51658
  • uHs Gerzson
    "How to Download: Check back to the Battlefield Bad Company 2 for a new Beta Page closer to beta launch date for download instructions."
  • Zs0lt1
    aggyámá egy linket mert azt még én sem olvastam. kösz!
  • TDC Geronimo
    Ott van a pcs bf blogba, hogy milyen lesz a beta és hol lehet majd letölteni.
  • uHs Gerzson
    csak multi lesz benne 1 pályával, és szerintem majd lesz egy külön oldal ahonnan le lehet szedni gépre.
  • eLiXir
    es amugy hogy lesz ez a beta teszteles? a kodot beutve lehet majd letolteni a jatekot valamelyik oldalrol vagy honnan lesz meg maga a jatek? es single playert ki lehet majd probalni?
  • TDC Geronimo
    kamu! :D
  • uHs Gerzson
    Azt olvastam az egyik forumon hogy a holnapi GTTV adásban már PC jelentek is lesznek, még utánanézek honnan van a hír.
  • TDC Geronimo
    Holnap este, ami nálunk péntek már. Gametrailersen majd fent lesz.
  • HUN BECSEHELY
    8-nap mulva.
  • REPS0L
    :D
  • barmi
    És ez mikor is lesz egészen pontosan?
  • barmi
  • uHs Gerzson

• Zs0lt1
    nem
  • H4ver
    hi regeltem erre a combat testing re. Kapok mailban visszajelzést legalább hogy ló....-t sem kaptál???
  • Running
    EA-nél vagy hol szerepel az 576 és cdgalaxis is a listán akik adhatnak kulcsot. Aszem így. Valaki mondta tegnap.
  • eugabesz
    Kimeríti a jogtalan előny fogalmát.Vissza mondom és megrendelem máshol...ők meg bekaphatják,ha ennyire érdekli őket a sorrend pl.
  • Landor
    jóh, mostmár nem tudok visszamenni
  • eugabesz
    Akkor bemégy szépen és a barátodnak is intézel egyet.Mert ha nem....
  • eugabesz
    Az 576 hivatalos partner.Remélem annyi elég hozzá.
  • dronkZero
    Hogy tudják a boltok garantálni, hogy kapok béta kulcsot?
  • Landor
    Én is még régebben rendeltem elő az 576ban személyesen. Egy fél órája voltam bent, megkérdeztem hogy hogy is lesz ez a bétakulcsosdi, erre azt mondta az 576os srác hogy vegyük fel újra a rendelésem, ne törődjek a régivel, mert így biztos csak a béta kulcs. Már meg is kaptam a nyugtát a rendelésemről emailben.
  • Zs0lt1
    ij
  • HUN BECSEHELY
    Nekem is ezt irta ki.Kapunk kulcsot.Nyugi.
  • eugabesz
    Felvétel dátuma:

2009.12.16. 17:28:17

Ekkortól "él" a rendelésem az 576-nál,úgy hogy nekem már lesz.Azt igérték.
  • barmi
    Az imént küldtek egy levelet:

We have reviewed your application and have currently no need for your participation in the Combat Testing program.
    Thank you,
    Combat Testing Staff.

Most akkor WTF?

Sose lesz kulcsom?
  • [UNQL]Echo
    Menj vissza es toszogassad a manokat a wow-ban
  • Riddick21
    Gyerek nagyon komoly, hogy meghalni jár fel játszani :) De azért azt öröm látni, hogy könnyebb megfektetni valakit, mint a BF2-ben...
  • Zs0lt1
    ne haragudj maunika de kiez? ;-D
  • uHs Gerzson
    GTTV holnapi promo
  • JagFater
    Csá Arc!

Gyerek hogy van?
  • Kami
    Megrendeltem a CD Galaxisnál, át is utaltam a pénzt, úgyhogy lesz már kulcs!
    Amúgy tényleg félretájékoztattak a dologról, mert azt olvastam a cybergen.hu-n, hogy mindenki jelentkezhet.
    Kikérdezésről szó sem volt, ha tudom bele sem kezdek.
    Amúgy engem faggathatnának , max. azt érnék el, hogy megtanulnak ŐK magyarul káromkodni!
    Különben meg, a felderítő nem köp!!!
  • HUN BECSEHELY
    Én be is regeltem+elöl is rendeltem :D
  • uHs Gerzson
    Te még élsz? :D

Ja annyi lesz :)
  • Running
    Na látod, ennyi.
  • Zs0lt1
    @locust9 T minus one day to sp reveal.
  • Kami
    Ok, THX, akkor szenved vele a tököm, megveszem a CD galaxisnál, 'oszt jóva!
  • Zs0lt1
    Hát jah, ha nem tudsz angolul akkor buktad, mert ts-re is fel kell menni majd és kikérdeznek, hogy miért akarsz tesztelőnek jelentkezni.

Egyébként meglehetősen félretájékoztatás volt a cucc. Ugyanis azt mondták, hogy aki jelentkezik, az kap kulcsot. Namost a jelentkezés is két lépéses volt, mindkét lépést jóvá kellett hagyni valamelyik adminnak. Szóval ha jóvá hagyták, akkor a fasznak kell ezer kritérium.
  • Running
    Azt írták angol tudás szükséges, ha fingot sem tudsz akkor minek szenvedsz vele? Hm?
  • Kami
    Hja b+ ha tudnék angolul...
    Még az űrlapot kitöltöttem, de a többit nem igazán értem ezért kérdeztem, hátha valaki veszi a fáradságot és leírja tömören magyarul, amit természetesen megköszönök!