Virtua Tennis 2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
az elõzõhoz képest nem nagy ugrás
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
-labda kétszer akkora mint a valóságban
-federer arca olyan mintha naptejjel lenen bekenve 2cm vastagon
-a többi ugyanaz mint a régiben,talán fizika kicsit jobb
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
én aszittem cska azér hívják így mer ez így divat😄
http://goo.gl/gd6Zi5
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Honnan tudom letölteni? Semmi torrentet nem találtsam. Valaki linkelne egy linket torrenthez? Elõre is köszi!
Üdv.
torrents.to
gigatorrents meg csomó helyen fennvan már szerintem
Virtual SimRacing
" PC Download - Out Now "
júl. 2
így szokott lenni.
Holnap én is kipróbálom, hogy mien lett
xbox360-on játszom és nem tudom azt hogy kellene megcsinálni hogy alúlról vütöm vagyis hogy értelmezi a feladat ha még ebbe tudnál seíteni azt nagyon megkösöznném
skynlyne
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem olyan problémám lenne a játékkal hogy elkezdtem a World Tour modót és vannak gyakróló feladatok és a Tennis Academiám a Serve and Volley nél a 3. feladatot(Beginner Missions 3)-at nem tudod megcsinálni a feladat azt írja:Win the point of underarm serve és semmilyen szervát nem fogad el.
Valaki légyszives segítsen hogy itt milyen szerva kellene!!!!
köszönettel:skynlyne
De nem igazán köt le, lejátszok vele max 1 órát, és szinte sírva hagyom ott a játékot hogy mekkora egy unalmas, sz*rság.
A mecsek hihetetlen könnyûek, egyedül Hardon kezdesz el valamit érezni, hogy na mostmár talán küzdeni is kell. De hibázni nem lehet benne, csak szervánál, ha tulságossan elhúzod valamelyik irányba, de játék közben, se oldalra se az alap vonalon túlra nem lehet ütni, se a hálóba se lehet ütni, Drop Shot nincs... Csak a síma ütés (top spin) és a nyesés (slide) ja meg az át emelés.
Egyszóval ez olyanoknak való, akik nem igazi Szimulátor Tennisre vágynak, hanem igazi Arcade szórakozásra!
Ha valaki valamit akar kérdezni hogy milyen, mielõtt letöltené, vagy ne adj isten megvenné, akkor kérdezzen!