51658
-
Még mindig nem kaptam választ 576tól. Azt hiszem megyek én is cdghez. Ekkora egy lúzer bandát mint ők. Adtam nekik egy esélyt, de úgy látszik leszarják, és nem válaszolnak. -
Neoncsoves #4562 ja és ez a pincegépem, ez még gyenge a fentihez képezst 
[omg annyira kiakasztanak azok az emberek akik beírnak ilyen többszázezres gépkonfigot és megkérdezik ELINDUL-E majd...lol] -
az ilyenek minek kell? te is nagyon jól tudod, hogy, hogyan fog futni rajta. ha meg csak azért írod meg, hogy a **szodat rázzad, akkor csak gratulálni tudok -
Detto... -
nem,sajnos ez is keves ide 12GB DDR3-as kell,es 12Ghz proci... -
Köszi , megnyugtattál , már paráztam ,hogy rossz helyen adtam meg a jelszavam. Köszi ,hogy megnéztétek.
-
Remélem nem
.
-
nem -
Neoncsoves #4553 nem bazdmeg -
tituka #4552 ááá nem..
-
Hi.Egy négymagos intel 3ghz radeon 5970 8gb rammal el fog indulni a játék? -
tituka #4550 srácok az 576 ingyen beta kulcsot ad ha előrendeled náluk? -
donatus13 #4549 Hát az tényleg szar :D nekem eddig csak a gmail működött hibátlanul remélem így is marad. -
ez nem fake oldal , amugy ha belépsz meglátod ottvanak kilistázva serialjaid meg miket regisztráltál be -
áá szar a citromail
ha holnapig nem javul meg én pofánbaszom magam :D -
Elektronikus számlát kaptam egyből miután megvettem. -
hát én beszarok, dehát nemlehet probléma mert fe leltt adva a pénz rózsaszin csekken megjegyzés rovatba azonositommal nevemmel. -
kaptam másnap amint fizetem -
Gabe18 #4543 Hát én kaptam e-mail-t.Még aznap egy "CD Galaxis: Digitális vásárlás" címűt,majd másnap egy "E-számla digitális vásárlásról" nevűt.Eddig ennyi jött. -
Nekem hétfőn jött egy számla. -
kaptam -
Annyit akarok kérdezni hogy ti kaptatok e valami visszaigazoló levelet? mert én csak azt hogy hova küldjem a pézt meg hogy hogyan ennyi, el is küldtem a pézt még 20.án de arról nemjött levél hogy meg is kapták
-
ja
-
Jaja -
Legtöbben tőlük, én is. Miért? -
Gabe18 #4536 Rendeltem. -
Valaki rendelt itt rajtam kivul CDGALAXISTÓL 1900ft ér beta kulcsot? -
piszok mázlisták..... -
Gondolom páran tesztelik már a szervereket, akik megkapták előre. Valaki leakelte onnan. -
Neten keringenek ezek a képek :) -
valószínűleg ő csinálta a képeket... -
De te hogy az istenbe kened???
Még 1 nap bétáig vagy én vagyok hülye??... -
Nicsak egy rivjúú. -
áhhhhhhh :D -
eh sry de ronda lett :s landor takaríts plz :p
-
Hát ez nem jött be(nálam legalább is).
szerk.: Kép címének másolásával megy is. -
na 2 kép még lemaradt. Egyik a spawnképernyő. Tetszik az egyszerű design.
-
10* lehet majd eljátszani az online securom aktiválást, de ezt csak akkor kell, ha kb mindent lecserélsz gépedbe. Pl proci vagy videókari csere után nem. Meg ott lesz a 2 módszer arra, hogy megbizonyosodjon a gép az eredeti szoftver meglétéről. Az egyik az ugye, hogy vagy a DVDt pakolgatod minden indításnál, vagy a másik, hogy online a securom felmegy a master serverre és megbizonyosodik az eredetiségről. Ezután nem kell többet online menni és DVD se kell a gamehoz. Szerintem kényelmes megoldás és egyáltalán nem zavaró. -
Ez a hitelesítési móka olyasmi mint a Windowsos bohóckodás ?
Mert akkor csak az eredetivel rendelkezők életét keseríti majd meg.
Egy nagyobb hardver cserénél hívhatood majd az ügyfélszopató szolgálatot mert tízenegyedjére szeretnél authentication-t. Nem valami bíztató -
Az tuti, hogy az ea.com-on kívül máshova be nem írom a jelszavamat. Oda is félve :)