51658
  • Bogdogege
    nem tom ,de már úgy fekve pörögve bukfencezve lőni már nem
  • BEAST #3665
    Lehet ebben a jatekban zu'molni?
  • Zs0lt1
    Van jónéhány követelmény, ha azt nem teljesíted, lesheted a kulcsodat :D

#3659: úgy látszik, te sem olvastad el xD
  • RYO21
    Honnan tudják, hogy ki publikálta?
  • TDC Geronimo
    PS3 betaból lehetett felvenni. PCsből nem lehet? Szerintem marhaság. Ennyi embert úgyse tudnának NDA alatt tartani.
  • darki81
    lesz a játékban heli ?
  • alph4
    Engem is elfogadtak teszternek, bár nem adtam meg teljesen valós adatokat. A kulcsot küldjék majd a többi nem izgat ;)
  • ToCsEk
    aha persze én meg a marson élek mi :D
  • Rage47
    ez marhajó:D
  • Zs0lt1
    Gecinagy :DDDD

Jah egyébként fent voltam a ts-ükön a combattesting-es arcoknak. Ott mondták, hogy a licensz amit el kellett fogadni és mindenki csak leokézza miket tartalmaz.
    Az ea-val vannak szerződve és ha pl publikálsz valahol egy képet vagy videot még meg nem jelent játékról, akkor az összes általad birtokolt és az ea által kiadott játékodnak lőttek, mert az ea letiltja :D
  • dronkZero
    Na vettem béta kulcsot. Nagyon remélem, hogy nem lesz vele gond.
  • Landor
  • TDC Geronimo
    Ez mekkora trailer volt annó :DD
  • Hocsika
    A jóhoz! :D
    A rosszhoz elég egy elmosott tft kép, eléülni egy 3D-s szemüvegbe és kész ;)
  • Snexi
    : D
  • [UNQL]Echo
    A jo photoshop munkahoz ido kell
  • TDC Geronimo
    Jóhát semmit se jelent. A beígért rendes PCs screenshotot is 9e óta csinálják... :D
  • uHs Gerzson
    Mondtam én baszod :D
  • TDC Geronimo
    "@MarkLWilson video team has been working on big reveal.. Pc stuff will come soon!" Na talán beta előtt láthatunk is PC anyagot? :D
  • uHs Gerzson
    Igen
    Várhatóan igen
  • XenHai
  • Boron Power
    Hi

A battlefield 1943 az egy teljesen önálló új játék lesz? És egy évben adják ki ezzel?

Kösz!
  • TDC Geronimo
    Végét lehagytam...Szóval ez lesz MAJD a GTTV adásba.
  • TDC Geronimo
    Új blog update. Több mint 10 percnyi eddig nem látott single player videó HDbe, beleértve az első trailert és egy átvezető videót is.
  • TDC Geronimo
    Na kis helyesbítés. Szal az adás US idő szerint éjfél után lesz 15 perccel így nálunk az kb reggel 9. Mégse péntek :)
  • uHs Gerzson
    Az idegeinkkel játszanak :D
  • Smithwarden
    "Played BFBC2 all day with the European Games Press. Some awesome moments, flying around in an AH64 with @locust9 on the Gunner Seat."

Mar megint csak jatszogatnak es helikoptereznek egesz nap a fejlesztok.
  • Smithwarden
    En reggel neztem meg, de nem mertem ide belinkelni nehogy osszekavarodjanak sokan es azt higyjek hogy ez "uj" BC2-es video.
    Tok jo es erdekes a movie, latni hogy ki volt igazabol Haggard-nak es a tobbi orult singleplayer karinak a hangja, stb.
  • TDC Geronimo
    Hát ez kurvajó volt :D Főleg végén a bugok. Van benne minden. Esik szó az engine építéséről, korai alpha bemutatók, bugok, audio, MOcap, humor, miegymás. Igaz ez még az első részhez készült, de hangulatos az biztos :)
  • uHs Gerzson
    Én nem is mondtam hogy az lenne :)
  • KillTheKonzol
    szóval nem igaz
  • uHs Gerzson
    Ha te komolyan el is hiszed akkor google a barátod :)
  • KillTheKonzol
    ez komoly? PC-én Xboxos ellen játsszhatok CoD-ban?
  • TDC Geronimo
    Oh mégse lesz. Marad olyan, amilyen. Egyik ezt írja a másik meg azt hihetetlen :p
  • TDC Geronimo
    PC betaba a FOV marad olyan, mint a konzolosba valószínűleg, mert nem lesznek kész addig vele. Így marad a megnövelt FOV a teljes verzióra. FoV = field of view (látószög) mielőtt valaki megkérdi :p
  • TDC Geronimo
  • uHs Gerzson
    Ki honnan tekint rá :)
  • KillTheKonzol
    ez mi?

CoD-ban együtt játszanak a PC-és és Xboxos user-ek?
    vagy csak szimplán szar Xboxon a CoD irányítása, és ezt jelképezi a kép?
  • TDC Geronimo
    Pár régebbi DICEos video. Ez pl jópofa :)
  • TDC Geronimo
    Itt van de szerintem linkeltem még mikor kipostolták csak basztál elolvasni :D