395
Virtua Tennis 4
-
piamania #195 tegnap már kérdeztem,de nem láttam,hogy válaszoltatok volna rá.Szóval,nem lehetne valahogy a játékot kicsit lassítani?Nálam olyan mint egy gyorsított felvétel.Egyenlőre még ízin nyomom.köszi -
icemankimi #194 2 szezonomat kezdtem a 17 hétnél tartok ls a 79 helyen állok az amatőröknél:S és kúrva sok versenyt nyomtam már le.
Hány szezon után lehet felkerülni a profikhoz???mit lehet tenni, hogy 1 tornán sokkal több helyet lépjek előrébb? -
#193 Hali, nekem van egy nem is kis problémám: A töltőképernyőnél nekem megáll, nem megy tovább sehogyse.
(Razoros verzió crackkel) -
#192 nekem is úgy műxik ha a bill és a gamepad mellé bedugok egy 2. gamepadot, és akkor a frissen bedugottal enged jáccani -
twi452 #191 nekem nincs 2 pad-em de bedugtam egy kormányt mellé és így az 1. játékos a bill és a gamepad (a gamepad ikonra állítva) a 2. játékos pedig a kormány :) -
#190 össze kell gyűjteni a cuccokat, és ki kell kerülnöd a labdákat -
#189 en is így probalkoztam de vmiert kilovi a masikat ha kettot dugok be...pedig a windowsban mind a 2t felismeri es hasznalhato -
piamania #188 valahogyan nem lehetne lassítani a játékon?nekem baromi gyorsnak tűnik.MOst kezdtem egy karriert,mit kell ott csinálni,amikor ilyen újságokat kell felvenni és jönnek felém a labdák?kköszi -
#187 Ja igen vmi ilyesmit csináltam még én is!:D -
#186 Hát én bedugtam mindakettőt, elindítottam a játékot! Exhibition-ra mentem és ott ki lehet választani a players-t! És 2-re teszed és akkor jó lesz! -
#185 üdv!had kérdezzem már meg h azt be lehet allitani h 2 gamepad legyen egymas ellen?es ha igen h?köszi előre is -
twi452 #184 Páran írtátok, hogy nincs benne multi meg, hogy nem lehet bill-el és másik játékos gamepaddal
csak rendesen be kell állítani és megy :)
a gombok beállításánál az első játékosnál kint van a bill. és a gamepad ikonja is(és a gamepadre is be van állítva) a második játékosnál már csak a gamepad de a lényeg, hogy az elsőnél a bill ikont kell kiválasztani és akkor a másodiknak marad majd a gamepad és működni fog egymás ellen szépen
kicsit bonyolultan írtam de a lényege hogy a gombok beállításánál egy fel nyíllal lehet választani az ikonok között :D -
piamania #183 na basszus,mire ezt megírtam,már végzett is
talán hamarabb kellett volna írnom:) -
piamania #182 nektek is sokáig telepítette a net frameworkot?nekem már vagy 5 perce megy
-
Bence937 #181 hy!
nekem a VT3 akadásmentesen ment, de a 2009 akadozik.
Mit állítsak lejjeb hogy még ezért élvezhető legyen a játék (tehát ne keljen 800x600 körül játszani) -
zsilka péter #180 A pályákat máshogy nem tudom elérhetővé tenni Exhibition módban? Nagyon nem szeretem a karrier módod. Vagy ha valakinek eseteleg már ki van váltva sok pálya elküldené a save file-t ami tárolja a játék aktuális beállításait stb.. Előre is kösszi. -
tumpi #179 nem fontos sarokba irányítani egyébként.
erről a shift-es dologról nem is tudtam :). szerintem a pályák megvétele arra jó hogy több feladat kilegyen pipálva, de lehet van más jelentősége is. egyet sajnálok hogy nincs benne multi.
meg hogy a visszajátszást nemlehet elnyomni -
Bence937 #178 hy és az mire jó ha a storeban veszek olyan pályákat??
köszi
am ászhoz maxos szerva kell és az egyik sarokba irányítani -
#177 ja, hogy a shift csak párosban működik, értem :) köszi! mert rémlett még régebbről valamelyik teniszjátékból (talán a Top spinből), hogy a shiftel egyszerre megnyomva valamelyik ütés gombot, "szuper ütés" lesz belőle.
Az ütésekkel meg majd próbálkozom ;) -
#176 párosban ha például te vagy az alapvonalon, és a társad a hálónál, akkor a shifttel tudod őt (is) hátrahívni
én általában a "top spin"-t szoktam ütni, az lenne nagyjából az erős ütés, a slice a nyesés (bár még nem tudtam értelmeset rövidíteni, lehet hogy kell hozzá valami skill, nem tudom), a lob pedig az emelés, ez akkor hasznos, ha az ellenfeled feljön a hálóhoz, ezzel tudod átejteni -
#175 köszi! :)
még egy kérdés, a shift gomb mire való?
és valaki még le tudná írni, az y és x ütések melyik mikor jó? előre is közi, mert eddig csak úgy találomra nyomogatom őket :D -
#174 lassan véget ér a karrier módban a második szezonom, eddig egyszer volt out (baromi hosszú labdamenet után, gondolom már elfáradt az ellenfél), és egyszer pattant meg hálón a labda, majd annak a labdamenetnek a végén hálóba ütötte az ellenfél (mindhárom esetet ugyanaz a játékos csinálta, érdekes meccs volt :D)
ász nekem is csak néha volt, maxos szervánál
fancy shirt unlockolásához mi kell? csizmám, sapim, és gatyám már van -
tumpi #173 aham, akkor elég türelmesnek kell lenni. most 48.vagyok.
nálam néha bead 1-1 ászt ha maxos a szerva, meg gondolom a nyilak megnyomásával is lehet valahogy , de erre még nem volt időm.:) -
#172 V gombbal.
tumpi: nekem is csak keveset lép előre.
Valaki azt meg tudná mondani, hogy ászt hogy lehet ütni? Eddig még nem sikerült... -
tumpi #171 Helló !
két kérdésem lenne.
1.valahogy a visszajátszásokat nem lehet kikapcsolni ? néha nagyon idegesít :)
2.karrier módba nektek is csak párat lép előre a ranglistán, ha megnyertek egy versenyt ? mert én jó pár meccset lejátszottam de 3-4 helyeket lépked csak előre. -
botondvezér #170 Sziasztok, hogy tudok multiban játszani a Virtua tennisben? Mármint Joystick vs Keyboard, csak mert ahogy próbáltam mindkettőt Player 1 nek vette, Player 2-t nem ismert fel. Valaki segítsen plz. -
#169 V -
#168 A játék nézetén hogy tudok álítani mert ez igy nekem nagyon alacsony??? -
Syunas #167 Ezt a kontrolleres dolgot csak úgy lehet megoldani, ha 2 kontrollered van, mert az elsőt ugye mindig player 1-nek rakja, de a másodikat már nem. -
#166 Hát 3 szettben mindössze két out végülis veszettül reális. :D Inkább törlöm ezt a hulladékot, mert csak még jobban felidegesít. 2009-ben ilyet kiadni... -
zsilka péter #165 Én ma játszottam az első meccsemet Ancic ellen és beállítottam 5 szettesre a meccset és 3-at nyertem és akkor lett vége ill. kétszer ütöttem out-ot is, de nem szervából. Normalon játszottam amúgy Ancic ellen 6:4, 6:2, 6:0-t. Szerintem jó játék, de lehetne jobbis... -
#164 Úgy értem, hogy egyetlen labdamenet sem ér véget úgy, hogy mondjuk én vagy a gép a vonalon kívülre ütné a labdát. Mindig úgy vesztem el a meneteket, hogy csak egyszerűen már nem tudom elérni\befutni a labdát. De olyan még sosem volt, hogy vonalon kívülre ütném. Max csak első vagy második szervánál van olyan, hogy out-ot ütök. De ha a fogadó visszaüti a labdámat, utána a menetekben már egyetlen out sincs sose. Hálót érintő ütések sincsenek. Meg beállítottam 3 nyert szettesre a meccset, erre a másodiknál vége. :S Szerintem ez uninstall lesz... Ennél azért kicsit többet vártam egy teniszes játéktól. -
#163 Az hagyján, de ahogy néztem ugyanúgy mint az elődben, itt sem müxik a gamepad (x360 controller)vs billentyűzetről való irányítás 2 személyes játék esetén.
Az ok marha egyszerű, a két eszközt egyként kezeli a játék. Tehát mind2-vel csak a player 1-et lehet irányítani.
Ha valaki esetleg rájön a megoldásra, ne fogja magát vissza :) -
#162 Na ebbe sincs Multi, pedig azt ígérték lesz... Mért csinálnak ma olyan játékot amibe nincs Online? -
#161 ezt nem teljesen értem
és szoktam ütni szervánál:D -
#160 Miért van az, hogy egyik fél részéről sincs sose egyetlen egy out sem? Az adogatásokat leszámítva, persze a gép ilyenkor is vagy ászt üt, vagy bennt van. Játszottam 2 szettet, out-ok nélkül. -
#159 talán a config exeben -
zsilka péter #158 Hali! Nadalnak ezt a ruháját hiányolom: http://www.tennis-warehouse.com/ppgallery.html?ccode=RNADAL&pcode=RNADAL2008# Ugyanis ez Nadal zöld ruhájának a párja. És a VT 3-ban is 2 féle ruhák voltak. -
#157 nekem 1280x1024ben van és nem kockás -
#156 vana hozzá RAzor Crack