395
Virtua Tennis 4
-
#75 júni 19et olvastam -
#74 Nah tudja v.ki, h pontosan mikor fog kijönni PC-re Európában???
Mert mind1ik oldalon mást írnak, 1iken június 12, másikon június 26... -
#73 #71 -
zsilka péter #72 És akkor majd honnan lehet beszerezni, és mikor? -
#71 Dobozos verzióban lehet nem jön ki
Steam, direct2drive, game.co.uk -
zsilka péter #70 Na, mostmár mindenhova az van írva, hogy Megjelent: http://www.sega.com/games/virtua-tennis-2009 -
#69 Boxon tolod? -
Krista5 #68 Ahogy olvasom a GK-n a cikket tényleg a World Tour túl könnyű ( már előbb írtam én is ) , engem a zene tökre nem érdekel , hogy gázos nem foglalkozok vele! -
#67 Írták, hogy nincs jól belőve a nehézségi szint. Konzolon tolod mi? -
Krista5 #66 Nyugi nagyon jó a játék szerintem érdemes volt megvenni!:D
Én már Normal szinten nyerek 6/0 , 6/1 -re most kezdem el HARD-on -
zsilka péter #65 Amerikai VT 2009-es oldalon már a PC-hez az van írva, hogy megejelent. -
#64 már naon várom, yoonak ígérkezik... ;) -
#63 GK teszt!!! -
#62 Csak müködjön!Pénzt nem adnék értre amugyse,mert sokkal nem jobb mint az elözö rész,a Top Spin3 pedig PC-seknek álom marad sajnos! -
#61 Épp csipszet ettem egykézel írtam, azért van eza zagyvaság :D (most vettem észre hogyan írtam :D)
Én is nagyon várom már ezt a gémet, de asszem steames lesz meg direc2drive. Dobozos verzió nem garantált. -
#60 Igy már igen -
#59 PC-re is ez a dátum van! -
#58 konzolon már május 28 ta kin van. lényegtelen h mirn borító, lehet mindegyik részlegnél -xbox- az a borító áll.
egyébként nem is értem miért szövegelek, hiszen heti játékmegjelenések -
#57 igen és egy PS3-as boritó! -
#56 Hát ha kicsit megnézed ott van bal oldalon hogy :
Release: Jun 9, 2009 -
#55 És ebböl te honnan szürted le h holnap jön? -
#54 Holnap jön PC-re is! -
#53 Ipon értékelése 70% -
carlos05 #52 Az lenne a kérdésem h megint csak 20 név/játékos van beosztva a ranglista 200 helyére v ezen változtattak? -
Krista5 #51 Játékmenet: Szép minden salakon igazán jó hogy meglátszódik a labda nyoma salakon de elég hamar eltűnik...
Ha játékosoddal mozogsz akkor mint a valóságban a salak is "mozog" :)
Very easy-n és easy-n nagyon könnyű! Easín 2-3 nap múlva sima 6-0 vagy 6-1 körül! Normal-on már elég nehéz!! Olyan ütéseket adnak amire mozdulni se tudsz de itt is lehet nyerni!
Hard-on ha ütsz egy gyenge szervát olyan return-et ütnek nem tudsz rá mozdulni se!! :S
A neheze normalon kezdődik! ( Szinte olyanokat ütnek amire te szinte nem lennél rá képes )
AZ baj , hogy a nők is olyankoat futnak be mint a férfiak nincs sok különbség a két különböző nem mozgása (sebessége) között. Ha van az is minimális! -
#50 jah a heti megjelenések között sincs ott, én is azt olvastam, h 1x-re jön a konzolossal együtt, de sz.tem ebben a hónapban már lex PC-s verzió, mert külföldi oldalakon azt írják, h 2009 június!!! -
#49 Szia engem érdekelne h a játékmenet még mindig olyan könnyü-e mint az elözö részben?Van-e benne valami Risk shot mint a top spin-ekben,vagy
még mindig két gombot kell nyomkodni?
A karrier modnak van-e értelme ill.h mien hosszú!Megint csak a Top Spin2 karrier modját hoznám fel tehát ahhoz képest milyen,mert az nekem tetszett! -
#48 Engem is érdekelne a PC-s verzió,de a Gamekapcson-a heti játékmegjelenéseknél sincs ott a PC-s verza!
Korábban pedig ugy volt h egyszerre jön mind!
Lehet h nem is lesz Pc-re? -
#47 tom, h konzolra már kint van, de nekem PC-re kell, nemtod pontosan, h PC-re mikor jön ki??? -
Krista5 #46 Konzolon máj. 25-én jött Európába.
Hallottam egy olyan pletykát , hogy PC-re csak tölthető verzió lesz és nem adják ki eredetiben de ez szerintem HÜLYESÉG.
Multiplayerben nem tudok játszani nem tépkedem ki akábelt a gépből!:)
Ha saját játékost hozol létre , Lépések:
- előszőr kiválasztod a nemet
- utána rengeteg beállítás van az arc formálására pl. orr nagyobbítása meg ezek de konkrétan arcokatnem válogathatsz egyet kiad ezen lehet amit akarsz pl. bőrszín.
- Utána mutat egy földgömböt kiválasztod a székhelyedet ahova haza lehet jönni pihenni! :)
- Utána elindul normálisan a karrier tornákkal!!!
- Lehet menni edzeni rengeteg lehetőség van szerva javítására stb...
- Minijátékok is vannak pl. billiárd féleség meg aligátor elüldözés ( ez már egy kicsit gagyi)
- Később szerezhetsz párostársat is magadnak akivel elindulhatsz tornákon is! Egy tornára vagy egyesben indulsz el vagy párosban
- Nekem szívem szerint zavar ha megnyerek pl. egy ATP 250-es versenyt egyesben akkor is max. 2 helyet lépsz előre a ranglistán ( előszőr a 100. helyről kezdesz az amatőrök között)
- Nagyon könnyű tornákat nyerni az ellenfél is gyengén üti vissza a labdát simán behelyezed. Kb. 30 ATP 250-versenyt megnyertem + még egy 500-ast is és csak a 75. helyen állok!! :S .. Mire első leszek.....
HA elindulsz egy tornán akkor is 2 GAMET KELL MEGNYERNED és MEGNYERED A MECCSET :(
1 tornán 3 meccset kell játszanod párosban 2-t ....
Vagyis párosban másfél perc alatt megnyersz egy tornát...
Ezek az az apró hibák vannak ( ki szerint apró?? )
Ennyit írtam de írok még ha akrjátok!! Tegyétek fel kérdéseteket ha valami nem világos4 :D
-
#45 Konzolok már rég kinnt van... pc majd június
május végén kapható konzolra
-
#44 azt olvastam a gamekapocs oldalán, h június 2-re átrakták a megjelenését, és ugye az ma van, de Virtua Tennis 2009 sehol...
nem tudjátok, h mikor jelenik meg PC-re??? -
#43 PC-re mikor jelenik meg? Május 29. van írva PCGURU-n de még csak ugye mint írta Krista PS3-on van meg XBOX360on!! -
Since #42 Online részét már nézted? Ha igen az mennyire részletes? -
Krista5 #41 Sziasztok! Nekem megvan ajáték PS3-ra és nagyon tetszik! Labdamenet közben nem is zavar , hogy sárga csíkot húz a labda! Amúgy király minden csak nem lehet kiütni a labdát labdamenet közben , ugyanez vonatkozik , hogy hálóba se lehet ütni. Kiütni , hálóba ütni csak szervánál lehet! -
#40 No, várjuk akkor. -
#39 Xbox 360-ra már kint van! -
zsilka péter #38 Amúgy most olvastam a PC Guru oldalán, hogy május 29-én jelenik meg a kiírt platformokra, köztük PC-re is :))) -
zsilka péter #37 A német honlapon már a PC-hez azt írták, hogy már megjelent. Amúgy valamelyik fórumon olvastam, hogy PC-n csak úgy jelenik meg, hogy csak letölthető lesz tehát nem dobozos formában. Erről tud valaki valamit? És majd honnan lehet letölteni. Előre is köszi! -
#36 Júniusban jön. szal ez is késik