51658
-
cdgalaxis is holnap küldi -
elvileg holnap fogják -
ki is vágnak engem melóhelyről, ha bedübörög a zene ;) -
valakinek küldött már 576 béta kulcsot?
vagy csak holnap kezdik kiküldeni? -
[center]Singleplayer Képek:
-
Ez van jelenleg:
-
Ezt a videót nem lehet valahol hd-be vagy egy kicsit jobb minőségbe megnézni? video -
több mint 3 éves a pc-m, és gyakorlatilag minden naccerűen fut rajta. én már áldom a konzolokat, hogy léteznek, csak így tovább :)
azelőtt meg évente kellett valamit machinálni. -
Ja de ha a Mass Effect 2-t nézzük maradjon az xbox még 100 évig,mer legalább megtanulnak optimalizálni.ME2 olyan jól van optimalizálva és olyan gyönyörű hogy ááááááá, imádom. Pedig ez még mindig csak az Unreal engine 3. -
"Blog is coming soon guys, just had to confirm some details. :)"
Mindjárt jön ki a BF blog és benne a PC Béta részletei. -
Én is nyomtam BC1-l és BC2 PS3 bétát is kiprobáltam is tudom hogy mi vár rám, csak legyen már holnap :D -
Juhj,méretes hsz lett,de gondoltam sokan nem játszottak az eggyel,én igen és ha ez lesz legalább olyan jó és bírja a gépem akkor tuti vétel. -
Az a buli a konzolokba, hogy a kifutási idejüket felemelték 5 -ről, 8 - 10 évre, azaz az elkövetkezendő pár évbe vele együtt stagnál a PC is, hisz a konzol hardver nem fejlődik (bár kétségtelenül jobban kiismerik a gépet, többet hoznak ki belőle), de alapvetően még se lesz szükség erősebb PC -re, mint pl 2 éve. -
Jó lenne ha mindenki kipróbálhatná a bétát ilyen demo gyanánt,kiváncsi lennék hogy bírja a gépem maxra húzva mindent. Egyébként sztem ha jól optimalizálták akkor nem lesz vészes,ha azt vesszük single videókban xbox360 verzió megy(beta-sok ps3) és nem vettem észre akadást pedig a 360 már nem mai cucc,a BC1 is stabilan futott boxon kb ilyen volt a grafja csak most a 2nél faszábbak a helyszínek,de persze fejlesztgettek az enginen de a bazinagy draw distance,sok füst..stb meg szép árnyékok az 1be is meg voltak, legalább a singleplayer rész miatt kiadhatnák pc-re az 1et is mer a Bad Company-ben az volt azért az újdonság.Nem semmi volt amit amit az a 3 ütődött művelt meg kb 3x hosszabb volt(meg jobb is) mint a MW2. Szal itt is lehet készülni,nem csak a multira. De persze MW2 után pc-n engem is nagyon érdekel a multi. -
zuzu7 #4466 Köcce -
Kicsit off: Valamelyik belinkelt videóban épp az volt benne, hogyan vették fel és hangszerelték a theme song-ot ... az Audio-s faszi azt mondta, hogy még sosem szólt ilyen jól ...
Akkor azt most jól bekopizták valahonnan? Vagy mi van? Vagy álmodtam? -
Lesz egy külön oldal ahonnan le lehet majd szedni a bétát és regisztrálni a kulcsot. -
Holnap reggeltől. -
zuzu7 #4462 Hi!
Tudja valaki hogy fog zajlani a bétás verzió? (béta kulcsot rendeltem)
Előre is köszi. -
Tölteni akkor csak ma estétől lehet? -
Jah, mekkora flash lenne.
-
ugyan ez kellene, belehegeszteném a topikba, flash alapon -
én komolyan nem értem hogy miért hagyták ki ebből a theme songot :S -
Bala10 #4457 ugyanez nincs, de ide töltöttem fel párat. :) -
Valakinek ez nincs meg mp3 -ba, normális minőségbe? -
Ha nem omlik össze a randszer akkor igen ez a holnapi program :) -
ááh :D
amúgy akkor holnap reggel már leszedhető lesz,de csak este lehet játszani? -
Gyuszopapa #4453 Már azt hittem,egyből ideges lettem. 
-
A neten kering ez a 2 kép nyugi :) -
Húúú vazz.. Már tiszta nedves lett a nunim.. :) 

-
Gyuszopapa #4450 Ez a saját gépedről való kép?Ha igen akkor 
neked.
-
Jöhet, köszi :):) Már nincs sok hátra
-
Szép, tiszta, áttekinthető
-
-
º¤ø„¸--battlefield--¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°FOR3V3R``°°º¤ø„¸¸„ø¤:-)
-
Vazz . remélem emlékszem még a jelszavamra ...
-
off
naja, ezt én sem hittem el, mikor érettségiztem -
-
Szerintem ott is lehet. Én ea.com-on regeltem még régebben. Betanal majd EAs fiókhoz hozzá kell rendelni a kódot gondolom és azzal a fiókkal léphetsz majd be a betaba. Ott lehet valószínűleg megadni a nicket is majd. Úgy mint BF2be. -
Hol kell EA fiókot regelni?
Ez pl. jó link?:
http://www.electronicarts.hu/registeraccount.aspx?surl=
vagy csak simán az ea.com -on alul regisztrálok?
A játékbeli nicknevet hogy/mikor lehet lefoglalni?
Kösz!