerintem nagyon jó ráadásul nagyin csendes is.Kényelmi funkciók úgy szint nagyon jók csak vásárlásnál győzd fizetni amit választottál:) Ami a legjobban elnyerte a tetszésem belülről az az Olajhidraulikus vezetőülés az nem rossz! 5/5-ös jármű véleményem szerint. Csak az ára arra vezethető vissza hogy a Sprinterrel testvérek, ez dob sokat felfele az árán.
Felső Crafter alsó Sprinter.
Itt egy kis összehasonlító teszt.
Vonalok is ugyan azok így első ránézésre pár elemi eltérés van csak. -
#42 az árán nem látszik a közösen olcsóbb elv -
#41 A Crafter a Mercedes Sprinter "testvére",így érthető miért lett ekkora. -
#40 alváz előtt lehet ülni ???
l300 4x4 -
#39 "gazdasági válság "
-na ezzel csak az nem nyúlt mellé,aki 2008 10 hó előtt meghalt! -
#38 Ha az alváz előtt ülsz akkor mit ér?
Amúgy is 20 éve önhordó mindegyik! -
#37 szerintem a crafterral nagyon mellényúltak :
- túl nagy (pláne az orra)
- túl drága
- gazdasági válság -
#36 azé ha alvázas az sokat segít ... -
#35 A legjobbak!
Valahogy úgy vagyok a kettővel hogyha Dobozossal/Platóssal/Ponyvással vagy autómentővel vagy ilyennel kéne járnom akkor az Iveco, de ha furgon vagy busz akkor a Crafter -
#34 Ez nem fake!
Minden buldogfülkés kisteherautó életveszélyes még üresen is,nem véletlen hogy mostanában már csak a távol-keleten gyártanak ilyent,ahol a helykihasználtság mindennél fontosabb.
A toyota hiace pl. 1996-ben volt utoljára ilyen.
A farmotoros vw meg pláne szar,mert végig tolja a motor súlya.
/25 évesen meg már csak úgyis vasoxid/
Szegény ember okosan hajtson-ennyi! -
#33 ez nem is alvázas ? mert akkor lehet hogy nem fake -
#32 már láttam de ha mondjuk nem 1500kiló cement lenne hátul vagy valami hasonló :D akkor talán szebb eredmény lenne... meg amúgy is ha ütközöl akkor fékezel és nem mozdulatlan mint a fal (mármint aminek nekimész) -
#31 -
#30 -
#29 na mi van feladtam a magaslabdát ?
ez annyira unicum autó hogy simán lehetne banner szereplő -
#28 -
#27 szerintem ez a világ legjobb kisteherje amióta az eszemet tudom ezzel járnak a kommandósok a régi piszkos herri idején is a 70-es években és még most is a XXl. században a betmen dárknájtban is hogy mi a titka (valszeg a jó helykihasználtság)
-
#26 Kisteherautó:)
-
#25 aztolvastam: kistehén -
#24 dögös nagyon -
#23 inkább az a beteg mikor beál parkolóba gls kocsi oszt akkora a segge meg hossza mint egy 14 méteres kamionnak
meg van egy másik, vörös hasonló mint ez, a házunk alatti cégé, annak is akkora hátulja van, sose látni tőle ki tolatásnál parkolóból:@
-
öregember #22 na ehhez már kicsit betegnek kell lenni
-
#21 Hát én sokat szaladgálok kis tehergéppel:D Ez a meolom, járom az országot és pestet:D
Kettő volt alattam eddig mind 2 Paugeot Partner..
Az egyik 1.9 Sima Szivó diesel volt őt 120000 ezerrel kaptam 240000km el adtam le.. Ime:
A másik pedig egy 1.6 HDI a mai napig ezzel megyek (a csaj már nincs rajta, csak a logok:D) Őt 6km-el kaptam most 89000km van benne:
Ime:
Én szeretem őket:D Fölleg az 1.6 HDI erős mint a szar:D és nagyon jo vezetni!
-
iszakos #20 a crafter az végülis az LT széria helyett van,vagy még azt is gyártják? -
iszakos #19 szó szerint kisteherautó! -
iszakos #18 Hát igen nincs olyan hegyi út amin ne menne fel!:) -
DIESEL DOG #17 Én a VolksWagen Craftert tartom mostanában jónak... -
iszakos #16 Sufni tuning!:D:D:D:D:D
De praktikus megoldás az tény.