Virtua Tennis 2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danny94
nah mostmár lassan jönnie kéne a napokban...
vagyis nagyon remélem... <#buck>

Aha én PS3-on jáccok vele. Zene nem érdekel annyira engem.
Prince23
Sztem egy 8/10 simán lenne.

Firerock
amúgy jókat írnak róla csak a fosh zene miatt pontozzák le,jogosan

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
am a wiinek ilyen jó a grafikája?
nembiztos hoyg Wii,csak el van írva

Prince23
Úhh tényleg.

Firerock
wii...
azt nenézd

Prince23
Prince23
Engem is, évek óta nem teniszeztem... gépen. Utoljára nintendón toltam vmi teniszt.

danny94
háát most már kezd idegesíteni... <#falbav><#falbav><#falbav>

Mostmár legtöbb helyen júl. 2-õt írnak :S

danny94
az már vagy 1 hete kint van... 😄
de itt sz.tem mindenki a PC-s verzióra vár, már aki nem Boxon vagy Ps3-on tolja... 😊

poppe
wii-re kint van (már ha valakit érdekel)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
én ITT szoktam nézegetni, legtöbbször elég megbízható

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Amerikában elvileg ma kellene megjelennie PC-re. De a hivatalos oldal is össze vissza ír. Néha azt írja, hogy "Cut now" néha meg azt, hogy "June". Ha valaki tud valaki valami pontos infót legyen szíves megosztani velünk. Már nagyon játszanék a VT 2009-el.

danny94
nah semmi hír???
am. állítólag már a Wii-s verzióval kellett volna jönnie PC-re... 😞

PS3
Wii-re már tölthetõ az amcsi verzió. pc nincs kiírva semmilyen pre-order helyre:S ?

danny94
ok köcce, de ha kijön hamarabb vagy v.mi, akk. írjatok majd... <#nyes>

Firerock
júni 19et olvastam

danny94
Nah tudja v.ki, h pontosan mikor fog kijönni PC-re Európában???
Mert mind1ik oldalon mást írnak, 1iken június 12, másikon június 26...

Prince23

És akkor majd honnan lehet beszerezni, és mikor?

Prince23
Dobozos verzióban lehet nem jön ki

Steam, direct2drive, game.co.uk

Na, mostmár mindenhova az van írva, hogy Megjelent: http://www.sega.com/games/virtua-tennis-2009

Prince23
Boxon tolod?

Ahogy olvasom a GK-n a cikket tényleg a World Tour túl könnyû ( már elõbb írtam én is ) , engem a zene tökre nem érdekel , hogy gázos nem foglalkozok vele!
Prince23
Írták, hogy nincs jól belõve a nehézségi szint. Konzolon tolod mi?

Nyugi nagyon jó a játék szerintem érdemes volt megvenni!😄
Én már Normal szinten nyerek 6/0 , 6/1 -re most kezdem el HARD-on
Amerikai VT 2009-es oldalon már a PC-hez az van írva, hogy megejelent.

danny94
már naon várom, yoonak ígérkezik... 😉

Prince23
Attelee
Csak müködjön!Pénzt nem adnék értre amugyse,mert sokkal nem jobb mint az elözö rész,a Top Spin3 pedig PC-seknek álom marad sajnos!<#whatever>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Prince23
Épp csipszet ettem egykézel írtam, azért van eza zagyvaság 😄 (most vettem észre hogyan írtam 😄)

Én is nagyon várom már ezt a gémet, de asszem steames lesz meg direc2drive. Dobozos verzió nem garantált.

Attelee
Igy már igen<#worship><#bee1>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

grebber
PC-re is ez a dátum van!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
konzolon már május 28 ta kin van. lényegtelen h mirn borító, lehet mindegyik részlegnél -xbox- az a borító áll.

egyébként nem is értem miért szövegelek, hiszen heti játékmegjelenések

Attelee
igen és egy PS3-as boritó!

grebber
Hát ha kicsit megnézed ott van bal oldalon hogy :

Release: Jun 9, 2009

Attelee
És ebböl te honnan szürted le h holnap jön?

Prince23
grebber

Az lenne a kérdésem h megint csak 20 név/játékos van beosztva a ranglista 200 helyére v ezen változtattak?

Játékmenet: Szép minden salakon igazán jó hogy meglátszódik a labda nyoma salakon de elég hamar eltûnik...
Ha játékosoddal mozogsz akkor mint a valóságban a salak is "mozog" 😊
Very easy-n és easy-n nagyon könnyû! Easín 2-3 nap múlva sima 6-0 vagy 6-1 körül! Normal-on már elég nehéz!! Olyan ütéseket adnak amire mozdulni se tudsz de itt is lehet nyerni!
Hard-on ha ütsz egy gyenge szervát olyan return-et ütnek nem tudsz rá mozdulni se!! :S
A neheze normalon kezdõdik! ( Szinte olyanokat ütnek amire te szinte nem lennél rá képes )
AZ baj , hogy a nõk is olyankoat futnak be mint a férfiak nincs sok különbség a két különbözõ nem mozgása (sebessége) között. Ha van az is minimális!
danny94
jah a heti megjelenések között sincs ott, én is azt olvastam, h 1x-re jön a konzolossal együtt, de sz.tem ebben a hónapban már lex PC-s verzió, mert külföldi oldalakon azt írják, h 2009 június!!!

Attelee
Szia engem érdekelne h a játékmenet még mindig olyan könnyü-e mint az elözö részben?Van-e benne valami Risk shot mint a top spin-ekben,vagy
még mindig két gombot kell nyomkodni?
A karrier modnak van-e értelme ill.h mien hosszú!Megint csak a Top Spin2 karrier modját hoznám fel tehát ahhoz képest milyen,mert az nekem tetszett!

Attelee
Engem is érdekelne a PC-s verzió,de a Gamekapcson-a heti játékmegjelenéseknél sincs ott a PC-s verza!
Korábban pedig ugy volt h egyszerre jön mind!<#gonosz3>

Lehet h nem is lesz Pc-re?

danny94
tom, h konzolra már kint van, de nekem PC-re kell, nemtod pontosan, h PC-re mikor jön ki???

Konzolon máj. 25-én jött Európába.
Hallottam egy olyan pletykát , hogy PC-re csak tölthetõ verzió lesz és nem adják ki eredetiben de ez szerintem HÜLYESÉG.

Multiplayerben nem tudok játszani nem tépkedem ki akábelt a gépbõl!😊

Ha saját játékost hozol létre , Lépések:
- elõszõr kiválasztod a nemet
- utána rengeteg beállítás van az arc formálására pl. orr nagyobbítása meg ezek de konkrétan arcokatnem válogathatsz egyet kiad ezen lehet amit akarsz pl. bõrszín.
- Utána mutat egy földgömböt kiválasztod a székhelyedet ahova haza lehet jönni pihenni! 😊
- Utána elindul normálisan a karrier tornákkal!!!
- Lehet menni edzeni rengeteg lehetõség van szerva javítására stb...
- Minijátékok is vannak pl. billiárd féleség meg aligátor elüldözés ( ez már egy kicsit gagyi)
- Késõbb szerezhetsz párostársat is magadnak akivel elindulhatsz tornákon is! Egy tornára vagy egyesben indulsz el vagy párosban
- Nekem szívem szerint zavar ha megnyerek pl. egy ATP 250-es versenyt egyesben akkor is max. 2 helyet lépsz elõre a ranglistán ( elõszõr a 100. helyrõl kezdesz az amatõrök között)
- Nagyon könnyû tornákat nyerni az ellenfél is gyengén üti vissza a labdát simán behelyezed. Kb. 30 ATP 250-versenyt megnyertem + még egy 500-ast is és csak a 75. helyen állok!! :S .. Mire elsõ leszek.....
HA elindulsz egy tornán akkor is 2 GAMET KELL MEGNYERNED és MEGNYERED A MECCSET 😞
1 tornán 3 meccset kell játszanod párosban 2-t ....
Vagyis párosban másfél perc alatt megnyersz egy tornát...
Ezek az az apró hibák vannak ( ki szerint apró?? )
Ennyit írtam de írok még ha akrjátok!! Tegyétek fel kérdéseteket ha valami nem világos4 😄