51658
-
JagFater #3831 Inkább wowozni menj... -
Tessék. Nehéz elképzelni, hogy esetleg szerelnek ilyesmit egy black hawk-ra, csak azért mert Te még nem láttál? -
Sok helikoptert lehet felszerelni utólag géppuskával, melyek póttartályoknak kinéző külső konténerekben is helyet kaphatnak. A black hawk-ra is szoktak fegyverzetet rakni. -
Aha! És ilyen hol van a való életben egy Blackhwak-on?Ha kicsit is értenél hozzá te is hülyén néztél volna? De látszik, hogy ti nem vagytok igazán képben ezzel kapcsolatban. Ez a ,,mennyé kódozni" szöveg :D ... ez a menő mostanában, ezért el is nézem neked. Csak egy kérdés volt a kép alapján, hátha én maradtam le valamiről, de mindjárt veszekedés lesz belőle, úgyhogy köszi a meg nem válaszolt kérdést és tényleg hagyjuk az egészet...see u on the battlefield -
JagFater #3827 Mennyé kódozni... -
Megmondom neked hogy az nem pot tartáj... hanem egy külön felfigeszthető géppuska csak úgy tünik amit te látsz. -
eLiXir #3825 beta kulcsot vajon lehet rendelni, vagy venni mondjuk cdgalaxisnal jan.28.-a utan? -
Tényleg nem kötekedni akarok de, akkor ez eléggé rontja az élethűségét az egésznek. Ez kb olyan mintha a Hammer tudni lőni hátra fele a kipufogó csövén... -
Hűűű akkor az egy szar játék -
Nem ezt most rakták ki néhány perce -
BF blogon ki vannak írva h melyik országban melyik boltnál lehet beta keyt szerezni, már a CDGalaxis is ott van.(vagy ez csak megint nekem új?:D) -
Végig játszható alatt gondolom azt érti, hogy megjelenésig. Nem addig, de majdnem. Február 25ig tart majd -
wide nincs?! ;< -
Multi beta logikusan. Márc. 5 a full. -
Bala10 #3817 
-
Nem vagyok nagy fan csak érdekel h akkor 5 nap mulva béta? És ez a béta végig játszhtaó lesz? Mikor jön ki a rendes? -
Igen, és később gyermekeket is szül. -
Eddig még nem látott háttértapétának való!!! -
Ez vicc??!Lő a póttartály?! -
én is előrendeltem a limitedet az 576-tól és majd itt Nyíregyházán veszem át személyesen és ugyanúgy megkapom a béta kulcsot jan 28.-án... -
Ezt írták korábban a Combat Testing-ről: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=3588]#3588[/URL] -
barmi #3810 nyahh... végre sikerült nekem is bekerülni a teszterek közé
Kaptam mailben felhasználónevet és jelszót a combat testing fórumhoz.
Van még valami teendőm a combattestingen vagy már csak várnom kell a
kulcsot meg a linket a béta letöltéséhez? -
Alig várom már, hogy menjek vele egy kört 
-
Latom mar megvalaszoltak :)
Szal lesz HC mod.Azert nekem ez a parasztvakito realtime XP szamlalo sem hianyozna
-
Igaz, de ha véletlenül szarnak bizonyulna(amit nem hiszek), itt ingyen visszaléphetsz. -
"Gimme some more"
-
Igaz, hogy a CD Galaxisnál pénzbe kerül a kulcs, de az árát beleszámítják a teljes árába, úgyhogy ha megveszed a játékot végül, akkor ugyanannyit költesz (9 Ft csak a különbség a két bolt között jelenleg). -
Aha, tényleg. Akkor még jobb is, hogy az 576-nál rendeltem meg, mert ingyen küldik a kulcsot. -
Új blogbejegyzés az egyik audio programmertől. -
Jézusom... Nem tudok erre mit mondani -
Játék elején fognak csak "befityegni" utána azért olyan sűrűn nem lépegetsz szintet meg nem unlockolgatsz. -
Azért egy misét megér ez a trailer, így:
-
Anyád ez az sp trailer. Hihetetlen hangulat, ez a grafika meg... -
Gabe18 #3798 Single erőltetés szerintem egyértelműen a konzol verzióból ered.Ott még sokan mindig a single módért vesznek játékot,és a multi maximum ilyen extra.Úgyhogy oda egyszerűen kell az egyjátékos mód. -
Na végre hazaértem izzítom is be videókat :d -
Kinek mi a kedvenc én még azért kiprobálnám hogy milyen lesz az a 32 player. -
Lehet hogy így is jó lesz, de azért még mindig Karkand/64.... -
Igen, de nem emelte ki, hogy már sokkal régebben előrendelte, én úgy vettem, hogy úgy érti, most rendelte elő. -
Akkor majd helyetted is játszok majd a bétában :) -
eugabesz #3792 nem...csakazért sem,hogy tudjak kötekedni velük