29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2997 Kár, egyet az adhatnának ajándékba... :)
Ha jól tudom az USA-ban ezt megcsinálták... -
#2996 Oké, köszi szépen!
A link:
Küldi
-
#2995 Hmmm ... nem tudom mi lehet ... töltsd fel a miszziót ide, megnézem, most úgyis csak punnyadok :) -
#2994 Ja, még annyit, hogy úgy indítom a küldit, hogy Mission - Fokker DVII (erre át állítottam a player típust), Russian rulette (randomized)
Az állományokat pedig a \Rise of Flight\data\Missions\Fokker D.VII mappába másolom. -
#2993 Nem értem... :( Hiába állítom át az ellenséges gépeket olyan típusra, amire szeretném, mégis Camel az első ellenfelem, amit sehol nem állítottam be....
Itt próbálkozom:
Dummy, van esetleg ötleted? :)
Köszi a válaszodat előre is! :) -
#2992 Oké! :) -
#2991 Papa, próbáld kiezt lécci, mert én most nem tudom, ha jó akkor csak a player gépet kell editálni bennük ... Ez tényleg Alba-s küldi :)
Elvileg jónak kell lennie :)
http://www.mediafire.com/?ynzttmm0oeh -
#2990 Oké, köszi, kipróbálom! :) -
#2989 Direkt qrva messze indulnak a Random roulette gépei ... Nem értem ez mire volt jó mondjuk ...
Lesz egy kis időm, akkor próbálok rajta állítani ... De esetleg addig próbáld megy hogy amit linkeltem a Leonnak azt letöltöd, igaz az Camel-es, de ha a Player gépet átállítod akkor olyan lesz amilyet akarsz ...
Én közelebb hoztam benne a Spawnpontokat, 4km-ről 2-re ... de még ez is sok lehet ... -
#2988 Gondolom ugyanúgy meg kell venni, mint az eddigieket. -
#2987 Gyerekek, az milrt van, hogy a Mission editor-ban beállítottam nekem tetsző gépek elleni légiharcot, (random rulett). Az első gép megjelenik (Viszonylag messze), majd a második nem jelenik meg... a franc tudja merre kóricál, külső nézetben lehet látni.
Baromira felidegesített... Miért nem lehetett beletenni a ROF-ba egy normális quick mission generátort, olyat mint az IL-2-ben van?? -
#2986 Szerintem, nem joy-al van baj, a szimu ilyen.. :)
Sanyo:Ez a gép a javítás része lesz, vagy külön meg kell venni?
A kilátás nem valami szuper belőle.. :( -
#2985 Va hozzá videó is. -
#2984 Kipróbálom.
Egyelőre nem vettem új joyt, mert amit írtatok (rudder, throttle), megtalálható a mostanin is, csak már nem egy mai darab. Előkaptam pár másik szimulátort is, és azoknál minden oké volt, így nem is értem itt mi a gond ...
Ahogy hozzányúlok a gombbeállításokhoz, felszállásnál ide-oda "csúszik" ("billeg") a gép és míg el nem éri a felszállási sebességet, még úgy is, hogy rudder rásegítés is van. Utána már nem, bár eléggé küzdeni kell vele, hogy egyenesben tarthassam. Baromi érdekes! (Minden típust "berepültem" amit lehetett - 4 típus van még a dobozoshoz is, nem is tudom érdemes-e más típusokat megvenni? - és talán az Albatros volt az, ami a legkevésbé volt "béna kacsa".)
De tényleg az van, amit írtatok: az Antant gépek fordulékonyabbak (iszonyat jó a Nieuport hangja! :) ), a németek masszívabbak, bár nekem kimondottan - pl. a kilátás miatt - a németek jöttek be jobban, különösen a Fokker.
Amúgy egy régebbi Genius joyom van. Nem nagy szám, de eddig elég volt. Lehet, hogy most már nem? De persze az is lehet, hogy ezek tényleg ennyire instabilak voltak és azért eme billegés. (Persze semmi segítség nincs bekapcsolva és akkor jön elő ez a helyzet. Megnézem rásegítéssel is és default értékekkel ...) -
#2983 ahogy Papa is írta, alapból elég érzékeny a joy a RoF-ban. próbáld ki, hogy visszaállítod default-ra a joy-görbéket, ha akkor is túl érzékenynek tűnik, akkor nincs baja a joynak ;) -
#2982 Alapból eléggé ideges a gépek ebben a szimuban.. Miket változtattál a beállításokon?
Más szimuk alatt is ez a helyzet? -
Richtofen #2981 Milyen joyod van? -
#2980 A joy beállításával vacakolok. Amikor először próbáltam, tok korrekten reagált: egyenesen ment, nem csúszkált felszállásnál, nem dobálta a gépet a levegőben, szóval jól muzsikált. Aztán a második felszállásnál valami elállítódott. Próbáltam kintről, próbáltam bentről hozzányúlni, vacakoltam a responsenál a görbékkel, de semmivel sem jutottam előrébb az optimális beállításokhoz. Van valami rendszer, hogy mit mikor merre kell állítani? Mert egyszerűen nem bírok rájönni, hogy ennyire érzékenyen reagál, vagy valami elállítódott, és csak egyszerűen bénázom? -
#2979 -
bootsector #2978 Részemről rendben van, de szóljanak a többiek is. -
#2977 Urak, ez pazar volt! :)
Bootsector, én is élveztem a dog-ot, jókat fordulóztunk!! :D
Redriot: Kíváncsi vagyok, milyen lesz belőle a kilátás... :)
Holnap 19:30-kor jó nektek?? :) -
#2976 milyen fasza kis cippzár van az alján :)
én is köszönöm a mai repülést, nagyon jó volt. nagyon örülök hogy egyre gyarapodunk. -
RedRiot #2975 D.VIII
Hát nem olyan, mint egy D.VII és egy Dr.I szerelemgyereke, minusz szárnyak? :)) -
RedRiot #2974 A mai este egyik fő attrakciója volt Dummy és Fokker harca. Az alábbi linkről letölthető a felvétel:
Dummy vs. Fokker
(remélem nem kevertem össze egy másikkal) -
bootsector #2973 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Jó kis csapat, köszi mindenkinek! Papa, igazi kemény ellenfél voltál! -
#2972 Köszöntem a játékot Urak, nagyon jó volt a mai repülés! -
#2971 bocs, egy kicsit kések. 19.45 körül leszek. -
#2970 -
#2969 Jövök én is mindjárt :) -
#2968 Akarom mondani fent vagyok.. :D Bocsika... -
#2967 Már megy a TS! :) -
#2966 OK, 19:30-tól TS-en fent leszek. -
#2965 Egy 19:30-as kezdés jó mindenkinek? :) -
#2964 Én majd talán holnap leszek, de még az sem 100% :( -
#2963 Én kb: fél 8-ra leszek elérhető ...
De a tegnapi este kicsit letörte a kedvemet a teve ... Első két nap akkorákat dogoltam vele hogy öröm volt nézni ... Na tegnap effektíve 30 métert nem tudtam menni egyenesen anélkül, hogy bedugóztam volna xD -
#2962 este hánykor kezdenénk? -
#2961 Köszí Dummy! :) Kitettem a letöltések közé, pénteken akkor már ezzel indulunk! Ha nem baj átneveztem erre a ZIP-et: SG Battles - FINAL.zip. -
#2960 Nos Urak, itt vannak a bombamentes missziók: Ugyanazok mint az utlsó stóc, csak leszedtem a gépekről a bombákat, elvileg ha bementek a Hangar-ba akkor ezt már nem kell megtenni ...
http://www.mediafire.com/?y5nyidlltmt -
#2959 Ha még nincs hasonló szerkezeted akkor javaslom tanulmányozd ezt vagy ezt a helyet is. -
#2958 Köszönök minden segítséget!