Virtua Tennis 2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayorpapa
gyerekek, ebben a játékban nagyon nagyra sikerdett a labda, ez nagyon-nagyon gáz így...remélem adnak ki hozzá javítást...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

danny94
lol, így sem áll keresztben a kezem...

Legend Killer
sztem majd a profik közt fogsz. ha amatõrön vagy még. mert én ott vagyok, de megint kifagyott a kurva memória hibával.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Én kb 94-ik vagyok a ranglistán, mindent megnyerek, de már unom. Egyáltalán összekerülök én Federerrel párbajban vagy sem? vagy ez a world tour ilyen fantázia mód? 😮 wtf? PC-n amúgy ez az elsõ tenisz játékom... de régebben volt nintendóm, azt sokan gyaktuk a teniszt, isteni volt ott is.

Legend Killer
ja. mondta az edzõ, hogy 500asnál jobb, nagy a presztízs, erre azt veszem észre, hogy kettesével megyek, pedig az ellen szinte labdába se rúg, LOL.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

szerintem sem lehet állítani, de jobb is. Abban a két game-ban ami van sem tud nagyon pontot ütni az ellen így legalább gyorsan lemegy a torna.
Viszont az elég rossz, hogy lassan lehet haladni a ranglistán. Ráadásul ez még csak az amatõr, hol vam még a profi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Legend Killer
most ez a szerkója a karakterem és asszem 73dik :S. és japán 😄, de ez nem annyira látszik rajta :S :S 😄.

Prince23
Tedd át WASD beállításra az ütés kombókat, és nem lesz keresztbe állva a kezed.

Legend Killer
MOST SZERENCSÉRE NEM FAGYOTT KI, HÚ, A KOREAIVAL, HOGY SZÍVTAM. A KURVA ERÕS ÜTÉSEI 😛.

ja, sry, capslockot késõn vettem észre.

szal nõi karakterrel nyomulok, a csávót pihentetem és a nõinél elsõ 500asnál volt1koreiai csaj, aki nagyon szivatott, a közönség kétszer is elélvezett, hogy honnan hoztam vissza 😄.
néhány játéknál memória hibára hivatkozva kifagy, pl akartam nosztalgiázni és vmelyik NFS géjm is kifagyott, meg gta sa, pedig régi gépen minden jó volt.
fater tanácstalan, én is az vagyok, nem tudjuk mi lehet a baj, tudtok ebben segíteni?
memtestet futattam, ott azt írta, hogy a nem használatban lévõket tudja figyelni, a másikat meg nem. megnzéte egy szakember, hát õ se talált asszem semmit... cseréljük fel, vagy mi, vagy vegyünk full újat? :S
két giga ram van a gépemben.

sry offért, csak ez már idegesítõ.

Legend Killer
nekem meg kifagyott az elsõ 500as torna végén memória hibával...

visszajátszást controllerrel a spin ütéssel nekem mindig átugorja (én többször nyomkodom minnél elõbb folytathassam)/ wt ben nemlehet beállítani h több game-es legyen a meccs/ akadémia szerintem baromság... legjobb a practice match fejlõdni

danny94
nah nyomkodtam idegességemben a bal kezemmel az Y,X,C gombokat, a jobb kezemmel az irány gombokat és néha átlépi a visszajátszást, de nem mindig, ez nem tom, h mitõl függ, h mikor lehet, és mikor nem... 😉

a world tour-ban hol lehet beállítani h ne 2 gémes meccs legyen?
kössz
Legend Killer
replayt.

ha lesz megoldás, majd csak elmondja vki.

Legend Killer
az jó lenne, engem is bosszant. de amikor egymással beszélnek pl párosban, azt a q-val lehet skippelni. az nemtom micsoda, mert én átállítottam a billentyûzetet.
de a ripleyt nem engedi 😞.

danny94
#222 ???

Legend Killer
kösz.

a szervát le+lob gombbal kell adnod. Arra figyelj, hogy amikor elütöd a labdát akkor utána nyomd a fölfele gombot, különben elakad a hálóban.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Legend Killer
én most kezdtem el, szal nemtom.

a kép meg egész jó #225nél.

danny94
én is mindig +akadok a tenisz akadémiai küldiknél...
nem írná v.ki le az összeset, h mit kell csinni???

Prince23
Kéne egy faja banner... mit gondoltok?

Itt van egy kép, meg kéne rá a játék címe is... mint felirat

Legend Killer
erre válaszoljatok 😛.

grebber
Virtus Tennis 3 ban is könnyû volt a top 20-ig aztán egyszerûen nem lehetett megverni a gépet.Remélem itt más lesz a helyzet.De nagyon lassan haladok 😞

Next PC upgrade: 2022

danny94
hy!
a replay-t nem lehet v.hogy kiállítani vagy kitörölni a játék fõkönyvtárából???

Prince23
Eléggé könnyû az AI... lehetne nehezebb is a World Tour.

Legend Killer
tenisz akadémián mit kell csinálni a harmadik küldetésnél? azt mondja, hogy win the point off an underarm serve, akárhogy próbálkozom, nem jön össze.

pls help.

az egyik csak konzolon van ez nagy külömbség
virtua tennis 09 es topspin 3,
melyik a jobb?
vagy mi a kulombseg?

prá

Hali! Annyi lenne a problémám, hogy mikor elindítom bejön rendesen a fekete képernyõ, azután windows hibaüzenettel kidob. Ha vki esetleg tud vmi megoldást, szóljon pls. (minden beállítást leszedtem minimumra)
Yulcsa
köszi, kipróbálom! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

le+slice gomb. Minél több ideig tartod lenyomva annál hatékonyabb lesz. Egyébként ahhoz, hogy elfogadja kb. 2-3 mp-ig kell lenyomva tartanod.

Igen, meg profi-nál még van Barcelona is, de a Davis Cup-át nem tudom, hogy hogyan kell "kinyitni" mert eddig nem tudtam rá nevezni. Meg van egy másik Dubai pálya is ami a híres szálloda tetején van, ott is lehet meccset játszani.

Profi szezonnál van már los angeles, shanghai meg valami davis kupás téma is van. annyira még nem volt idõm megnézni

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Yulcsa
mit is kell akkor csinálni a drop shotnál? melyik billentyûket kell egyszerre nyomva tartani és leütni?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Na ezek a pályák jelennek meg a World Tourban a versenynaptárban ( 4. szezon ). Vancouver, Shanghai, Tokyo, Düsseldorf, Milan, Paris, Dubai, Moscow, Casablanca, Phuket, Ship ( az a hajós akármi ), Gold Coast, Buenos Aires. Ennyi lenne össz-vissz, vagy még kellene, hogy legyen? Valaki nézze meg nekem legyen szíves. Elõre is köszi.

De akkor nemek kb miért csak 10-15 pálya van? MÉg a versenynaptárban sincs több... Mi lehet szerinteteK? MIndenkinek 40 van? Davis Cup-at s látom...

miilann04
The game features 40 different courts to play on, including locations such as Dubai and Shanghai. The Davis Cup has also been licensed and will appear.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

sose a pályát nézem
Nézegettem képeket, és még 3-4 pálya van ami nincs a World Tourban. A Shanghai aréna sincs ( a fedett ). Se a másik Los Angelesi fedett stb.. Szerintetek mi lehet? Elõre is kössz! Nektek ezek a pályák vannak a versenynaptárban?

Miért van az,hogy miután kiléptem és késõbb újra akarok játszani,akkor exe hibával kilép?Ha újraindítom a gépet akkor nincs gond,de nincs kedvem mindig újraindítani.Már cseréltem cracket is,azzal is ez volt a problémám.köszi
Hali

Valaki leíná nekem, hogy mely pályák vannak a 2009-ben? Mert sikerült elindítanom a karriert, de néztem a versenynaptárat, de például a Barcelonai salakpályás versennyel nem találkoztam ill. a Los Angeles-i keménypályával sem. Ezek nincsenek benne? Mert az említett két pálya a 3-ben benne volt. Elõre is kösszi!

Üdv.

nem tudom, én google-lal kerestem rá.

Yulcsa
nincs valami ilyen oldal, ami leírja ezeket? nekem sokkal akad gondom, hogy nem tudom pontosan mit is kell ütni 😞

Hali!

Valaki eltudná nekem küldeni a save file-t? Mert nem mûködik a World Tour, és így gyakorló módban csak 4 pályán tudok játszani. Aki már nagyon benne van a game-be és már a top 25 környékén van és van sok NEM Challengeres pályája henem 500-as és 1000-es verseny pályák akkor azt nagyon megköszönném. Mert én inkább gyakorló módban szeretek menni, meg ugye nem is mûködik a WT ( már több verziót is próbáltam ). Elõre is köszönöm a segítségét mindenkinek! Íme a címem: [email protected]

Üdv.

akkor válaszolok magamnak:
Hold down on the left stick and at the same time hold the slice button, the longer you do it the more effective the dropshot will be.

szerintem kodec hiba. más tipp nem nagyon jut eszembe

JackSparrow88
A fenébe is már, vki válaszoljon már, mitõl csinálja ezt, mer így nemtok vele jáccani és tippem sincs, mit lehetne vele csinálni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

most akarom elindítani,de exe hibával kidob.Mi a gond?Letöltöttem egy másik cracket is,azzal is ezt írja.
szerintem lassítani a játékon nem lehet, legalábbis én nem láttam ilyen lehetõséget.bár nekem így megfelel.
icemankimi:én 4 szezonba vagyok azt hiszem és kb 10. hely körül vagyok.
én úgy játszom hogy párosba és egyénibe is nevezek, talán "többet" lép elõre.(3-4 hely)De ha már elérsz egy bizonyos helyezést nem mindegyik versenynél lép elõre annyit. Van 250(100.helytõl lehet nevezni),500(75.helytõl lehet), 1000-es(50.helytõl) verseny.Például nálam volt olyan hogy 50 alatt voltam és elindultam egy 250-es versenyen hátha lépek elõre 1-2 helyet, de nem. 500-as ad még pár helyet még akkor is ha 50en belül vagy.
bocsi ha hosszú voltam remélem tudtam segíteni

Az akadémián a hit 3 drop shot-ot hogy kell megcsinálni?