51658
  • alph4
    Fuck, ne jó linekeltem
  • HTS s3rg1nh00
    az lófasz az egyetemi vizsgaidőszakhoz képest,majd meglátod.:D
  • REPS0L
    veled nem is állunk szóba :(
  • REPS0L
    köszkösz :D
  • LeWyTy
    Kezd hülyeséggé fajulni a beszélgetés.
    És aludni is kéne.
  • uHs Gerzson
    Helyetted is beírtam :D
  • REPS0L
    nekem ez w00t a csengőhangúm
  • REPS0L
    köménymag
  • REPS0L
    lopod a szövegem, rohatt.
  • attiGT
    Én érettségizni fogok ebben az évben, félnem kéne tőle amellett, hogy bétázni, majd a teljessel fogom űzni az ipart megállás nélkül? :)
  • Fpocok
    Hát most egyelőre ezt nem. Mert ugye BC2.

OFF: Viszont lehet behúzom addig első részt valahonnan eredetibe, azt majd később vagy amikor kijön ME3 a másodikat stb...

ON: Jó vizsgázást. Nekem pénteken lenne még egy vizsgám, de inkább elraktam múlt hétre... 3 vizsga egy nap. Remélem megéri majd béta miatt :)
  • LeWyTy
    ISTENVAGY
  • HTS s3rg1nh00
    muszáj...15 kredit múlik rajta:|
  • rvn
    én meg hnap de bukónak néz ki:D
  • TDC Geronimo
    Hát az necces lesz
  • TDC Geronimo
    Valóban az, de vedd meg eredetibe. Ne warezolj, főleg olyan minőségű játékokat.
  • HTS s3rg1nh00
    vazze pénteken mehetek reggel mégiscsak vizsgázni:|
  • uHs Gerzson
    Lehet de az eredeti még akkor is nagy favorite nálam :)

Erre kelek reggelente :D

• Fpocok
    OFF:

Amig vártam a bétára... elkezdtem ME2 özni. Nem vagyok egy rpg van, de akkora epic ez a játék, még sohasem játszottam ilyen jót SP játékkal.

Most megyek letöltöm első részt, azt átviszem másodikra, és így várom majd harmadik részt!

ON:
  • 0Fritz0
    Rövid zenekari verzió.
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem ami 43ba van az az eddigi legjobb. Hihetetlen jól hangszerelt és nagyon jól szól.
  • uHs Gerzson
    Akárhogy is alakítják az alap zenét valahogy az eredeti mindent vissz :)
  • TDC Geronimo
    Feltöltöttem akit érdekel a 43as theme song. Csengőhangnak ideális :p
  • FiveOmensXXXXX
    Na basszátok meg most bf-ezni akarok :D
  • LeWyTy
    Ahhh xD
  • Beers
  • Beers
    Kár a hang minőségéért, de amúgy !
    Nekem is csengőhang :)!
  • TDC Geronimo
    Telómon megvan :D
  • uHs Gerzson
    Az alapmű kár hogy nincs jobb minőségben :(
  • LeWyTy
  • Bala10
    ezt valaki küldje el a dájszos fiúkáknak :)

• Neoncsoves
    Ja persze, egyértelmű hogy ezeket tesztelik most. Hál' istennek ezeket nem tudják PS3on tesztelni. (ha tudnák tesztelni, nem lenne most PC beta sztem:D)
  • TDC Geronimo
    PCn még nem volt. Ott azért lehetnek problémák nem is kevés. Mondták is, hogy az alap az kész, inkább a pc specifikus dolgokat tesztelik betaba. Server browser, technikai problémák, server stresszelhetősége stb.
  • skorpio7
    Ezzel teljesen egyetértek. Jó isten tudja hányszor hallgattam(néztem) meg az alapjáték bevezető intróját, ami mindíg megadta a hangulatot az aznapi több órás "ereszd el a hajamnak".
  • Neoncsoves
    hát PS3 beta után, főleg a changelog megnézése után ez azt hiszem már majdnem a teljes játék :) bár egyértelműen betaként kell hozzáállni :)
  • TDC Geronimo
    Akárhogy is nézzük ez még mindig beta. Ennyi ember rászabadul, lesz itt probléma. Csak tisztába kell lenni a BETA fogalmával, mert egyes emberek ezt hajlamosak elfelejteni és kész produktumként tekintenek rá :)
  • TDC Geronimo
    Ja csak úgy mondom előre, hogy betahoz is kell majd egy EA fiók. Úgyhogy akinek nincs az még most intézze el. Meg ugye átviheted majd a betaba használt nicked a full gamebe is.
  • Neoncsoves
    Csaknem omlik össze. Bár a BF2 megjelenése előtti cuccokat nem nagyon ismerem, mert konkrétan nem vártam azt a játékot, csak megvettem valamikor meg a special forces-t is hozzá (eredeti kiadású dobozosak voltak, eredeti áron vettem őket... mára eladtam együtt a 2-t 1500ért... a complete pack miatt lehetetlen lett volna többért, kicsit sajnálom hogy túltettem rajta).
  • Fpocok
    Nekem azt igen. De azért rákérdeztem, hogy tényleg e, mert ha nem esetleg akkor nem húzom az időt, azt megyek át gcdre.