395
Virtua Tennis 4
-
#355 Át mentünk fociba :D -
#354 Róma és Sevilla:D -
#353 MU és Real, de béke emberek :D.
amúgy is rendes szurkoló vok és tisztelem a másik csapatot mindig. -
#352 -
#351 jaja :D -
#350 a tied a legeslegjobb, ARSENAL!!!!!
Go Gunners!!! -
#349 És az enyém? -
#348 Én 9....Casillas: nagyon fasza a neved!:D -
#347 az összes playstyle +van, de ha gyakorlok, és az a mérő int felmegy, akk. a playstyleim mellé + jelet kapok, és az a kérdésem, h ezekből a+ jelekből mennyi van, tehát a végtelenségig fogja odarakogatni a + jeleket, vagy csak 3-at lehet, és ennek mi értelme van??? -
#346 Nem is gondoltam hogy azért nem kaptam választ :) -
#345 5. szezon első hete, profik közt ~110.
előző év végén volt egy 5 hetes sérülésem, amúgy meglenne a 100.
penge: nem azért nem válaszoltunk amúgy, mert nem érdekelne a problémád vagy ilyesmi, hanem nekem például semmi ötletem sincs, és nem akartam csak feleslegesen szpemmelni, de sajnálom hogy nem sikerült megoldanod, nem tudom mi lehet a gond :( -
#344 Megnéztem frapsel és stabilan 60 fps-t mutat akkor is ha beszaggat....feladom... -
#343 ki hányadik a World Tourben??? (én most 20. vok amatőrön...) -
#342 Mindegyiket próbáltam :P de azért ezt is köszi :D -
#341 Sziasztok!:D -
#340 nm. nincs5letem, sry. esetleg tedd újra, mentést mentsd el, vmi patch gamecopyworldről, passz :S. -
#339 mind1 az csak jó legyen :D am a best:
Imádom! -
#338 mindent probáltam de sehogyse...de azért köszi Te legalább válaszoltál (Rolandon kívűl) -
#337 mivan te a szőröset szereted? LOL -
#336 99 % -hogy photoshop -
#335 confignál próbálj finomítani :S. nemtom. -
#334 Ha valaki tudna egy minimális TIPPET a szaggatásos problémámra az irja meg:( -
#333 fake
epic fail
sztem :D. -
#332 nyammiiiiii! -
#331 :D -
#330 jah :D de róla van majnden olyan XD -
#329 Meg Sharapováról is:)
-
#328 de azé jó:d bár Ivanovicról jobb lenne XD -
#327 nem hiszem :D:D -
#326 Jah tudom,hogy hordanak..:D De lehet,hogy befüllett és levette!xD -
#325 PS
a teniszezőnők hordanak nadrágot a pant alatt :D
jah és C-n se megy a game szal.... -
#324 Szerintetek igazi vagy Photoshop?
-
#323 BLADE gyere msn-re! -
#322 :D -
#321 Mert lehet hogy a lapozó fájlokat használja -
#320 xD
Én meg most fogom reinstalálni a C-re a VT09-et mert már csak arra tudok gondolni h talán azért laggol mert a D-n (ahova telepitve van)öszvissz már csak 25 gb van míg a C-n 150! -
#319 Jah:/ megveszem jó drágán azokat a kacatokat rá..megnyerem azt ne mad semmit:L:D De igyis annyi pénzem van mint a nyüheteg.:L -
twi452 #318 jótékonysági gála szóval valószínűleg semmire csak, hogy játszhatsz ilyen fura karakterek ellen..xD
nálam megy a sima bill + 1gamepad kombó 2 játékos módnál csak fura módon a 2. játékos a 6-os gombra aktiválódik a választásnál amire semmi sincs beállítva megnéztem direkt..szóval tessék nyomkodni a gombokat szorgosan és menni fog :D ja és persze a beállításoknál 1-nél bill ikon legyen aktív 2-nál meg úgyis csak a gamepad marad :)
a world tour meg csak egyszemélyes ha jól tudom -
#317 World Tourban az a Fancy Dresses Tournament mire jó???
mert már végigvittem 1et, és nem kaptam semmit...
(am. elég nehezek ezek a tournamentek...) -
#316 viszont észleli a gampedot, a logitech rumblepadot, ami pécére jó, de azt is a saját játékosomnál.
sztem karrier módban (world tour), nem lehet úgy tolni, hogy az ellenfélt irányítom gamepaddal :S, pedig azt szeretném :D.