395
Virtua Tennis 4
  • Firerock
    júni 19et olvastam
  • danny94
    Nah tudja v.ki, h pontosan mikor fog kijönni PC-re Európában???
    Mert mind1ik oldalon mást írnak, 1iken június 12, másikon június 26...
  • Prince23
  • zsilka péter
    És akkor majd honnan lehet beszerezni, és mikor?
  • Prince23
    Dobozos verzióban lehet nem jön ki

Steam, direct2drive, game.co.uk
  • zsilka péter
    Na, mostmár mindenhova az van írva, hogy Megjelent: http://www.sega.com/games/virtua-tennis-2009
  • Prince23
    Boxon tolod?
  • Krista5
    Ahogy olvasom a GK-n a cikket tényleg a World Tour túl könnyű ( már előbb írtam én is ) , engem a zene tökre nem érdekel , hogy gázos nem foglalkozok vele!
  • Prince23
    Írták, hogy nincs jól belőve a nehézségi szint. Konzolon tolod mi?
  • Krista5
    Nyugi nagyon jó a játék szerintem érdemes volt megvenni!:D
    Én már Normal szinten nyerek 6/0 , 6/1 -re most kezdem el HARD-on
  • zsilka péter
    Amerikai VT 2009-es oldalon már a PC-hez az van írva, hogy megejelent.
  • danny94
    már naon várom, yoonak ígérkezik... ;)
  • Prince23
    GK teszt!!!
  • Attelee
    Csak müködjön!Pénzt nem adnék értre amugyse,mert sokkal nem jobb mint az elözö rész,a Top Spin3 pedig PC-seknek álom marad sajnos!
  • Prince23
    Épp csipszet ettem egykézel írtam, azért van eza zagyvaság :D (most vettem észre hogyan írtam :D)

Én is nagyon várom már ezt a gémet, de asszem steames lesz meg direc2drive. Dobozos verzió nem garantált.
  • Attelee
    Igy már igen
  • grebber
    PC-re is ez a dátum van!
  • Prince23
    konzolon már május 28 ta kin van. lényegtelen h mirn borító, lehet mindegyik részlegnél -xbox- az a borító áll.

egyébként nem is értem miért szövegelek, hiszen heti játékmegjelenések
  • Attelee
    igen és egy PS3-as boritó!
  • grebber
    Hát ha kicsit megnézed ott van bal oldalon hogy :

Release: Jun 9, 2009
  • Attelee
    És ebböl te honnan szürted le h holnap jön?
  • Prince23
    Holnap jön PC-re is!
  • grebber
    Ipon értékelése 70%
  • carlos05
    Az lenne a kérdésem h megint csak 20 név/játékos van beosztva a ranglista 200 helyére v ezen változtattak?
  • Krista5
    Játékmenet: Szép minden salakon igazán jó hogy meglátszódik a labda nyoma salakon de elég hamar eltűnik...
    Ha játékosoddal mozogsz akkor mint a valóságban a salak is "mozog" :)
    Very easy-n és easy-n nagyon könnyű! Easín 2-3 nap múlva sima 6-0 vagy 6-1 körül! Normal-on már elég nehéz!! Olyan ütéseket adnak amire mozdulni se tudsz de itt is lehet nyerni!
    Hard-on ha ütsz egy gyenge szervát olyan return-et ütnek nem tudsz rá mozdulni se!! :S
    A neheze normalon kezdődik! ( Szinte olyanokat ütnek amire te szinte nem lennél rá képes )
    AZ baj , hogy a nők is olyankoat futnak be mint a férfiak nincs sok különbség a két különböző nem mozgása (sebessége) között. Ha van az is minimális!
  • danny94
    jah a heti megjelenések között sincs ott, én is azt olvastam, h 1x-re jön a konzolossal együtt, de sz.tem ebben a hónapban már lex PC-s verzió, mert külföldi oldalakon azt írják, h 2009 június!!!
  • Attelee
    Szia engem érdekelne h a játékmenet még mindig olyan könnyü-e mint az elözö részben?Van-e benne valami Risk shot mint a top spin-ekben,vagy
    még mindig két gombot kell nyomkodni?
    A karrier modnak van-e értelme ill.h mien hosszú!Megint csak a Top Spin2 karrier modját hoznám fel tehát ahhoz képest milyen,mert az nekem tetszett!
  • Attelee
    Engem is érdekelne a PC-s verzió,de a Gamekapcson-a heti játékmegjelenéseknél sincs ott a PC-s verza!
    Korábban pedig ugy volt h egyszerre jön mind!

Lehet h nem is lesz Pc-re?
  • danny94
    tom, h konzolra már kint van, de nekem PC-re kell, nemtod pontosan, h PC-re mikor jön ki???
  • Krista5
    Konzolon máj. 25-én jött Európába.
    Hallottam egy olyan pletykát , hogy PC-re csak tölthető verzió lesz és nem adják ki eredetiben de ez szerintem HÜLYESÉG.

Multiplayerben nem tudok játszani nem tépkedem ki akábelt a gépből!:)

Ha saját játékost hozol létre , Lépések:
    - előszőr kiválasztod a nemet
    - utána rengeteg beállítás van az arc formálására pl. orr nagyobbítása meg ezek de konkrétan arcokatnem válogathatsz egyet kiad ezen lehet amit akarsz pl. bőrszín.
    - Utána mutat egy földgömböt kiválasztod a székhelyedet ahova haza lehet jönni pihenni! :)
    - Utána elindul normálisan a karrier tornákkal!!!
    - Lehet menni edzeni rengeteg lehetőség van szerva javítására stb...
    - Minijátékok is vannak pl. billiárd féleség meg aligátor elüldözés ( ez már egy kicsit gagyi)
    - Később szerezhetsz párostársat is magadnak akivel elindulhatsz tornákon is! Egy tornára vagy egyesben indulsz el vagy párosban
    - Nekem szívem szerint zavar ha megnyerek pl. egy ATP 250-es versenyt egyesben akkor is max. 2 helyet lépsz előre a ranglistán ( előszőr a 100. helyről kezdesz az amatőrök között)
    - Nagyon könnyű tornákat nyerni az ellenfél is gyengén üti vissza a labdát simán behelyezed. Kb. 30 ATP 250-versenyt megnyertem + még egy 500-ast is és csak a 75. helyen állok!! :S .. Mire első leszek.....
    HA elindulsz egy tornán akkor is 2 GAMET KELL MEGNYERNED és MEGNYERED A MECCSET :(
    1 tornán 3 meccset kell játszanod párosban 2-t ....
    Vagyis párosban másfél perc alatt megnyersz egy tornát...
    Ezek az az apró hibák vannak ( ki szerint apró?? )
    Ennyit írtam de írok még ha akrjátok!! Tegyétek fel kérdéseteket ha valami nem világos4 :D
  • Prince23
    Konzolok már rég kinnt van... pc majd június
    május végén kapható konzolra

• danny94
    azt olvastam a gamekapocs oldalán, h június 2-re átrakták a megjelenését, és ugye az ma van, de Virtua Tennis 2009 sehol...
    nem tudjátok, h mikor jelenik meg PC-re???
  • TaRka0107
    PC-re mikor jelenik meg? Május 29. van írva PCGURU-n de még csak ugye mint írta Krista PS3-on van meg XBOX360on!!
  • Since
    Online részét már nézted? Ha igen az mennyire részletes?
  • Krista5
    Sziasztok! Nekem megvan ajáték PS3-ra és nagyon tetszik! Labdamenet közben nem is zavar , hogy sárga csíkot húz a labda! Amúgy király minden csak nem lehet kiütni a labdát labdamenet közben , ugyanez vonatkozik , hogy hálóba se lehet ütni. Kiütni , hálóba ütni csak szervánál lehet!
  • Prince23
    No, várjuk akkor.
  • grebber
    Xbox 360-ra már kint van!
  • zsilka péter
    Amúgy most olvastam a PC Guru oldalán, hogy május 29-én jelenik meg a kiírt platformokra, köztük PC-re is :)))
  • zsilka péter
    A német honlapon már a PC-hez azt írták, hogy már megjelent. Amúgy valamelyik fórumon olvastam, hogy PC-n csak úgy jelenik meg, hogy csak letölthető lesz tehát nem dobozos formában. Erről tud valaki valamit? És majd honnan lehet letölteni. Előre is köszi!
  • Prince23
    Júniusban jön. szal ez is késik