Virtua Tennis 2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Viszont az elég rossz, hogy lassan lehet haladni a ranglistán. Ráadásul ez még csak az amatõr, hol vam még a profi.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ja, sry, capslockot késõn vettem észre.
szal nõi karakterrel nyomulok, a csávót pihentetem és a nõinél elsõ 500asnál volt1koreiai csaj, aki nagyon szivatott, a közönség kétszer is elélvezett, hogy honnan hoztam vissza 😄.
néhány játéknál memória hibára hivatkozva kifagy, pl akartam nosztalgiázni és vmelyik NFS géjm is kifagyott, meg gta sa, pedig régi gépen minden jó volt.
fater tanácstalan, én is az vagyok, nem tudjuk mi lehet a baj, tudtok ebben segíteni?
memtestet futattam, ott azt írta, hogy a nem használatban lévõket tudja figyelni, a másikat meg nem. megnzéte egy szakember, hát õ se talált asszem semmit... cseréljük fel, vagy mi, vagy vegyünk full újat? :S
két giga ram van a gépemben.
sry offért, csak ez már idegesítõ.
kössz
ha lesz megoldás, majd csak elmondja vki.
de a ripleyt nem engedi 😞.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
a kép meg egész jó #225nél.
nem írná v.ki le az összeset, h mit kell csinni???
Itt van egy kép, meg kéne rá a játék címe is... mint felirat
Next PC upgrade: 2022
pls help.
melyik a jobb?
vagy mi a kulombseg?
prá
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Valaki leíná nekem, hogy mely pályák vannak a 2009-ben? Mert sikerült elindítanom a karriert, de néztem a versenynaptárat, de például a Barcelonai salakpályás versennyel nem találkoztam ill. a Los Angeles-i keménypályával sem. Ezek nincsenek benne? Mert az említett két pálya a 3-ben benne volt. Elõre is kösszi!
Üdv.
Valaki eltudná nekem küldeni a save file-t? Mert nem mûködik a World Tour, és így gyakorló módban csak 4 pályán tudok játszani. Aki már nagyon benne van a game-be és már a top 25 környékén van és van sok NEM Challengeres pályája henem 500-as és 1000-es verseny pályák akkor azt nagyon megköszönném. Mert én inkább gyakorló módban szeretek menni, meg ugye nem is mûködik a WT ( már több verziót is próbáltam ). Elõre is köszönöm a segítségét mindenkinek! Íme a címem: [email protected]
Üdv.
Hold down on the left stick and at the same time hold the slice button, the longer you do it the more effective the dropshot will be.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
icemankimi:én 4 szezonba vagyok azt hiszem és kb 10. hely körül vagyok.
én úgy játszom hogy párosba és egyénibe is nevezek, talán "többet" lép elõre.(3-4 hely)De ha már elérsz egy bizonyos helyezést nem mindegyik versenynél lép elõre annyit. Van 250(100.helytõl lehet nevezni),500(75.helytõl lehet), 1000-es(50.helytõl) verseny.Például nálam volt olyan hogy 50 alatt voltam és elindultam egy 250-es versenyen hátha lépek elõre 1-2 helyet, de nem. 500-as ad még pár helyet még akkor is ha 50en belül vagy.
bocsi ha hosszú voltam remélem tudtam segíteni