Virtua Tennis 2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány szezon után lehet felkerülni a profikhoz???mit lehet tenni, hogy 1 tornán sokkal több helyet lépjek elõrébb?
(Razoros verzió crackkel)
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
csak rendesen be kell állítani és megy 😊
a gombok beállításánál az elsõ játékosnál kint van a bill. és a gamepad ikonja is(és a gamepadre is be van állítva) a második játékosnál már csak a gamepad de a lényeg, hogy az elsõnél a bill ikont kell kiválasztani és akkor a másodiknak marad majd a gamepad és mûködni fog egymás ellen szépen
kicsit bonyolultan írtam de a lényege hogy a gombok beállításánál egy fel nyíllal lehet választani az ikonok között 😄
talán hamarabb kellett volna írnom😊
nekem a VT3 akadásmentesen ment, de a 2009 akadozik.
Mit állítsak lejjeb hogy még ezért élvezhetõ legyen a játék (tehát ne keljen 800x600 körül játszani)
errõl a shift-es dologról nem is tudtam 😊. szerintem a pályák megvétele arra jó hogy több feladat kilegyen pipálva, de lehet van más jelentõsége is. egyet sajnálok hogy nincs benne multi.
meg hogy a visszajátszást nemlehet elnyomni
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
köszi
am ászhoz maxos szerva kell és az egyik sarokba irányítani
Az ütésekkel meg majd próbálkozom 😉
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
én általában a "top spin"-t szoktam ütni, az lenne nagyjából az erõs ütés, a slice a nyesés (bár még nem tudtam értelmeset rövidíteni, lehet hogy kell hozzá valami skill, nem tudom), a lob pedig az emelés, ez akkor hasznos, ha az ellenfeled feljön a hálóhoz, ezzel tudod átejteni
Vivimos por ti, vence por nosotros.
még egy kérdés, a shift gomb mire való?
és valaki még le tudná írni, az y és x ütések melyik mikor jó? elõre is közi, mert eddig csak úgy találomra nyomogatom õket 😄
ász nekem is csak néha volt, maxos szervánál
fancy shirt unlockolásához mi kell? csizmám, sapim, és gatyám már van
Vivimos por ti, vence por nosotros.
nálam néha bead 1-1 ászt ha maxos a szerva, meg gondolom a nyilak megnyomásával is lehet valahogy , de erre még nem volt idõm.😊
tumpi: nekem is csak keveset lép elõre.
Valaki azt meg tudná mondani, hogy ászt hogy lehet ütni? Eddig még nem sikerült...
két kérdésem lenne.
1.valahogy a visszajátszásokat nem lehet kikapcsolni ? néha nagyon idegesít 😊
2.karrier módba nektek is csak párat lép elõre a ranglistán, ha megnyertek egy versenyt ? mert én jó pár meccset lejátszottam de 3-4 helyeket lépked csak elõre.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Az ok marha egyszerû, a két eszközt egyként kezeli a játék. Tehát mind2-vel csak a player 1-et lehet irányítani.
Ha valaki esetleg rájön a megoldásra, ne fogja magát vissza 😊
Virtual SimRacing
és szoktam ütni szervánál😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
FORZA MILAN!!!
hogy leget ketten játszani egy sima meccset????????
köszi
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
pia : én is billel játszom nekem jónak tûnik
elõször is bughalmaz
aztán, nehézségi szintet nemtom hol lehet 1általán állítani grafika kb ugyanolyan mint eddig volt csak a random generált/saját karakterek ugynéznek ki mintha évek óta heroin függõk lennének kb... mozgás terén látható a fejlõdés
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi