Virtua Tennis 2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nembiztos hoyg Wii,csak el van írva
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de itt sz.tem mindenki a PC-s verzióra vár, már aki nem Boxon vagy Ps3-on tolja... 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mert mind1ik oldalon mást írnak, 1iken június 12, másikon június 26...
Én már Normal szinten nyerek 6/0 , 6/1 -re most kezdem el HARD-on
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Én is nagyon várom már ezt a gémet, de asszem steames lesz meg direc2drive. Dobozos verzió nem garantált.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
egyébként nem is értem miért szövegelek, hiszen heti játékmegjelenések
Next PC upgrade: 2022
Ha játékosoddal mozogsz akkor mint a valóságban a salak is "mozog" 😊
Very easy-n és easy-n nagyon könnyû! Easín 2-3 nap múlva sima 6-0 vagy 6-1 körül! Normal-on már elég nehéz!! Olyan ütéseket adnak amire mozdulni se tudsz de itt is lehet nyerni!
Hard-on ha ütsz egy gyenge szervát olyan return-et ütnek nem tudsz rá mozdulni se!! :S
A neheze normalon kezdõdik! ( Szinte olyanokat ütnek amire te szinte nem lennél rá képes )
AZ baj , hogy a nõk is olyankoat futnak be mint a férfiak nincs sok különbség a két különbözõ nem mozgása (sebessége) között. Ha van az is minimális!
még mindig két gombot kell nyomkodni?
A karrier modnak van-e értelme ill.h mien hosszú!Megint csak a Top Spin2 karrier modját hoznám fel tehát ahhoz képest milyen,mert az nekem tetszett!
Korábban pedig ugy volt h egyszerre jön mind!<#gonosz3>#gonosz3>
Lehet h nem is lesz Pc-re?
Hallottam egy olyan pletykát , hogy PC-re csak tölthetõ verzió lesz és nem adják ki eredetiben de ez szerintem HÜLYESÉG.
Multiplayerben nem tudok játszani nem tépkedem ki akábelt a gépbõl!😊
Ha saját játékost hozol létre , Lépések:
- elõszõr kiválasztod a nemet
- utána rengeteg beállítás van az arc formálására pl. orr nagyobbítása meg ezek de konkrétan arcokatnem válogathatsz egyet kiad ezen lehet amit akarsz pl. bõrszín.
- Utána mutat egy földgömböt kiválasztod a székhelyedet ahova haza lehet jönni pihenni! 😊
- Utána elindul normálisan a karrier tornákkal!!!
- Lehet menni edzeni rengeteg lehetõség van szerva javítására stb...
- Minijátékok is vannak pl. billiárd féleség meg aligátor elüldözés ( ez már egy kicsit gagyi)
- Késõbb szerezhetsz párostársat is magadnak akivel elindulhatsz tornákon is! Egy tornára vagy egyesben indulsz el vagy párosban
- Nekem szívem szerint zavar ha megnyerek pl. egy ATP 250-es versenyt egyesben akkor is max. 2 helyet lépsz elõre a ranglistán ( elõszõr a 100. helyrõl kezdesz az amatõrök között)
- Nagyon könnyû tornákat nyerni az ellenfél is gyengén üti vissza a labdát simán behelyezed. Kb. 30 ATP 250-versenyt megnyertem + még egy 500-ast is és csak a 75. helyen állok!! :S .. Mire elsõ leszek.....
HA elindulsz egy tornán akkor is 2 GAMET KELL MEGNYERNED és MEGNYERED A MECCSET 😞
1 tornán 3 meccset kell játszanod párosban 2-t ....
Vagyis párosban másfél perc alatt megnyersz egy tornát...
Ezek az az apró hibák vannak ( ki szerint apró?? )
Ennyit írtam de írok még ha akrjátok!! Tegyétek fel kérdéseteket ha valami nem világos4 😄