51658
  • JagFater
    Inkább wowozni menj...
  • gbc csabika

Tessék. Nehéz elképzelni, hogy esetleg szerelnek ilyesmit egy black hawk-ra, csak azért mert Te még nem láttál?
  • gbc csabika
    Sok helikoptert lehet felszerelni utólag géppuskával, melyek póttartályoknak kinéző külső konténerekben is helyet kaphatnak. A black hawk-ra is szoktak fegyverzetet rakni.
  • Supersix
    Aha! És ilyen hol van a való életben egy Blackhwak-on?Ha kicsit is értenél hozzá te is hülyén néztél volna? De látszik, hogy ti nem vagytok igazán képben ezzel kapcsolatban. Ez a ,,mennyé kódozni" szöveg :D ... ez a menő mostanában, ezért el is nézem neked. Csak egy kérdés volt a kép alapján, hátha én maradtam le valamiről, de mindjárt veszekedés lesz belőle, úgyhogy köszi a meg nem válaszolt kérdést és tényleg hagyjuk az egészet...see u on the battlefield
  • JagFater
    Mennyé kódozni...
  • uHs Gerzson
    Megmondom neked hogy az nem pot tartáj... hanem egy külön felfigeszthető géppuska csak úgy tünik amit te látsz.
  • eLiXir
    beta kulcsot vajon lehet rendelni, vagy venni mondjuk cdgalaxisnal jan.28.-a utan?
  • Supersix
    Tényleg nem kötekedni akarok de, akkor ez eléggé rontja az élethűségét az egésznek. Ez kb olyan mintha a Hammer tudni lőni hátra fele a kipufogó csövén...
  • Supersix
    Hűűű akkor az egy szar játék
  • TDC Geronimo
    Nem ezt most rakták ki néhány perce
  • zzeN
    BF blogon ki vannak írva h melyik országban melyik boltnál lehet beta keyt szerezni, már a CDGalaxis is ott van.(vagy ez csak megint nekem új?:D)
  • TDC Geronimo
    Végig játszható alatt gondolom azt érti, hogy megjelenésig. Nem addig, de majdnem. Február 25ig tart majd
  • TDC Geronimo
    wide nincs?! ;<
  • zzeN
    Multi beta logikusan. Márc. 5 a full.
  • Bala10
  • rvn
    Nem vagyok nagy fan csak érdekel h akkor 5 nap mulva béta? És ez a béta végig játszhtaó lesz? Mikor jön ki a rendes?
  • Running
    Igen, és később gyermekeket is szül.
  • Running
    Eddig még nem látott háttértapétának való!!!
  • Supersix
    Ez vicc??!Lő a póttartály?!
  • Tatyla
    én is előrendeltem a limitedet az 576-tól és majd itt Nyíregyházán veszem át személyesen és ugyanúgy megkapom a béta kulcsot jan 28.-án...
  • Lamellus
    Ezt írták korábban a Combat Testing-ről: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=3588]#3588[/URL]
  • barmi
    nyahh... végre sikerült nekem is bekerülni a teszterek közé

Kaptam mailben felhasználónevet és jelszót a combat testing fórumhoz.

Van még valami teendőm a combattestingen vagy már csak várnom kell a
    kulcsot meg a linket a béta letöltéséhez?
  • TDC Geronimo
    Alig várom már, hogy menjek vele egy kört

• [UNQL]Echo
    Latom mar megvalaszoltak :)
    Szal lesz HC mod.Azert nekem ez a parasztvakito realtime XP szamlalo sem hianyozna
  • Boron Power
    Igaz, de ha véletlenül szarnak bizonyulna(amit nem hiszek), itt ingyen visszaléphetsz.
  • Lamellus
    "Gimme some more"
  • Lamellus
    Igaz, hogy a CD Galaxisnál pénzbe kerül a kulcs, de az árát beleszámítják a teljes árába, úgyhogy ha megveszed a játékot végül, akkor ugyanannyit költesz (9 Ft csak a különbség a két bolt között jelenleg).
  • Boron Power
    Aha, tényleg. Akkor még jobb is, hogy az 576-nál rendeltem meg, mert ingyen küldik a kulcsot.
  • TDC Geronimo
    Új blogbejegyzés az egyik audio programmertől.
  • TDC Geronimo
    Jézusom... Nem tudok erre mit mondani
  • TDC Geronimo
    Játék elején fognak csak "befityegni" utána azért olyan sűrűn nem lépegetsz szintet meg nem unlockolgatsz.
  • Prince23
    Azért egy misét megér ez a trailer, így:

• TDC Geronimo
    Anyád ez az sp trailer. Hihetetlen hangulat, ez a grafika meg...
  • Gabe18
    Single erőltetés szerintem egyértelműen a konzol verzióból ered.Ott még sokan mindig a single módért vesznek játékot,és a multi maximum ilyen extra.Úgyhogy oda egyszerűen kell az egyjátékos mód.
  • TDC Geronimo
    Na végre hazaértem izzítom is be videókat :d
  • uHs Gerzson
    Kinek mi a kedvenc én még azért kiprobálnám hogy milyen lesz az a 32 player.
  • SubZero911
    Lehet hogy így is jó lesz, de azért még mindig Karkand/64....
  • Lamellus
    Igen, de nem emelte ki, hogy már sokkal régebben előrendelte, én úgy vettem, hogy úgy érti, most rendelte elő.
  • uHs Gerzson
    Akkor majd helyetted is játszok majd a bétában :)
  • eugabesz
    nem...csakazért sem,hogy tudjak kötekedni velük