51658
-
Bala10 #4637 Landor úgyis kitörölné. :) -
És elvegyem a kis köcsög klubtól a lehetőséget, h hülyére oltsa? Azt már nem :) -
JagFater #4634 Mikor anyád többet fog keresni a szopással... -
Elrakhatnád pihenni :p -
Am egy csomó infót kilehetne írni a bannerba.
Tom hogy nem sok közöm van hozzá, de akkor is.
-
Neoncsoves #4628 felesleges bannolni, úgyis csak egy alreg -
Igazán bannolhatná már valaki ezt a trollt, itt is meg a ME2 topikban is csak köpködni tud. -
Ki lesz írva az első másodperctől XXXXXXXL-es vörös betűkkel. -
andrisch95 #4625 köszi!
-
Köszi.
-
még sehonnan. holnap lesz elérhető, de tuti tele lesz a fórum linkekkel ha le lehet tölteni -
andrisch95 #4622 és hol kell letölteni a klienset?
-
elvileg kapsz majd tőlük egy kulcsot e-mailben, amit a kliens letöltése után az account aktiválásánál kell beütni (ha jól emlékszem) -
Landor! nem tudnád kivágni innen?
-
andrisch95 #4618 Sziasztok!
Én nem értek angolul úgyhogy valaki elmondja hogy hogy lehet beszerezni a bétát. Az 576-nál előrendeltem a játékot de csak annyit írtak a honlapon hogy jár hozzá a beta kulcs. Azzal mit kell kezdeni? -
Ad. Tegnap személyesen megrendeltem és mondták. -
De az 576.hu is ad betat ugye?
-
Amig a készlet tart. És mivel Limited Edition... kitudja meddig. -
Hogy rontottad el? -
Mivel elb.tam a megrendelést CDGALAXISNÁL nem tudjátok hogy meddig leeht még megrendelni? A beta indulása után is rendelhető még? -

-
zomg kevesebb mint 1 nap!!4 -
Neoncsoves #4606 de szerintem kell 1 háziállat a topiknak. Jó lesz ez. :) -
Nem az a gond, hogy még nem kaptam, hanem hogy nem válaszoltak, hogy kapunk e, mert az Ő honlapjukon sehol nem volt kiírva.
De ahogy linkelte valaki, most már látom, hogy NAGY BETŰKKEL kiírták, hogy kapunk, tehát így le van zárva téma :P -
Huzd ki a gépből a klaviaturá és dugd vissza :D -
én tudom a kolléga aggódik -
Vizsgázom én is orrba-szájba most, ne aggódj...
Jó látni, hogy így rácuppant a nép amúgy :) -
nálad se megy az enter gomb? hiába kattintok, mintha lefagyott volna.... -
Bala10 #4575 nem kis betűvel van odaírva:
"Ha most előrendeled a Bad Company 2-t, BÉTA KULCSOT adunk mellé ajándékba melyet január 28.-án a regisztrált e-mail címedre elküldünk."
:) -
kössz -
akkor nem tudom miért parázik a kolléga én se kaptam semmilyen e-mailt az 576-tol,várok türelmesen meg van rendelve és gyanítom küldik a kulcsot ahogy ígérték... -
Bala10 #4572 miről nem kaptál választ? -
CDgalaxis is, szvsz mindenhol a világon( ha nem később). -
lehet ők holnap kezdik el osztani a kulcsokat... -
eszközök-->beállítások-->közvetítés(BETA) -
-
helló belló
valaki megtudja mondani hoyg az xfire-be hogyan működik az a funkció hogy a haverom tudja nézni ahogy játszom!? -
Há figy, két címűkre is írtam. Ha egyikre sem kaptam választ, akkor valszeg telefonon sem fogok. Amúgy meg tökre hidegen hagy, csak azért próbálom ott, mert nem kell fizetni előre. -
Hívd fel őket, habár lehet h aki felveszi lóf@szt sem konyít a témához:). -
(Technikailag leehtne lehetőség arra is hogy bármely postán csekken is feladja a pénzt számlaszámunkra, azonban a postai fizetési módot sajnos nem tudjuk elfogadni. Így kérjük postai rózsaszín csekket NE küldön számunkra.) 
CDGALAXIS hmm kisbetükkel honlapjukon hogy meg véletlenul se lássam . Nem elküldtem a pénzt!?