51658
  • TDC Geronimo
    Hát a felbontásból kb arra lehet következtetni.
  • Snexi
    tuti nem kamu a kép :D
  • uHs Gerzson
    Biztos pentium 2 nyomja
  • TDC Geronimo
    Nekem ezek a képek kicsit furcsák. Eleve a képarány el van baszva és a HUD se ott van ahol kéne. Valami kamuképek lehet :d

1 nap és...
  • Snexi
    legalább kimaxolná a képek kedvéért :D
  • uHs Gerzson
    Ez kinzás tudod? :D
  • TDC Geronimo
    Képek, bár elég érdekes a felbontás meg a képarány :D Se AA se AF meg nem is a legjobb minőség. Látszik nem hivatalos, de ez is valami.

• JagFater
    Sztem de.
  • mNzJean
    Üdv , itt akartam az EA-hoz bejelentkezni de sikertelenül .

Ez nem fake oldal ? Mert máshol simán be tudtam lépni a mail/jelszó val .

https://account.ea.com/login/napd-login.jsp?locale=en_us&site=eaco&skin=eacom&parsid=17986430
  • TDC Geronimo
    Itt a blogbejegyzés, hogy milyen védelem lesz a gamen.
  • zzeN
    Itt megveheted, ha előrendeled a fullt akkor levonják az árából a beta kulcs árát majd.
  • simonl #4509
    Sziasztok,

Előre is bocs a buta kérdésért de nem tudom időben mennyit is kellene visszaolvasnom. Tehát:
    A holnap megjelenő béta verzió mennyire publikus? A fórumon emlegetett kulcsokra már késő "benevezni"? Megvehető? Vihető?

Köszi a türelmes válaszokat..
  • TDC Geronimo
    De ratyi a banner

na mind1 már csak 1 nap :D
  • TDC Geronimo
    Nem lesz a game teljesen optimalizálva mire kijön. Írta a motorért felelős tag, hogy lesz még GPU és CPU optimalizáció a játék megjelenése után is.
  • koschwarz
    nagyon irigykedem a bétázókra :) de én nem merem elkezdeni, mert akkor nem fogom megcsinálni az utolsó szakvizsgámat, de utána...
  • Yan
    a fejlesztők már most is jól tudnak optimalizálni,
    csak a hardvergyártók gyengítik ezt a tudást egy kis pénzzel :)
  • Zsoltika 007
    Jó is ez. Vegyen évente vga-t akinek 2 anyja van! A fejlesztők legalább megtanulnak rendesen optimalizálni...
  • MrYeti
    adj nagyobb képet, és csinálok nagyobbat. oda, ahova eredetileg készült, tökéletes
  • uHs Gerzson
    Csak aki előrendelte a játékot az fog kapni, sry
  • Unreal1942
    Nem nagyon. Így is sokan leszünk és várhatóak fennakadások. Ha osztogatnák ez még biztosabb lenne.
  • miki10
    akkor az EA nem is fogsz osztogatni ingyen kulcsot?:S
  • Landor
    Kis gagyi, de a lényeg megvan. Köszi!
  • MrYeti
    ment a pm
  • Landor
    azt megköszönném
  • MrYeti
    ha kell, odaadom az embed kódot
  • Running
    hamarosan kiderül, nem?
  • HTS s3rg1nh00
    nem kéne a visszaszámlálást újrakalibrálni holnap este 6-ra?:d
  • Beers
    nem....
  • Nothing117
    amúgy tényleg osztanak majd ingyen kulcsokat?
  • Kami
    Köszi!
  • uHs Gerzson
    Gyors forditás de a lényeg benne van :)

Mikor indul a Béta?

Közép európai idő szerint Január 28-án este 6 órakor.

Honnan töltsük le?

A kliens oldali fájlt Steamen és egyéb nagy fájlmegosztó szerverekről lehet majd letölteni. És 1.5Gb nagyságú lesz.

Miért kapunk mi bétát?

A zárt béta sok tényező miatt indul el. Mint például szerverterhelhetőség, játékmenet tuningolás (FOV, Fegyverek közti egyensúly stb..) amiket nem lehet belső tesztekkel teljesen elvégezni. Ezért lesznek olyan hibák hogy akadozás, lag, desktopra kidobás vagy bármi más, ami egy BÉTA multi esetében előjöhet. Lesznek béta fórumok ahol ezeket meg lehet majd vitatni.
    Külön figyelmeztetés. Lesznek dolgok, amiket javítunk a végleges játékig, mint a szerverböngésző több funkcióval, optimalizálás, és amiket megtanulunk a bétából.
    Ez tényleg egy béta és szeretnénk, ha minden észrevételt megosztanátok velünk :)

Szerverek hostolása

Béta szerverek hostolása nem lesz lehetőség, de a közeli partnerekkel fent fogjuk tartani a kapcsolatot, hogy minden régióban megfelelő legyen a kapacitás.

Honnan szedjük le a bétát?

Több partnerrel is már tárgyaltunk, hogy a leggyorsabb letöltési sebességet érjük el mindenhol. Ismert letöltési helyek az EA Download Managerrel, Steam és Torrent.

Első lépések a bétához:
    1.)Legyen legalább 5Gb hely a merevlemezen. Töltsd le a bétát és telepítsd.
    2.)Amint telepítve lett (Méret kb 1.5Gb) Indítsd el a klienst és nyomj a login gombra. Azután kérni fogja, hogy jelentkezz be az EA Accountoddal. Ha nincs, akkor ugyan azon az oldalon tudsz csinálni magadnak.
    3.)Miután bejelentkeztél írd be a kapót Béta kulcsot hogy részt vehes rajta.
    4.)Készíts egy nevet melyet az EA Accountodhoz lesz majd lefoglalva és a teljes játékban is használhatsz majd.

Utóirat: 1 kulccsal csak 1 nevet lehet reggelni az EA Accounton a bétához így többre lehetőség nincs.
  • Beers
    más is
  • Boron Power
    Csináltam EA accot, adtam hozzá egy személyiséget. A játékbeli nevem ez lesz, vagy az az általad leírtakat követve a kulcs regisztrálása után megadott másik is lehet, ami aztán hozzácsatolódik az accountomhoz?
  • JagFater
    Nem arról volt szó, hogy letőteni' lehet már előbb is?
  • eugabesz
    Nekem a procim lesz gyengécske...csak azt még ugye nem tudhatom,hogy csak kissé nehézkesen fog futni,vagy egyáltalán el sem indul.
  • uHs Gerzson
    When's the Beta

First, let's start by making the official time and date of the Beta the start of this Blog in what will be and EPIC moment in DICE's PC History! The PC Beta begins this Thursday, January 28th at approximately 6pm CET, 12pm EST, and 9am PST time!!!!!!! :-D

Where to Get It

The Client will be downloadable from server partner websites and Steam starting at the above listed time at a file size of 1.5GB. Here's a hyper-link reminder http://bit.ly/4GJk2a on which retailers will provide PC Beta access through pre-ordering.

Why we're Having a Beta

The closed Beta is happening for many reasons, like testing the infrastructure, hosting stability, and gameplay tuning (FOV, Weapon Balance, etc...) that no amount of internal testing could provide better than real world exposure. This is means there will also be times of choppiness, lag, disconnects, CTDs or other issues a Beta version of any MP game would have. We'll have feedback methods similar to the PS3 Beta as well to ensure your input is gathered and heard.

Advanced warning: there will be things updated in the final game, like a Server browser with more functions, optimizations, performance tweaks, and learning's from the Beta.

This truly is a Beta, so remember that all feedback is appreciated and wanted! :-)

Hosting the Beta

Renting of Beta servers will not be possible, but we'll work closely with all our RSPs* to ensure there is always enough capacity for each individual regions.

Where to Download the Beta

We'll distribute with many partners as possible to ensure the fastest DLs no matter your location around the world. Current know locations and methods will be EADM, Steam, Torrents (only get this from legit sources, i.e. an RSP*), and all our RSP's.

Getting Started In the Beta
    STEP 1: Make sure you have at least 5GB free on your HDD and then download and Install BFBC2! :-D
    STEP 2: Once installation is completed (install size will be around 1.5GB) start the client and click the login button. You will then be prompted to sign in with your EA Account. If you don't have an EA Account you'll be able to create one in the same screen. (You may also create your EA Account in advance HERE)
    STEP 3: Enter the unique PC Beta Code during the log in process to authenticate your participation in the Beta.
    Step 4: Create your Soldier name (this will lock that name to your EA account for retail if you want to keep it).

Note: You will not be able to play or access any multiplayer menus without being authenticated. After the Beta Key is registered it will be tied to your EA Account and no longer valid for new registrations. Our game will use SecuROM for the Beta and Final games .exe, for more info on how SecuROM works in BFBC2 please read this Blog to learn about it in more detail.

* Ranked Server Provider (RSP)

//GvD

Mindjárt elkezdem leforditani
  • JagFater
    Semmi újat nem írnak a blogban...
  • Snexi
    nekem lassan 3 éves a gépem (eredetileg 2gb ram,8800gts,e6700)
    2 évig nem kellett hozzányúlni,csak tavaly amikor vettem hozzá +2gb ramot és új vgat (hd4850) mert elromlott a régi)
    szerintem a mostanival még 2 évig simán ellehet lenni,mert addig nem jönnek új konzolok
  • ToCsEk
    értem, köszi :)
  • Beers
    Én most upgrade-eltem !