Virtua Tennis 2009

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
letöltötem a virtual tenis 4-et de nem menti a játék mentéseket van erre valami?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

hellosztok
Olyan kérdésem lenne hogy lehet ebben a world tourba hogy ne csak két gyõztes pontig menjen a mérközés hanem normálisan 6pontig és 2-3 settig?
ötletel?
sziasztok!
fenegyerek1
Hello! Beállitom az elején hogy gamepaddal toljam, de játékon belül nem müködik. Van valami lehetöség rá?

Hello!
Tudna valaki segíteni?Hofyan lehet "underarm" szervát ütni?
Valakinek volt szerencséje a Wii-verzióhoz? A kérdésem, hogy elkezdtem a World Tour-t, de sehol se találtam nehézségi beállítást vagy pedig hogy a meccsek hosszát állítani lehessen. Valaki játszott már többet vele? Én ma kaptam meg. 😄 Ha igen, és megtalálta a beállításokat (ha vannak ilyenek egyáltalán), segítsen ki, plz.

köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

miilann04
hol lehet megtalálni a játék mentéseit?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Hát kb. csinálsz egy karaktert és elindulsz a legaljáról...
Kezedbenyomnak 1 ütõt, aztán hajrá.

Lehet edzeni hogy fejlõdj, nyert versenyekkel pedig elõrébb tudsz lépni a világranglistán.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

lippet
Ja akkor olyasmi lehet, mint a FIFA-ban a "Légy profi" mód! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Hogyne lehetne, akár magadat is lemintázhatod.
Karrier modban úgy kezded, hogy felépíted a játékosod.
Haj, bõrszín, alkat, testsúly de még olyat is be lehet állítani, amirõl nem is gondolnád.

Például álkapocsszélesség, orrmagasság, szóval rendkívül részletes.

A végén meg is fogod unni, nyomsz egy nextet, csak játszhass már ... <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

lippet
Köszi szépen! Játékosokat lehet kreálni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ffiak: Federer, Nadal, Djokovic, Murray, Roddick, Nalbandian, Blake, Ferrer, Ancic, Haas, Ferrero

Nõk: V. Villiams, Ivanovic, Kuznetsova, Mauresmo, Sharapova, Chakvetadze, Hantuchova, Vaidisova, Davenport

És még 5 db. ? jel, amiket unlockolni kell :-)

lippet
Hali!

Nagyjából el tudnátok mondani, hogy mely versenyzõk szerepelnek a játékban? Caroline Wozniacki például benne van? Del Potro szerepel a játékban?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy mikor indítanám el a játékot az az üzenet fogad,hogy egy emulátor szoftverrel összeférhetetlenség történt.Mi okozhatja ezt?
nincs sajnos

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Sziasztok, nemtudjátok van benne online lehetõség pcn ha megveszem az eredetit ?

Hali! Na nálam megtörtént az UNINSTALL, mert már nagyon unalmas volt!!! 1-2 helyeket léptem csak elõre!! :S
hy
Nem tudjátok esetleg h valamivel meg lehet e szüntetni az ocsmány nagy labdát meg h csikot huz maga után?
szevasztok
lehet neten játszani ezzel a gamevel?
danny94
de néha már majdnem elalszom rajta... profik között 100. helytõl 2-esével ugrálok le...
lehet, h én is abbahagyom... 😄

Legend Killer
hajrá

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

danny94
én azért végigtolom...

Legend Killer
nem. én is meguntam. más is említette asszem. szal amatõr eleje...40 körül. ott hagytam abba.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

danny94
am. te hányadik vagy??? (gondolom már te is a profik között vagy...)

Legend Killer
nemtom

danny94
mert azt írja ki, h legyek a csapatkapitány vagy mi...
szal nemtom, h hogyan lehet elindulni a Davis Kupán...???

Legend Killer
nemtom

danny94
naaaa???

danny94
a Davis Kupán, h lehet indulni???

Legend Killer
ja, azt néztem én is<#idiota>😄.

Legend Killer
jócsaj<#szeret>

danny94
passz, nekem néha sikerül, ha úgy jön a labda, de nem naon foglalkozom vele, h 1 kézzel üti-e vagy 2 kézzel...

passatgt
passz, de mond már meg pls hogy hogyan lehet kétkezeset ütni😄

danny94
azigen, én most vok 6. szezon elején, 8. amatõrön...
de eddig csak a trainingre mentem, most fullon van az összes playstylem, hiába gyakorlom többet, akk. sem kapok már semmit, és az összes playstylem után van 1 + jel...
szentetek van értelme, h melyik játékstílust választom???
mert a végén van olyan, h All Round és Tactical, melyik lehet a jobb, vagy ez teljesen mind1???

Prince23
Ez fénylik. lol

passatgt

jó a segge

passatgt
kétkezeset hogy kell ütni?

Legend Killer
nálam nem hozza be a képeket 😞.

Legend Killer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!

😄

Roland10

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Casillas
a legjobbakkal is elõfordul 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

penge96
Át mentünk fociba 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Prince23
Róma és Sevilla😄

Legend Killer
MU és Real, de béke emberek 😄.
amúgy is rendes szurkoló vok és tisztelem a másik csapatot mindig.

Roland10
<#ejnye1><#ravasz1>

penge96
jaja 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

danny94
a tied a legeslegjobb, ARSENAL!!!!!
Go Gunners!!!<#worship><#worship><#worship>

penge96
És az enyém?<#pardon1><#szomoru1><#wow1><#gunyos1>

Roland10
Én 9....Casillas: nagyon fasza a neved!😄

danny94
az összes playstyle +van, de ha gyakorlok, és az a mérõ int felmegy, akk. a playstyleim mellé + jelet kapok, és az a kérdésem, h ezekbõl a+ jelekbõl mennyi van, tehát a végtelenségig fogja odarakogatni a + jeleket, vagy csak 3-at lehet, és ennek mi értelme van???

penge96
Nem is gondoltam hogy azért nem kaptam választ 😊

Oldal 1 / 8Következő →