Virtua Tennis 2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap már kérdeztem,de nem láttam,hogy válaszoltatok volna rá.Szóval,nem lehetne valahogy a játékot kicsit lassítani?Nálam olyan mint egy gyorsított felvétel.Egyenlõre még ízin nyomom.köszi
2 szezonomat kezdtem a 17 hétnél tartok ls a 79 helyen állok az amatõröknél:S és kúrva sok versenyt nyomtam már le.
Hány szezon után lehet felkerülni a profikhoz???mit lehet tenni, hogy 1 tornán sokkal több helyet lépjek elõrébb?

JackSparrow88
Hali, nekem van egy nem is kis problémám: A töltõképernyõnél nekem megáll, nem megy tovább sehogyse.
(Razoros verzió crackkel)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

guruzone
nekem is úgy mûxik ha a bill és a gamepad mellé bedugok egy 2. gamepadot, és akkor a frissen bedugottal enged jáccani

nekem nincs 2 pad-em de bedugtam egy kormányt mellé és így az 1. játékos a bill és a gamepad (a gamepad ikonra állítva) a 2. játékos pedig a kormány 😊
Yulcsa
össze kell gyûjteni a cuccokat, és ki kell kerülnöd a labdákat

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Scania Dáci
en is így probalkoztam de vmiert kilovi a masikat ha kettot dugok be...pedig a windowsban mind a 2t felismeri es hasznalhato

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

valahogyan nem lehetne lassítani a játékon?nekem baromi gyorsnak tûnik.MOst kezdtem egy karriert,mit kell ott csinálni,amikor ilyen újságokat kell felvenni és jönnek felém a labdák?kköszi
TaRka0107
Ja igen vmi ilyesmit csináltam még én is!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Hát én bedugtam mindakettõt, elindítottam a játékot! Exhibition-ra mentem és ott ki lehet választani a players-t! És 2-re teszed és akkor jó lesz!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Scania Dáci
üdv!had kérdezzem már meg h azt be lehet allitani h 2 gamepad legyen egymas ellen?es ha igen h?köszi elõre is

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Páran írtátok, hogy nincs benne multi meg, hogy nem lehet bill-el és másik játékos gamepaddal
csak rendesen be kell állítani és megy 😊
a gombok beállításánál az elsõ játékosnál kint van a bill. és a gamepad ikonja is(és a gamepadre is be van állítva) a második játékosnál már csak a gamepad de a lényeg, hogy az elsõnél a bill ikont kell kiválasztani és akkor a másodiknak marad majd a gamepad és mûködni fog egymás ellen szépen

kicsit bonyolultan írtam de a lényege hogy a gombok beállításánál egy fel nyíllal lehet választani az ikonok között 😄
na basszus,mire ezt megírtam,már végzett is
talán hamarabb kellett volna írnom😊
nektek is sokáig telepítette a net frameworkot?nekem már vagy 5 perce megy
hy!
nekem a VT3 akadásmentesen ment, de a 2009 akadozik.
Mit állítsak lejjeb hogy még ezért élvezhetõ legyen a játék (tehát ne keljen 800x600 körül játszani)
A pályákat máshogy nem tudom elérhetõvé tenni Exhibition módban? Nagyon nem szeretem a karrier módod. Vagy ha valakinek eseteleg már ki van váltva sok pálya elküldené a save file-t ami tárolja a játék aktuális beállításait stb.. Elõre is kösszi.

nem fontos sarokba irányítani egyébként.
errõl a shift-es dologról nem is tudtam 😊. szerintem a pályák megvétele arra jó hogy több feladat kilegyen pipálva, de lehet van más jelentõsége is. egyet sajnálok hogy nincs benne multi.
meg hogy a visszajátszást nemlehet elnyomni

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

hy és az mire jó ha a storeban veszek olyan pályákat??
köszi
am ászhoz maxos szerva kell és az egyik sarokba irányítani
Yulcsa
ja, hogy a shift csak párosban mûködik, értem 😊 köszi! mert rémlett még régebbrõl valamelyik teniszjátékból (talán a Top spinbõl), hogy a shiftel egyszerre megnyomva valamelyik ütés gombot, "szuper ütés" lesz belõle.

Az ütésekkel meg majd próbálkozom 😉

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Casillas
párosban ha például te vagy az alapvonalon, és a társad a hálónál, akkor a shifttel tudod õt (is) hátrahívni

én általában a "top spin"-t szoktam ütni, az lenne nagyjából az erõs ütés, a slice a nyesés (bár még nem tudtam értelmeset rövidíteni, lehet hogy kell hozzá valami skill, nem tudom), a lob pedig az emelés, ez akkor hasznos, ha az ellenfeled feljön a hálóhoz, ezzel tudod átejteni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Yulcsa
köszi! 😊
még egy kérdés, a shift gomb mire való?
és valaki még le tudná írni, az y és x ütések melyik mikor jó? elõre is közi, mert eddig csak úgy találomra nyomogatom õket 😄

Casillas
lassan véget ér a karrier módban a második szezonom, eddig egyszer volt out (baromi hosszú labdamenet után, gondolom már elfáradt az ellenfél), és egyszer pattant meg hálón a labda, majd annak a labdamenetnek a végén hálóba ütötte az ellenfél (mindhárom esetet ugyanaz a játékos csinálta, érdekes meccs volt 😄)

ász nekem is csak néha volt, maxos szervánál

fancy shirt unlockolásához mi kell? csizmám, sapim, és gatyám már van

Vivimos por ti, vence por nosotros.

aham, akkor elég türelmesnek kell lenni. most 48.vagyok.
nálam néha bead 1-1 ászt ha maxos a szerva, meg gondolom a nyilak megnyomásával is lehet valahogy , de erre még nem volt idõm.😊

Yulcsa
V gombbal.
tumpi: nekem is csak keveset lép elõre.

Valaki azt meg tudná mondani, hogy ászt hogy lehet ütni? Eddig még nem sikerült...

Helló !
két kérdésem lenne.
1.valahogy a visszajátszásokat nem lehet kikapcsolni ? néha nagyon idegesít 😊
2.karrier módba nektek is csak párat lép elõre a ranglistán, ha megnyertek egy versenyt ? mert én jó pár meccset lejátszottam de 3-4 helyeket lépked csak elõre.

Sziasztok, hogy tudok multiban játszani a Virtua tennisben? Mármint Joystick vs Keyboard, csak mert ahogy próbáltam mindkettõt Player 1 nek vette, Player 2-t nem ismert fel. Valaki segítsen plz.
miilann04
V

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

BaziJoe
A játék nézetén hogy tudok álítani mert ez igy nekem nagyon alacsony???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Ezt a kontrolleres dolgot csak úgy lehet megoldani, ha 2 kontrollered van, mert az elsõt ugye mindig player 1-nek rakja, de a másodikat már nem.
jAsOn VoOrHeEs
Hát 3 szettben mindössze két out végülis veszettül reális. 😄 Inkább törlöm ezt a hulladékot, mert csak még jobban felidegesít. 2009-ben ilyet kiadni...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Én ma játszottam az elsõ meccsemet Ancic ellen és beállítottam 5 szettesre a meccset és 3-at nyertem és akkor lett vége ill. kétszer ütöttem out-ot is, de nem szervából. Normalon játszottam amúgy Ancic ellen 6:4, 6:2, 6:0-t. Szerintem jó játék, de lehetne jobbis...

jAsOn VoOrHeEs
Úgy értem, hogy egyetlen labdamenet sem ér véget úgy, hogy mondjuk én vagy a gép a vonalon kívülre ütné a labdát. Mindig úgy vesztem el a meneteket, hogy csak egyszerûen már nem tudom elérni\befutni a labdát. De olyan még sosem volt, hogy vonalon kívülre ütném. Max csak elsõ vagy második szervánál van olyan, hogy out-ot ütök. De ha a fogadó visszaüti a labdámat, utána a menetekben már egyetlen out sincs sose. Hálót érintõ ütések sincsenek. Meg beállítottam 3 nyert szettesre a meccset, erre a másodiknál vége. :S Szerintem ez uninstall lesz... Ennél azért kicsit többet vártam egy teniszes játéktól.

Maxtreme
Az hagyján, de ahogy néztem ugyanúgy mint az elõdben, itt sem müxik a gamepad (x360 controller)vs billentyûzetrõl való irányítás 2 személyes játék esetén.
Az ok marha egyszerû, a két eszközt egyként kezeli a játék. Tehát mind2-vel csak a player 1-et lehet irányítani.

Ha valaki esetleg rájön a megoldásra, ne fogja magát vissza 😊

gviski
Na ebbe sincs Multi, pedig azt ígérték lesz... Mért csinálnak ma olyan játékot amibe nincs Online?

Virtual SimRacing

Firerock
ezt nem teljesen értem
és szoktam ütni szervánál😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jAsOn VoOrHeEs
Miért van az, hogy egyik fél részérõl sincs sose egyetlen egy out sem? Az adogatásokat leszámítva, persze a gép ilyenkor is vagy ászt üt, vagy bennt van. Játszottam 2 szettet, out-ok nélkül. <#whatever>

[HUN]FaTaL
talán a config exeben

http://goo.gl/gd6Zi5

Hali! Nadalnak ezt a ruháját hiányolom: http://www.tennis-warehouse.com/ppgallery.html?ccode=RNADAL&pcode=RNADAL2008# Ugyanis ez Nadal zöld ruhájának a párja. És a VT 3-ban is 2 féle ruhák voltak.

Firerock
nekem 1280x1024ben van és nem kockás

Firerock
vana hozzá RAzor Crack

Hol tudom kiválasztani,hogy másik ruhában legyen a játékos? Mert eddig mindig ugyan abban a göncben játszott. Elõre is kössz.

Shevchenko
Grafikát hol lehet állítani mert 1024*768-nál nemtud többet,minden csutkán van mégis kockás?

FORZA MILAN!!!

hy!
hogy leget ketten játszani egy sima meccset????????
köszi
JackSparrow88
csá, ez mennyivel jobb mint az elõzõ? Mer ha szinte semennyivel sem akkor inkább felteszem a 3-at xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

jah már van razor is az simán indul

pia : én is billel játszom nekem jónak tûnik
danny94
és ez mûködik rendesen, yasu nélkül is???
te is ezt használod???

Hi!Billel lehet vele rendesen játszani?Vagy jobb a gamepad?thx
na hát énis felraktam... semmi xtra:S
elõször is bughalmaz
aztán, nehézségi szintet nemtom hol lehet 1általán állítani grafika kb ugyanolyan mint eddig volt csak a random generált/saját karakterek ugynéznek ki mintha évek óta heroin függõk lennének kb... mozgás terén látható a fejlõdés

Sgtfathi
köszi

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

[HUN]FaTaL
Egyes, leülhetsz.

http://goo.gl/gd6Zi5