395
Virtua Tennis 4
-
#315 Akkor nem tudtok ketten játszani, esetleg, ha bedugsz egy kormányt vagy valami játékvezérlőt mellé. -
#314 de nekem csak1billem és1gamepadom van pécére. meg1ps2-s gamepad... az kellene még? :S -
#313 nincs mit, én sem tudtam mit jelent, azért néztem én is utána :D -
#312 #297
Összesen három eszköznek kell a gépre dugva lennie, hogy működjön normálisan. Ugyanez a hiba volt a VT3ban is. :/ -
#311 LOL.
kösz az infót, azt hittem divatos holmi :S. sztakinál megnzétem, ott ilyesmit írt. -
#310 world tourban nem lehet billentyűzet és gamepad felállásban tolni egymás ellen?
próbáltam, de nem sikerült. lehet csak nekem nem jött össze. -
#309 Már beszéltem egy haverral,és készül a banner..ha persze nemgond.:D -
#308 a fancy dress jelmezt jelent! a boltban lehet kapni épp olyan ruhadarabokat, aminél van egy ilyen kis "farsangi álarc". Az a fancy dress ;) -
#307 Csak megfelelő méretbe kéne... -
#306 -
#305 Az nemjó:/ -
#304 Még sem....a problémám továbbra is fennáll... -
#303 felvettem és semmi :P.
:D.
elmentem practrice meccsre, akivel hivatalos voltam arra és next week lett utána. harmadik szezonomat kezdem 51dikként asszem és amatőr. -
#302 Hát gondolom a legújabb ruhádat kell felvenni.... -
#301 vki gyors help pls, h fancy dress alatt mit ért a géjm a charity tournamenten?
divatosat jelent, de hát nemtom mit vegyek fel :S, midnent próbáltam és nem jó :S.
-
#300 Hát nagyon nem lehet másik crack-et mivel csak egy van. (razoros) - és most is az van rajta. Szal ha tuti nem crakchiba akkor törlöm mivel úgy elég sok mindenbe beleütközhet, nem igen lehetne rájönni, meg am sem ér annyit a game... -
#299 Ne crackezzetek má... :) -
#298 Hát viszonylag megoldódott a problémám! (szaggatás) -
#297 Mert kell még egy gamepad hogy egy bill és egy gamepad használható legyen a több játékos módhoz, ugyanúgy mint a VT3ban volt. Sajnos :( -
#296 Én is most töltöm mert továbbra is beszaggat néha ez a r**** játék.... -
#295 Itt 1 link: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2009&f=rzr-vt09!7z -
#294 Game Copy Worldről töltsél le hozzá új cracket! -
#293 Nekem továbbra sem jó az egész game. Ha egyéni tehát nem World Tour-ra mek akkor a betöltő képernyőnél leáll és nem megy tovább. És fingom sincs mi a baja, vmivel összeütközhet vagy nemtom. Ha nem tud senki tanácsot adni a problémámra akkor törlöm a picsába, max felrakom a 3-at... -
#292 Éppen ez az ha arra megyek hogy 2 player legyen akkor miután billel kiválasztottam az első embert irja nyomjam meg a 2-es gombot a gamepadon de bármit nyomok a 2 playert nem tudom berakni.
Ha egyedül nyomom singlebe a gamepad tökéletesen működik! -
#291 Sehogy, dugjál rá még egy gamepadot. -
#290 Hogy a francba lehet 2-en egymás ellen tolni a gamet (1 bill+1 gamepadal)?? Egyszerűen nem engedi amikor ki akarom választani a player 2-öt :( -
#289 Csá! -
#288 Jó reggelt.:P -
#287 csá jó8 -
#286 Na én fekszek..jóéjt mindenkinek.!:D -
#285 mértne?:D -
#284 HAHahhA :D 1 játékér mi?:D -
#283 Sajnálom..nemtom mit lehetne csinálni..:(
Rakd ujra a Windows-t! -
#282 A probléma még mindig fennál :D -
#281 Köszi!:D
Nekem nincs olyan jó gépem mint neked..de minden maxon van..:D -
#280 Grat Roland!
Neked h vannak a grafikau beállitások??? (felbontás,effektek) -
#279 Na ma szinte egésznap a játékkal játszottam,de nem csak Word Tourt:D
Játszottam egy szettet Nadal ellen és Very Hardon.:D Nagyon nehéz volt,5-5-nél brékeltem le:D Örökké Federer! Egy kép:
-
#278 Hát ha ilyen jó géped van akkor passz mért csinálja..probáld meg lejebb vinni a VT2009 Configba a grafot.. -
#277 jah és a GTA IV full grafon hibátlanul fut, ebből ki indulva semmi esély arra h a VT09 a gépigény miatt szaggatna, plusz amikor nincs felhő nagyon szépen megy a játék! -
#276 Üdv Mindenkinek!
Az lenne a gondom, hogy a virtua tennis 3, egyik napról a másikra el kezdet szaggatni 5 mp-ig úgy kb fél percenként.
Ez nem is lenne gond mert kijött a VT 2009, na igen de ez is ugyanúgy laggol kb 7 mp ig, és úgy vettem észre h akkor amikor a felhők elhaladnak a pálya felett igy beárnyékolodik a pálya, és a napos és árnyékos átmenetek közül beszaggat a játék. A gépigény az teljesen megfelel 4 giga ram, Geforce 9600GTI, 4 magos proci.Ezért örülnék ha vki tudna segitene h mit tegyek mert elég idegesitő ez a lagg, a felhőket meg nem láttam volna h ki lehet venni.....Előre is köszönöm!