51658
-
Fuck, ne jó linekeltem 
-
az lófasz az egyetemi vizsgaidőszakhoz képest,majd meglátod.:D -
veled nem is állunk szóba :( -
köszkösz :D -
Kezd hülyeséggé fajulni a beszélgetés.
És aludni is kéne.
-
Helyetted is beírtam :D -
nekem ez w00t a csengőhangúm
-
köménymag
-
lopod a szövegem, rohatt. -
Én érettségizni fogok ebben az évben, félnem kéne tőle amellett, hogy bétázni, majd a teljessel fogom űzni az ipart megállás nélkül? :) -
Hát most egyelőre ezt nem. Mert ugye BC2.
OFF: Viszont lehet behúzom addig első részt valahonnan eredetibe, azt majd később vagy amikor kijön ME3 a másodikat stb...
ON: Jó vizsgázást. Nekem pénteken lenne még egy vizsgám, de inkább elraktam múlt hétre... 3 vizsga egy nap. Remélem megéri majd béta miatt :) -
ISTENVAGY
-
muszáj...15 kredit múlik rajta:| -
én meg hnap de bukónak néz ki:D -
Hát az necces lesz
-
Valóban az, de vedd meg eredetibe. Ne warezolj, főleg olyan minőségű játékokat. -
vazze pénteken mehetek reggel mégiscsak vizsgázni:| -
Lehet de az eredeti még akkor is nagy favorite nálam :)
Erre kelek reggelente :D
-
OFF:
Amig vártam a bétára... elkezdtem ME2 özni. Nem vagyok egy rpg van, de akkora epic ez a játék, még sohasem játszottam ilyen jót SP játékkal.
Most megyek letöltöm első részt, azt átviszem másodikra, és így várom majd harmadik részt!
ON: -
Rövid zenekari verzió. -

-
Hát szerintem ami 43ba van az az eddigi legjobb. Hihetetlen jól hangszerelt és nagyon jól szól. -
Akárhogy is alakítják az alap zenét valahogy az eredeti mindent vissz :) -
Feltöltöttem akit érdekel a 43as theme song. Csengőhangnak ideális :p -
Na basszátok meg most bf-ezni akarok :D -
Ahhh xD -
-
Kár a hang minőségéért, de amúgy
!
Nekem is csengőhang :)! -
Telómon megvan :D -
Az alapmű kár hogy nincs jobb minőségben :( -
-
Bala10 #4403 ezt valaki küldje el a dájszos fiúkáknak :)
-
Neoncsoves #4402 Ja persze, egyértelmű hogy ezeket tesztelik most. Hál' istennek ezeket nem tudják PS3on tesztelni. (ha tudnák tesztelni, nem lenne most PC beta sztem:D) -
PCn még nem volt. Ott azért lehetnek problémák nem is kevés. Mondták is, hogy az alap az kész, inkább a pc specifikus dolgokat tesztelik betaba. Server browser, technikai problémák, server stresszelhetősége stb. -
Ezzel teljesen egyetértek. Jó isten tudja hányszor hallgattam(néztem) meg az alapjáték bevezető intróját, ami mindíg megadta a hangulatot az aznapi több órás "ereszd el a hajamnak". -
Neoncsoves #4399 hát PS3 beta után, főleg a changelog megnézése után ez azt hiszem már majdnem a teljes játék :) bár egyértelműen betaként kell hozzáállni :) -
Akárhogy is nézzük ez még mindig beta. Ennyi ember rászabadul, lesz itt probléma. Csak tisztába kell lenni a BETA fogalmával, mert egyes emberek ezt hajlamosak elfelejteni és kész produktumként tekintenek rá :) -
Ja csak úgy mondom előre, hogy betahoz is kell majd egy EA fiók. Úgyhogy akinek nincs az még most intézze el. Meg ugye átviheted majd a betaba használt nicked a full gamebe is. -
Neoncsoves #4396 Csaknem omlik össze. Bár a BF2 megjelenése előtti cuccokat nem nagyon ismerem, mert konkrétan nem vártam azt a játékot, csak megvettem valamikor meg a special forces-t is hozzá (eredeti kiadású dobozosak voltak, eredeti áron vettem őket... mára eladtam együtt a 2-t 1500ért... a complete pack miatt lehetetlen lett volna többért, kicsit sajnálom hogy túltettem rajta). -
Nekem azt igen. De azért rákérdeztem, hogy tényleg e, mert ha nem esetleg akkor nem húzom az időt, azt megyek át gcdre.