Virtua Tennis 4
  • Krista5
    Konzolon máj. 25-én jött Európába.
    Hallottam egy olyan pletykát , hogy PC-re csak tölthető verzió lesz és nem adják ki eredetiben de ez szerintem HÜLYESÉG.

Multiplayerben nem tudok játszani nem tépkedem ki akábelt a gépből!:)

Ha saját játékost hozol létre , Lépések:
    - előszőr kiválasztod a nemet
    - utána rengeteg beállítás van az arc formálására pl. orr nagyobbítása meg ezek de konkrétan arcokatnem válogathatsz egyet kiad ezen lehet amit akarsz pl. bőrszín.
    - Utána mutat egy földgömböt kiválasztod a székhelyedet ahova haza lehet jönni pihenni! :)
    - Utána elindul normálisan a karrier tornákkal!!!
    - Lehet menni edzeni rengeteg lehetőség van szerva javítására stb...
    - Minijátékok is vannak pl. billiárd féleség meg aligátor elüldözés ( ez már egy kicsit gagyi)
    - Később szerezhetsz párostársat is magadnak akivel elindulhatsz tornákon is! Egy tornára vagy egyesben indulsz el vagy párosban
    - Nekem szívem szerint zavar ha megnyerek pl. egy ATP 250-es versenyt egyesben akkor is max. 2 helyet lépsz előre a ranglistán ( előszőr a 100. helyről kezdesz az amatőrök között)
    - Nagyon könnyű tornákat nyerni az ellenfél is gyengén üti vissza a labdát simán behelyezed. Kb. 30 ATP 250-versenyt megnyertem + még egy 500-ast is és csak a 75. helyen állok!! :S .. Mire első leszek.....
    HA elindulsz egy tornán akkor is 2 GAMET KELL MEGNYERNED és MEGNYERED A MECCSET :(
    1 tornán 3 meccset kell játszanod párosban 2-t ....
    Vagyis párosban másfél perc alatt megnyersz egy tornát...
    Ezek az az apró hibák vannak ( ki szerint apró?? )
    Ennyit írtam de írok még ha akrjátok!! Tegyétek fel kérdéseteket ha valami nem világos4 :D