51658
-
"How to Download: Check back to the Battlefield Bad Company 2 for a new Beta Page closer to beta launch date for download instructions." -
aggyámá egy linket mert azt még én sem olvastam. kösz! -
Ott van a pcs bf blogba, hogy milyen lesz a beta és hol lehet majd letölteni. -
csak multi lesz benne 1 pályával, és szerintem majd lesz egy külön oldal ahonnan le lehet szedni gépre. -
eLiXir #3622 es amugy hogy lesz ez a beta teszteles? a kodot beutve lehet majd letolteni a jatekot valamelyik oldalrol vagy honnan lesz meg maga a jatek? es single playert ki lehet majd probalni? -
kamu! :D -
Azt olvastam az egyik forumon hogy a holnapi GTTV adásban már PC jelentek is lesznek, még utánanézek honnan van a hír. -
Holnap este, ami nálunk péntek már. Gametrailersen majd fent lesz. -
HUN BECSEHELY #3618 8-nap mulva. -
:D -
barmi #3616 És ez mikor is lesz egészen pontosan? -
barmi #3615
-
-
nem -
H4ver #3612 hi regeltem erre a combat testing re. Kapok mailban visszajelzést legalább hogy ló....-t sem kaptál??? -
EA-nél vagy hol szerepel az 576 és cdgalaxis is a listán akik adhatnak kulcsot. Aszem így. Valaki mondta tegnap. -
eugabesz #3610 Kimeríti a jogtalan előny fogalmát.Vissza mondom és megrendelem máshol...ők meg bekaphatják,ha ennyire érdekli őket a sorrend pl. -
Landor #3609 jóh, mostmár nem tudok visszamenni 
-
eugabesz #3608 Akkor bemégy szépen és a barátodnak is intézel egyet.Mert ha nem.... -
eugabesz #3607 Az 576 hivatalos partner.Remélem annyi elég hozzá. -
Hogy tudják a boltok garantálni, hogy kapok béta kulcsot? -
Landor #3605 Én is még régebben rendeltem elő az 576ban személyesen. Egy fél órája voltam bent, megkérdeztem hogy hogy is lesz ez a bétakulcsosdi, erre azt mondta az 576os srác hogy vegyük fel újra a rendelésem, ne törődjek a régivel, mert így biztos csak a béta kulcs. Már meg is kaptam a nyugtát a rendelésemről emailben. -
ij -
HUN BECSEHELY #3603 Nekem is ezt irta ki.Kapunk kulcsot.Nyugi. -
eugabesz #3602 Felvétel dátuma:
2009.12.16. 17:28:17
Ekkortól "él" a rendelésem az 576-nál,úgy hogy nekem már lesz.Azt igérték. -
barmi #3601 Az imént küldtek egy levelet:
We have reviewed your application and have currently no need for your participation in the Combat Testing program.
Thank you,
Combat Testing Staff.
Most akkor WTF?
Sose lesz kulcsom? -
Menj vissza es toszogassad a manokat a wow-ban
-
Gyerek nagyon komoly, hogy meghalni jár fel játszani :) De azért azt öröm látni, hogy könnyebb megfektetni valakit, mint a BF2-ben... -
ne haragudj maunika de kiez? ;-D -
GTTV holnapi promo -
JagFater #3596 Csá Arc!
Gyerek hogy van? -
Megrendeltem a CD Galaxisnál, át is utaltam a pénzt, úgyhogy lesz már kulcs! 
Amúgy tényleg félretájékoztattak a dologról, mert azt olvastam a cybergen.hu-n, hogy mindenki jelentkezhet.
Kikérdezésről szó sem volt, ha tudom bele sem kezdek.
Amúgy engem faggathatnának
, max. azt érnék el, hogy megtanulnak ŐK magyarul káromkodni!
Különben meg, a felderítő nem köp!!!
-
HUN BECSEHELY #3594 Én be is regeltem+elöl is rendeltem :D -
Te még élsz? :D
Ja annyi lesz :) -
Na látod, ennyi.
-
@locust9 T minus one day to sp reveal. -
Ok, THX,
akkor szenved vele a tököm, megveszem a CD galaxisnál, 'oszt jóva!
-
Hát jah, ha nem tudsz angolul akkor buktad, mert ts-re is fel kell menni majd és kikérdeznek, hogy miért akarsz tesztelőnek jelentkezni.
Egyébként meglehetősen félretájékoztatás volt a cucc. Ugyanis azt mondták, hogy aki jelentkezik, az kap kulcsot. Namost a jelentkezés is két lépéses volt, mindkét lépést jóvá kellett hagyni valamelyik adminnak. Szóval ha jóvá hagyták, akkor a fasznak kell ezer kritérium. -
Azt írták angol tudás szükséges, ha fingot sem tudsz akkor minek szenvedsz vele? Hm? -
Hja b+ ha tudnék angolul...
Még az űrlapot kitöltöttem, de a többit nem igazán értem ezért kérdeztem, hátha valaki veszi a fáradságot és leírja tömören magyarul, amit természetesen megköszönök!